• Ethereum -84.71
  $2,523.85 -3.25%
  $295189130196.97
 • Bitcoin -680.79
  $38,472.4 -1.74%
  $722340325143.28
 • DigitalCash -3.05
  $158.63 -1.89%
  $1629076466.1031
 • Cardano +0.06
  $1.37 +4.81%
  $44294879586.746
 • Ripple -0.02
  $0.7171 -2.98%
  $71703067931.983
 • Ethereum Classic -1.63
  $49.06 -3.22%
  $6315750441.8723
 • Litecoin -1.66
  $139.72 -1.17%
  $9532726492.3806
 • Trigger -0.01
  $0.7618 -1.74%
  $0
 • WarpCoin +0.00
  $0.04600 +0.00%
  $0

Crypto Trader

En omfattande CryptoTrader-recension: Yay eller Nay?

I denna snabba värld har inte alla lyxen att spendera timmar på sin datorskärm för att sikla över marknadspriserna. Det finns så många andra aktiviteter att fokusera på att du till och med önskar att det fanns ett sätt att överlåta ditt kapital på någon programvara som kan utföra transaktionerna automatiskt för dina räkning. Lyckligtvis gör kryptohandelsrobotar just det. Genom åren har dess popularitet vuxit så markant att det finns hård konkurrens mellan dessa plattformar om toppositionen. Varje dag utvecklas kryptohandelsbots med nya funktioner som man inte förväntar sig att se i en handelsbot.

I grund och botten betalar du någon för att göra alla dina handelsuppgifter dag och nätter, med hjälp av de strategier som du har ställt in, medan du bara kopplar av och tjänar pengar. I den här artikeln kommer vi att granska en sådan handelsapplikation som har gjort rundor under ganska lång tid. Vår omfattande CryptoTrader-recension kommer att täcka alla viktiga detaljer om denna bot, från dess funktioner, funktion, dess grundare, registreringsprocess, prissättning, och så vidare. Vi kommer också att avgöra om det finns någon CryptoTrader-bluff och om det finns, ska du överlåta ditt kapital på det? Så, läs vidare för att ta reda på det!

CryptoTrader grundare:

Vi observerade att CryptoTrader-webbplatsen var ganska minimalistisk, vilket innebar att det inte fanns mycket information om skaparna och även huvudkontoret för denna sofistikerade handelsbot. Som sagt lärde vi oss att företaget hanteras av Algocraft Ltd. Medan skaparna är okända för oss, en sak är tydlig och det är plattformen som har utformats för att tillgodose människor med alla färdigheter. Du behöver inte vara ett krypto-geni och det är inte heller obligatoriskt att ha viss teknisk kunskap för att använda den här appen, såvida du inte behöver koda dina egna strategier. Som sådan gör den idealisk också för nya handlare.

Hur nybörjare är CrytoTrader-appen?

Baserat på vår analys och erfarenhet av plattformen kan vi säga att det är ganska enkelt att använda, utan att du behöver installera ytterligare plugin-program eller programvara. Som nämnts tidigare kan du komma åt plattformen via den officiella CryptoTrader-webbplatsen.

Vi hittade också flera samhällsproducerade uppgifter som videor om hur du ställer in din bot och ansluter den till handel med API-nyckel med ditt önskade utbyte. För nya användare finns det också en rad tips om hur du bestämmer en strategi som matchar dina handelsmål, backtestning av strategin och så vidare. När du väl har registrerat dig kommer du att presenteras för ett forum där du hittar många omfattande förklaringar och även kunna interagera med andra CrytoTrader-medlemmar som är mer erfarna. Detta forum kan också fungera som en utgångspunkt för att vägleda dig i att utveckla dina egna handelstekniker.

Nya användare kan också köpa handelsstrategier via CryptoTrader-marknaden, där du hittar flera strategier för professionella investerare, och medan några av dem kan nås gratis är de populära inte gratis. Du måste välja en av deras prenumerationsplaner. Om du väljer en dyr plan, kommer du att kunna få tillgång till fler handelsbots i kombination med ökat handelskapital, men om du vill skapa egna strategier måste du ha någon form av kodningsupplevelse.

Viktiga funktioner i CryptoTrader

Precis som inga människor är lika lika när det gäller personlighet och karaktär, finns det inte två handelsrobotar som är lika i alla aspekter. Det finns vissa skillnader som gör varje bot unik på sitt eget sätt. Efter detta mönster kommer vi att lyfta fram några av de funktioner som skiljer CryptoTrader-appen från andra handelsbots tillsammans med de funktioner som finns i andra bots också.

