• Ethereum +107.06
  $2,827.65 +3.94%
  $330794138673.33
 • Bitcoin +1,108.89
  $40,945.9 +2.78%
  $768855047847.7
 • DigitalCash +0.50
  $163.59 +0.31%
  $1680481552.9231
 • Cardano +0.01
  $1.39 +0.43%
  $44944821512.878
 • Ripple 0.00
  $0.7335 -0.24%
  $73342904435.672
 • Ethereum Classic +0.95
  $52.22 +1.85%
  $6724629461.5174
 • Litecoin +0.54
  $144.49 +0.38%
  $9860235392.0293
 • Trigger +0.02
  $0.8107 +2.78%
  $0
 • WarpCoin +0.00
  $0.04600 +0.00%
  $0

Coinrule

⚡Coinrule

Coinrule Àr en automatiserad handelsbotplattform riktad till alla typer av anvÀndare, frÄn nybörjare till experthandlare, Conirule tillÄter att öka vinsten för anvÀndare utan att behöva manuell aktivitet.

Det grundades Är 2017 i Storbritannien, men började officiellt sin verksamhet Är 2018.

Coinrule har utvecklat ett brett utbud av e-handelsverktyg och mer Àn 150 kommersiella mallar, som Àr tillgÀngliga för anvÀndare, i det kan du vÀlja en pappersbaserad handelsplattform, dÀr det Àr möjligt att börja bekanta sig med reglerna , innan du börjar investera med riktiga pengar.

Denna plattform fungerar 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, en kvalitet som gör det möjligt för anvÀndarna att maximera vinsten de kan göra genom att handla kryptovalutor.

Du kan hitta planer för olika erfarenhetsnivÄer, vilket ger dig flexibilitet att vara tillgÀnglig för alla typer av anvÀndare.

⚡Coinrule Fördelar

I tillvÀxten av automatiserade plattformar Àr det viktigt att veta vilka egenskaper som gör att en plattform sticker ut.

Coinrule har utformat ett smidigt och intuitivt system som gör det enkelt att anvÀnda det, vilket har gjort det möjligt för den att ha en enastÄende aktivitet pÄ marknaden.

NÄgra av fördelarna som bör framhÀvas med denna plattform Àr:

✅ Plattformens design och grĂ€nssnitt Ă€r vĂ€nlig och elegant, sĂ„ inlĂ€rningskurvan Ă€r ganska smidig.
✅ Levererar, e-postmeddelanden med kommersiell strategi dagligen och gratis
✅ Du har möjlighet att vĂ€lja ett gratis konto, perfekt för nybörjare, eftersom du kan utforska plattformens verktyg och mallar innan du börjar investera.
✅ Ger nya anvĂ€ndare en professionell handelsstil.
✅ De kommersiella strategierna och mĂ„ngfalden av mallar, lĂ„ter dig ge ett brett utbud av alternativ som du kan anvĂ€nda stop loss, köpa dip, ackumulering baserat pĂ„ priser, rebalansering, vilket gör att du kan designa originalstrategier med fokus pĂ„ din affĂ€rsstil .
✅ Du kan ha mer Ă€n 130 mallar för att utforma strategierna för din bot eller för att anpassa dig till din handelsstil.
✅ Denna plattform stöder de mest populĂ€ra börserna pĂ„ marknaden, sĂ„som Bitfinex, Binance, Binance USA, BitMEX, Bitpanda Pro, Bitstamp, Bittrex, Coinbase Pro, HitBTC, Cracking, Liquid, Poloniex, vilket effektiviserar transaktionernas transaktion.
✅ KundtjĂ€nst Ă€r en av de aspekter som vĂ€rderas mest av anvĂ€ndarna, i Coinrule fungerar kundtjĂ€nst via livechatt, vilket gör det möjligt att hantera alla situationer i realtid, gör ocksĂ„ ett support-e-post tillgĂ€ngligt för anvĂ€ndare genom vilka det fĂ„r support eller nĂ„gon typ av information om Ă€renden inom plattformen support@coinrule.io.
✅ Coinrule, garanterar sĂ€kerheten för anvĂ€ndare och data, med avancerade sĂ€kerhetsprotokoll och privata nycklar.

⚡Hur mycket kostar Coinrule?

Coinrule-plattformen fungerar genom fyra nivÄer som Àr:

✅ Strater, Ă€r en gratis plan, med vilken du har möjlighet att byta upp till 3000 dollar per mĂ„nad, och den erbjuder en rad begrĂ€nsade regler och indikatorer.

