• Ethereum +79.88
  $2,393.49 +3.45%
  $279812033147.36
 • Bitcoin +361.52
  $40,086.8 +0.91%
  $752492602444.08
 • DigitalCash -1.37
  $158.96 -0.85%
  $1631505271.2545
 • Cardano 0.00
  $1.29 -0.31%
  $41512564816.281
 • Ripple +0.03
  $0.7454 +4.06%
  $74532794361.317
 • Ethereum Classic +0.55
  $49.39 +1.13%
  $6352871940.549
 • Litecoin +0.87
  $141.65 +0.62%
  $9660267343.1462
 • Trigger +0.01
  $0.7937 +0.91%
  $0
 • WarpCoin +0.00
  $0.03900 +0.00%
  $0

Profit Revolution

Profit Revolution: fungerar det eller är det en bluff?

Hittills verkar Profit Revolution vara den mest populära Bitcoin-handelsroboten där ute. Webbplatsen hävdar att du kan tjäna upp till $ 1 000 varje dag, och du behöver bara sätta in 250 $. Allt verkar bra, men vi bör se om det här är en legitim app eller en bluff.
Som med alla andra kommersiella applikationer finns det många risker. Men med Profit Revolution finns det inga risker, eftersom allt planeras i förväg för att få dig att förlora dina pengar.

Hur fungerar den här skadliga programvaran?

Förmodligen är denna programvara helt automatiserad och utformad för att handla kryptovalutor. På webbplatsen hävdar cyberbrottslingar att alla kan handla med eller utan kunskap tack vare den här roboten.
Den avancerade algoritmen kommer att utföra operationer baserat på informationen så att du inte behöver oroa dig för alla de svåra sakerna. Innan du börjar handla måste du därför skapa ett konto. Det är en ganska enkel sak och det tar bara några minuter.
När du har fyllt i registreringsformuläret på webbplatsen måste du verifiera din information. När du har gjort allt detta måste du bara sätta in minst $ 250 och voila. Du har redan tappat dina pengar eftersom du aldrig kan få tillbaka dem.
Denna bedrägeri är så genomtänkt att bedragare rekommenderar att du sätter in minsta möjliga summa pengar för att bara se hur programvaran fungerar.
Om du tittar lite omkring kan du se en hel del människor som lyckades förlora tusentals dollar med just den första insättningen.
Beroende på plattform behöver du bara ge den 20 minuters uppmärksamhet varje dag, det vill säga att aktivera och avaktivera livehandel.
Det betyder att när du väl har ställt in parametrarna kan du fokusera på andra saker medan handelsboten gör allt åt dig. Tack vare den avancerade algoritmen vet roboten när man ska köpa och sälja kryptovalutor, så att du tjänar pengar om priset på något går upp eller ner.
Men detta är inte ens 1% sant. Om de visar dig något kommer det att vara falskt, för det är det dessa människor är specialiserade på: att veta hur man lurar investerare.

Hur fuskar de användare?

Först och främst säger plattformen att registreringen är ganska enkel, och att du dessutom på några minuter kan börja se dina intäkter online.
När du har fyllt i registreringsformuläret måste du verifiera kontot. Det är då bluffen börjar, eftersom de kan göra vad de vill med dem genom att ha dina uppgifter, förutom att de outtröttligt ringer för att äntligen göra motsvarande insättning.
Enligt plattformen är det “mycket viktigt att registrera din giltiga och verkliga information, eftersom du inte kommer att kunna ta ut dina pengar senare”. Men det här är falskt. Du kommer verkligen inte att kunna ta ut dina pengar när du förstår bedrägeriet, men det är också bekvämt för dem att ha dina riktiga data.
Så efter att du har verifierat ditt konto måste du sätta in minst $ 250 för att få tillgång till livehandel. För att göra detta kommer en mäklare med tvivelaktig trovärdighet först att kontakta dig för att berätta hur du gör insättningen. Vad folk ignorerar är att detta är en medbrottsling och att han kommer att behålla en procentandel av de insatta pengarna.
Å andra sidan har denna plattform inte alla säkerhetsåtgärder, så utan tvekan måste du oroa dig för dina pengar och den information du har gett.
Tyvärr har de flera tillgängliga betalningsalternativ, så du kan välja den du vill ha. Således kommer färre kunder att kunna inse bedrägeriet i tid och betala utan att slösa tid, inte heller de oseriösa mäklarnas.
Det sista steget som denna bedrägliga tjänst indikerar är handel. När pengarna förmodligen visas i din profil kan du börja handla.
Strax efter, i motsats till vad de hävdar, kommer Profit Revolution inte att ge dig hjälp om hur du använder handelsroboten. Efter att ha konfigurerat botten behöver du förmodligen inte göra någonting, vilket är sant, eftersom roboten är falsk och inte uppfyller sin funktion. Lura bara människor.

Bevis som bevisar att Profit Revolution är ett bedrägeri

Om du går till Profit Revolution-webbplatsen kan du tydligt se att de använder enorma mängder reklam och obefogade påståenden för att övertyga dig om att gå med. Den här typen av aggressiv övertalningstaktik är mycket tydlig för att bli rik-snabbt-scheman och bör låta dina larmklockor direkt.
Ett annat intressant bevis är att de bakom denna bluff hävdar att deras system “krypterar alla kontrakt som ger dig total anonymitet”, medan deras webbplats inte ens har ett säkerhetscertifikat installerat, vilket webbläsaren tydligt visar.
En annan verifiering avslöjar att den här webbplatsen bara är 27 dagar gammal, vilket betyder att deras historia är meningslös och att de ljuger om hur länge det har funnits.
Vi har också hittat skärmdumpar där vi kan se hur falska nyheter på tyska används för reklamändamål.
Det är tydligt hur medvetet vilseledande dessa webbplatser kan vara och hur verkliga de visas, eftersom kändisar som Anthony Tan, liksom Gordon Ramsay, Richard Branson, Elon Musk och andra kändisar hävdar att de använder den här roboten för att förstärka falska nyheter deras rikedomar, men det är uppenbart att allt är ett bluff.
Tyvärr är Profit Revolution ännu en falsk handelsprogramvara, avsedd att avsiktligt utföra förlorade affärer och orsaka ekonomisk skada på de oförsiktiga.

Vad är Profit Revolution?

Det sägs att Profit Revolution är en av de mest populära kryptohandelsrobotarna idag, men sanningen är att det är en av de mest utbredda bluffmetoderna på internet, så det är viktigt att vara försiktig med den här applikationen.
Denna robot kan förmodligen göra en vinst på upp till $ 1000 per dag med en lägsta kapitalinvestering på endast $ 250. Men Profit Revolution är inte en legitim robot och du kan inte tjäna pengar online genom den.