• Ethereum -36.16
  $2,511.83 -1.42%
  $293785965734.87
 • Bitcoin -416.26
  $38,414.2 -1.07%
  $721250989387.5
 • DigitalCash -3.11
  $156.09 -1.95%
  $1603010758.1433
 • Cardano +0.06
  $1.35 +4.64%
  $43649825250.134
 • Ripple -0.01
  $0.7176 -1.25%
  $71753063098.579
 • Ethereum Classic -0.87
  $49.20 -1.74%
  $6333850834.2966
 • Litecoin -0.41
  $138.88 -0.29%
  $9475481479.4645
 • Trigger -0.01
  $0.7606 -1.07%
  $0
 • WarpCoin +0.00
  $0.04600 +0.00%
  $0

Bitcoin Treasure

⚡ Är Bitcoin Treasure en bluff?

Cryptocurrency exchange är en viktig plattform för köp och handel med digitala tillgångar. Men många av dessa utbyten är fortfarande oreglerade och mottagliga för bedrägerier.

Bedragare har använt sig av att inrätta falska kryptovalutabörser och manipulera handelsvolymer på till synes ansedda börser för att locka potentiella investerare från sina fonder.

Bitcoin Treasure undgår inte denna verklighet eftersom det är ett oreglerat investeringssystem som är mottagligt för bedrägerier genom det, därför kommer vi att göra en analys på denna plattform som du bör läsa innan du bestämmer dig för att använda den här botten och undvika att bli lurad.

⚡ Tecken på att Bitcoin Treasure är en bluff

Bitcoin Treasure är inte bara en olaglig investeringstjänst, det är till och med en vanlig bluff. Inte ens en ny bluff, det är en gammal bluff som har stulit pengar från människor i flera år.

Bitcoin Treasure är en exakt kopia av Bitcoin Supreme-bluffen. Men Bitcoin Treasure har sina grundläggande gemensamma med andra bedrägerier, som Bitcoin Era eller Bitcoin Boom.

Tyvärr är denna bluff ökänd och ökänd. Diskussionerna på Internet är fulla av människor som redan har blivit offer för det, det finns många klagomål. Detta är ett tydligt bevis på att detta program bara stjäl pengar från människor, det gör ingenting annat.

När det gäller antalet positiva recensioner skapar de tyvärr ständigt nya användare med nya namn och det är nästan omöjligt att täcka dem alla.

Men alla dessa webbplatser har väldigt lika aspekter, och erbjudandet är alltid detsamma, stora vinster med liten eller ingen ansträngning eftersom roboten kommer att göra allt för dig.

På webbplatsen Bitcoin Treasure hittar du ett avsnitt som ger intryck av att olika försäljningsställen, som CNN, Time, Financial Times, Forbes eller Daily Mail, har publicerat artiklar om det i sina program.

Men det är inte sant. Dessa försäljningsställen skriver om bitcoin som sådan, eftersom det fortfarande är den största kryptovalutan genom marknadsvärde, men de har aldrig publicerat något om Bitcoin Treasure.

Anledningen är enkel, Bitcoin Treasure är en bluff och den är relativt ny just nu. Om det någonsin kommer i tidningarna beror det på att det är en bluff. De seriösa medierna kommer aldrig att skriva något positivt om det.

Ett annat nonsens som Bitcoin Treasure försöker mata dig är vinstkalkylatorn, som du också kan hitta på dess officiella webbplats.

Du måste ange det initiala investeringsbeloppet och det belopp som du ska riskera per handel. Varje gång ser du ett diagram med linjärt ökande vinster. Det verkar som om Bitcoin Treasure är förlustlöst och bara ständigt ökar ditt kontosaldo. Men det är nonsens.

⚡ Hur fungerar Bitcoin Treasure-bluff?

Generellt kan du köpa eller sälja kryptovaluta, men bara med betydande hög risk för dig. Den här boten erbjuder sig att göra allt detta i mycket höga hastigheter, så det utnyttjas förmodligen på alla handelsmöjligheter när det presenterar sig.

Nyckeln är att de säger att hävstångseffekten är 1 på cirka 1000, vilket innebär att du med en lägsta insättning på $ 250 i huvudsak kan placera dina transaktioner värda runt $ 240.000.

Omedelbart är det lätt att se deras potential, men de återspeglar inte verkligheten, eftersom de erbjuder mycket mer än vad människor kan generera, eftersom det är mycket troligt att du kommer att förlora dina pengar.

Liksom vilken bot som helst manipuleras algoritmerna. Programvaran är helt automatiserad och designad, vilket innebär att framtiden redan är skriven för användarna.

Det kan dock vara troligt att de får dig att vinna på de första transaktionerna för att få ditt förtroende, då trakasserar de dig för att sätta in mer pengar, och sedan kommer alla dina pengar att gå förlorade i nästa handel.

Men tror du verkligen att det finns en automatiserad programvara som kommer att generera sådana vinster? Om så var fallet skulle vi alla vara miljonärer. Tänk på att om det låter för bra för att vara sant så är det förmodligen det.

⚡ Är Bitcoin Treasure lagligt?

Om du vill överlåta dina investeringspengar till någon annan måste du först vara intresserad av om det är ett lagligt program som har alla nödvändiga tillstånd. Eller om det är ett smutsigt program som tillhandahålls av Gud vet vem och varifrån.

Så hur mår Bitcoin Treasure? Du kanske har märkt att du inte ens får reda på vem din leverantör är på deras officiella webbplats. Det är ett helt anonymt program, som är en stor röd flagga.

Faktum är att Bitcoin Treasure kommer att handla bitcoin åt dig med skillnadskontrakt, ett finansiellt derivat vars handel inte är reglerad. Detta innebär att detta program behöver ett tillstånd från den finansiella tillsynsmyndigheten för att erbjudas lagligt. Men det har inget av det, så det är en olaglig investeringstjänst.

⚡ Vad är Bitcoin Treasure och hur fungerar det?

Bitcoin Treasure är en automatiserad handelsbot som många som för närvarande finns på marknaden. Plattformen hävdar att det kan hjälpa medlemmar att tjäna pengar genom att förutsäga kryptovalutapriser.

Bitcoin Treasure-handelsroboten erbjuder dig att spekulera i olika kryptovalutor, även om Bitcoin fortfarande är huvudutmanaren. Den är huvudsakligen baserad på en uppsättning algoritmer som analyserar rörelserna på flera marknader åt dig.

De hävdar också att de har tillgång till historiska data, vilket är vad affärsbeslut bygger på. Huvudsakligen uttrycker den här roboten en precisionsnivå på cirka 92%. Så vid första anblicken verkar det inte särskilt riktigt.

Medlemmarna kan förmodligen tjäna upp till $ 1000 varje dag från en minsta insättning på bara $ 250, även om vi tror att detta kan vara en överdrift.
Denna handelsbot använder bluffmäklare och tricks för att få människor att sätta in och stjäla dina pengar enkelt.

Sättet bitcoin-skatt fungerar är att algoritmen den bygger på är riggad. Programvaran kommer att få vissa människor att vinna de första transaktionerna och sedan när investeraren känner sig bekväm och positiv kommer programvaran att få dem att förlora alla sina pengar. Handlar placeras automatiskt och är inte korrekta alls.