• Ethereum +116.71
  $2,803.04 +4.34%
  $327913699042.31
 • Bitcoin +1,322.44
  $40,858.9 +3.34%
  $767219619564.3
 • DigitalCash +4.39
  $163.73 +2.76%
  $1681911372.7242
 • Cardano +0.00
  $1.39 +0.07%
  $44783490456.856
 • Ripple +0.00
  $0.7317 +0.38%
  $73162921848.099
 • Ethereum Classic +0.96
  $52.01 +1.88%
  $6697543303.0762
 • Litecoin +1.36
  $144.36 +0.95%
  $9851331497.0839
 • Trigger +0.03
  $0.8090 +3.34%
  $0
 • WarpCoin +0.00
  $0.04600 +0.00%
  $0

Bitsgap

⚡Bitsgap.

Bitsgap, är en omfattande kryptografisk handelsplattform genom vilken du kan hantera alla dina kryptobörsekonton genom att driva den från ett integrerat gränssnitt, den här plattformen ger en ganska professionell upplevelse, varför den uppskattas av experthandlare, hur många olika planer med en mängd olika funktioner för att utforma din handelsstrategi.

En av de obestridliga egenskaperna hos denna plattform är att den utvidgar alternativen och visionen för användare, eftersom de kan fungera via en handelsbot eller i en separat portfölj, allt från samma plattform, vilket gör det till ett ganska praktiskt alternativ.

I Bistgsgap hittar du en mängd olika tjänster till handlare och digitala tillgångar, såsom portföljhantering, signaler, demoläge och handelsrobotar, vilket ger den mångsidig användbarhet.

⚡Hur fungerar Bitsgap?

För att börja använda denna plattform måste du komma åt registreringsalternativet och fylla i uppgifterna, skapa ett användarnamn och lösenord, detta konto kan öppnas gratis.

När du har registrerat dig kan du börja utforska all information som du kan hitta på sidan. Det första du hittar är en stapel med olika flikar, där bot-alternativet finns, där du kan starta konfigurationen.

Det bör noteras att denna plattform har ett trevligt och lättanvänt gränssnitt samt en mycket attraktiv design.

Plattformens funktioner är ganska avancerade och den finns i versioner av mobila och stationära applikationer, som du kan aktivera med ett klick, vilket möjliggör tillgänglighet från vilket utrymme som helst och är i alla fall väldigt lätt att använda.

Du kan börja använda ett demo-konto, dessa typer av konton låter dig utforska funktionerna och verktygen på plattformen gratis, det bästa av allt är att när du bestämmer dig för att börja med ett riktigt konto, är konfigurationen ganska lik demo konto, vilket gör det väldigt enkelt, skillnaden är att ett riktigt konto måste länka ditt API till börsen där du för närvarande har dina kryptofonder
Plattformen låter dig konfigurera tvåfaktorautentisering (2FA), (vilket är perfekt för att ge ditt konto större skydd).

⚡Fördelar med Bitsgap.

Bitsgap är en enhetlig plattform som har allt i ett, och detta kommer att vara bland de mest eftertraktade alternativen.

Bland de fördelar som gör denna plattform särskilt speciell har vi.

