• Ethereum +38.48
  $1,967.09 +2.00%
  $229031051844.77
 • Bitcoin +1,398.63
  $34,414.5 +4.24%
  $645005763021.62
 • DigitalCash +0.62
  $127.03 +0.49%
  $1295923697.7348
 • Cardano +0.02
  $1.37 +1.48%
  $43991615367.079
 • Ripple +0.02
  $0.6682 +3.79%
  $66813562030.649
 • Ethereum Classic +2.40
  $43.72 +5.81%
  $5601479078.8325
 • Litecoin +3.90
  $134.44 +2.99%
  $9134145433.4079
 • Trigger +0.03
  $0.6814 +4.24%
  $0
 • WarpCoin +0.00
  $0.1299 +0.00%
  $0

Bitcoin Benefit

⚡ Bitcoin-fördel: är det verkligt eller bluff?

Många olyckliga investerare använde falska handelsrobotar som lovade mer än de kan leverera. En av dem är Bitcoin Benefit. Är det en bluff eller ett helt legitimt automatiserat affärssystem?

För att hjälpa vår publik att undvika denna typ av problem har vi testat det här systemet, som är en av de populäraste bilhandelsplattformarna för kryptovalutor för att lura och bluffa människor med lite kunskap om det.

⚡ Hur fuskar de investerare?

Att använda autotrading-robotar som Bitcoin Benefit ex extremt dåligt och medför dolda risker. Befolkningen av marknadshandlare som utgör detaljhandelssegmentet är ganska stor och växer dag för dag.

Många av dessa människor är oinformerade och otränade investerare. De har inte en solid förståelse för hur marknaderna fungerar.

Drivkraften för många av dem är helt enkelt önskan att delta i de första tjurkörningarna som inträffar när en ny marknad börjar få stor uppmärksamhet. Robotsäljare vet detta och matar helt enkelt ut denna investeringsrohet, som Bitcoin Benefit.

Marknaden för programvara för automatisk handel är inte reglerad. Omedvetet har detta öppnat dörren för alla att hoppa in med en produkt som lovar köparen att bygga herrgårdar, köpa båtar, locka kvinnor och jetresor.

Vem skulle inte bara vilja kryssa världen på en yacht, omgiven av lyx medan någon underbar programvara bokstavligen förvandlar data till kryptoguld på en dator dag efter dag?

Människor är känslomässiga varelser, och det är vad robotförsäljare har utnyttjat. De använder dessa lysande bilder för att mata fantasier hos vanliga människor. Dessa vanliga människor kan inte se något annat sätt att uppnå dessa ekonomiska mål. Det är därför många ignorerar riskerna och kommer tillbaka med dåliga historier att berätta.

I själva verket, när denna typ av plattform lovar att tjäna dig mer än $ 1 000 per månad, vilseleder det dig faktiskt, eftersom inte ens de mest erfarna mäklarna eller investerarna kan generera en sådan vinst på en dag.

⚡ Tricks som används för att locka investerare

Ett av de tricks som mest används av brottslingar bakom dessa bedrägerier är att använda namnet på miljonärer för att bygga förtroende och att människor blindt investerar i sina plattformar, till exempel Bitcoin Benefit.

Låt oss titta på ett exempel på falska nyheter:

”Teslas grundare Elon Musk investerade bara 400 miljoner dollar för en ny start som han tror kommer att förändra framtiden för ekonomi. På lördag bekräftade Musk ett avtal på 400 miljoner dollar med mjukvaruföretaget Bitcoin Benefit. “

Till detta lägger vi till falska annonser som hävdar att ”ledande ekonomer har förutspått ett köp som detta i flera månader. Robert Heston sa nyligen att “det har förekommit rykten om ett möjligt sätt att förutsäga marknadens utveckling, och om det är sant, tar det inte lång tid för investerare att kontrollera det.” Många tycker samma sak och det verkar som att spekulationerna blir sanna.

Inträde till Bitcoin-förmån är cirka 4000 dollar, men Musk sa att han skulle erbjuda en handfull människor en chans att prova gratis. Han sa att ”vi har skapat en länk som människor kan dela. 30 personer som klickar på den länken får ett erbjudande framför dem. Om du tittar på en video efter att ha klickat på länken är du en av de lyckliga 30 som kommer att kunna prova programvaran gratis. “

Allt är en ödmjuk lögn och därför en montage. Tyvärr blir dessa falska nyheter ekon på många andra webbplatser, som alla har samma avsikt att stjäla pengar från människor.

Faktum är att de också innehåller användarkommentarer som inte finns så att människor litar mycket mer på plattformen. Vissa hävdar att de har kunnat tjäna mycket pengar dagligen. Allt det gör är att dina pengar försvinner, och du kan aldrig få tillbaka dem.

Vi vet inte hur vinsten fördelas, men sanningen är att du inte borde lita på den här typen av nyheter och i första hand ta reda på när ett automatiserat kryptovalutasystem verkligen är legitimt. Men Bitcoin Benefit är inte alls.

Baserat på vår Bitcoin Benefit-granskning kan vi därför säkert dra slutsatsen att det är en bedräglig automatiserad handelsprogramvara. Det har utformats för att ta bort pengar från människor genom många knep som bara genererar misstro.

⚡ Vad är Bitcoin-fördel?

Vi vet om många av de mest framgångsrika handelsrobotarna, som alla fungerar utmärkt, men det har rapporterats att vissa människor har tappat pengar på kryptomarknaden genom Bitcoin Benefit.

Liksom andra affärssystem säkerställer Bitcoin Benefit att med en investering på 250 $ kan varje användare producera så mycket som 5 000 $ per dag. I detta avseende har vi sett fler kommentarer om denna onlinehandelsapplikation, tillsammans med andra bevis som bekräftar att det är ett storskaligt bedrägeri.

Således fungerar Bitcoin Benefit som en handelsrobot som förment analyserar kommersiell verksamhet och upptäcker verksamhet på marknaden för att köpa och sälja kryptovalutor och därmed få dagliga vinster.

Men inget av detta är sant. Det är ett system som enbart är byggt för att dra nytta av människor som vill tjäna lite pengar på att handla kryptovalutor och som inte vet djupt hur det verkligen fungerar.

I denna mening ber Bitcoin Benefit alla användare om en registrering, och därifrån stjäl den deras data för att bombardera den med samtal från icke-vanliga mäklare och med okända identiteter, samt tvivelaktigt geografiskt läge.

När användarna registrerar sig gratis kräver plattformen att de ”investerar”, det vill säga att sätta in ett belopp på $ 250. Tyvärr, när du har gjort detta steg kommer du inte att se dina pengar igen, eftersom du motiverar att kryptovalutaverksamheten är volatil kommer dina pengar att försvinna och du kommer säkert att bli ombedd att sätta in mycket mer.

Även om du vill begära återbetalning av dina pengar kommer de aldrig att svara på dig, eftersom det inte finns någon teknisk support.