• Ethereum +85.90
  $2,399.51 +3.71%
  $280515803975.54
 • Bitcoin +469.75
  $40,195.1 +1.18%
  $754523873168.1
 • DigitalCash -0.85
  $159.48 -0.53%
  $1636842354.4266
 • Cardano 0.00
  $1.29 -0.15%
  $41577077274.484
 • Ripple +0.03
  $0.7466 +4.23%
  $74652782761.147
 • Ethereum Classic +0.60
  $49.44 +1.23%
  $6359303274.767
 • Litecoin +1.16
  $141.94 +0.82%
  $9680044805.4089
 • Trigger +0.01
  $0.7959 +1.18%
  $0
 • WarpCoin +0.00
  $0.03900 +0.00%
  $0

Bitcoin Bluff

⚠️Bitcoin Bluff

Med ökningen av allt som rör valuta- och kryptovaluta marknaden så har även det som kallas bitcoin bluff ökat i de vanligaste digitala medierna, såsom: sociala nätverk, e-post, mobila applikationer och naturligtvis på online plattformar som tillhandahåller den automatiserad trading. Om du inte vill bli offer för en bitcoin bluff och riskera dina pengar och slösa bort din tid är det viktigt att du lär dig att känna igen denna typ av bedrägeri och veta hur du kan förhindra det.

Vad är en Bitcoin Robot?

Det är ett dator program som är utformat för att ta hand om allt som rör bitcoin trading. På det här sättet kommer en bitcoin robot att göra ditt arbete enklare, då den ansträngande aktiviteten att veta när man ska köpa eller sälja bitcoins kommer att vara robotens uppgift. Efter att ha övervakat marknaden och hittat de strategiska punkterna för köp och försäljning av denna kryptovaluta kommer den automatiskt att ange rätt tid att genomföra affären. Svaret kommer tack vare det faktum att det är baserat på en serie kommersiella strategier och algoritmer som den har inprogrammerat. För det mesta har bitcoin robotar redan en standard konfiguration.

Du kan dock göra några konfigurationsändringar som passar dina affärsmål. Naturligtvis, om du bara går in i en värld av kryptovalutor, rekommenderar vi att du inte gör några justeringar.

⚠️Vad är en Bitcoin Robot Bluff?

Bedrägeri är ett brott som klassificeras i det straffrättsliga systemet i många länder i världen. Detta brott består av bedrägeri som den aktiva personen (bedragaren) producerar gentemot skattebetalaren (offret) för att dra nytta av deras tillgångar. I den meningen kan en bitcoin robot bluff definieras som den kostnadsfria eller betalda tjänsten (programvara) som ett företag tillhandahåller till sitt potentiella offer.

För att övertyga henne/honom om att använda programmet lovar han henne att hon kommer att göra vinst snabbt och enkelt (och andra höga förväntningar) genom automatisk bitcoin handel. I själva verket levererar inte programvaru leverantören. Hans avsikt är att använda skattebetalarnas okunnighet, hans brist på kunskap och ekonomiska behov så att han tror att han kommer att bli rik på att investera i en bitcoin bluff.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

⚠️Möjliga fall av Bitcoin Bedrägerier

Den här gången kan vi konstatera 3 online plattformar som har klassificerats som en bitcoin-bluff. De tenderar alla att göra detsamma och har mycket liknande egenskaper. Bekanta dig med dessa så att du kan identifiera dem och dra dina egna slutsatser:

Bitcoin Code

Bitcoin Code är en webbplats som det har talats om mycket de senaste åren. Det har spekulerats om dess trovärdighet eftersom många användare hävdar att det erbjuder ett antal attraktiva fördelar och funktioner men det enda syftet är att vilseleda och locka fler kunder. Några av teorierna som klassificerar The Bitcoin Code som en bluff är baserade på följande påstådda fakta:

⚠️ Förekomsten av olika falska vittnesmål där huvudpersonerna berättar att de tjänar en rejäl siffra på $ 13 000 varje dag genom automatisk handel med bitcoins. Dessa berättelser riktar sig nästan alltid till användare som just har börjat.

⚠️ Begränsningar för att fungera enbart med bitcoins.

⚠️ Brist på tillgänglighet av plattformen i flera länder som inte har någon form av lagliga regler med stränga begränsningar för kryptovalutahandel. 

⚠️ Olika webbsidor med namnet Bitcoin Code. 

