• Ethereum +117.65
  $2,430.23 +5.09%
  $284108286565.99
 • Bitcoin +1,308.62
  $40,874.1 +3.31%
  $767270384441.76
 • DigitalCash +2.06
  $161.00 +1.30%
  $1652449528.0797
 • Cardano +0.03
  $1.31 +2.03%
  $42093173945.706
 • Ripple +0.04
  $0.7550 +5.77%
  $75492701559.96
 • Ethereum Classic +1.69
  $50.28 +3.48%
  $6467496851.2524
 • Litecoin +3.46
  $143.06 +2.48%
  $9756457128.8804
 • Trigger +0.03
  $0.8093 +3.31%
  $0
 • WarpCoin +0.00
  $0.03900 +0.00%
  $0

CryptoHopper

⚡ Cryptohopper Recension 2021

Under de senaste Ären har kryptovaluta sektorn sett mÄnga verktyg och programvara utvecklas i sin referens. Bland dessa innovationer Àr en framtrÀdande uppkomst av automatiserade handelsbots. Oavsett om de Àr professionella eller amatörer, har de som har varit i branschen en tid sÀkert stött pÄ dessa kryptohandelsbots. Och med den stÀndigt vÀxande populariteten har mÄnga redan börjat utnyttja dessa sofistikerade robotar. Med uppkomsten av dessa handelsplattformar kan handlare nu handla effektivt utan att behöva spendera timmar pÄ datorn.

IstĂ€llet kommer programvaran att köras autonomt baserat pĂ„ dess förprogrammerade förhĂ„llanden. Det Ă€r ocksĂ„ vĂ€rt att notera att Ă€ven om nĂ„gra av dessa verktyg har gett bĂ„de professionella och amatörhandlare plattformen som krĂ€vs för att dra nytta av kryptovaluta handel, finns det nĂ„gra som helt enkelt lurar mĂ€nniskor. Det Ă€r dĂ€rför det alltid rekommenderas att undersöka innan du anvĂ€nder sĂ„dana produkter. Som sĂ„dan, om du har funderat pĂ„ att anvĂ€nda Cryptohopper, kommer denna omfattande recension att vara till stor hjĂ€lp. VĂ„r Cryptohopper recension kommer att tĂ€cka alla detaljer i den hĂ€r handelsbotten – dess funktion, funktioner, priser och se om det Ă€r vĂ€rt hype.

⚡ Cryptohopper Grundare

Enligt Crunchbase utvecklades Cryptohopper programvaran av Rud Feltkamp i september 2017. VÄr forskning avslöjade att Rud Feltkamp verkligen Àr en riktig person. Vi lÀrde oss att han Àr en ansedd kvant som Àger miljarder dollar vÀrd produkt och Cryptohopper Àr hans mest framgÄngsrika skapelse. Det Àr ocksÄ vÀrt att notera att han inte skapade den hÀr programvaran ensam. Han fick hjÀlp av sin bror, som ocksÄ Àr en trader och en mjukvaruutvecklare.

⚡ Om Cryptohopper

Enkelt uttryckt Àr Cryptohopper appen en handelsplattform som gör att medlemmarna kan dra full nytta av en autohandelsrobot. Detta innebÀr att plattformen kommer att göra affÀrer Ät dig baserat pÄ de underliggande förhÄllandena som den har uppmanats att genomföra. Sedan starten 2017 hÀvdar Cryptohopper webbplatsen att dess plattform har underlÀttat handel för över 140 000 personer. Det Àr ocksÄ vÀrt att notera att Cryptohopper-appen Àr bÄde en semi-automatiserad och helautomatisk bot.

