• Ethereum -94.99
  $2,514.97 -3.64%
  $294153007230.37
 • Bitcoin -935.43
  $38,412.1 -2.38%
  $721210246281.25
 • DigitalCash -6.49
  $156.02 -3.99%
  $1602291037.3323
 • Cardano +0.05
  $1.36 +3.43%
  $43811125750.193
 • Ripple -0.02
  $0.7185 -2.42%
  $71843054398.452
 • Ethereum Classic -1.74
  $49.30 -3.41%
  $6346685811.4897
 • Litecoin -3.36
  $138.81 -2.36%
  $9470702060.8882
 • Trigger -0.02
  $0.7606 -2.38%
  $0
 • WarpCoin +0.00
  $0.04600 +0.00%
  $0

Bitcoin Sunrise

⚡ Är Bitcoin Sunrise en bluff?

Den stora ökningen av bitcoin-värdet har genererat många förväntningar runt om i världen, så att fler och fler människor väljer att investera i den valutan, men den höga bommen har gett plats för automatiserade system som Bitcoin Sunrise, som lovar att fungera för dig .

Bitcoin Sunrise är ett oreglerat investeringssystem som är mottagligt för bedrägerier, så det har för närvarande många klagomål från användare, så vi kommer att göra en analys på denna plattform så att du kan ta reda på och undvika att bli lurad.

 

⚡ Tecken på att Bitcoin Sunrise är en bluff

Bitcoin Sunrise är en bluff som designades som sådan från grunden. Riktiga användare tappar pengar, inte av en tillfällighet, det är deras huvudsakliga funktion. Vår recension ger bevis.

Bitcoin Sunrise är inte en original eller unik handelsapplikation. Det är en kopia av en gammal bluff, som förutom de tidigare namnen också hade namn som Bitcoin SuperStar eller Bitcoin Era.

Det kan ses att alla versioner av detta bluff använder mer eller mindre samma webbplats, samma video och samma löften. Alla lovar att du snabbt kommer att bli rik tack vare automatiserad bitcoinhandel, men du kommer att hamna precis som alla andra, du kommer att förlora pengar.

Alla med åtminstone viss erfarenhet av finansiell handel kommer att bekräfta att löften från Bitcoin Sunrise är helt otillfredsställande. Tanken att sätta in 250 dollar på ett handelskonto och snart tjäna 5 000 dollar per dag är helt orealistiskt.

Bedrägerier som Bitcoin Sunrise försöker ge intryck av att det är mycket enkelt att handla kryptovalutor, att kryptovalutor bara växer och att det räcker att investera, men i verkligheten är det inte så.

Kryptovalutor i allmänhet förutom bitcoin har sjunkit i nästan tre år, så det räcker definitivt inte att köpa och vänta när som helst.

Och om du aktivt vill handla och spekulera i tillväxt och nedgång är det ännu svårare. Att handla lönsamt är en enorm framgång i sig och det är verkligen inte möjligt att göra samma vinst varje dag. Det är faktiskt omöjligt att ha varje lönsam dag, förlorade dagar är oundvikliga.

Bitcoin Sunrise lovar en framgångsgrad på 99% och en kapitalökning på 400% varje dag. Det är absolut omöjligt. Dessa siffror ensamma bekräftar att det är ett bedrägeri, eftersom det är absolut omöjligt.

Från den officiella webbplatsen för detta system kan du få intrycket att upplevelsen med Bitcoin Sunrise är mycket positiv och att människor tjänar pengar på det. Detta visas av åsikterna på din webbplats, tillsammans med användarnas förmodade intäkter. Men allt är falskt.

Dessa är inte faktiska användare, bilderna är stockbilder. På webben hittar vi bevis på montagefoton. Bedrägerier har gått så långt att de använder samma falska åsikter i många av deras bedrägerier. De bryr sig inte ens om att skapa nya längre.

Och naturligtvis har Bitcoin Sunrise inte vunnit några utmärkelser, det har inte ens funnits sedan 2018, som dess skapare hävdar. Det skapades under detta namn i år.

⚡ Hur fungerar bedrägeriet Bitcoin Sunrise?

Ibland stöter vi på åsikten att program som Bitcoin Sunrise är värda att prova, eftersom de är gratis och kräver ingen medlemsavgift. Men det är inte helt sant. Det är därför vi kommer att förklara exakt hur bedrägeriet fungerar.

När du registrerar dig för Bitcoin Sunrise kommer du omedelbart att bli ombedd att göra din första investering och sätta in minst $ 250 till ett konto hos en mäklare som du inte får välja mellan. Du får veta att detta program inte fungerar med en annan mäklare.

Så du riskerar dina egna pengar från början. Om Bitcoin Sunrise inte fungerar och vi vet att det inte kommer att förlora dina egna pengar. Som du kan se är detta ett mycket riskabelt program och det kan inte sägas att det är gratis.

Det kan också hända att du först har möjlighet att testa programmet i demo-läge. Applikationen fungerar i virtuella pengar och du kommer att se att den genererar vinster. Men det blir bara ett annat smutsigt trick bara för att få honom motiverad. När bedragare ger dig en demo är den falsk och använder fiktiva priser.

Det återspeglar inte vad som skulle hända när man handlar riktiga pengar. Det syftar till att vilseleda dig till att tro att Bitcoin Sunrise är ett lönsamt program. Men nej, i handel med riktiga pengar går det i de flesta fall förlorat, vi vet detta från riktiga användare.

⚡ Är Bitcoin Sunrise lagligt?

Den första frågan om något finansiellt eller investeringssystem är dess laglighet. Så är Bitcoin Sunrise lagligt? Nej, tyvärr inte. Det är en olaglig investeringstjänst som är associerad med oreglerade och tvivelaktiga mäklarföretag.

Det är en obehörig investeringstjänst som redan har varit föremål för varningar från olika finansiella tillsynsmyndigheter i Europeiska unionen.

Bitcoin Sunrise är bara ett nytt namn för en gammal bluff som finns under många namn. Till exempel, såsom Bitcoin Evolution och Bitcoin Revolution, som den belgiska finansiella tillsynsmyndigheten FSMA varnade för.

⚡ Vad är Bitcoin Sunrise och hur fungerar det?

Bitcoin Sunrise är en helautomatisk kryptovalutahandelsplattform, så du kan handla på egen hand med signaler som du genererar själv.

✅ Den officiella webbplatsen för Bitcoin Sunrise listar följande funktioner i systemet:
✅ kan generera vinster upp till 400% per dag
✅ har en framgångsgrad på 99%
✅ finns sedan 2018
✅ har vunnit flera priser

Bitcoin Sunrise-appen säger att du kan tjäna upp till 5000 dollar per dag. Priset för denna applikation är att du betalar en provision till din operatör på 2 procent av vinsten du gör.

Att bara betala om du tjänar pengar verkar som ett rättvist erbjudande. Men vad är verkligheten? Verkar det som ett mycket bra erbjudande att vara verklig, eller hur? Så detta bidrag kallas för att tvivla på tillförlitligheten hos den här roboten som lovar användarna bra saker på så kort tid.