• Ethereum +40.17
  $1,968.68 +2.08%
  $229212345742.6
 • Bitcoin +1,528.62
  $34,518.6 +4.63%
  $646957207341.06
 • DigitalCash +1.37
  $126.52 +1.09%
  $1290718112.4761
 • Cardano +0.05
  $1.36 +3.99%
  $43605423946.453
 • Ripple +0.03
  $0.6673 +3.92%
  $66723570701.964
 • Ethereum Classic +2.32
  $43.58 +5.62%
  $5583542046.1006
 • Litecoin +4.39
  $134.05 +3.39%
  $9107634581.8218
 • Trigger +0.03
  $0.6835 +4.63%
  $0
 • WarpCoin +0.00
  $0.1299 +0.00%
  $0

Qprofit App

⚡ QProfit App: är det legit eller en bluff?

QProfit App är en gammal scam-handelsrobot som lanserades i augusti 2017. Sanningen är att QProfit App bara är ett nytt namn för annan bluffprogramvara. De uppdaterade webbplatsen, ändrade några bilder och gjorde en ny försäljningspresentationsvideo.

När du jämför det med en riktig handelsrobot ser du varför den här programvaran bara vill ta bort dig från de hårt förtjänade och sparade pengarna. Låt oss se varför QProfit App är en bluff och inte en riktig plattform.

⚡ Varför är QProfit App en bluff?

Denna CFD-bilhandlare är väldigt grundläggande utan några speciella funktioner. ”Investerare” har bara ett alternativ som de kan kontrollera, och det är storleken på handeln. I grund och botten förväntar de oss att vi arbetar med blind tro på att programvaran vet vad den gör.

Vi kan bara välja $ 25, $ 50, $ 100 eller $ 150. Minsta handelsstorlek i många mäklare är dock bara $ 10. De flesta investerare öppnar sina konton med $ 250 eller $ 500. Riskera dina pengar på denna plattform är verkligen en dålig idé.

Du kan inte se historiska signaler eller historiska resultat. De skapar automatiskt ett konto hos en oreglerad slumpmäklare. Vi kunde inte välja vilka tillgångar vi skulle ta emot signaler eller handla med. Det finns INTE demo-kontoläge.

Det finns så många “automatiserade handelsrobotar” att välja mellan idag. Professionell handelsprogramvara och handelssystem är nu tillgängliga för handeln med binära optioner.

Precis som det finns mer än 200 mäklare finns det mer än 200 robotar. När vi granskar kommersiell programvara för att försöka bestämma om det verkligen är värt det eller bara en bluff, kontrollerar vi några saker.

⚡ Vilka är handelssignalerna som indikerar att det är en bluff?

Roligt hur de säger på sin anmälningssida: “Du kommer att kunna göra din första insättning hos vår vinstpartner och öka din förmögenhet inom 60 sekunder efter start – intäkter på upp till 1 540 dollar per timme!” Det är ganska upprörande påståenden!

Vi har sett att automatiserade handelsrobotar lovar vinster på alla möjliga galna belopp, men är de sanna?
Den sorgliga sanningen är att de mestadels är falska. Vi läser alltid många klagomål om automatiserade handelssystem som helt enkelt tar bort ditt konto när det blir offentligt att det är bedrägerier.

⚡ Är Q Profit App en bluff?

På grund av ökningen av startups och binära optioner i kryptoekosystemet har det blivit allt svårare att skilja pålitliga plattformar från riktiga onlinebedrägerier. I denna recension har vi identifierat Q Profit App-handelsroboten som osäker och mycket riskabel. Efter att ha studerat hur det fungerar noggrant har vi härledt följande:

✅ QProfit App har genererat tusentals vittnesmål online som bekräftar att det inte är säkert eller pålitligt och bara vill ha dina pengar.
✅ Dess skapare hävdar att medlemmar av plattformen kan tjäna dagliga intäkter, upp till maximalt $ 5000, vilket är omöjligt.
✅ Det är en plattform som använder tusentals knep för att attrahera nybörjare.

⚡ Varför skulle du inte "investera" pengar på den här plattformen?

När du har registrerat dig leder webbplatsen dig till webbplatsen för en otrevlig och oreglerad partnermäklare för att göra en insättning och vid inloggning öppnas en sida för insättning av medel med olika betalningsmetoder.

Vanligtvis krävs en minsta insättning på $ 250 för att förmodligen aktivera handel på Q Profit App-plattformen. Det finns två huvudbetalningsmetoder tillgängliga på huvudmäklarens webbplats. Du kan betala med betalkort eller i Bitcoin.

Förutom det faktum att du aldrig kommer att se dina pengar igen, eftersom de använder en helt falsk montage så att du ser dina pengar försvinna snabbt utan att du kan göra något åt ​​det, riskerar du dina bankkortuppgifter.

Faktum är att om du vill ha tillbaka dina pengar kommer de helt enkelt aldrig att svara på dig eftersom deras stöd inte finns. De kan bara ringa dig för att sätta in mer pengar med en mängd bedrägerier.

⚡ Sista slutsatser

Därför är QProfit App en handelsrobot som du inte borde lita på. Vi har nått slutet av vår granskning och efter en grundlig analys av systemet kan vi återigen bekräfta att Q Profit-appen är en bluffplattform och att den bara vill ha dina pengar.

⚡ Vad är Q Profit-appen?

Q Profit App verkar vara en automatiserad handelsplattform där du kan handla binära optioner och göra dagliga vinster. Inte bara det, detta system verkar ha hjälpt många människor att uppnå ekonomisk frihet.

Detta verkar vara trovärdigt eftersom du kunde ge en rimlig förklaring till hur ditt affärsprogram fungerar. Denna programvara grundades av Jerry Douglas och påstår sig hjälpa investerare att tjäna mer genom att handla online.

Om du är en nybörjare är det några viktiga frågor du behöver veta innan du börjar handla med den här automatiska roboten. För det första är handelsplattformen registrerad / auktoriserad? Genom att kontrollera denna information i Q Profit-appen upptäckte vi ditt registreringsnummer och de mäklare du arbetar med, vilka inte är reglerade eller pålitliga.

En annan grundläggande fråga är: tycker du om bra recensioner online? Efter en noggrann analys fann vi att det finns många negativa vittnesmål om programvaran utöver de som finns på deras webbplats som alltid kan ifrågasättas.

Letar du efter andra recensioner online, många är negativa. Många användare har delat de goda resultaten som uppnåtts efter att ha använt programvaran.

Slutligen, vem grundade handelsplattformen och vem är teammedlemmarna? Enligt videon som kan spelas på plattformens webbplats är programvarans grundare Jerry Douglas.

Han hävdar att anledningen till att han skapade denna programvara är att hjälpa människor att uppnå ekonomisk frihet utan att behöva ge något i gengäld. Efter att ha verifierat all denna information kan vi dra slutsatsen att Q Profit-appen är en bluff.