• Ethereum +35.51
  $1,964.02 +1.84%
  $228669784467.45
 • Bitcoin +1,488.17
  $34,478.2 +4.51%
  $646199082843.16
 • DigitalCash +1.01
  $126.16 +0.81%
  $1287045503.2405
 • Cardano +0.05
  $1.35 +3.84%
  $43541061697.086
 • Ripple +0.02
  $0.6664 +3.78%
  $66633579373.278
 • Ethereum Classic +2.07
  $43.39 +5.01%
  $5559198930.2502
 • Litecoin +4.18
  $133.84 +3.22%
  $9093366746.9678
 • Trigger +0.03
  $0.6827 +4.51%
  $0
 • WarpCoin +0.00
  $0.1299 +0.00%
  $0

Bitcoin Cycle

⚡ Är Bitcoin Cycle en bluff?

På grund av bitcoin och andra kryptovalutor har många investerare, särskilt nybörjare eller oerfarna, beslutat att använda robotar som analyserar kryptovalutamarknaden åt dig och investerar dina pengar i den som de anser vara bäst.Dagens val, men är det ett legitimt system? Kan du verkligen tjäna mycket pengar som lovat?

Du kanske har undrat om dessa typer av robotar är bedrägerier, nu är det dags att veta på djupet hur legitim denna investeringsplattform är, så vi har utarbetat en guide som gör att du kan fatta ett bättre beslut om Bitcoin Cycle.

⚡ Tecken på att Bitcoin Cycle är en bluff

Bitcoin Cycle är faktiskt inget annat än ett klonat system från en annan webbplats, speciellt från Bitcoin Circuit, i huvudsak är de två system i ett, och det enda som har förändrats är namnet och logotypen.

I själva verket fungerar dessa typer av automatiska system tillsammans med offshore-CFD-mäklare (kontrakt för skillnad) som inte har licens för att erbjuda ekonomisk rådgivning i de flesta fall, de flesta med företagsadresser på tvivelaktiga platser som i Sofia Bulgarien.

Det finns klagomål från användare som säger att de investerade flera gånger i Bitcoin Cycle och aldrig såg en avkastning, med en ursäkt att förlusten orsakades av volatiliteten på Bitcoin-marknaden.

När vi lyssnade på klagomål från andra användare fick vi mycket alarmerande svar, men på något sätt förutsägbara. Några av kunderna pratade om hur webbplatsen “kapades” av en annan part (mäklaren) och att det inte finns något sätt för dem att logga in eller ut.

Andra talade om hur de trakasserades och identifierades via telefon av mycket kloka säljare som olagligt försökte tvinga dem att investera ännu mer pengar.

Det behöver inte sägas att några offer som var frestade att ta betet och investera tyckte på det hårda sättet hur viktigt det är att genomföra ordentlig forskning innan man väljer handelsprogramvara.

Dessutom har det visat sig att Bitcoin Cycle använder falska vittnesmål. Under undersökningen genomfördes en Google Images-sökning och fann att det inte finns ett enda faktiskt vittnesmål. Alla tas från bildbanker eller används helt enkelt utan tillstånd.

Genom att klicka på några av länkarna som är associerade med Bitcoin Cycle märkte vi ett konstigt meddelande från vårt virusskyddssystem.

Vi fick höra att de anslutna länkarna som är kopplade till Bitcoin Cycle-bluffen klassificeras som potentiellt oönskade program (POPS) som trojaner, spionprogram och adware, tillsammans med annan konstruerad skadlig programvara som infiltrerar din dator eller enhet och äventyrar integriteten.

Phishing-försök upptäcktes också, så vi var tvungna att stanna där och ta en skärmdump, varför samma Bitcoin Cycle-sida visar sig vara osäker för användarna.

⚡ Hur fungerar bedrägeriet Bitcoin Cycle?

Bitcoins cykelalgoritmer är riggade. Programvaran är helt automatiserad, vilket innebär att framtiden redan är skriven.

De får dig att vinna de första transaktionerna för att få ditt förtroende, sedan trakasserar de dig för att sätta in mer pengar, och sedan kommer alla dina pengar att gå förlorade i nästa affärer. Bitcoin Cycle lovar dig stora vinster.

Tror du verkligen att det finns en automatiserad programvara som kommer att generera sådana vinster? Om så var fallet skulle vi alla vara miljonärer. Tänk på att om det låter för bra för att vara sant så är det förmodligen det.

⚡ Har Bitcoin Cycle verklig trovärdighet eller lagligt stöd?

Inga banker, inga avgifter, ingen inflation, kan Bitcoin vara framtidens valuta? Det är inledningsmeddelandet i Bitcoin Cycle-försäljningsvideon, och det har använts och kopierats i cirka 25 separata dokumenterade fall.

Det finns inga exklusiva uttag över hela världen och Bitcoin Cycle dök aldrig upp i något media som CNN, Forbes eller Time, så de har ingen verklig trovärdighet.

Slutligen, om du tittar på avsnittet om live vinst ser du att alla affärer är i intjänade pengar. Bedrägerierna brydde sig inte ens om att försöka göra det mer trovärdigt genom att lägga till en förlorande handel då och då.

Det betyder bara att de riktar sig till outbildade eller oerfarna tittare som inte har någon förståelse på alla finansiella marknader eller digitala valutor, så det är inte särskilt pålitligt.

⚡ Vad är Bitcoin Cycle och hur fungerar det?

Det är en automatiserad plattform som lovar att hjälpa investerare att få en passiv inkomst från kryptovalutamarknaden.

Detta system annonseras som en typ av Bitcoin-handelsrobot och applikationssignaler som genererar vinst genom att hålla sig före marknaderna med 0,01 sekunder.

De förklarar att de arbetar med ett artificiellt intelligenssystem som enkelt kan upptäcka de bästa erbjudandena på kryptovalutamarknaden. När den upptäcker det gör roboten köpet med pengarna på användarnas bitcoin-cykelkonto.

Nämnda köpta värde kommer att bibehållas tills krypten kan säljas igen för någon fördel, och lovar att fungera som aktiemarknaden.

Denna robothandelsprogramvara påstås också vara 98% korrekt, men även de mest nybörjade handlarna förstår att detta är omöjligt eftersom det innebär att plattformen inte absorberar några förluster (en uppenbar lögn).

Detta automatiska system, som andra, erbjuder att bli rik på kort tid, utan att göra minsta ansträngning och utan behov av teknisk kunskap om kryptovalutor, varför det lockar nybörjare.

Sättet Bitcoin Cycle fungerar är att algoritmen den bygger på är riggad. Programvaran kommer att få handlarna att vinna de första transaktionerna och när näringsidkaren känner sig bekväm och positiv kommer programvaran att förlora alla sina pengar, handlarna placeras automatiskt och de är inte korrekta alls.