Molnbaserad plattform

Som vi har nämnt tidigare är denna handelsbot helt molnbaserad, vilket innebär att varje operation hanteras över internet. Dessutom kräver det ingen ytterligare programvara eller hårdvara. Allt som krävs är en anslutning till internet, som låter dig hantera botten via en webbläsare. Som sådan är det inte nödvändigt att ha en specifik enhet. Det är enligt vår erfarenhet att vi känner att manövrering och strategisering av roboten på datorn eller en bärbar dator kommer att erbjuda en mycket bättre upplevelse. Det beror på att du kan se allt på ett ställe.

Flera utbyten

Liksom de flesta bots har CryptoTrader-appen också flera utbyten på instrumentbrädan. Som sådan, om du har konton på plattformens börser som stöds, kan du länka den till en bot och den kommer att hantera allt handelsansvar. CryptoTrader-appen stöder för närvarande 13 populära börser, som inkluderar Quione, Poloniex, Kraken, Huobi, Coinbase , CEX.io, Bittrex, Bitstamp, Bitfinex och Binance. Dessa börser är en favorit bland handlare över hela världen eftersom vissa av dessa börser har låga transaktionsräntor medan andra har attraktiva gränssnitt.

Backtesting

En annan otrolig funktion som finns tillgänglig i CryptoTrader-appen är möjligheten att backa teststrategier, vilket gör att du kan avgöra om det är lönsamt eller inte. Den här funktionen spelar en viktig roll i fall då du behöver testa en ny strategi som du hittade via sociala nätverk eller genom olika handelsguruer. På så sätt kan du testa dessa strategier innan du riskerar ditt kapital.

Livehandel

Under vår CryptoTrader-recension fann vi att plattformens servrar var ganska imponerande. När det sker en prisförskjutning i någon kryptovaluta visas den automatiskt på din skärm. Du behöver inte oroa dig för förseningar eller att din portfölj lider på grund av en försening i servern. Med CryptoTrader njuter du också av sömlösa affärer. Dessutom behöver du inte oroa dig för fluktuationerna i priserna när du använder CryptoTrader.

Kundservice

CryptoTrader supportteam är ganska lyhörd och aktiv. Du kan nå dem genom att lämna in en begäran i kontaktsektionen på CryptoTrader-webbplatsen. De är också ganska aktiva på Twitter. Om du har några frågor kan du också komma åt Diskussionsforum, där du hittar lösningar på de flesta vanliga frågor.

CryptoTrader Marketplace

Som tidigare nämnts har CryptoTrader-appen en marknadsplats där användare har möjlighet att köpa och sälja handelsstrategier. Som uppenbart kommer de strategier som genererar högre vinster att kosta högre. Du kan prova de olika verktygen som finns på plattformen och utveckla din egen strategi. Detta kan du tjäna extra pengar genom att sälja det på deras marknadsplats.

CryptoTrader: Hur börjar jag handla?

Inloggningsprocessen för CryptoTrader är, som tidigare nämnts, ganska enkel och enkel. Att komma igång på plattformen är också så enkelt som det kan bli.

Följande tre steg är allt du behöver:

Skapa ett konto

För det här steget måste du besöka CryptoTrader-webbplatsen först och när du hittar det hittar du ett registreringsformulär där du måste ange din e-postadress, plats och lösenord för att registrera dig. När du är klar med detta måste du aktivera ditt konto genom att klicka på bekräftelselänken som skickas till din e-post. Du kommer då att kunna använda panelen.

Ställ in kontot

Därefter har du möjlighet att välja en prenumerationsplan som gör att du kan använda backtesting eller live trading-funktionen beroende på planen. Dessutom kan du välja att hyra, köpa eller skapa din egen strategi. Du kan också välja bland de olika börserna för att avgöra vilka handelspar som är kompatibla.

Välj och testa en strategi

När du har ställt in ditt konto kan du välja en strategi via CryptoTrader-marknaden, där varje alternativ visar dess popularitetsbetyg och kostnader. Om du har någon form av programmeringserfarenhet kan du utforma din egen. För att bestämma hur strategin fungerar mot historiska marknadsdata måste du öppna backtestfunktionen och ange koden. Du kan också konfigurera backtestinställningarna om det behövs via det formulär som finns högst upp på instrumentpanelen.
Klicka sedan på Backtest-knappen och vänta tills simuleringen är klar. När du är klar får du en logg som innehåller alla affärer som utförs av algoritmen. När allt är klart kan du lämna resten till botten.