✅ Hobbyist, kostar 29,99 dollar per mĂ„nad och lĂ„ter dig handla upp till 50 000 dollar per mĂ„nad, i detta fall med ett större antal verktyg och utbytesindikatorer.

✅ Trader, har en mĂ„natlig kostnad pĂ„ $ 59,99, med denna pol kan du handla upp till $ 300 000 per mĂ„nad, med denna plan har du möjlighet att ansluta tre börser, skapa mer Ă€n 10 regler och fĂ„ tillgĂ„ng till strategier och mallar. En annan fördel med denna plan Ă€r utbildning och prioriterat stöd.

✅ Pro, har en mĂ„natlig kostnad pĂ„ $ 449,99, den hĂ€r planen har inga transaktionsgrĂ€nser, det lĂ„ter dig ha en specifik server som ansvarar för att utföra operationerna.
Var och en av dessa planer gör att du kan vÀlja det alternativ som bÀst passar den investeringsstil du behöver göra.

⚡Varför ska du anvĂ€nda Coinrule?

Conirule-plattformen Àr enkel och snabb att hantera, dess konfiguration Àr praktiskt taget automatisk, vilket gör att transaktioner kan utföras mycket enkelt, inom marknadsplattformarna, detta anses vara en av de mest effektiva, och den har fungerat som grund för andra plattformar av den hÀr stilen.

Coinrule ger utmÀrkt flexibilitet nÀr man vÀljer en typ av handel, eftersom den har utformat fyra planer med olika ÄtgÀrdsomrÄden för att anpassa handeln.

En av de vanligaste tvivelna i denna typ av plattform Àr sÀkerhet, coinrule, anvÀnder avancerade sÀkerhetsprotokoll, som gör det möjligt att garantera informationens integritet och skydda kundfonder inom dess plattform, vilket Àr idealiskt för att fungera med förtroende.

KundtjÀnst Àr sÀrskilt dedikerad inom plattformen, vilket ger en trevlig upplevelse för anvÀndare som

Slutligen tillÄter möjligheten att testa myntverktyg gratis, att du kan öppna en fördel för att bekanta dig med plattformen innan du gör riktiga investeringar, vilket Àr perfekt för att veta om denna plattform anpassar sig till dina behov som nÀringsidkare.

⚡Hur fungerar Coinrule?

Coinrule Àr en mycket lÀttanvÀnd plattform, Àven för de anvÀndare som Àr nya för denna typ av operation.
Det fungerar genom enkla parametrar som du kan konfigurera varje handelsstrategi för sina kryptobotar.

Om du inte har erfarenhet av att utforma strategin för din bot, har du möjlighet att vÀlja nÄgon av de kommersiella mallarna som plattformen gör tillgÀnglig.

Coinrule erbjuder olika planer, olika planer som du kan vÀlja mellan beroende pÄ dina preferenser nÀr det gÀller antalet regler du kan anvÀnda, antalet utbyten du kan bearbeta, din volym av operationer, antalet mallar du kan anvÀnda.

För att börja handla pÄ Coinrule mÄste du bara följa tre steg

✅ Ă–ppna ett konto
✅ Anslut vĂ€xlar via API-funktionalitet
✅ Designa den kommersiella strategin för att tilldela dem till botten

Är Coinrule sĂ€kert?

Coinrule Àr en nybörjarvÀnlig och sÀker handelsplattform som gör att du kan skicka automatiserade handelsinstruktioner till dina favoritbörser, inklusive Binance, Kraken och Coinbase, etc. sÄ att du kan konkurrera med professionella Algo Traders och Hedge Funds.

Hur bra Àr Coinrule?

Coinrule Àr en extremt anvÀndarvÀnlig plattform och den Àr sÄ enkel att anvÀnda. Jag Àr nybörjare i Crypto-handel och det har gjort saker sÄ mycket lÀttare för mig!

Hur mycket kostar Coinrule?

Utbud av planer – TjĂ€nsten kan anvĂ€ndas gratis genom att registrera dig för ett Starter-konto, medan Hobbyist-planen kostar $ 29,99 per mĂ„nad. Pro-planen kostar $ 249,99 per mĂ„nad och ger tillgĂ„ng till 50 live / demo-regler och obegrĂ€nsade mallstrategier och integrerade utbyten.

Fungerar Coinrule med Coinbase?

Vi introducerar Coinrule, verktyget som lÄter dig köpa och sÀlja alt-mynt pÄ Coinbase Pro och mÄnga andra börser automatiskt.