• Ethereum -120.58
  $2,489.38 -4.62%
  $291159354931.99
 • Bitcoin -1,241.22
  $38,106.4 -3.15%
  $715471274864
 • DigitalCash -7.75
  $154.76 -4.77%
  $1589344067.4664
 • Cardano +0.03
  $1.35 +2.59%
  $43456234630.065
 • Ripple -0.02
  $0.7164 -2.70%
  $71633074698.749
 • Ethereum Classic -2.35
  $48.68 -4.61%
  $6266869478.7691
 • Litecoin -4.40
  $137.77 -3.09%
  $9399733085.4503
 • Trigger -0.02
  $0.7545 -3.15%
  $0
 • WarpCoin +0.00
  $0.04600 +0.00%
  $0

Crypto Engines

⚡ Crypto Engine: är det legit eller en bluff?

Bedräglig programvara för Crypto Engine annonserar sig som en handelsplattform som ger dig “en chans att tjäna pengar i nästa Bitcoin Boom.”
Men våra medlemmar vill verkligen veta sanningen; Är det en Crypto Engine-bluff eller en legitim affärsapp? Vår Crypto Engine-recension förklarar allt i detalj!

⚡ Bedrägeri

På Crypto Engine-sidan visas huvudsäljningssidan och registreringsområdet. Här kan vi se Melissa Lee från “Fast Money” -utställningen och den lilla gula ikonen högst upp som säger “500 000 $ på tre år.”

Vi ser också Melissa Lee själv säga exakt samma sak och introducera John Mcafee och prata om hur Bitcoin är på väg att “slå $ 500K”. Bara den här gången använder bedragarna det för en annan bluff (den ursprungliga) som heter “Bitcoin Investor”.

Nedan visas skärmen efter registrering som överanvänds idag av en mängd olika bedrägerier som Bitcoin Compass, Libra Method och Crypto Nation Pro. Om du ser något på distans som denna falska pop-up efter registrering, se till att stänga den och fortsätt.

⚡ Fake Crypto Engine Recensioner

Vi hittade också ett exempel på en falsk recensionswebbplats som stöder denna bluffprogramvara och ger den en poäng på 9,2 av 10 och en utbetalning på 85%.

Detta görs för att webbplatsen betalas för att skriva falska recensioner, och det är en direkt intressekonflikt och helt enkelt orättvist eftersom läsarna letar efter opartiska recensioner.

Det är också viktigt att notera att det finns ett stort antal betalda pressmeddelanden från olika medier (vi kommer inte att nämna deras namn här) som bokstavligen accepterar pengar för att godkänna krypto-bedrägerier.

Vi insisterar på att du förblir vaksam och vaksam innan du tror på sponsrat eller betalt innehåll, eftersom det finns en tydlig intressekonflikt här.

Personer som marknadsför dessa sponsrade recensioner behöver inte oroa sig för deras webbs rykte eller vad de rekommenderar sina tittare, de köper bara exponering genom mycket ansedda nyhetsorganisationer och rankas högt på sökmotorerna.

Dessutom kunde vi upptäcka falska vittnesmål på olika forum som Reddit och även på Trustpilot.

⚡ Fake News för Crypto Engine

Vi har också satt ihop en serie av falska nyhetsutdrag som illustrerar exakt hur bedragare fungerar. Du kan själv se att de använder skådespelare och kändisar som Jamie Oliver, Gordon Ramsay, Martin Lewis, Lord Alan Sugar, Dragons ‘Den, Shark Tank, Daniel Radcliff, singapors miljonär Peter Lim, Elon Musk, Paul McCartney, Ed Sheeran, Richard Branson, Nyhetsmorgon.

Morgonshowen med Holly Willoughby, Akshay Phillips, Harry och Meghan, Rob Brydon och andra högt profilerade personer. Det är också värt att nämna att det finns falska spegelsidor som används i klickannonser för att främja Crypto Engine-bluffen.

Vad är Crypto Engine och hur fungerar det?
Crypto Engine-systemet marknadsförs som en “live handelsplattform” som genererar “enorma vinster från kryptovalutamarknaderna” åt dig. Det finns ingen verklig diskussion om hur denna programvara fungerar, men de nämner avancerad teknik och exakta signaler.

⚡ Crypto Engine Review: Tjäna en Fortune Trading Bitcoin eller tappa pengar?

Crypto Engine Scam Trading Platform är inte en handelsplattform alls. Det är närmare en tärning eller ett roulettebord, bara i det här fallet är dess chanser att generera vinst mycket lägre.

Detta beror på att mäklarna som accepterar din insättning är brottslingar och att din förlust är deras vinst. Dotterbolag som marknadsför detta system får också betalt från smutsiga offshore-mäklare som leder dem baserat på deras förlust.

Med andra ord, ju mer pengar du förlorar, desto mer vinst gör “mäklaren”. Men det sorgligaste med deras webbplats är att de säger “Handel du kan lita på.” Men ju mer vi tänkte på det, desto mer insåg vi hur vilseledande och vilseledande Crypto Engine är.

Slutligen är den här programvaran en bluff, och den finns på en snabb, svartlistad lista och som sådan rekommenderar vi läsarna att avstå från att registrera sig för den här falska appen, eftersom du aldrig kommer att se dina pengar igen.

⚡ Varför är Crypto Engine en bluff?

I försäljningsvideon börjar svindlarna med nyhetsrapporter som står utanför sammanhanget och säger ”$ 500 000 på tre år! Den alltid kontroversiella John Mcafee går med oss! “Låter de inledande anmärkningarna från CNBC-reporter och värd Melissa Lee bekant för dig?

Om de gör det beror det antagligen på att du har blivit ombedd att olagligt gå med i den klonade Crypto Engine-applikationen och den falska automatiserade handelsplattformen.
Idag vet vi att det är en bluff eftersom de faktiskt ber om en insättning på £ 350 efter att användaren ser en falsk nyhetsartikel om hur Martin Lewis genererade tusentals pund med detta ”otroligt lönsamma bitcoin-system”.

För att göra saken värre var den mäklare som tilldelats oss “min myntbank”, som har en företagsadress registrerad i Saint Vincent och Grenadinerna (dunkel juridisk jurisdiktion).
Vanligtvis har klagomål mot plattformen att göra med oförmågan att ta ut pengar och överdrivna telefonsamtal under oacceptabla timmar.

Detta är helt meningsfullt, eftersom vi kunde identifiera ett bedrägeri-nätverk som aktivt främjar Crypto Engine, och dessa skurkar kommer att säga vad som helst för att övertyga dig om att registrera dig och investera för att samla in dina affiliate-provisioner.

Enkelt uttryckt, om du känner en plötslig uppmaning att öppna din plånbok och investera dina hårt förvärvade pengar genom kryptomotorbedrägeriet, uppmanar vi dig att ompröva och ta ett steg tillbaka eftersom vi utsatte dessa brottslingar och deras lilla tjej.

Crypto Engine blir en mycket viral bluff, varför vi övervakar och uppdaterar denna information.