• Ethereum +114.13
  $2,427.74 +4.93%
  $283816642901.7
 • Bitcoin +1,094.43
  $40,819.6 +2.76%
  $766248084848.48
 • DigitalCash +0.36
  $160.69 +0.22%
  $1649265640.7835
 • Cardano +0.01
  $1.30 +0.62%
  $41899633022.486
 • Ripple +0.04
  $0.7559 +5.53%
  $75582692859.833
 • Ethereum Classic +1.04
  $49.88 +2.13%
  $6415899015.8855
 • Litecoin +2.23
  $143.01 +1.58%
  $9753032909.9687
 • Trigger +0.02
  $0.8082 +2.76%
  $0
 • WarpCoin +0.00
  $0.03900 +0.00%
  $0

Bitcoin Revolution

En djupgående Bitcoin Revolution Review: Ska du investera i den?

Handelskryptor har blivit ett mycket populärt medium bland handlare och investerare över hela världen för att göra passiva inkomster. Ända sedan Bitcoin gjorde ett stort steg 2017 har fler och fler människor hoppat på vagnen, men det är inte alltid lätt för vanliga människor att förstå den flyktiga marknaden för kryptovalutor, än mindre att tjäna pengar på den. Det är just därför utvecklare över hela världen har skapat unika plattformar för att placera lukrativa affärer på auto-pilot.

Så det är tydligt att automatiserade handelsbots har gjort livet mycket enklare för både professionella och nya handlare. Som sagt, internet är fyllt med bedragare och troll, och som sådan måste du vara mycket försiktig när du väljer en handelsplattform. I denna översiktsartikel kommer vi att undersöka en populär handelsbot som kallas Bitcoin-revolutionen. Det har gjort rubriker under ganska lång tid nu. Så är Bitcoin Revolution bluff eller legit? Är det värt att investera i det? Vilka funktioner erbjuder den? Vår Bitcoin Revolution-recension hjälper dig att hitta svaret på alla dessa frågor, så se till att du läser till slutet.

Bitcoin Revolution Grundare:

Vi var också glada över vem som exakt skapade detta mjukvarudjur; Det finns dock ingen del av informationen om den enda grundaren av Bitcoin-revolutionappen. Namnen på dess skapare eller grundare är för närvarande inte tillgängliga från och med nu.

Lyckligtvis lyckades vi gräva lite djupare och upptäckte att programvaran har skapats av ett team av väletablerade handlare som är experter inom kryptohandel och kryptovalutamarknad.

Som sådan kunde de utforma en kraftfull handelsplattform genom att införliva sin kunskap och åstadkomma utvecklingen av den snabbaste, mest pålitliga och effektiva handelsplattformen, som hävdas av dess många användare.

Bitcoin Revolution: Hur fungerar det?

Under vår Bitcoin Revolution-granskning undersökte vi plattformen kraftigt för att ta reda på hur den faktiskt fungerar. För det första var vi mycket glada över att du inte behöver betala en krona för att använda den här programvaran, den är gratis. Det faktum att plattformen går mycket bra är anledningen till att dess skapare inte tar ut någon avgift för abonnemang . Utvecklarna av denna plattform tror på sin unika handelsalgoritm så mycket att det tar bara 1 procent som provision av vinsten från varje användare.

Vi tyckte också att användargränssnittet var väldigt enkelt och lätt att navigera och vi var också mycket nöjda med inloggningsprocessen för Bitcoin Revolution. Vi tyckte att den övergripande registreringsprocessen var ganska enkel, vilket kräver att vi bara tillhandahåller grundläggande personuppgifter och därmed förkortar tiden för att registrera dig. Efter att ha registrerat oss fann vi att alla våra medlemmar var anslutna till en mäklare. En sak att notera här är att mäklarna på Bitcoin Revolution-appen alla var pålitliga och välreglerade proffs. Vi kunde avgöra detta genom att köra en bakgrundskontroll av dem.

När du väl har registrerat dig finns det inget mycket för dig att göra annat än att sätta in din ursprungliga fond. Efter det låter du bara programvaran utföra alla handelsuppgifter på autopilot. Den skannar igenom tusentals marknadssignaler, trender, diagram och annat relevant innehåll på några sekunder, vilket ger dig en fördel över dina konkurrenter.
Webbplatsen Bitcoin Revolution hävdar att den har en hög noggrannhet på 99,4 procent. Detta är ett stort krav men genom att gå igenom de recensioner som finns tillgängliga på webbplatsen verkar plattformen lovande eftersom dess användare hävdar att de har gjort dagliga vinster genom denna plattform.

Bitcoin Revolution: vem är det för?

