• Ethereum -116.85
  $2,493.11 -4.48%
  $291595919601.09
 • Bitcoin -1,147.69
  $38,200.0 -2.92%
  $717228190643.88
 • DigitalCash -7.79
  $154.72 -4.79%
  $1588936593.6523
 • Cardano +0.04
  $1.35 +2.89%
  $43585288737.166
 • Ripple -0.02
  $0.7142 -3.00%
  $71413095965.726
 • Ethereum Classic -2.34
  $48.69 -4.59%
  $6268156838.9743
 • Litecoin -3.96
  $138.21 -2.79%
  $9429756737.8231
 • Trigger -0.02
  $0.7564 -2.92%
  $0
 • WarpCoin +0.00
  $0.04600 +0.00%
  $0

Bitcoin Madrid

⚡ Bitcoin Madrid: är det legit eller en bluff?

Kryptovalutor har sett en imponerande körning på marknaden under de senaste åren. Skaparna av Bitcoin Madrid hävdar att de använder en överlägsen algoritm för att extrahera användbar information från marknaden för handlare i realtid.

Men kryptovalutamarknaden har bevittnat lanseringen av alla typer av bedrägliga handelsrobotar tidigare. Inte alla följde. Vi studerade Bitcoin Madrid i detalj och skapade den här recensionen för att hjälpa människor att avgöra om de är pålitliga eller inte.

⚡ Vem skapade Bitcoin Madrid?

Efter informationen på webbplatsen Bitcoin Madrid har roboten utvecklats av några mycket erfarna och utbildade proffs, som särskilt samarbetade för detta projekt.

Deras troliga avsikt att gå med var att utveckla ett intuitivt handelsverktyg som kan tillhandahålla analysdata i realtid på kryptovalutamarknaderna. På webbplatsen anges att dessa teammedlemmar hade många års kombinerad erfarenhet av handel och datorteknik, vilket gjorde dem väl rustade för att skapa en sådan applikation.

Det finns dock inga vinstgarantier som erbjuds av Bitcoin Madrid-teamet, och utvecklarna hävdar att endast genom strategisk användning av marknadsundersökningsinformation som tillhandahålls av appen kan handlare dra nytta av den.

⚡ Tecken på att det är en bluff

Betalningar

Skaparna av Bitcoin Madrid har gjort det mycket tydligt att den kommersiella applikationen inte lovar specifika intäkter med sin vanliga användning. Enligt dem gör kryptovalutamarknadernas mycket volatila natur det mycket svårt att mäta det belopp som eventuellt kan tjänas genom en sådan produkt.

De lyfter dock fram det faktum att applikationen ger regelbundet uppdaterad marknadsinformation som potentiellt kan bidra till kvaliteten på din verksamhet.
Men detta är helt osant. Applikationen tillhandahåller inte riktig uppdaterad information, så det kommer inte att vara till nytta för handlare.

Verifieringssystem

Registreringsformuläret som visas på Bitcoin Madrids webbplats gör det mycket tydligt att man enkelt kan registrera sig för tjänsten genom att tillhandahålla några grundläggande detaljer. Du måste ange ditt fullständiga namn, bosättningsland, e-post-ID och ett fungerande telefonnummer för att öppna ett konto.

Därefter kan du använda någon av de populära betalningsalternativen för att göra en minsta insättning på £ 250. Hela processen tar inte mer än några minuter.

Observera att medan du gör allt detta är tillräckligt för att registrera dig i handelsappen, garanterar detta inte att det är ett riktigt system. Faktum är att endast en oreglerad eller betrodd mäklare kontaktar dig för att motivera dig att göra en insättning om du inte gör det vid den tiden.

Uttagsprocess

Skaparna av Bitcoin Madrid-applikationen verkar vara obekanta med vikten av snabba uttag i någon sådan affärsaktivitet. Om handlare vill kan de inte ta ut sina pengar när som helst.

Faktum är att de bara kommer att se sina pengar försvinna i ett falskt system.

När du använder Bitcoin Madrid kan du tydligt göra uttag av betalningsalternativet som användes vid den första insättningen.

Enligt vad vi lärde oss från Bitcoin Madrid-webbplatsen och informationen som finns tillgänglig på affiliate-mäklarplattformarna kan det normalt ta cirka sju arbetsdagar innan återtagna medel visas på ditt bankkonto. Det rekommenderas dock alltid att du personligen verifierar denna tidslinje och eventuella eventuella avgifter i förväg.

Men även om de visar denna information, gör de det bara för att skapa blindt förtroende, så att handlarna aldrig kommer att kunna ta ut sina pengar eller de förmodade vinsterna som produceras av denna bluffrobot.

Kostnader och avgifter

Bitcoin Madrid-verktyget kan användas gratis, som dess skapare också har sagt på den officiella webbplatsen. Och naturligtvis, om det är falskt och inte fungerar, eftersom det är en välmonterad bluff för att locka de oförsiktiga.

Således är du inte skyldig att betala några kontoregistreringsavgifter, provisioner, insättnings- / uttagskostnader eller transaktionsavgifter. Appen kräver att du gör en minsta insättning på £ 250 i förskott, som är helt tilldelad affärsverksamhet, vilket är pengar i fickan.

Användarrecensioner

Efter att ha genomfört omfattande forskning på kryptoforum från tredje part upptäckte vi att det finns många människor som rapporterade att de inte hade dragit nytta av Bitcoin Madrid-appen. Men ingen av dem gav detaljer om exakt hur mycket pengar de tjänade.

Vi fick intrycket att människor som använde Bitcoin Madrid regelbundet ville varna oss för att aldrig använda den. Med detta sagt bör du veta att sådana användarrecensioner bara ger oss sin erfarenhet av hur ett verktyg används, så det är bättre att hålla sig borta från det.

Kundservice

Vi hittade en “Kontakta oss” -sida på den officiella Bitcoin Madrid-webbplatsen, som alla kan använda för att kommunicera med sitt team. Men i det här avsnittet svarar ingen.
Men när vi undersökte den mäklare som är ansluten till appen fann vi att du också kan använda mäklarens livechatttjänst, e-post och telefonnummer för att söka direkt hjälp om ett problem skulle uppstå. Men detta fungerar inte heller, så vi har insett att det är en bluff.

⚡ Vad är Bitcoin Madrid?

Bitcoin Madrid är en kryptovalutahandelapplikation som förmodligen hjälper handlare genom att förse dem med databaserad marknadsanalys i realtid, så att de kan fatta välinformerade valutahandelsbeslut.

Produktens algoritm använder enligt uppgift viktiga tekniska indikatorer och historiska prisuppgifter för att ge korrekt och snabb marknadsinformation.

Men tyvärr, enligt många rapporter från användare som har använt det, är detta inte sant, utan en inställning som är ansvarig för att lura människor med lite kunskap och ta sina pengar.