⚠️ Fel koppling av Bitcoin Code med välkända TV-program och kända personligheter. 

⚠️ Fiktivt erhållande av ett pris av American Trade Association. 

⚠️ Lite information om skaparen av The Bitcoin Code.

⚠️ Plötsliga förändringar på webbplatsen Bitcoin Code. Från Bitcoin Code (dess ursprungliga namn) döptes det om inom plattformen “Bitcoin Wealth” men behöll fortfarande samma domän: thebitcoincode.io 

⚠️ Fall där namnet på grundaren av Bitcoin Code ändras beroende på vilket land den är verksam i. Till exempel: i den spanska versionen visas namnet Sergio Marlón, medan i den engelska versionen heter Steve Mckay. I båda scenarierna är bilderna av “skaparna” av olika människor. 

Denna uppsättning uttalanden skapar osäkerhet och ifrågasätter säkerheten, transparensen och prestige i Bitcoin Code. Det finns dock många uttalanden som strider mot allt som anges, vilket säkerställer att plattformen är ett tillförlitligt och certifierat program i sin helhet. Å andra sidan har flera viktiga medier och flera utredningar fått i uppdrag att försöka bevisa sådana negativa påståenden. Hittills har inga hårda bevis dykt upp för att stödja alla dessa påståenden. Därför finns det ingen säkerhet att det är en värdig plattform att använda och det finns samtidigt konkreta inga bevis som stöder en sådan negativ omskrivning.

Bitcoin Profit

Bitcoin Profit är ett annat populärt automatiskt handelsprogram som gör det möjligt för användare att analysera kryptomarknaden för att tjäna pengar på det mest självsäkra sättet. Trots att de är så kända har åsikter dykt upp i flera år som tyder på att denna programvara faktiskt är en bitcoin robot bedrägeri.

En del av anledningarna till dessa åsikter är:

⚠️ Överdrivna annonser som föreslår att användare blir miljonärer på kort sikt med bara en liten investering. Plattformen försöker övertyga användarna att de kommer att få stora summor pengar på kort tid. 

⚠️ Konstant betoning på att plattformen har ett säkert system. Så mycket betoning på den kvaliteten har genererat tvivel på internet om dess sanning. 

⚠️ Oavsiktliga risker som användaren löper när han investerar i Bitcoin Profit.

⚠️ Olika nyheter i media om människor som har blivit miljonärer genom denna crypto robot. Det är ganska tveksamt för det finns för närvarande ingen sådan effektiv mekanism som uppfyller den önskan över natten. 

⚠️ Olaglig influenser marknadsföring. Fotografier av kändisar har använts för att marknadsföra tjänsten och nå en större publik. Specifikt har de använts för att hänvisa till vissa aktörer och presentatörer som investerar i Bitcoin Profit och att denna aktivitet har gjort det möjligt för dem att få stor rikedom. 

⚠️ Vittnesmål från personer som påstår sig ha investerat 250 euro i plattformen och som är rika som ett resultat.

Mest av alla dessa manifestationer har gemensamt att Bitcoin Profit är ett utmärkt alternativ att investera lite pengar och snabbt bli miljardärer. Om det verkligen var så enkelt är det logiska att det var många som berättade om sina erfarenheter eller att det inte fanns några ständiga uttalanden som orsakade en våg av misstankar på plattformen. Men som med Bitcoin-koden finns det inga hårda bevis på att Bitcoin Profit är en bitcoin-robotbedrägeri. Faktum är att det finns recensioner där plattformen talas mycket om.

Bitcoin Era

En annan plattform som har beskrivits som en bitcoin bluff är Bitcoin Era. Anledningarna till att det är märkt som bedrägligt är följande:

⚠️ Manipulerad information

Genom en video som värd på den officiella webbplatsen för Bitcoin Era visas olika karaktärer med stort inflytande i finanssektorn. Där kommenterar huvudpersonerna vikten av att använda kryptovalutor, använda dem och investera i dem. Det handlar om en montage. De är klick från samtal eller intervjuer som inte hänvisar till Bitcoin Era. Faktum är att kommentarerna kretsar kring bitcoin, och inte på något stadium nämnder de plattformen. 

