• Ethereum +39.73
  $1,968.37 +2.06%
  $229176252610.56
 • Bitcoin +1,518.24
  $34,534.3 +4.60%
  $647251648277.08
 • DigitalCash -0.02
  $126.39 -0.02%
  $1289391892.4743
 • Cardano +0.01
  $1.36 +0.82%
  $43669786195.821
 • Ripple +0.03
  $0.6691 +3.93%
  $66903553359.335
 • Ethereum Classic +2.29
  $43.61 +5.54%
  $5587385695.9717
 • Litecoin +3.64
  $134.18 +2.79%
  $9116467051.0172
 • Trigger +0.03
  $0.6838 +4.60%
  $0
 • WarpCoin +0.00
  $0.1299 +0.00%
  $0

Bitcoin Fortress

⚡ Bitcoin Fortress: är det en bluff eller en pålitlig plattform?

Förmodligen är Bitcoin Fortress en programvara som använder den högfrekventa skalpningsmetoden, men bara har en hög nivå av bedrägerier som produceras dagligen. Om du ännu inte har lagt in dina pengar på den här webbplatsen är du i tid att inte bli lurad.

⚡ Hur fuskar de användare?

Beroende på plattform kan det hjälpa dig att tjäna upp till $ 1000 per dag med en insättning på $ 250. Vinsten du gör, inklusive den initiala investeringen, är helt din. Du kan lagra det, överföra det från kontot eller återinvestera det hela. Observera att du kan få dina pengar efter verifiering.

Det låter för bra för att vara sant, men det är det inte. Systemet låter dig aldrig få tillbaka din investering. Eftersom allt det gör är att du tappar det som av magi och då kommer de att ringa dig att investera ytterligare ett belopp och därmed stjäla mycket mer pengar.

⚡ Har du ett verifieringssystem?

Kräver multifaktorautentisering för alla skapade konton. Därför måste du ange din uppdaterade e-postadress och telefonnummer för att enkelt kunna kontakta dig och lura dig i ett telefonsamtal eller skicka ett e-postmeddelande till din e-postadress med en länk som låter dig sätta in pengar.

På en partnermäklares sida måste du också verifiera deras identitet genom en ID-verifiering. Det är förmodligen en del av Know Your Customer (KYC) regleringspolicy för att förhindra penningtvätt och andra former av ekonomiskt fel.

Sanningen är att denna plattform, liksom andra som lämpar sig för ekonomiskt bedrägeri, inte regleras av någon auktoriserad enhet eller organisation.

Hur man tar ut

Enligt Bitcoin Fortress är uttagsförfarandet ganska snabbt och enkelt. Allt du behöver göra är att skicka en uttagsbegäran på plattformen och vänta några timmar på att dina pengar ska återspeglas i ditt konto.

Men återigen är det inte sant. När du väl har begärt återbetalning av dina pengar kommer de aldrig att svara på dig, och därför kommer du inte att få tillbaka din initiala investering på $ 250.

Betygsätta

Programvaran är gratis, vilket innebär att det inte finns några dolda avgifter eller avgifter. Den tillhörande mäklaren har å andra sidan provisioner. Hur mycket kostar din provision på $ 250? Vi vet inte, men vi vet att den okända personen får en del av dina pengar.

Kundservice

Beroende på plattform är deras kundtjänst alltid tillgängligt dygnet runt via livechatt eller e-post, men det finns ingen som tar hand om detta eftersom de bara vill stjäla ditt kapital.

Korridorer

Bitcoin Fortress samarbetar inte med betrodda mäklare. De måste regleras av FCA, CySEC och ASIC. Dessa finansiella enheter förbinder sig till olika regleringsprotokoll, såsom revisioner, utvärderingar och påföljder, som hindrar mäklarföretag från att bedriva falsk finansiell verksamhet.

⚡ Hur kan man undvika att bli offer för bedrägeri?

Du kanske fortfarande känner att detta system kan vara legitimt, men ändå inte bli ett offer genom att av misstag besöka en falsk webbplats som Bitcoin Fortress.

Det finns ett överraskande antal webbplatser som har skapats för att se ut som original och giltiga nystartade företag. Om det inte finns någon liten säkerhetslåsikon nära URL-fältet och det inte finns något “https” i webbadressen, tänk två gånger.

Även om webbplatsen ser identisk ut som den du tror att du besöker kan du komma till en annan plattform för att göra betalningen. Du klickar till exempel på en länk som ser ut som en legitim webbplats, men angriparna har skapat en falsk URL med noll istället för bokstaven “o”.

Den plattformen leder naturligtvis inte till den kryptovalutainvestering som du redan har undersökt. För att undvika detta, skriv noga in den exakta webbadressen i din webbläsare. Kolla in det också.

Bedrägerier annonserar ofta för falsk information med ursprungliga mynterbjudanden som ett sätt att stjäla betydande medel. Låt dig inte luras av dessa falska webbplatser och e-posterbjudanden. Ta dig tid att granska alla detaljer.

Tyvärr finns det många sätt att vissa Internetanvändare utnyttjar osäkra datorsystem för att bryta eller stjäla kryptovalutor. Lär dig mer om hur du kan vara säker och skydda dig själv på denna framväxande marknad innan du börjar investera i kryptovalutor.

⚡ Hur fungerar Bitcoin Fortress?

Bitcoin Fortress hävdar att det använder handelsmetoden som kallas High Frequency Scalping. Det är en teknik som används av globala hedgefonder och andra investerare att handla många order i överljudshastigheter.

Enligt sin webbplats använder den artificiell intelligens (AI) för att öka potentialen i affärstekniker. Bortsett från det utför dess teknik grundläggande och teknisk analys med en noggrannhetsnivå på 92%.

Denna handelsrobot har också Natural Language Processing (NLP) tekniker för att känna igen bitcoinuppdateringar och förutsäga hur det kommer att påverka den globala marknaden. Som ett resultat ger Bitcoin Fortress användarna 3000: 1 hävstång som gör att de kan få mer betydande handelspositioner.

Men allt detta är inget annat än lögner. Bitcoin Fortress har endast utformats för att stjäla pengar från blivande investerare med liten eller ingen kunskap om dessa typer av automatiserade system.

⚡ Slutsats: Är det en bluff eller är det legitimt?

Bitcoin Fortress är inte legitimt, det är en bluff i alla dess bokstäver. Därför är det inte en helautomatiserad handelsrobot som fungerar på uppdrag av sina användare.
Dessutom tillämpar den inte artificiell intelligens (AI) och blockchain-teknik för att säkerställa de antagna fördelarna. Det är inte heller baserat på kryptering på högsta nivå och följer dataskyddslagar, eftersom vi inte vet vad de verkligen gör med sina kunders data, liksom uppgifterna om deras betalningsmetoder, såsom kreditkort och andra.