• Ethereum +120.83
  $2,807.19 +4.50%
  $328398806162.87
 • Bitcoin +1,341.60
  $40,878.7 +3.39%
  $767591237964
 • DigitalCash +4.43
  $163.77 +2.78%
  $1682320516.7446
 • Cardano +0.00
  $1.39 +0.22%
  $44847973872.083
 • Ripple +0.00
  $0.7312 +0.32%
  $73112926684.885
 • Ethereum Classic +0.95
  $52.01 +1.86%
  $6697543303.0762
 • Litecoin +1.41
  $144.41 +0.99%
  $9854738152.7456
 • Trigger +0.03
  $0.8094 +3.39%
  $0
 • WarpCoin +0.00
  $0.04600 +0.00%
  $0

Edge Bot Pro

⚡ Edge Bot Pro: är det en bluff?

Undrar du om Edge Bot Pro-appen är legit eller en bluff? Nu är det dags att läsa följande information eftersom vi har täckt dig! Med vår djupgående analys av plattformen har vi utarbetat en guide som gör att du kan fatta ett välgrundat beslut.

Vi beräknar applikationens tillförlitlighet, oavsett om det är legitimt eller bluff, genom att verifiera tillgänglig information och andra användares erfarenheter.

⚡ Vad är Edge Bot Pro historia?

Historien de har gjort har tyvärr gjort det möjligt för många att lita på den här falska roboten.

Enligt webbplatsen Edge Bot Pro är Edwin James, pionjären för Immediate Edge, en mjukvaruutvecklare som tjänade massor av pengar med kryptobinära optioner och manuella valutahandelsmekanismer.

Hans driv och önskan att tjäna mer med användning av teknik ledde till uppfinningen av Edge Bot Pro. Enligt honom är deras gemensamma strategier en skatt för proffs och nykomlingar. Dessutom hävdar det att hundratals investerare vittnar om sina investeringsstrategier genom att registrera sig för det och göra vinst.

⚡ Hur fungerar Edge Bot Pro-appen verkligen?

Enligt Edge Bot Pro-webbplatsen liknar programmets driftprocess stora automatiska handelssystem som Cryptosoft och Bitcoin Loophole. Genom att granska Edge Bot Pro fick vi reda på att hastigheten på dessa kryptotransaktioner är helt falsk.

Så här fungerar handelsrobotsystemet faktiskt. Allt är ett simulerat system som inte indikerar några verkliga data.

De ser till att detekteringen av marknadsräntan kommer med stor precision eller med en intelligent algoritm. I Edge Bot Pro inspekterar handelsroboter marknadsräntan för att hitta de bästa kryptopriserna att köpa eller sälja.

När bra erbjudanden hittas tillåter dessa handelsrobotar systemet att köpa kryptovalutor till ett lågt pris och sälja dem till ett högt pris.

Så affären är klar! Edge Bot Pro hävdar också att dess algoritmer är tio gånger snabbare än manuell handel. Därför lägga till ett körsbär i bedrägerimästarens kaka.

⚡ Tecken på att Edge Bot Pro är en bluff

Att vara en av de presenterade robotarna på vår svarta lista, Edge Bot Pro-plattformen innehåller några funktioner som gör att vi kan verifiera att det inte är något annat än ett bedrägeri. Låt oss gå igenom de funktioner som nämns nedan:

⚡ Hög avkastning

Det finns ett uttalande från investerare på Edge-webbplatsen som säger “man kan tjäna upp till $ 2200 per dag”. Plattformen hävdar också att ha rapporterat en vinst på upp till 100 procent.

Detta innebär att ett handelskonto med en insättning på $ 250 kan generera upp till $ 200 i vinst per dag. Därför är det värt att notera att ju mer du sätter in, desto större blir din förlust. Eftersom dessa siffror helt enkelt är omöjliga kan inte ens de mest erfarna handlarna generera sådana mirakulösa vinster på en enda dag.

⚡ Enkel registrering

Bot har inte heller ett omedelbart verifieringssystem. Du kan skapa ett konto med minimal information. Naturligtvis krävs kortuppgifter för att göra en insättning, men förutom det behövs inga andra uppgifter, IDS eller bankuppgifter.
Det är slutet, de vill bara ha dina pengar.

⚡ Ett dåligt beslut för nybörjare

Edge Bot Pro är en sådan falsk app att du inte behöver någon konkurrens för att använda den. Vi rekommenderar inte Edge Bot Pro till någon, inte ens personer med mycket handelserfarenhet. Enligt vittnesmålen och granskningen är det en enda knappuppgift och 20 minuters ärligt sammanträde, vilket leder till att du förlorar alla dina pengar.

⚡ Insättning av ett minimibelopp

Att gå in med en ideologi om “mindre är mer” fungerar alltid. Inledningsvis är att göra den lägsta insättningen på cirka $ 250 ett smart alternativ att ta bort dina pengar. Du kan själv bestämma beloppet och öppna insättningssidan, välja önskat betalningsalternativ och ange dina bankkortuppgifter.

Därefter överförs pengarna till det anonyma kontot. Och efter att ha gjort en insättning ger systemet tillgång till live Edge Bot Pro-applikationen där allt är en väldesignad simulering för att lura dig.

⚡ Sista slutsatser

Vi hittade många användare som hävdade att Edge Bot Pro är en 100% bluffapp. Vi tror att det är det värsta som kan hända investerare, eftersom det är en bluff!
Funktionerna hos denna robot är helt enkelt inte exceptionella eftersom ingenting de presenterar är verkligt. Spel och äventyr är en integrerad del av alla online-handelsapplikationer, bättre informerade än okunniga.

Med det sagt kan alla förlora pengar till Edge Bot Pro genom oregelbundna affärer och $ 250-investeringar.

I vilket fall som helst är kundtjänstsystemet inte ens tillgängligt eftersom det inte finns, de vill bara behålla dina pengar. Och om du begär uttag kommer du aldrig att kunna göra det.

Onlinesäkerheten i Edge Bot Pro är också dålig och riskerar din information. Av den anledningen kommer alla investerare som handlar med den här roboten att ha en dålig upplevelse och en betydande förlust om de inte är uppmärksamma på tecknen att det är en bluff.

⚡ Är Edge Bot Pro en bluff?

Edge Bot Pro är en handelsrobot som ansvarar för att lura personer som sätter in sina investeringar på plattformen. Vi fann att Edge Bot Pro-appen lyckas locka lågutbildade med lögner och tomma löften.

Enligt vår erfarenhet har Edge Bot Pro inte en framgångsgrad på cirka 85%, det vill säga för varje 1000 transaktioner som utförs. Verkligen kommer du inte ha en chans eftersom allt är falskt och ett bluff. Roboten kan inte generera vinster för proffs och oerfarna användare, och än mindre öka förtroendet hos den senare gruppen.

Det är en olaglig kryptovalutahandelsplattform som inte tillåter dig att göra en enda vinst eller passiv. Idén verkar fascinerande eftersom den här appen erbjuder möjlighet att tjäna passivt oavsett publikens upptagna jobb.

Det underliggande marknadsindexet visar att investerare på kryptovalutamarknaden har tappat sina pengar på denna handelsrobot.