⚠️ Insisterande på att aktivera det automatiska handelsalternativet

Webbplatsapplikationen erbjuder två kraftfulla alternativ: använd ett manuellt handelssystem eller automatiserad trading. Men dess reklam fokuserar generellt på att få användaren att gynna det automatiska handelsalternativet. Med det här sista alternativet kommer användaren inte att göra något, utan det är bitcoin roboten som hanterar allt. Användaren behöver bara registrera, logga in, sätta in en summa pengar för att aktivera sitt konto och det är det. Det mest nyfikna är att det manuella systemet aldrig fungerar, vilket har tolkats som att det i verkligheten inte finns något sådant alternativ. Följaktligen kan användarna inte göra sina investeringar som de anser lämpliga utan snarare lämna allt åt roboten.

⚠️ Otroliga vittnesmål

Om du går till webbplatsen Bitcoin Era kommer du att se hur “upplevelsen” för användarna med plattformen har varit och hur det förändrade deras liv direkt. Vittnesmålen belyser att efter några månader hade 80% av deras skulder betalats efter att ha opererat med Bitcoin Era. På samma sätt hänvisar de till att tjäna $ 5000 per dag eller att tjäna 10 gånger mer än den lön de fick som yrkesverksamma. I sin tur klassificerar de Bitcoin Era som plattformen som har gjort det möjligt för dem att få en etablerad inkomst och vara deras huvudsakliga inkomstkälla. 

⚠️ Fel i applikationen

Det är ganska konstigt att även vid tillämpningen av plattformen uppstår tekniska fel när de hävdar att det är det enklaste och mest praktiska verktyget att tjäna pengar. Å andra sidan varnar plattformen inte för nackdelarna med att handla med bitcoins, den beskriver information som ibland är vilseledande eller ofullständig och det finns flera webbplatser som har samma namn. Det bör noteras att med Bitcoin Era händer samma sak som med tidigare plattformar: det finns användare som har haft goda erfarenheter och som förnekar alla ogynnsamma kommentarer till tjänsten. 

⚠️Hur undviker man en Bitcoin Bluff?

Det finns 3 effektiva tekniker för att undvika att bli offer för bitcoin bedrägerier. Var och en separat hjälper dig att förhindra att bli utsatt för en bluff.

Välj en pålitlig automatisk handelsplattform

Det är den viktigaste metoden för att undvika att bli offer för en bitcoin robot bedrägeri. Du måste se till att det är en med stor prestige, med erkända licenser för att fungera på olika platser och att det erbjuder ett demo-konto. Kom ihåg att en pålitlig plattform aldrig kommer att kontakta dig för att begära personlig information eller uppmuntra dig att registrera dig för ett formulär för att köpa tjänsten. Du måste själv komma åt webbplatsen och registrera dig med namn, e-postadress och lösenord. Vi föreslår att du ber om rekommendationer från ansedda plattformar eller överväger de som har testats utan några klagomål från dina bekanta, vänner och specialister inom området.

Ignorera meddelanden som påstår sig tjäna enkla pengar

Ja, det är sant att du med bitcoin handel kan uppnå en solid lönsamhet. Men för detta är det nödvändigt att ha viss kunskap, skapa handelsplaner och genomföra dem, lära sig spekulera i värdet av kryptovalutor, ha modern teknisk utrustning .Dessutom finns det en mycket lång linje mellan att göra vinst genom automatiserad trading och bli miljonär på några minuter eller dagar. Det är inte möjligt, det är overkligt. Varje gång du ser meddelanden av den här typen, låt dig inte röra av känslor när du till exempel läser “nöjda kunder”, “uppdrag i remissprogram” och “belöningar”. 

Bli utbildad och håll dig uppdaterad

Att hantera så mycket information som möjligt relaterat till bitcoin och andra kryptovalutor, valutamarknaden, automatisk handel, finans, bland andra ämnen, kommer att ge dig kunskapskraften att möta bedrägerier och vara en utmärkt handlare. Det räcker dock inte att ta en utbildning eller veta hur man analyserar marknadsrörelser, eftersom nya kriterier och förändringar uppstår varje dag, så det kommer att vara viktigt att uppdatera sig själv regelbundet. Det ger dig bättre verktyg att använda till din fördel. Tanken med att erkänna bitcoin bedrägerier är inte att få dig att få panik eller distansera dig från denna sektor. Tvärtom måste du förstå att internet är fullt av bedrägliga webbplatser som kan äventyra dina personuppgifter och pengar. På så sätt vet du hur du ska agera på bästa sätt för att inte bli ett nytt offer.