Priser för CryptoTrader

Med CryptoTrader-appen får du fem olika prenumerationsplaner som kan betalas med Bitcoin, mellan 0,0042 och 0,0653 BTC. Alla planer är en månatlig prenumeration.

Grundplan

Detta är grundplanen för CryptoTrader-appen och är också den överkomliga bland de andra planerna. Denna plan kostar 0,0048 BTC per månad. Genom att välja detta paket får du tillgång till e-postvarningar, backtesting och en handelsrobot. Dessutom är kapitalgränsen för detta konto $ 1000.

Vanlig plan

Denna plan är en uppgradering från grundplanen och kostar 0,0067 BTC / månad. Med den här planen får du alla de ovan nämnda funktionerna tillsammans med ytterligare två handelsbot och en ökning av aktiegränsen från $ 1k till $ 5k.

Pro-plan

Pro-planen kostar dig 0,0124BTC / månad. Som uppenbart har du tillgång till fler funktioner, inklusive fem handelsbots, marginalhandel och korta positioner, flera handelsinstrument och tidig tillgång till alla nya funktioner. Du får också kontokapital ökat från $ 5k till $ 20k

VIP-plan

Detta är en uppgradering över Pro-planen och kommer att sätta dig tillbaka med 0,0236BTC / månad. Med den här planen får du njuta av alla funktioner som finns i de ovannämnda planerna med obegränsat eget kapital, tio handelsroboter och Priority Support.

Premiumplan

Slutligen kommer Premium-planen att minska dig med 0,588 BTC / månad. Du kommer att ha tillgång till 25 handelsbots på en gång tillsammans med alla andra funktioner.

Slutlig dom: Är det legitimt?

Efter att ha granskat CryptoTrader-appen under en tid kan vi försäkra dig om att den är 100% legitim. Även om CrytoTrader-webbplatsen är ganska minimalistisk när det gäller den information den ger, har plattformen blivit ganska populär bland handlare för sin effektivitet och användarvänlighet. Vi hittade inga CryptoTrader-bluffrapporter. Sammantaget är CryptoTrader-appen en pålitlig algoritmisk handelsbot som låter dig använda plattformen på prenumerationsbasis. Plattformen stöder också flera ledande börser och körs som en webbaserad plattform där du kan komma igång utan att behöva installera ytterligare plugins eller programvara.

Följaktligen behöver du inte ha någon teknisk kunskap. Du kan också använda supporten och inlärningsmaterialet om du behöver någon vägledning. Om du är nybörjare rekommenderar vi att du testar botarna noggrant innan du distribuerar dem. Detta avslutar vår CryptoTrader-recension. Vi hoppas att den här översynen hjälper dig att fatta ett välinformerat beslut.

Om CryptoTrader

CryptoTrader-appen är en intelligent automatiserad handelsbot för kryptovaluta. Som sådan behöver inte alla som använder den här botten göra mycket manuellt. När du har lagt in den erforderliga fonden på ditt CryptoTrader-konto kommer boten att utföra alla handelsaktiviteter åt dig. Under vår CryptoTrader-recension observerade vi att denna plattform tillåter sina användare att använda algoritmisk handel för kryptotillgångar som Bitcoin och andra kryptovalutor. CryptoTrader-appen är också en helt molnbaserad plattform och ingen specifik hårdvara krävs för att kunna njuta av de tjänster den erbjuder.

Handlare som är intresserade av att använda denna plattform kan göra det genom att helt enkelt besöka den officiella CryptoTrader-webbplatsen och registrera sig, där du måste skapa ett användarnamn och lösenord. Inloggningsprocessen för CryptoTrader är enligt vår erfarenhet ganska enkel. Du skapar bara ett konto på deras webbplats, väljer en plan som du ska använda appen med och börjar ställa in de strategier du vill utföra dina affärer på.
De flesta som använder den här appen justerar vanligtvis sina bots innan de använder den på grundval av deras preferens om de letar efter långa eller kortvariga vinster. Medlemmar kan handla Bitcoin och andra kryptotillgångar utan att behöva installera någon specifik programvara, och allt utförs i CrytoTraders skalbara VPS-moln varje dag (24 timmar).

Plattformen erbjuder också en omfattande lista med användbara verktyg, inklusive backtestfunktioner, som gör att du kan utföra riskfria transaktioner på verkliga marknader, och när du är redo kan du välja anpassningar genom att använda livehandelsalternativet. CryptoTrader-appen stöder 13 bästa kryptovalutabörser, inklusive Huobi, Coinbase och Binance. Dessutom fungerar plattformen på en prenumerationsbasis där du kan välja en plan från 5 olika alternativ beroende på dina behov och handelsmål.