För nÀrvarande Àr Cryptohopper-appen kompatibel med ett antal kryptovaluta utbyten, inklusive KuCoin, Bitfinex, Bittrex, Coinbase Pro och Binance. Som sÄdan har din automatiska bot tillrÀckligt med likviditet för att uppnÄ sina förprogrammerade mÄl, tjugofyra timmar per dag. En viktig fördel med att anvÀnda Cryptohopper-appen Àr den flexibilitet den erbjuder handlare, antingen amatörer eller erfarna. Till exempel, om du rÄkar vara en erfaren handlare med mycket erfarenhet av onlinehandel, har du möjlighet att programmera en automatiserad robot för att efterlikna dina exakta krav.

TvÀrtom, om du inte har nÄgon erfarenhet av onlinehandel alls kan du helt enkelt köpa en strategi frÄn den officiella Cryptochopper-webbplatsen direkt. Slutligen Àr det viktigt att notera att Cryptohopper-appen inte Àr en gratis tjÀnst. Du har tre prisplaner att vÀlja mellan, mellan $ 19 och $ 99 per mÄnad. Nu nÀr du vet vad Cryptohopper handlar om kommer vi att diskutera hur den hÀr automatiska handelsboten fungerar i detalj.

⚡ Cryptohopper Bluff eller inte?

SÄ Àr Cryptohopper bluff eller legitimt? Efter att ha granskat plattformen grundligt och stött pÄ flera offentliga recensioner kan vi försÀkra dig om att denna handelsbot verkligen Àr legitim och att det inte finns nÄgon anledning att oroa sig för att det Àr en bluff.

⚡ Cryptohopper - Hur Öppnar Du Konto

NÀr du besöker webbplatsen Cyptohopper hittar du tre enkla steg för att komma igÄng.

✅ Registrering

För det första mÄste du registrera ett konto. Inloggningsprocessen för Cryptohopper Àr ganska enkel. Du behöver bara besöka webbplatsen och en gÄng dÀr hittar du registreringsfliken pÄ deras hemsida. För att registrera dig behöver du inte ange för mÄnga personliga uppgifter. Du blir bara ombedd att ange ditt e-postmeddelande, namn och anvÀndarnamn. Du mÄste ocksÄ ange ett lösenord för kontot. NÀr du har skickat in alla dessa mÄste du verifiera ditt konto genom att klicka pÄ lÀnken som skickas till dig i din e-post.

✅ StĂ€ll in ditt konto

NÀr du har slutfört din registrering hittar du en guide som hjÀlper dig att snabbt konfigurera behÄllaren. HÀr behöver du bara vÀlja ditt önskade utbyte och programmera bot enligt vÀxelns API-nycklar som du har valt och Àven göra nÄgra grundlÀggande behÄllarkonfigurationer. Vi observerade ocksÄ att plattformen har flera lÀnkar till anvÀndbar information och handledning som hjÀlper dig genom varje process. NÀr du har slutfört installationsprocessen kan du anvÀnda flera funktioner som Àr tillgÀngliga pÄ instrumentpanelen. Dessutom kan du konfigurera mallar, prenumerera pÄ signaler och till och med börja testa din behÄllare.

✅ Registrering till signaler

För det sista steget mÄste du stÀlla in behÄllaren enligt marknadsförhÄllandena och Àven göra nödvÀndiga Àndringar nÀr det förÀndras marknadsförhÄllandena. BehÄllaren som du skapar kan köpa kryptomynt för dina rÀkning eller sÄ kan du prenumerera pÄ s signaler, som ger signaler till din behÄllare. Du kan ocksÄ köpa förbyggda handelsstrategier frÄn marknaden eller till och med skapa dem sjÀlv.

SignaltjÀnsten erbjuds av professionella handlare som söker en uppÄtgÄende rörelse pÄ marknaderna. Det finns bÄde betalda och gratis prenumerationer tillgÀngliga och din bot kan riktas till att följa en signaler med nÄgra fÄ klick.

⚡ Cryptohopper Funktioner

Detta avsnitt hjÀlper dig att förstÄ mer om hur systemet fungerar. Eftersom du kommer att arbeta nÀra med denna handelsbot mÄste du ha en omfattande kunskap om de funktioner den erbjuder sina anvÀndare. Det enda sÀttet att bygga upp lite förtroende för programvaran Àr att veta hur bot kommer att fungera.

