• Ethereum -116.04
  $2,493.91 -4.45%
  $291689186407.23
 • Bitcoin -1,284.14
  $38,063.5 -3.26%
  $714665050600
 • DigitalCash -7.61
  $154.90 -4.68%
  $1590781830.2568
 • Cardano +0.03
  $1.35 +2.44%
  $43391711638.781
 • Ripple -0.02
  $0.7188 -2.38%
  $71873051498.41
 • Ethereum Classic -2.35
  $48.69 -4.60%
  $6268156838.9743
 • Litecoin -4.35
  $137.82 -3.06%
  $9403144471.487
 • Trigger -0.03
  $0.7537 -3.26%
  $0
 • WarpCoin +0.00
  $0.04600 +0.00%
  $0

Bitsignals

⚡ BitSignal: är det en frade eller en legitim handelsrobot?

Det är mycket tydligt att kryptovalutor är populära och mycket omsättbara. Digitala valutor kan ge dig många fördelar, såsom sekretess och sekretess. Naturligtvis finns det också lägre avgifter och snabbare transaktioner.

Nya handlare kan nu tjäna pengar utan att ha tidigare handelskunskap tack vare autohandelsrobotar. Du behöver inte köpa deras Bitcoins direkt och du kan använda ansedda mäklare.

Idag ska vi prata om BitSignal, och om det verkligen är tillförlitligt eller en bluff.

⚡ Är Bitsignal en bluff?

Bitsignal är en app som vi testar och granskar grundligt. Detta är den vanliga applikationen som släpptes under några veckor på marknaden bara för att stjäla pengar. Bitsignal är här för att stanna en kort stund och göra alla dem som bestämmer sig för att prova det oberoende.

Bitsignal erbjuder inte en framgångsgrad på mer än 90%, för sanningen är att den inte fungerar, och den syftar bara till att ta bort de oförsiktiga av sina pengar.

Erbjuder direkt hjälp och en kontoansvarig för varje kund. Så även nybörjare vet hur man tar sina första steg för att låta sig luras till att sätta in ett minimumbelopp på $ 250.
Att använda appen direkt och även prova demo-läget, men det fungerar inte heller. På denna otrevliga webbplats är ingenting säkert eller säkert.

⚡ Hur fungerar Bitsignal?

Bitsignal är programvara som förmodligen erbjuds alla gratis, åtminstone fram till nu. Detta beror på att dina intäkter kommer från dina användares intäkter.
Dessutom görs transaktioner via oreglerade mäklare, så dina pengar är inte säkra och det som finns på ditt konto kan aldrig tas ut eftersom de helt enkelt inte finns, de är inte riktiga.

Som en säker handlare är allt du behöver göra att sätta in ett minimumbelopp på $ 250 när du öppnar ditt konto för att börja handla. Som ett resultat kommer du att ringas eller skrivas av en mäklare som inte är reglerad eller auktoriserad på plattformen.

Enligt BitSignal kommer deras applikation att hantera transaktionerna automatiskt och du måste bara koppla av. Varje operation kan ta cirka 20 minuter, men allt är automatiserat. Detta innebär att du inte behöver “dialog” med mäklaren och plattformen använder de fastställda parametrarna för att utföra operationer för dina räkning.
Men det är inget annat än en simulering som utförs genom en väldesignad installation. När du har satt in pengarna kommer du inte att kunna få tillbaka pengarna längre.

⚡ Viktiga tecken på att Bitsignal är en bluff

Du kommer att använda några fantastiska knep med Bitsignal-appen, som också finns i andra falska program för automatisk handel med kryptovalutor.

Oreglerad mäklare

Eftersom du förmodligen inte behöver hantera några börser är det lättare att handla kryptovalutor. Du riktas till en oreglerad mäklare och på sätt och vis måste du bara informera dem om du tror att priset på Bitcoin kommer att gå upp eller ner.

Om du har rätt kommer du att tjäna pengar baserat på parametrarna du ställer in innan du aktiverar automatisk handel. Därför finns det ingen god chans att vinna, det är en garanti och det finns risker.

Mäklaren är av okänt ursprung och är bara ytterligare ett dotterbolag till bedrägeriet, som säkert kommer att hålla en procentandel av vinsten som genereras av människor med liten kunskap på Internet och som bara vill tjäna pengar med liten ansträngning och utan handelskunskap. .

Betalningar

Det finns inga garantier i onlinehandeln. Företaget hävdar dock att det har en framgångsgrad på över 88%. Så det indikerar att du kommer att “vinna” 88% av tiden och de återstående 12% kommer att möta nederlag.

Om du tänker på dessa siffror är det tydligt att du kan förlora pengar genom denna webbplats och handla kryptovalutor. Det kan dock hända att nya säljare inte får betydande betalningar, åtminstone initialt.

Inom några timmar hävdar vissa medlemmar att de tjänat 111 dollar i vinst och andra påstår sig ha tjänat 10 000 dollar eller mer på bara några månader. Vi har inget sätt att veta om detta är sant eller inte. Det finns dock många negativa kommentarer som hävdar att de har tappat sina pengar med BitSignal.

Retreater

Pengarna du sätter in står inte helt till ditt förfogande och du kommer inte att kunna ta ut dem när som helst. Naturligtvis kan du inte vara säker på att du också kan tjäna pengar genom programvara, för det här är bara en montage som är gjord för att lura dig.

Plattformen rekommenderar att det är perfekt att återinvestera en liten summa intäkter, men du måste också ta ut en del för att leva mer bekvämt. Det är enkelt (fyll bara i ett formulär) och det tar cirka 24 timmar att slutföra och kreditera ditt bankkonto.

Men de är inget annat än lögner att ta pengar från dig tills du inser att det är en bluff, och att detta är dess enda mål.

⚡ Vad är BitSignal?

Autohandelsrobotar utvecklades för att hjälpa nybörjare att minska riskerna med onlinehandel. Det är också möjligt att maximera vinsten. Eftersom ingen tidigare erfarenhet av denna bransch är nödvändig kan alla också använda dem och tjäna pengar.

Därför känner vi behovet av att noggrant analysera varje bilhandelsrobot som släpps ut på marknaden, så att vi kan ge våra läsare ärlig och korrekt information. Idag fokuserar vi på BitSignal.

Tyvärr vet vi inte vem som skapade den här programvaran, så det ger oss redan ett tecken på att något är fel här. Men oavsett vem som skapade Bitsignal-appen, kvarstår faktum att det är ett automatiserat handelssystem för falska kryptovalutor.

Förmodligen spårar algoritmen historisk data och använder den för att tillhandahålla lämpliga signaler för att ange när det är nödvändigt att öppna affärer. Kort sagt kan den ta reda på vad som kommer att hända på marknaden och agera därefter.

Det är inte en tidszon, men det betyder att veta något innan någon annan. Om du ställer in den för att handla automatiskt kommer den inte att tveka att tjäna pengar. Allt låter väldigt underbart, men det är inte sant.