• Ethereum +115.29
  $2,801.64 +4.29%
  $327749540037.6
 • Bitcoin +1,247.36
  $40,784.1 +3.15%
  $765815093157
 • DigitalCash +4.30
  $163.64 +2.70%
  $1680985097.149
 • Cardano +0.00
  $1.39 +0.22%
  $44847973872.083
 • Ripple +0.00
  $0.7311 +0.30%
  $73102927652.242
 • Ethereum Classic +0.89
  $51.94 +1.74%
  $6688529112.897
 • Litecoin +1.25
  $144.25 +0.87%
  $9843819531.4282
 • Trigger +0.02
  $0.8075 +3.15%
  $0
 • WarpCoin +0.00
  $0.04600 +0.00%
  $0

Ai Trading

⚡Ai Trading

De mentala beräkningarna gjorda från analysen av data som data-skärmarna återspeglar hör till det förflutna. För närvarande har dessa marknadsutvärderingar försvunnit för att ge plats för artificiell intelligens. Vid detta tillfälle kommer vi att berätta allt du behöver veta om Ai trading, från vad det handlar om, till hur det fungerar och vad dess fördelar och nackdelar är. Fortsätt läsa!

⚡Vad är Ai Trading?

För det första är AI  en framväxande teknik som syftar till att överträffa den mänskliga hjärnan inom olika områden. För närvarande, tack vare AI, kan Facebook föreslå innehåll som intresserar dig och Amazon att föreslå nya produkter baserat på dina inköp. AI-teknik är förmågan att analysera miljontals potentiella scenarier på en bråkdel av en sekund. Du gör detta genom att utvärdera stora mängder historisk data och sedan fatta ett beslut baserat på den information du har tillgänglig.

Ai trading är således något bred, bland annat för att den kan täcka flera aspekter av automatiserad trading. Som mest grundläggande hänvisar handel med artificiell intelligens i allmänhet till att köpa och sälja tillgångar utan någon mänsklig interaktion. Istället kommer den underliggande programvaran att kunna utföra affärer för dina räkning baserat på de villkor som har programmerats för därefter. Därför kan din affärsverksamhet utföras på några sekunder tack vare AI.

⚡Hur fungerar Ai Trading?

Även om stora finansinstitut har tillgång till några av de mest avancerade robotarna för artificiell intelligens i världen, håller de programvaran mycket skyddad hela tiden.

Detta förhindrar att din “hemlighet” hamnar i fel händer. Som sådan har enskilda daytraders liten tillgång till samma nivå av algoritmer för artificiell intelligens som deras institutionella konkurrens.

Som sagt, det finns ett antal online plattformar som låter dig handla automatiskt. Även om de inte är så avancerade som finansinstitutens AI-bots, tillåter de åtminstone dig att handla automatiskt, så gott som inget krav att köpa och sälja tillgångar manuellt.

Nu, eftersom vi redan har en allmän och grundläggande beskrivning av vad AI-trading är, låt oss titta närmare på hur det fungerar.

Enkelt uttryckt fokuserar AI trading på en fördefinierad algoritm som har förmågan att utföra operationer autonomt, med beslut baserade på historisk data.

Som vi kort påpekade i föregående avsnitt har finansinstitut några av de mest avancerade AI-handelsrobotarna i branschen och överträffar därför konsekvent marknaderna.

I handelsutrymmet har du dock inte tillgång till en robot som är så kompetent som den inom institutionen. Istället kommer du att köpa en programvarubaserad handelsalgoritm som någon annan redan har designat.

Programvaran kommer att utformas på basis av “vad om”, vilket innebär att tekniken kommer att utföra operationer när vissa villkor är uppfyllda.

⚡Vilka är fördelarna med Ai Trading?

Nu när vi har en väsentlig uppfattning om vad AI-handel är och hur det fungerar, låt oss kort se vad fördelarna är:

✅ Affärsverksamheten slutar inte

Även om du är en nybörjare eller en erfaren investerare, finns det bara en begränsad tid som du kan ägna åt din handel.

Detta inkluderar inte bara datainsamlingssteget utan också den faktiska processen för att placera affärer. Med det sagt, med hjälp av ett program för artificiell intelligens kan du handla 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan.

✅ Mänskliga känslor stör inte

En av de främsta anledningarna till att nästan 75% av alla daytraders tappar pengar på lång sikt är att människor inte kan hantera de känslomässiga effekterna av upp-och nedgångar.

Vi kommer ofta att hitta oerfarna daytraders som gör irrationella affärer i syfte att “få tillbaka det de förlorade.” I slutändan resulterar detta i att tradern tappar hela sitt kapital.

Återigen hämmas inte robotar för artificiell intelligens av den emotionella berg-och dalbana på finansmarknaderna, främst för att den underliggande programvaran är baserad på fördefinierade förhållanden.

✅ Obegränsad dataanalys

En av de mest framträdande fördelarna med att använda en robot för artificiell intelligens är dess förmåga att utföra en obegränsad mängd dataforskning. Om du är en erfaren daytrader kommer du att veta från första hand hur viktig teknisk analys är när det gäller handel online.

Låt oss till exempel säga att du är en stor råvaru trader. Detta kan innehålla allt från guld, silver, platina, olja, naturgas, vete och mycket, mycket mer.
I själva verket skulle det vara praktiskt taget omöjligt att spendera den tid som krävs för att analysera de historiska uppgifterna för alla ovannämnda produkter. Däremot kommer erfarna traders vanligtvis att fokusera på en enda tillgång.

Som sagt, ett välprogrammerat programvara för artificiell intelligens har förmågan att utföra avancerad teknisk forskning på så många tillgångsklasser som du vill. Som sådan kommer boten att göra allt det hårda arbetet för dig och därefter låta dig ta över när du har nödvändig information framför dig.

⚡Vilka är dess nackdelar eller risker?

Låt oss nu titta på nackdelarna med att ha AI Trading:

 Marknader kan ändras när som helst

Om du har turen att köpa en framgångsrik Ai trading robot som har gjort dig stabila vinster i flera månader, finns det ingen garanti för att detta alltid kommer att vara fallet. Tvärtom kan sammansättningen av finansmarknaderna när som helst förändras.

Det är därför du måste ständigt anpassa och modifiera din Ai trading robot för att säkerställa att din strategi förblir effektiv. I den meningen är Ai trading inte 100% autonom eftersom du fortfarande behöver spendera lite tid på pågående underhåll.

❌  Misstänktsamma leverantörer av Ai Trading

Slutligen, om du Google “Best Artificial Intelligence Trading Platform”, kommer du säkert att få tusentals leverantörer som lovar garanterade vinster. I själva verket kommer dessa AI-leverantörer att göra överdrivna påståenden som går utöver verkligheten.

Därför måste du vara mycket försiktig innan du sätter in dina pengar. I grund och botten måste du undra varför AI-handelsleverantören skulle dela sin “hemlighet” med allmänheten om den underliggande programvaran var så lönsam.

Varför blir de inte bara rika efter upptäckten? Sluta inte svara på den här frågan när du satsar på programvara för artificiell intelligens!