Bitcoin Revolution-appen är liksom alla andra standardhandelsplattformar utformade för att tillgodose alla näringsidkares behov, oavsett om du är en professionell investerare eller precis börjar. Skaparna av denna plattform har första hand erfarenhet av komplexiteten i handeln med kryptos på en mycket volatil marknad.

Det här är en av anledningarna till att de avsåg att utforma en plattform som är lätt nog för vanliga människor att använda men ändå effektiv nog att även yrkesverksamma skulle älska och dra nytta av. Dessutom höjs bekvämligheten ytterligare på grund av de många funktionerna den erbjuder sina registrerade medlemmar. Och eftersom det är ett helautomatiskt system behöver du inte anstränga dig mycket eller spendera timmar på det. Webbplatsen Bitcoin revolution hävdar att dess användare behöver spendera bara 20 minuter eller mindre per dag, det är det.

Bitcoin Revolution-funktioner:

Som tidigare nämnts är Bitcoin-revolutionsappen påsad med alla klockor och visselpipor som varje näringsidkare vill ha på sina handelsbots. Följande är de bästa funktionerna som Bitcoin Revolution erbjuder sina medlemmar.

● Mäklare:

Liksom de flesta topphandelsplattformar för kryptovalutor har Bitcoin Revolution-appen anslutningar till de bästa mäklarna från hela världen. Det betyder att varje fond du sätter in går genom din underliggande mäklare, vilket säkerställer att dina pengar hanteras ordentligt och används för det avsedda syftet. Efter att du registrerat dig kommer plattformen att tilldela dig en online-mäklare som är tillgänglig i din region. Han kommer att hantera alla dina transaktioner och hjälpa dig att fatta lukrativa handelsbeslut.

● Funktion för automatisk handel:

När du är ansluten till en mäklare kan du helt enkelt aktivera läget för automatisk handel och låta programvaran utföra dina transaktioner. Dessutom har du möjlighet att ställa in gränser för att bestämma transaktionsvolymen. Vi rekommenderar att du väljer handelsinställningar utifrån vart den nuvarande marknaden är på väg, med tanke på kryptomarknadens volatilitet.

● Kundtjänst:

Även om en handelsplattform kan vara den bästa på marknaden är det säkert att det inte brister på problem eller frågor. Som sådan hjälper det att ha ett pålitligt supportteam. Det var precis vad vi hittade under vår recension. Vi var ganska nöjda med Bitcoin Revolution-kundtjänstteamet. Vi tyckte att teamet var ganska användarvänligt och svarade snabbt när vi hade några frågor eller frågor angående programvaran. Supportteamet är tillgängligt dygnet runt, vilket betyder alla problem som du stöter på i systemet, supportteamet av erfarna professionella kommer att lösa det inom 24 timmar. Du kan kontakta supporten via e-post. Dessutom har plattformen en livechatt där du kan skicka meddelanden till kundtjänstteamet direkt.

● Användarrecensioner:

Det bästa sättet att avgöra hur en produkt presterar är att undersöka kundrecensioner, och det är vad vi gjorde. Vi ville hitta vad medlemmarna verkligen tyckte om plattformen och lyckligtvis nog har Bitcoin Revolution-webbplatsen ett separat segment dedikerat för sina användare att dela sina erfarenheter med appen.
Även om det kan verka som bara en annan reklam-gimmick för dig, vilket vi trodde var fallet först. Efter att ha gått igenom flera recensioner gjorda av medlemmarna var vi dock säkra på att det var äkta recensioner gjorda av riktiga användare. Många av medlemmarna hävdar att det har hjälpt dem att generera intäkter dagligen. Faktum är att en av medlemmarna hävdar att hon har tjänat över $ 1200 varje dag.

● Kostnader och avgifter:

När vi granskar handelsplattformar ser vi alltid till att det finns dolda avgifter eller kostnader. Under vår tid med Bitcoin Revolution-appen var vi glada att upptäcka att den inte debiterade några extra avgifter och inte heller hittade några dolda kostnader. Vi var verkligen nöjda med dess insyn när det gäller kostnader och avgifter.

● Uttag och insättningar:

Under vår Bitcoin Revolution-granskning undersökte vi också dess uttagsprocess och var ganska nöjda med det. Varje uttag och insättning på plattformen görs sömlöst. Programvaran ger dig möjlighet att ta ut pengar när du behöver det genom att helt enkelt fylla i en begäran. Begäran behandlas inom 24 timmar och pengarna sätts in direkt på ditt bankkonto.

● Verifieringssystem:

Vi blev ganska förvånade över att det tog mindre än en minut att slutföra hela registreringsprocessen. Inloggningsprocessen för Bitcoin Revolution är så enkel! Vi uppskattade det faktum att det inte bad oss ​​att lämna för många personliga uppgifter förutom våra telefonnummer, e-post och namn. Du kommer också att vara glad att veta att verifieringsprocessen inte tar mer än en sekund. Efter att ha skickat in nödvändiga uppgifter verifieras allt omedelbart och programvaran skickar dig en verifieringslänk till det e-postmeddelande du har angett. När du är klar är du klar. Du kommer att få tillgång till programvaran gratis.

