• Ethereum -107.80
  $2,500.76 -4.13%
  $292489638575.12
 • Bitcoin -1,031.97
  $38,121.4 -2.64%
  $715750494754.35
 • DigitalCash -5.64
  $156.05 -3.49%
  $1602589098.558
 • Cardano +0.05
  $1.36 +4.12%
  $44004639397.987
 • Ripple -0.03
  $0.7128 -3.55%
  $71273109499.258
 • Ethereum Classic -1.93
  $48.77 -3.81%
  $6278417224.829
 • Litecoin -3.29
  $138.09 -2.33%
  $9421543516.4601
 • Trigger -0.02
  $0.7548 -2.64%
  $0
 • WarpCoin +0.00
  $0.04600 +0.00%
  $0

Golden Profit

Golden Profit: Fungerar det verkligen eller är det en bluff?

Människor investerar i guld över hela världen. Detta betraktas som en säker investeringstillgång som skyddar investerare från en eventuell marknadskrasch.
Därför kan du använda handelsverktyg som kan hitta lönsamma handelsmöjligheter på guldmarknaden. Golden Profit är en plattform som marknadsförs som ett verktyg för att börja tjäna pengar på guldmarknaden.
På samma sätt säkerställer Golden Profit att du bör börja investera i guld eftersom det kan vara din personliga guldgruva. De försöker få dig att tro att guldpriset stiger och kommer att fortsätta att göra det, så du tjänar pengar på det.
Men är det värt ett försök? Tja nej, det här är en bluff!

Hur fungerar det egentligen att bluffa människor?

Målet med Golden Profit är att du registrerar dig och sätter in pengar hos en oreglerad mäklare som heter Lucro Trade.
Vi hör många klagomål om Lucro Trade. När du har gjort en insättning tillåter de dig aldrig att ta ut någonting, de kommer bara att be dig om fler insättningar, även om du ser intäkter återspeglas i ditt falska konto. Det är så de får dina pengar.
Så människorna bakom systemet tror att du helt enkelt kan registrera dig, göra insättningar hos deras “rekommenderade” mäklare och sedan njuta av automatiserade vinster. Men det är inte så det verkligen fungerar.
Du kommer att se att det finns en mycket viktig sak som människorna bakom allt detta inte nämner, och det är det faktum att de faktiskt är anslutna till de “rekommenderade” mäklarna, vilket innebär att när du registrerar dig och sätter in får de betalt en provision.
Och de nämner inte heller att de mäklare de “rekommenderar” är olicensierade och oreglerade skurkar som också är inblandade i bluffen.

Så hur fungerar bedrägeriet exakt?
Tja, i princip är allt inte riktigt, det är bara ett knep för att lura dig att ge upp dina pengar. Det värsta är dock att bluffen inte slutar där när du gör det … Det börjar bara.
Du förstår, du kanske tänker att efter att ha överlämnat dina kontanter måste du bara ta reda på det hårda sättet att det inte riktigt fungerar, men nej, skaparna av Golden Profit-systemet är mycket snyggare än så.
För att tjäna ännu mer pengar från investerare har de skapat ett falskt, fristående system som gör att det ser ut som om du faktiskt tjänar pengar … Men det är faktiskt inte kopplat till någon verklig marknad, det är i grunden ett bluff.
Tricket här är dock att få dig att sätta in ännu mer pengar eftersom de vet att om du tror att du faktiskt tjänar pengar är det mer troligt att du sätter in ännu mer för större vinster, vilket tyvärr är vad de flesta gör.
Men i grund och botten är detta bara dåliga nyheter och bör undvikas.
Om du vill tjäna stora pengar på nätet måste du inse att det inte kommer att hända “automatiskt” som dessa bliv-rik-snabbt-bedrägerier gör. Det är bara knep som försöker få dig ur dina pengar.
Det är verkligen möjligt att tjäna bra pengar online, men för att göra det måste du vara beredd att lägga lite engagemang och ansträngning, liksom affiliate-marknadsföring.

Ska du investera pengar på den här plattformen?

Definitivt inte.
Först och främst finns det faktum att allt bara låter för bra för att vara sant, och som man säger, om något låter för bra för att vara sant, så är det förmodligen inte, vilket definitivt gäller när det gäller Golden Profit-systemet.
Sedan finns det faktum att webbplatsen inte innehåller någon licens eller kontaktinformation, två saker som krävs enligt lag för att investeringsrelaterade webbplatser ska kunna visas. Du bör aldrig investera via en olicensierad investeringswebbplats eftersom du inte har något skydd om saker går fel.
Utöver det finns det faktum att ansvarsfriskrivningen längst ner på webbplatsen Golden Profit säger “Alla karaktärer, information och händelser som visas på denna webbplats är helt fiktiva”, vilket i princip säger att allt är falskt.

Bevis som visar att det är en bluff

Låt oss titta på några bevis som vi har samlat på Golde Profit som avslöjar att det är en bedräglig och olaglig verksamhet:
De ger falsk information
Det stora problemet med Golden Profit är att de försöker övertala dig att investera i guld med falsk information.
Först och främst har det aldrig varit lätt att tjäna pengar att investera. För det andra stiger inte guldpriset, det har faktiskt gått i sidled sedan 2013. Ingen vet vad guldpriset kommer att vara i framtiden. Det kan gå upp, ner eller i sidled.
Den starka sanningen är att du inte tjänar enkla pengar på guldmarknaden.
Fiktion
Golden Profit medger att de berättar sagor. Du måste bara titta längst ner på deras webbsida för att se att allt är fiktivt.
Detta är ett vanligt blufftrick, de berättar lögner och den minsta texten på webbsidan medger att allt är en lögn. Eftersom de vet att många inte kommer att se den texten, eftersom få människor kontrollerar det finstilta på Internet.

Sista slutsatser

Golden Profit är en vanlig bluff, att tjäna pengar med guld är inte lätt eller snabbt. Så håll dig borta från dem.
Om du vill prova finansiell handel för att tjäna pengar, börja med ett gratis demo-konto hos en reglerad mäklare för att se om det verkligen kan fungera. Kom ihåg att vid handel kan du vinna, men också förlora pengar, så se till att du gör din forskning först och var försiktig.

Vad är Golden Profit?

Golden Profit annonserar sig som en ledande och intuitiv programvara för handel med guldmarknader, men som vi kommer att se senare är detta helt osant.
Denna applikation analyserar marknaderna för att bedöma hur guldpriserna går. Detta kommer då att ge en handelssignal så att du vet när du ska handla guld för att peka i den riktningen. En annan reklamfördel som programvaran säkerställer är att den är automatiserad.
Sanningen är att Golden Profit är en bluff. I själva verket är det en Cannabis Craze-klon – webbplatsen är densamma, berättelsen är densamma, bara tillgångarna ändras, istället för marijuana, du ska köpa guld. Bara detta är ett bevis på att vi har att göra med en bluff.