Följande Àr nÄgra funktioner som skiljer Cryptohopper-appen frÄn andra bitcoin robotar:

✅ Automatisk handel

Till skillnad frÄn de flesta handelsplattformar som trÀnger i ekosystemet, genomför Cryptohopper-appen 24/7 baserat pÄ en omfattande analys som Àr programmerad i dess algoritm. Med den hÀr plattformen behöver du inte bry dig om saker som giriga köp och panikförsÀljning eftersom dess algoritm inte tillÄter sÄdana affÀrer. Programvaran fungerar mer effektivt jÀmfört med en mÀnsklig nÀringsidkare, som arbetar 24/7 hela Äret. Bot kan placera affÀrer pÄ flera kryptovalutor, till skillnad frÄn mÀnskliga handlare som bara kan fokusera pÄ en krypto i taget.

✅ Trading Mallar

Eftersom kryptomarknaden ofta introducerar nya villkor kommer de handelsstrategier du anger en gÄng inte alltid att ge liknande resultat. Du behöver olika strategier för att förÀndra marknadsförhÄllandena. Och det Àr dÀrför cryptohopper-appen ger dig möjlighet att designa mallar som kan hjÀlpa till att enkelt identifiera marknaderna och ocksÄ slÄ samman villkoren med olika strategier som du kan komma pÄ för varje typ. Dessutom kan du lÀnka dessa mallar med olika utlösare pÄ marknaden, inklusive myntpriset. Med mallarna behöver du inte stÀlla in grÀnser varje gÄng. Du behöver bara dela mallen och systemet kommer att göra affÀrer baserat pÄ de strategier som finns tillgÀngliga i mallen.

✅ PrissĂ€ttning

Plattformen erbjuder tre huvudprispaket, nÀmligen Explorer Hopper ($ 19 / mÄnad), Adventure Hopper ($ 49 / mÄnad) och premium Hero Hopper ($ 99 / mÄnad). Oavsett vilken plan du gÄr efter beror pÄ dina handelsbehov. Det Àr ocksÄ vÀrt att notera att plattformen erbjuder ett gratis testalternativ i sju dagar.

✅ Backtesting

Detta Àr en process dÀr du kan simulera dina handelsstrategier pÄ tidigare data och kontrollera resultatet. Denna metod hjÀlper till att skapa handelstaktik som sÀkert kommer att ge resultat. NÀr du inte fÄr önskat resultat kan du antingen Àndra din strategi helt eller göra smÄ Àndringar för att fÄ dina önskade resultat.

✅ Följande Signaler

I allmÀnhet, nÀr vanliga mÀnniskor handlar, följer de analyserna och förutsÀgelser som ges av yrkesverksamma inom Telegram-grupper. PÄ Cryptohopper kan du dock ansluta dessa grupper direkt till programvaran. BehÄllaren hÀmtar sedan signalerna automatiskt och vinsten levereras till dig. Det finns för nÀrvarande över tjugo experter pÄ plattformen som erbjuder exklusiva signaler till sina anvÀndare. Eftersom bot kan fungera sjÀlvstÀndigt behöver du inte alltid vara online för att följa experternas signaler. Detta ökar handelseffektiviteten oerhört eftersom det finns tillfÀllen dÄ nÄgra bra handelssignaler passerar bara för att du var offline.

✅ Strategi Anpassning

Även om handelsboten garanterar maximal lönsamhet föredrar erfarna handlare att anvĂ€nda sina strategier för att göra affĂ€rer. Med Cryptohopper appen har du möjlighet att utforma din egen handelstaktik och öka din lĂ€ttnad i handeln. Bot har flera tekniska indikatorer som kan Ă€ndras för att handla enligt det sĂ€tt du föredrar. Trots att du har flera anpassningar Ă€r Cryptohopper appen fortfarande lĂ€tt att kontrollera och du kan till och med dela dina personliga strategier med andra. Som sĂ„dan kan andra handlare spegla dina tekniska indikatorkonfigurationer för att placera affĂ€rer.

