• Ethereum -114.69
  $2,495.26 -4.39%
  $291846700805.89
 • Bitcoin -1,272.46
  $38,075.2 -3.23%
  $714883854630.66
 • DigitalCash -7.72
  $154.79 -4.75%
  $1589651330.2292
 • Cardano +0.04
  $1.35 +2.74%
  $43520735728.107
 • Ripple -0.02
  $0.7131 -3.14%
  $71303106599.215
 • Ethereum Classic -2.32
  $48.71 -4.55%
  $6270731559.3846
 • Litecoin -4.33
  $137.84 -3.05%
  $9404503856.9017
 • Trigger -0.03
  $0.7539 -3.23%
  $0
 • WarpCoin +0.00
  $0.04600 +0.00%
  $0

Crypto GPS

⚡ Crypto GPS: är det en bluff eller en pålitlig handelsrobot?

Crypto GPS är falsk programvara introducerad av en berömd skådespelare som kallas Jim Hefner. Du kan vara säker på att detta är ett falskt namn. Den här killen är bra på att läsa manus för personer med lite kunskap. Han har marknadsfört bedrägerier under en tid.

Han främjade stora binära optioner bedrägerier under tidigare år. Men eftersom fokus långsamt flyttas från binära optioner till Bitcoin-gruvdrift och handel, tyckte han det var klokt att följa trendens riktning.

⚡ Hur fuskar de handlare?

Crypto GPS hävdade ursprungligen på sin webbplats att de bara accepterade 20 prenumerationer och att efter detta skulle dessa platser vara ockuperade och webbplatsen aldrig skulle öppnas igen för allmänheten.

Två veckor efter vårt första besök upptäckte vi något konstigt. Webbplatsen fortsatte att göra samma påstående. Men den här gången sa de att de bara accepterade tio registreringar, varefter de skulle stänga möjligheten för alla.

Men det mest löjliga påståendet av alla är att Crypto GPS-webbplatsen hade körts i två år, och att det var första gången de öppnade sina dörrar för de första 10 personerna. Det är en mycket lätt lögn att bekräfta. Du förstår, när vi såg det, körde vi bara domänen genom who.is och fick reda på att den registrerades för några veckor sedan 2017.

Dessutom hölls ägarens uppgifter privata för att göra denna tjänst verkligt anonym. Det är en röd flagga som vi har tagit väldigt seriöst sedan dess. Det berättar för oss att alla som skickar sina pengar till dessa bedragare automatiskt kommer att förlora dem.

⚡ Mer bevis för bluff

Att visa bilder av privata jets är ett sätt att skapa illusionen av rikedom. De flesta bedragare använder denna taktik för att locka naiva till sina planer.
Crypto GPS är inget undantag här. De använder samma taktik för att skapa en illusion av rikedom. Den som aldrig har blivit lurad på detta sätt tror därför att man kan tjäna mycket pengar med Crypto GPS-programvaran. Så är inte fallet eftersom alla som spelar sina pengar med den här webbplatsen så småningom kommer att säga adjö till dem.

⚡ Hur förutsäger du marknadens rörelse?

Det är roligt när du lutar dig tillbaka och lyssnar på dessa kokar som lägger på sina skämt på den här webbplatsen. Till exempel hävdar de att Crypto GPS är utrustad med en artificiell intelligensalgoritm som gör att den automatiskt förutsäger nästa marknadsrörelse utan några säkringar.

Tja, artificiell intelligens är bra. Det är ett koncept som har antagits i programvaruprocessen. Men var säker, Crypto GPS är inte ett av de AI-designade programmen. Bara glömma det.

Andra skäl som de ger för att presentera denna programvara som den bästa kommersiella applikationen där ute är att den är gratis att använda hela livet.

Vi har lärt oss att hata gratis saker för 100% av tiden blir de till bedrägerier. Ingen kan ge dig en robot som tjänar mycket pengar gratis. Kom alltid ihåg detta faktum. Det är inte möjligt att få en gratis penningtjänstapp någonstans på internet.

Det spelar ingen roll om priset på Bitcoin går upp eller ner. Det spelar ingen roll hur populär Bitcoin egentligen är. Sanningen kvarstår att du inte kan ha en robot som tjänar pengar gratis. De som handlar Forex och aktier kan det här språket bäst.

Andra skäl som de tittar på är förstklassig kundsupport och möjligheten att använda Crypto GPS när du är på språng.

Dessa funktioner spelar ingen roll för oss eftersom vi redan vet att det här är en app för att slösa bort pengar. Vad är det bra om du har lyhörd kundservice medan systemet du använder alltid förlorar pengar? Kommer du att vinna något? Självklart inte. Du har inget annat än de förluster du kommer att drabbas av som en följd av användningen av denna produkt.

⚡ Sista slutsatser

Handel med kryptovaluta erbjuder fantastiskt löfte och otaliga rikedomar, men det här är inte en snabb bli rik metod. En sådan operation kräver tålamod, disciplin och inget system ger dig tusentals dollar på en enda dag.

Var därför alltid vaksam och använd endast beprövade plattformar. Kommersiella applikationer, som Crypto GPS, är förföriska, särskilt när utvecklare lovar dig rikedom på bara några dagar. De kommer att göra sitt bästa för att få din uppmärksamhet.

Så när en webbplats använder falska kundutlåtanden är det första vi alltid gör att svartlista det med omedelbar verkan.

När en webbplats insisterar på att sprida lögner och rykten pratar vi inte ens om det eftersom det är slöseri med tid. Crypto GPS är helt klart en bluff. Undvik denna bluff, eftersom det inte finns något bra med det, och det kommer bara att göra att du tappar alla dina pengar på kortare tid än du tror.

⚡ Är Crypto GPS en bluff?

Idag organiserar han denna kryptovaluta-bluff. 450 $ per timme är något som inte kan tjänas med Crypto GPS. $ 10 000 per dag är något som inte kan tjänas med Crypto GPS. Faktum är att inte ens överväga vad du kommer att göra med dessa pengar varje dag med någon Bitcoin-gruv- eller handelsmöjlighet. Det är omöjligt.

Den 100% strejkfrekvens som dessa killar pratar om är lika otäck. Människor tjänar inte pengar på att handla robotar som detta. Och vid andra tanke är det inte ens värt att kalla sig en handelsrobot, eftersom den inte fungerar, och det är bara en montage.

Webbplatsen Crypto GPS verkar inte veta vad de pratar om. De är för okunniga till och med för att inse att det är en gammal vit lögn att säga att en robot kan handla med en 100% attackgrad.

Hur ska denna okunnighet hanteras? Tja, varna allmänheten att Crypto GPS är en bluff. Den som vågar investera med dessa bedragare kommer att sluta förlora sina pengar. Det är ingen tvekan om detta, eftersom vi har sett denna trend under de senaste 5 åren.