● Utbetalningar:

Webbplatsen Bitcoin Revolution hävdar att medlemmarna kan göra en daglig vinst på cirka 1300 dollar. Om du är nybörjare är det naturligtvis inte möjligt att få så stora utbetalningar direkt. Vi känner dock att det är rätt plattform att starta.

Bitcoin-revolution: Hur kommer man igång?

Som de flesta vanliga handelsprogramvaror måste du först skapa ett konto för att börja handla. Du behöver inte oroa dig för registreringsprocessen eftersom det är väldigt enkelt och inte kräver att du är expert. Följ bara dessa steg så är du redo:

● Registrering:

Först måste du besöka den officiella Bitcoin Revolution-webbplatsen. När du väl är där behöver du bara fylla i formuläret i det högra hörnet. Kom ihåg att registrera ditt konto i Bitcoin-revolutionappen är gratis. Med detta sagt kommer du att bli ombedd att ange ditt e-postadress, namn och telefonnummer. Dessutom måste du ange ett lösenord för att säkra ditt konto och logga in igen. När du är klar med registreringen, du Jag tilldelas automatiskt en mäklare som hanterar alla dina transaktioner och affärer.

● Demokonto:

Bitcoin Revolution-appen har ett demo-konto, vilket är ett användbart tillskott. Detta är ganska fördelaktigt för användare som inte har börjat handla med bots eftersom det ger dig möjlighet att lära dig mer om plattformen och få en förstahandsupplevelse av hur den faktiskt fungerar i verkligheten. När du väljer demo-läge, plattform ger $ 1500 som en kredit som hjälper dig att göra affärer och träna. Vi föreslår att du väljer demoläget först innan du startar livehandel.

● Live-konto:

När du väljer Live-kontot ger programvaran dig möjlighet att ställa in dina krav, det vill säga hur du vill att plattformen ska handla kryptovalutor. Följande är några funktioner du kommer att stöta på:

● Gå live / demo: detta låter dig ändra kontoläge.
● Öppna transaktioner: med det här alternativet kan du granska plattformens prestanda i realtid.
● Handelshistorik: låter dig kontrollera både negativ och positiv transaktionshistorik.
● Kontrollpanelen: låter dig kontrollera dina framsteg, inställningar och göra justeringar, om det behövs. Det gör det också möjligt för dig att ställa in beteendet för plattformen.

● Insättning:

När du har bekant dig med programvaran kan du börja handla live genom att göra en första insättning på $ 250. Vi föreslår att du börjar med detta belopp eftersom marknaden är extremt riskabel. Programvaran sänker riskerna men det finns fortfarande en sannolikhet att förlora alla dina medel. Det är därför vi föreslår att du investerar vad du har råd att förlora. Plattformen accepterar alla större betalningsmetoder som upptäck nätverk, Neteller, betalkort, MasterCard, Visa och American Express.

Bitcoin Revolution: Är det Legit?

Efter att ha granskat plattformen grundligt och genomgått flera recensioner kan vi säkert säga att det är legitimt och värt att prova. Alla nyheter om Bitcoin-revolution som du har stött på är bara rykten.

Programvaran är helt säker, effektiv och pålitlig. Dessutom är plattformen helt krypterad, vilket förhindrar risken för dataintrång. Den levereras med alla viktiga funktioner som man letar efter i en handelsbot, vilket gör det till ett bra alternativ för handel med kryptovalutor.

Om Bitcoin Revolution:

Bitcoin Revolution-appen skapades 2017 och är en helt automatiserad handelsbot som påstår sig hjälpa sina registrerade medlemmar att handla 0,01 sekunder snabbare än de flesta programvaror där ute. Detta beror på att den skapades med den mest innovativa och avancerade tekniken.
Även om en relativt ny programvara på kryptomarknaden fick Bitcoin Revolution-appen snabbt ett enormt rykte för att vara den mest pålitliga, effektiva, snabbaste och exaktaste plattformen för handel med Bitcoins och andra kryptovalutor.

Det är värt att notera att sådana robotar introducerades för att spara tid och göra det lättare att handla. När det skulle ta dagar för en människa att slutföra analys av marknadssignaler om det gjordes manuellt, kan en handelsbot få det gjort på en timme, en minut eller till och med millisekunder, med mycket högre noggrannhet.För att se till att Bitcoin Revolution-appen presterade lika bra som den hävdar, försökte vi det själv och vi kan säga att det är effektivt och säkert. Vi observerade också att våra transaktioner initierades och bearbetades ganska snabbare jämfört med andra handelsbots.