• Ethereum -120.34
  $2,489.61 -4.61%
  $291186255867.82
 • Bitcoin -1,294.19
  $38,053.4 -3.29%
  $714475980308
 • DigitalCash -7.71
  $154.80 -4.74%
  $1589754856.8351
 • Cardano +0.03
  $1.34 +2.36%
  $43359450143.138
 • Ripple -0.02
  $0.7172 -2.59%
  $71713066965.302
 • Ethereum Classic -2.38
  $48.65 -4.66%
  $6263007398.1536
 • Litecoin -4.46
  $137.71 -3.14%
  $9395639422.2063
 • Trigger -0.03
  $0.7535 -3.29%
  $0
 • WarpCoin +0.00
  $0.04600 +0.00%
  $0

Crude Oil Profit

⚡ Är råoljevinst en bluff?

Råoljevinst är bluff? Är Oil Profit-appen legitim? Är rykten om handelsplattformen Oil Profit legitima? Är handel med oljevinst legitim? Har någon investerat i handelsplattformen för oljevinst? Är handelsplattformen för oljevinst sann?

Om du är här har du många olösta tvivel, här får du uppdaterad information om hur denna typ av automatiska plattformar som erbjuder många saker fungerar, så att du har en riktig guide när du investerar dina pengar i oljehandel.

Låt oss se nedan några bevis för att råoljevinst är en bluff och att du under inga omständigheter borde lita på den.

⚡ Tecken på att råoljevinst är en bluff

Det första tecknet som slår oss är att de för närvarande har två webbplatser, varför vill du ha mer än en webbplats för en produkt? Det kommer bara att ses av sökmotorer som duplicering och skadar din ranking.

Men det enda skälet till detta är att människor börjar inse att det är en bluff och börjar prata dåligt på TrustPilot så att du måste byta domän. Dessa människor vet att de förr eller senare kommer att stängas. Så här fungerar en bluff.

För det andra, när du läser webbplatsen inser du att tillvägagångssättet för försäljning av olja är detsamma som för försäljning av bitcoin eller andra kryptovalutor, men växer oljan faktiskt också?

Vi vet att i världen används mindre och mindre olja och dess derivat i nuvarande produkter, inte ens bilar som Teslas, som tillverkas med olika komponenter av ganska motståndskraftig plast, använder petroleumbaserade föreningar, så varför kommer de 250 dollar ?

En annan aspekt som sticker ut är följande klausul:

“Du förstår och samtycker uttryckligen till att vi inte kommer att hållas ansvariga gentemot dig eller någon tredje part för direkta, indirekta, tillfälliga, speciella, följd- och / eller exemplariska skador, inklusive, men inte begränsade till, skador för vinstförlust, goodwill, användning , data eller andra immateriella förluster (även om vi har informerats om möjligheten till sådana skador) “
Så vad den sista meningen säger är att även om vi har blivit varnade av någon mäklare vi säljer deras data till, att 80% av alla deras kunder förlorar pengar, kommer vi inte att hållas ansvariga eller ansvariga för deras förluster, även om vi har lovat du kommer alltid att tjäna pengar.

Men de säger tvärtom när det gäller att locka investerare, de uttrycker tydligt att fördelarna du kan få genom att investera hos dem är större, så det är ett ganska vilseledande och bedrägligt erbjudande.

⚡ Hur fungerar bedrägeriet med råoljevinst?

Även om råoljevinst är gratis och inte ber om en insättning för medlemskap betyder det inte att det är säkert och att du inte riskerar någonting med det, det är faktiskt tvärtom.

Du måste först registrera dig för programmet och sedan ombeds du omedelbart att skicka minst $ 250 till ett tilldelat mäklarkonto. Du kommer inte att få några andra alternativ, vilket sannolikt leder dig till en oreglerad mäklare som smart kan behålla dina pengar.

När insättningen har gjorts kommer förlusten av operationer att visas på ditt konto och ditt saldo kommer snabbt att nollställas. Då kommer du att höra många lögner om varför det inte fungerade den här gången och varför du borde lägga mer pengar på ditt konto.

⚡ Är råoljevinst lagligt?

Investeringstjänster regleras av varje land, så råoljevinst behöver lagstadgade godkännanden för att lagligen kunna erbjudas i alla länder i världen där de erbjuder sina tjänster.

Men i verkligheten har det inte ett sådant tillstånd över hela världen, om inte i väldigt få länder som USA, så det är en investeringstjänst som ger att utföra otaliga bedrägerier i länder som ligger utanför lagens skydd.

Med andra ord är risken med att använda råoljevinst hög, det är inte ett 100% lagligt eller skyddat system, så du utsätts för otaliga bedrägerier.

⚡ Vad är råoljevinst och hur fungerar det?

Oil Profit-applikationen är handelsprogramvara som nyligen har lanserats på marknaden och lovar att ge användarna exakt samma handelsmetod som tycoons förmodligen använder för att tjäna miljarder euro varje år från oljelager.

Dessutom anges på robotens webbplats att programvaran skulle vara helt automatiserad och därför skulle kunna utföra operationer utan behov av mänsklig intervention.
Så vi frågade oss själva: Är appen Oil Profit pålitlig eller bara en annan online-bluff? Låt oss uttrycka det så här: du kommer att vara väldigt glad att du upptäckte den här recensionen innan du investerade dina pengar, eftersom du kommer att kunna undvika att förlora mycket pengar till bedrägliga system.

Programvaruutvecklaren (som förblir anonym) hävdar att allt är organiserat på ett extremt enkelt sätt, så användaren behöver bara registrera sig, göra en insättning och tjäna pengar.

Det påstås också att oljereserverna stiger dag för dag, vilket antagligen innebär att det kommer att vara möjligt att göra en verklig vinst de närmaste åren.

Oil Profit-applikationen använder avancerade handelsalgoritmer som är baserade på artificiell intelligens, maskininlärning och naturlig språkbehandling. De uttrycker att de hanterar den heliga gralen av automatiserad handel och att algoritmerna erbjuder en framgångsgrad på cirka 90%.

Men i verkligheten är det så? Kan du verkligen försäkra att din investering blir så framgångsrik på oljemarknaden? Här är resultaten och statistiken visar det motsatta, så det är viktigt att ha förkunskaper innan du investerar dina pengar på plattformar som erbjuder dig mer än vad de faktiskt kan ge.