• Ethereum -32.97
  $2,515.02 -1.29%
  $294159071092.59
 • Bitcoin -413.45
  $38,417.1 -1.06%
  $721304687675
 • DigitalCash -3.01
  $156.19 -1.89%
  $1604037736.6545
 • Cardano +0.06
  $1.36 +4.87%
  $43746609785.056
 • Ripple -0.01
  $0.7180 -1.18%
  $71793059231.856
 • Ethereum Classic -0.75
  $49.32 -1.50%
  $6349299250.9656
 • Litecoin -0.35
  $138.94 -0.25%
  $9479575149.4585
 • Trigger -0.01
  $0.7607 -1.06%
  $0
 • WarpCoin +0.00
  $0.04600 +0.00%
  $0

The Bitcoin Traders

⚡ Bitcoin Traders: är det pålitligt eller bluff?

Vi är medvetna om många webbplatser som använder falska kändisar för att hänvisa kunder till oreglerade mäklare eller callcenter som The Bitcoin Traders. I den meningen är det en pålitlig plattform eller en bluff?

⚡ Hur fungerar Bitcoin Traders?

Enligt webbplatsen Bitcoin Traders analyserar den en stor mängd data med hjälp av teknik och statistiska algoritmer för att upptäcka de bästa handelsmöjligheterna på kryptovalutamarknaden. Du använder sedan denna information för att handla med etablerade mäklare 24/7.

Den ansluter till tillhörande mäklare via ett API som fungerar i realtid. Roboten skickar kontinuerligt och tar emot data via detta API för att utföra operationer och utvärdera dess prestanda.

Men inget av detta är sant. Det enda du ser på skärmen är hur dina pengar konsumeras lite efter lite utan någon anledning. Därför är det en väldigt begåvad bluff att lura de oerfarna.

⚡ Hur tar jag ut pengar?

För att ta ut dina pengar ska du fylla i ett uttagsformulär. Dessutom bör du komma ihåg att vid denna tidpunkt kommer du också att bli ombedd att skicka dina identitetshandlingar, eftersom detta är en del av de nödvändiga kontrollerna.

De anger också att alla dina vinster och företagskapital kan dras direkt till ditt bankkonto och du kan också begära dagliga betalningar. Enligt webbplatsen tar The Bitcoin Traders inga avgifter för denna process.

Men inget av detta är sant. Efter att du har lagt in en investering på 250 $ kommer du aldrig att kunna få tillbaka dina pengar eller dess förmodade intäkter igen, eftersom det hela är en installation som är utformad för att lura handlare.

⚡ Är Bitcoin Traders legit eller en bluff?

Bitcoin Traders verkar vara en legitim plattform för automatisk kryptovalutahandel, men det är det inte, och berättelserna om användare som gör förmögenheter över natten är mycket osannolikt att de är sanna.

Dessutom är bristen på information om dess utvecklare eller grundare av roboten också oroande, eftersom det är svårt att verifiera riktigheten av påståenden om dess noggrannhet. Således tyder forskning från externa plattformar på att vissa handlare som har använt den här roboten är missnöjda och ingen har gjort någon vinst med den.

Tänk på att du bör göra din egen forskning innan du investerar i kryptovalutor. Kryptovalutamarknaden är volatil och ditt kapital kommer att vara i fara när du handlar; ingenting är säkert när det gäller att investera, så se alltid till att du gör dina läxor.a

⚡ Har Bitcoin-handlarna rekommenderats av kändisar eller dykt upp på tv?

Många onlineplattformar har hävdat att Bitcoin Traders har använts av högt profilerade kändisar, eller att plattformen har pratats om i populära TV-program.

Efter att ha undersökt dessa påståenden har vi inte hittat några bevis för att något av dem är sant. Om du läser om olika kändisar som marknadsför den här roboten måste du vara försiktig med plattformen som har publicerat den informationen.

Vårt team har undersökt tre av de mest citerade påståendena som länkar plattformen till kändisar, med resultaten av vår forskning nedan.

⚡ Är det sant att Bear Grylls stödde Bitcoin Traders?

Nej, det är fel att Bear Grylls rekommenderade människor att använda The Bitcoin Traders. Bear Grylls (riktigt namn Edward Michael Grylls) är mest känd för att vara värd för brittiska tv-program om överlevnad. Han använder sin tidigare erfarenhet som militär i SAS för att ge råd om hur man kan överleva i extrema situationer.

Faktakontroll: Falskt. När vi analyserade dessa påståenden fann vi inga bevis för att Bear Grylls någonsin var associerad med denna plattform.

⚡ Använder Cillian Murphy webbplatsen Bitcoin Traders?

Trots att vissa onlineberättelser hävdar att detta är sant är det falskt att Cillian Murphy använder denna plattform. Cillian Murphy är en irländsk skådespelare och musiker som är mest känd för sina framträdanden på Batman Begins, 28 dagar senare och den brittiska tv-showen Peaky Blinders.

Faktakontroll: Falskt. Varje påstående att Cillian Murphy använder denna kryptrobot är falskt.

⚡ Har Karl Stefanovic offentligt rekommenderat plattformen?

Vi hittade inga bevis för att Karl Stefanovic pratade offentligt om webbplatsen Bitcoin Traders. Karl Stefanovic är en australisk tv-värd och mest känd som medvärd för frukostprogrammet Nine Network Today.

Faktakontroll: Falskt. Karl Stefanovic har ingen koppling till The Bitcoin Traders.

⚡ Sista slutsatser

Och även om du säkert kommer att hitta positiva kommentarer om plattformen, är det mycket troligt att de sensationella berättelserna om människor som tjänar pengar på rekordtid med programvaran inte är sanna.

Även om det är sant att kryptovalutor har genererat betydande vinster för investerare, är det också sant att handlare har tappat pengar på grund av marknadsvolatilitet och därför bör nybörjare vara försiktiga och lära sig mer om kryptovalutahandel innan de anförtros dina pengar till en automatiserad robot.

Var alltid försiktig när du investerar på kryptovalutamarknaden och gör så mycket forskning som möjligt innan du börjar handla. Det är verkligen omöjligt att göra en bra vinst, men som alla investeringsmöjligheter medför det en risk för ditt kapital och dina chanser att lyckas kommer sannolikt att vara större om du beväpnar dig med nödvändig kunskap.

⚡ Vad är Bitcoin Traders?

Förmodligen är Bitcoin Traders en robot som använder algoritmer för att placera och utföra kryptovalutahandel automatiskt efter att användare öppnat konton och investerat medel.

Plattformens webbplats gör en rad olika påståenden om storleken på intäkterna som kan göras genom att använda programvaran, men hur mycket av detta kan man tro? I den här översynen kommer vi att gå igenom detaljerna i tjänsten som erbjuds av The Bitcoin Traders och undersöka legitimiteten för påståendena.a