✅ Bitsgap har förenklade kommersiella verktyg, mycket enkla att använda, så inlärningskurvan inom plattformen är extremt smidig.
✅ Utformningen av dess gränssnitt är vänlig och funktionell, den innehåller också ett nattläge, vilket kan vara bekvämare för natthandlare.
✅ Bitsgap erbjuder fyra planer du kan välja mellan för att komma igång, som alla inkluderar en 14-dagars gratis testperiod.
✅ För att prenumerera på någon av sina planer, konton med olika betalningsalternativ som Visa, MasterCard, PayPal.
✅ Låter dig arbeta med mer än 25 växlar, bland vilka är de mest använda, som Binance, Bitfinex, Bittrex, Gemini, Poloniex, Bitstamp, Kraken, KuCoin, YoBit, Okex, Huobi, HitBTC, Gate.io och Bithumb.
✅ Den har mer än 25 utbytesplattformar
✅ Erbjuder en mängd olika robotar som du kan välja mellan för din verksamhet.
✅ Du kan göra transaktioner genom manuell och automatiserad handel.
✅ Den har ett enhetligt gränssnitt som låter dig styra alla dina växlar från en plats.
✅ Erbjuder meddelanden om marknadsförändringar.
✅ Den har en kryptospårare där du kan se dina innehav genom token och byte.
✅ Bitsgap-webbplatsen är optimerad för alla typer av enheter.
✅ Den har en idealisk säkerhetsstruktur för att skydda användarnas data och medel, genom 2FA-verifiering, är medel endast tillgängliga för användaren, så Bitsgap har inte tillgång till användarfonder för att skapa en säker och pålitlig affärsrelation.
✅ De har kundsupport via livechatt från plattformen och som är snabba.
✅ Den har en ganska detaljerad FAQ-sektion för att stödja användare.
✅ De har en ganska stor gemenskap i sociala nätverk, med vilka det är möjligt att interagera, dela erfarenheter och utöka kunskapen om plattformen, samt få relevant information om marknaden.

⚡Hur mycket kostar det att använda Bitsgap?

Bitsgap-plattformen fungerar genom fyra planer som skiljer sig åt genom deras funktionsomfång. Dessa planer är indelade i:

✅ Gratis plan, denna plan inkluderar alla funktioner som finns i plattformen, men vissa begränsningar kan gälla, med denna plan är det möjligt att driva upp till $ 1 000.
✅ Grundplan, kostnaden på $ 19 per månad eller $ 15 för årlig fakturering. Denna plan innehåller två kommersiella bots och du kan använda upp till $ 25 000.
✅ Avancerad plan, kostar $ 44 per månad eller $ 35 i årlig fakturering, detta inkluderar 5 kommersiella bots och en volym av operationer på upp till $ 100.000
✅ Proplan, detta kostar 110 $ per månad eller 88 $ i årliga faktureringar. Denna plan innehåller 15 tradingbots och arbitrage, de har också möjlighet till prioriterat stöd.

Planerna som erbjuds av Bitsgap baseras på samma allmänna gränssnitt.

⚡Varför ska du använda Bitsgap?

Plattformen för, Bitsgap ger en mycket intressant tjänst för handlare, eftersom det ger möjlighet att hantera sin kryptovalutahandel via en enda plattform.

Det är en enkel plattform med en ganska professionell erfarenhet. Den kostnadsfria testversionen av plattformen gör att du kan utforska plattformen för att känna till dess funktionalitet, och till och med för att kunna utvärdera, vilken typ av plan som är den som bäst passar ditt företags behov och som du kan uppnå en projektion med av vad du kan få på plattformen.

Det är en säker leverantör, med vilken du kan arbeta enkelt och effektivt.

Fungerar Bitsgap verkligen?

Om du letar efter en kombination av avancerade handelsverktyg, tekniska indikatorer och användarvänlighet är Bitsgap värt att överväga. Sammantaget är Bitsgap en säker, säker och helt krypterad plattform att handla med.

Fungerar Bitsgap med KuCoin?

Det finns inget behov av att logga in på Exchange medan du använder Bitsgap. Det är ett exempel på hur jag handlar på KuCoin från Bitsgap. Detta blir särskilt användbart när jag måste operera på två växlar samtidigt.

Är Bitsgap säkert?

Säkrare än din internetbank. All information som levereras till våra servrar krypteras med 2048-bitars standardprotokoll och lagras i ett säkert nätverk, skyddad av brandvägg. Ingen har tillgång till dina data och de höga säkerhetsstandarderna gör Bitsgap dubbelt så säker som de flesta internetbanker!

Hur mycket kostar Bitsgap?

110 $ / månad. Observera att våra priser är exklusive moms.

Vad är Bitgap?

Bitsgap är en allt-i-ett-handelsplattform där du kan ta alla dina kryptovalutakonton under ett tak och handla från ett enhetligt gränssnitt. Gör exakt vad du skulle göra på ditt vanliga utbyte men med de verktyg som inte finns någon annanstans!