• Ethereum -117.20
  $2,492.75 -4.49%
  $291553512122.18
 • Bitcoin -1,275.81
  $38,071.8 -3.24%
  $714821451348
 • DigitalCash -7.65
  $154.86 -4.71%
  $1590371040.8881
 • Cardano +0.03
  $1.35 +2.44%
  $43391711638.781
 • Ripple -0.02
  $0.7180 -2.49%
  $71793059231.856
 • Ethereum Classic -2.35
  $48.69 -4.60%
  $6268156838.9743
 • Litecoin -4.35
  $137.81 -3.06%
  $9402462194.2797
 • Trigger -0.03
  $0.7538 -3.24%
  $0
 • WarpCoin +0.00
  $0.04600 +0.00%
  $0

Smart Money System

Smart Money System: är det bluff eller legit programvara?

Om du har letat efter en handelsrobot för att börja tjäna pengar är det mycket troligt att du har stött på Smart Money System.
Denna handelsrobot är bland de mest kontroversiella. Även om det finns många som hävdar att de har tappat pengar med den här roboten, finns det några som rapporterar att de tjänat mer än $ 30 000 med denna applikation. Men är Smart Money System en bluff eller en legitim handelsrobot?
Vår forskning avslöjar att Smart Money System är en enorm bluff. Om du har varit frestad att betala en insättning och börja investera med dessa bedragare, läs den här recensionen till slut eftersom jag verkligen tror att det kommer att öppna dina ögon för hur dessa bedrägerier faktiskt fungerar.

Varför är det en bluff?

Med så många kryptokurrencybedrägerier som lovar upprörande avkastning på din investering är det svårt att veta vad som är riktigt och vad som inte är.
Besök någon av de många Smart Money-systemwebbplatserna så kommer du att se samma video som de hävdar att de har utvecklat handelsprogramvara som kan sprida ekonomiska bubblor och garantera att du tjänar en förmögenhet även när bubblan spricker.
Vi får veta att den här programvaran använder komplexa algoritmer för att förutsäga förändringar i värdet på kryptovalutor och ger dig varningar om handelssignaler som har “testats” av någon som kallar sig expert.
Hur utnyttjar du detta oemotståndliga erbjudande för att börja samla förmåner?
Ge dem ditt namn, telefonnummer och e-postadress, sätt in minst $ 250 hos deras rekommenderade mäklare och vänta på deras samtal från expertcoaching.

Hur fungerar detta bedrägliga system egentligen?

Precis som andra falska system är det enda syftet med Smart Money System att övertyga dig om att sätta in så mycket pengar som möjligt hos en av deras oreglerade och olicensierade offshore-mäklare.
Naturligtvis kommer de aldrig att nämna att de är människor med tvivelaktigt ursprung och att de inte är reglerade eller licensierade. Men bluffen fungerar sällan på samma sätt, oavsett vilken mäklarsida de skickar in.
De säger att du ska aktivera ditt konto och förväntar dig ett samtal från en “Smart Money Trainer” som guidar dig genom hur du gör din första vinst online. I själva verket är dessa rådgivare inget annat än bedrägliga försäljningsagenter baserade i Östeuropa som är utbildade för att få ut så mycket pengar ur dig som möjligt.
De kommer att säga att du ska öka din vinst genom att investera mer än $ 250. Människor som har fallit under för denna bluff har rapporterat att de förlorat mellan $ 10 000 och $ 100 000 (ja, verkligen!) Till dessa online-bedragare.
På nolltid kommer du att se bevis på hur magisk handelsprogramvara fungerar eller utbildning i hur man handlar.

Bevis som bekräftar att det är en bluff

Låt oss titta på några tester som definitivt avslöjar att det är ett system som är utformat för att få ut dina pengar ur dig.

1. Det smarta pengarsystemet är falska nyheter
Hittills har två webbplatser för smarta pengar hittats, men det finns säkert dussintals fler där ute. SmartMoney-System.com och SmartMoneySystem.co är identiska på alla sätt. Båda webbplatserna har:

Knapphetstaktik

Om du tittar längst upp till vänster på webbplatsen ser du att det förmodligen finns mellan 2000 och 4000 personer på webbplatsen samtidigt, förutom att detta är ett datorgenererat nummer som förblir detsamma oavsett tid på dagen eller natten till den som besöker webbplatsen.

Falska vittnesmål

Ett annat tecken på att du inte borde lita på någonting på den här webbplatsen är de falska Facebook-vittnesmålen längst ner på sidan. De vill att du ska tro att det här är riktiga framgångshistorier från riktiga medlemmar, men försök att gilla, kommentera eller se deras profiler så kommer du inte att kunna.
Det här är inget annat än falska statusuppdateringar som roterar var 24: e timme för att lura dig att tro att detta är legitimt.

2. Var är denna aktiemarknadsprogramvara då?
Var är den komplexa algoritmen som garanterar att du alltid kommer att segra? Du kommer aldrig att kunna se det någonstans.
Vi får höra att programvaran var utformad för att identifiera handelssignaler, men vi får aldrig någon verklig förklaring eller ett verkligt test av hur det fungerar.
Varje legitim handelsplattform visar din vinst- och förlusthistorik. Smart Money System, berättar bara för oss att blindt leverera $ 250 till en av deras rekommenderade mäklare.

3. Ansvarsfriskrivning strider mot försäljningsspelet
När du letar efter en potentiell inkomstmöjlighet är det en bra idé att kontrollera det finstilta av vad som marknadsförs. I detta fall motsäger ansvarsfriskrivningen för Smart Money System helt försäljningsvideo och djärva inkomstkrav.
De säger att allt du ser och hör på webbplatsen är “endast för utbildningsändamål” och kräver inte inkomst eller framgång.

4. Offshore-mäklare ska INTE vara pålitliga
Detta är det största beviset av alla och som du inte kommer att tvivla på om bluffen. Varje gång en person skapar ett konto omdirigeras de till GCC-mäklarna. Dessa offshore-mäklare är varken reglerade eller pålitliga.
Först och främst är webbplatsen inte säker, vilket innebär att all kreditkortsinformation du tillhandahåller dem kan användas av bedragare och hackare.
För det andra säger GCC Brokers-webbplatsen att de är registrerade i Honk Kong, vilket innebär att de inte är fullständigt reglerade och att du inte har något lagligt sätt att få tillbaka ett öre av dina pengar, eftersom denna plats inte finns (det är inte Hong Kong, det stavas inte korrekt).
Slutligen kan vi bara säga att om du sätter in pengar hos dessa så kallade mäklare kommer du aldrig att se dina $ 250 eller mer igen.

Vad är Smart Money System?

Smart Money System är en Forex-bluff. Det är inte det första och det kommer definitivt inte vara det sista.
Trots att de hävdar att de har utvecklat en “revolutionerande och innovativ” algoritm som kan förutsäga transaktioner exakt och säkerställa att du drar nytta av ekonomiska upp- och nedgångar, förlorar människor alla medel de sätter in på sina handelskonton.
Smart Money System har gått ihop med GCC Brokers; en bluffoperation utomlands av icke-licensierade och oreglerade mäklare. Ju mer pengar du överför till dem, desto mer pengar förlorar du. Så enkelt som det.
Du kanske ser att ditt investeringskonto först visar vinst, men det här är inget annat än en anledning att skilja dig mer från dina hårt förtjänade pengar. Nämna ordet “tillbakadragande” och din balans sjunker plötsligt och mystiskt till noll.