• Ethereum +95.54
  $2,816.13 +3.51%
  $329446465348.3
 • Bitcoin +978.74
  $40,815.7 +2.46%
  $766411174183.4
 • DigitalCash +0.29
  $163.37 +0.18%
  $1678221598.5149
 • Cardano +0.00
  $1.39 +0.29%
  $44880291977.325
 • Ripple 0.00
  $0.7327 -0.35%
  $73262912174.528
 • Ethereum Classic +0.80
  $52.07 +1.56%
  $6705313214.5004
 • Litecoin +0.13
  $144.08 +0.09%
  $9832256317.2786
 • Trigger +0.02
  $0.8082 +2.46%
  $0
 • WarpCoin +0.00
  $0.04600 +0.00%
  $0

Primebit Profit

⚡ Primebit Profit: är det verkligt eller bluff?

Med Bitcoins börsvärde ökat sedan början av 2021 har kryptovalutamarknaden sett något av en tjurlöpning hittills det nya decenniet. Gratis verktyg som PrimeBit Profit hävdar att det är ännu lättare för handlare att få handlingsbar insikt.

Utrymmet är överflödigt med alla typer av skrupplösa och äkta handelsbots som lovar världen till handlare men ibland underskrider förväntningarna. Det är därför vi studerade PrimeBit Profit-appen i detalj och skapade denna detaljerade recension.

⚡ Är din historia verklig?

Vem skapade PrimeBit Profit?

Enligt den information som finns på PrimeBit Profit-webbplatsen har affärsapplikationen skapats av ett team av “expert, begåvade och utbildade” proffs, som samarbetade speciellt för detta specifika projekt.

De hävdar att deras huvudsakliga mål för att gå med var att utveckla en intuitiv handelsplattform för de digitala valutamarknaderna, som skulle kunna ge viktig information om marknaden i realtid.

De är enligt uppgift ett team med en kombinerad erfarenhet av flera decennier och omfattande kunskap om datorteknik och onlinehandel, vilket ger dem rätt kompetens för att skapa en sådan handelsrobot. De tror att applikationen är enkel att använda och extremt snabb.

Teamet har en stark övertygelse om att dess tillämpning inte eliminerar de potentiella riskerna med kryptovalutahandel. De pratar också om att inte erbjuda någon form av garanti för att du definitivt kommer att göra stora vinster från deras app.

Snarare verkar PrimeBit Profit-teamet om och om igen konstatera att deras mål är att leverera exakta marknadsdata i realtid till näringsidkare så att de känner sig bemyndigade att fatta snabba och potentiellt korrekta investeringsbeslut.

Det finns dock tecken som bekräftar att det är en helt falsk handelsrobot som har uppfunnits allt detta för att skapa förtroende för användarna.

⚡ Hur vilar PrimeBit Profit användare?

Låt oss se några av lögnerna som den här förmodade handelsroboten meddelar:

✅ Potentiellt kan det spara mycket tid som du annars skulle kunna spendera på att genomföra marknadsanalyser. Men allt de lägger på sin webbplats är en montage om processerna, så vi ser bara en simulering av falska affärstransaktioner.
✅ PrimeBit vinst på grund av dess inneboende rapporterade funktioner kan det möjligen förenkla kryptohandelsaktivitet för nybörjare. Det är inte heller sant.
✅ Beroende på graden av autonomi och nivån på hjälp du är villig att fastställa för applikationen kan det potentiellt skapa automatiserad passiv inkomst för dig själv. Detta är en lögn, eftersom den inte genererar en dollar, är avsikten att behålla dina investerade pengar.
✅ Ett sådant verktyg kan potentiellt hjälpa dig att arbeta 24 timmar om dygnet, eftersom det är en maskin som inte behöver sova. En till lögn.
✅ Tillverkare hävdar att de använder överlägsen algoritmisk teknik som ger korrekt och fullständig marknadsinformation i realtid. Tja, det är verkligen inte så, eftersom webbplatsen inte är säker alls, och du inte vet på något möjligt sätt, vad de kommer att göra med din information och betalningsinformation.
✅ Verktyget använder enligt uppgift ledande säkerhetsteknik, inklusive SSL-kryptering för att skydda handlarnas ekonomiska och personuppgifter, men detta är inte heller sant.

⚡ Är PrimeBit Profit legit?

Baserat på användarutlåtanden verkar PrimeBit Profit trading-appen vara ett lättanvänt automatiserat system, eftersom marknadsinsikterna den erbjuder kan användas för att fatta välinformerade och snabba handelsbeslut.

Men det här är inget annat än hoaxes på många affiliate-webbplatser, som säkert tjänar en viss vinst från det omfattande bedrägeriet till alla som litar på PrimeBit Profit.

Det finns dock ingen applikation som kan garantera dig 100% vinst när det gäller handel med kryptovalutor. Detta beror helt enkelt på kryptomarknadernas mycket volatila natur.

Med det sagt har det förekommit fall, som användarutlåtanden på internet antyder, där människor utan framgång har handlat med PrimeBit Profit trading-appen. Dessutom kan anseendet för en sådan tjänst också mätas utifrån vilken typ av mäklare den är associerad med.

Vi fann att mäklarna som var kopplade till PrimeBit Profit-appen var oreglerade och inte ansedda enheter i kryptohandelvärlden. Se dock till att kontrollera trovärdigheten hos den mäklare du hänvisar till innan du gör några affärer med PrimeBit Profit-appen.

Till skillnad från några av de andra Bitcoin-handelsapparna lovar Prime Bit Profit inte att du kan tjäna tusentals dollar om dagen. Det kommer inte heller att hävda att du kan bli rik när du handlar efter några dagar, utan det fokuserar snarare på data, men tyvärr är dessa uppgifter falska.

Teamet bakom appen betonar att Prime Bit Profit är ett företag som fokuserar på lurande handlare. Därför kommer deras data inte att hjälpa dig att fatta investeringsbeslut, för det är helt enkelt inte riktigt.

⚡ Sista slutsatser

Sammanfattningsvis har vi funnit att den här applikationen är 100% bedräglig och en negativ handlingsplan för dem som vill tjäna pengar i kryptovalutaverksamheten.

⚡ Vad är PrimeBit Profit?

Enligt uppgift är PrimeBit Profit en kryptovalutahandelapplikation som tydligen använder en unik algoritm för att utnyttja viktiga tekniska indikatorer på kryptovalutamarknaden och historisk prisinformation, för att erbjuda marknadsrelaterad information och analys till intresserade handlare.

Appens skapare hävdar att appen genererar snabb, användbar information, som antas vara noggrann för att fatta rätt affärsbeslut. Men sanningen är att det är en bedräglig plattform och från vilken du bör hålla dig borta utan att tänka två gånger.