• Ethereum -102.01
  $2,507.95 -3.91%
  $293331616560.66
 • Bitcoin -969.19
  $38,378.5 -2.46%
  $720579449629.76
 • DigitalCash -6.76
  $155.75 -4.16%
  $1599514441.9683
 • Cardano +0.04
  $1.36 +3.35%
  $43778864243.75
 • Ripple -0.02
  $0.7178 -2.51%
  $71773061165.218
 • Ethereum Classic -2.02
  $49.02 -3.96%
  $6310639725.7449
 • Litecoin -3.54
  $138.63 -2.49%
  $9458412391.0311
 • Trigger -0.02
  $0.7599 -2.46%
  $0
 • WarpCoin +0.00
  $0.04600 +0.00%
  $0

The Market Master

Market Master: en legitim plattform eller ett bedrägeri?

Om du undersöker om Market Master-appen verkligen fungerar, låt oss säga att du ska hålla dig borta från den eftersom den är en bluff! Läs den här recensionen för att förstå varför The Market Master är ett blufferbjudande som kan förlora dina pengar.

Är en gotcha?

Vi ägnade oss åt att undersöka The Market Master i detalj och upptäckte att det är en tom svart låda. De kommer inte att ge dig något av värde, ingen app, inget tecken, inga råd, ingen undervisning, ingenting.
I själva verket är det bara en marknadsföringswebbplats som görs för att tjäna pengar för dem som driver den. Faktum är att deras webbplats visar sig vara en kopia av en annan bluff eftersom den tydligt drivs av samma personer.
I den meningen är dessa program värdelösa, de får helt enkelt människor att förlora pengar efter att de har gjort en insättning till en utländsk mäklare av tvivelaktig legitimitet.
Medan Market Master-webbplatsen säger att det är lätt att tjäna pengar på handel och att du måste registrera dig för att börja tjäna, berättar villkoren längst ner en annan historia.
De erkänner i princip att allt Market Master säger om att tjäna pengar är falskt. Detta händer också på andra plattformar som begår bedrägeri. För bara musen längst ner på sidan för att ta reda på verkligheten.

Hur fuskar de investerare?

Webbplatsens enda syfte är att få dig att sätta in pengar hos en misstänkt affiliate-mäklare som heter 60OP. Vi hör många klagomål om 60OP, eftersom det avvisar uttag från sina kunder.
Om du registrerar dig hos Market Master kommer de att skapa ett konto med 60OP även utan att fråga. De kommer omedelbart att omdirigera dig till en insättningssida för denna mäklare. Om du skickar dem dina pengar kommer de aldrig att se dem igen. Tyvärr är det här hur dessa bedrägerier fungerar.
Låt oss titta på några bevis som visar att det är en bluff:

Kontotyper

Erbjuds någon typ av konto för olika kategorier av investerare? Frågan är viktig eftersom de inte visar användarna minsta tillåtna insättning. På deras FAQ-sida anger de att plattformen kostar ingenting.
När du registrerar dig får investerare ett e-postmeddelande som uppmanar dem att sätta in upp till $ 5000 för stora vinster. Och detta är ytterligare ett bevis på att vi har att göra med en falsk plattform.
De hävdar att deras robot är gratis, men ändå kräver de ett högt insättningspris för att få en högre avkastning på investeringen.

Kontakt och kundtjänst

Hela webbplatsen ger inte besökare någon kontaktinformation. Bristen på e-post eller telefonadress är minst sagt misstänkt.
Det är klokt för varje webbplats att lämna kontaktinformation för tydlighet och kommunikation. Efter att du har registrerat dig och gett dina kontaktuppgifter, är det här plattformen börjar skicka e-post.
Det är en klassisk handling som härrör från bedragare som inte vill att deras sanna identitet ska vara känd.

Insättnings- och uttagsalternativ

Efter att ha kommunicerat med ett av offren skickar plattformen ett e-postmeddelande med insättningsstegen. Medlemmar måste sätta in sina medel på ett udda bankkonto. Plattformen måste informera medlemmar om de insättningskanaler som finns tillgängliga på webbplatsen.
Det här är några av problemen som leder till uttagsproblem. Ett annat problem är att ingen av de mer än tjugo medlemmarna vi kontaktade har lyckats ta ut medel. Mäklaren blockerar alla uttagsförsök genom att stänga dessa konton.

Falskt vittnesmål från kändisar

Dessa bedragare har använt bilder av berömda industriguruer för att stödja sin plattform. De har använt Warren Buffet och William O’Neil som varumärkesambassadörer för The Market Master.
Om dessa människor verkligen gillade roboten skulle vi alla anmäla oss. Dessa bedragare har fulländat konsten att använda kändisnamn för att stödja sina produkter.

Säkerhet av medel med Market Master

Säkerheten för medel garanteras inte av en robot som inte är registrerad. Medlemsklagomål stöder också det faktum att insättningar inte är försäkrade. Eftersom roboten inte erbjuder ett trovärdigt säkerhetsprotokoll, lämnar det medlemmar utsatta.
Det finns ingen kompensationsplan på bordet vid insolvens. Och det här är den främsta anledningen till att ingen ska registrera sig hos roboten.

Slutsats om The Market Master: ska jag använda den här plattformen?

Market Master vill att du ska skicka dina pengar till en misstänkt mäklare, det är vad det handlar om. Så håll dig borta från honom! Om du vill prova finansiell handel, börja med en gratis demo med en reglerad mäklare.
I testkontot kan du lära dig hur allt fungerar och bestämma om du vill lära dig att handla lönsamt och pålitligt.

Vad är Market Master?

Market Master är en annan bluffhandelsapp som påstår sig erbjuda otroliga realtidsvinster till medlemmar som registrerar sig på sin handelsplattform.
Och det är här vi har problem med plattformen, eftersom dess påståenden är ogrundade. Några av de nödställda investerarna har manifesterat på olika webbplatser och sociala nätverk hur Market Master stal deras pengar.
Market Master är inte ens ett handelsprogram, det är bara en målsida som säger att det är lätt att tjäna pengar på handel med aktier. De vill att du ska börja handla med dem på de finansiella marknaderna. Du borde?
Å andra sidan är The Market Master lite mystisk och misstänksam till en imponerande nivå, för deras webbplats förklarar inte exakt vad det är. Det vill säga en programvara, en handelstjänst eller något annat.
Meddelandet det visar på sin webbplats är att du enkelt kan tjäna pengar på finansiell handel, särskilt i aktiehandel, vilket Market Master förmodligen kommer att hjälpa dig gratis. Verkar det inte misstänkt?