✅ Algoritmisk och Social Handel

Cryptohopper-appen fungerar pÄ tvÄ kÀrnprinciper, dvs. algoritm och social handel. Med hjÀlp av dessa tvÄ metoder kan du konfigurera affÀrer och strategier som följer genom att anvÀnda de flera tekniska indikatorerna som botten kan integrera i sin algoritm. Du kan ocksÄ följa de förutsÀgelser och samtal som erbjuds av externa handelsexperter via kryptosignalerna med hjÀlp av botens sociala handelsfunktion.

✅ Andra Funktioner

Bortsett frÄn de funktioner som vi har diskuterat ovan i detalj, erbjuder Cryptohooper nÄgra ytterligare funktioner som skiljer det frÄn andra handelsbots. Detta inkluderar reservmedel, automatisk synkronisering, WalletScrubber, Config-pooler, Trailing stop-short, Shorting, Dollar Cost Averaging, Trailing stop-buy och Trailing stop-loss. Alla dessa funktioner sÀkerstÀller att du har en effektiv och enklare handelsupplevelse.

⚡ Varför handla med Cryptohopper

✅ Teknisk Analys

Om du ens har den minsta erfarenheten av kryptovaluta handel vet du hur viktigt det Àr att ha ett bra grepp om teknisk analys. Lyckligtvis lÄter Cryptohopper-appen dig integrera över 130 tekniska indikatorer i din bot. Detta inkluderar parabolisk SAR, hÀngd man, RSI (Relative Strength Indicator) och exponentiellt glidande medelvÀrde.

✅ Cryptohopper Marketplace

En annan vĂ€rdefull funktion som vi hittade under vĂ„r Cryptohopper recension Ă€r dess marknadsplats. I grund och botten Ă€r Cryptohoppers marknadsplats dĂ€r du kan hitta automatiska botstrategier som har skapats av andra handlare. Även om de flesta av dessa förprogrammerade algoritmer kan nĂ„s gratis, finns det nĂ„gra som krĂ€ver betalning för att fĂ„ det. Som sagt, handelsrobotarna som finns tillgĂ€ngliga pĂ„ Cryptohopper webbplatsen har sina egna fördelar och nackdelar.ÄndĂ„, om du inte har nĂ„gon aning om handelsstrategier överhuvudtaget och tanken pĂ„ att utforma en automatiserad bot för dig sjĂ€lv skrĂ€mmer dig, sĂ„ kan du bara komma Ă„t en av de automatiserade strategier som redan finns. Varje bot kommer sĂ€kert att ha sin underliggande algoritm, och de flesta skapare erbjuder en fullstĂ€ndig uppdelning om hur deras bot fungerar.

I grund och botten Àr de underliggande principerna som Àr integrerade i botten helt transparenta, vilket innebÀr att du kan kontrollera botens tidigare rekord innan du gör ett Ätagande. Dessutom kan du hitta recensioner som delas av tidigare anvÀndare av bot. Vad vi uppskattar med Cryptohoppers marknadsplats Àr det faktum att du kan göra ytterligare Àndringar i en viss botstrategi. Som sÄdan kommer du att kunna anvÀnda en förbyggd strategi som en guide, samtidigt som du gör Àndringar för att möta dina handelskrav.

✅ KundtjĂ€nst & VittnesmĂ„l

Om du nÄgonsin behöver kontakta personalen pÄ Cryptohoppers support team kan du göra det genom att skicka ett kontaktformulÀr eller sÄ kan du skicka ett e-postmeddelande. TyvÀrr observerade vi att det inte finns nÄgon chattfunktion eller möjlighet att kontakta supportteamet per telefon. NÀr det gÀller offentliga recensioner fann vi att Cryptohopper har fÄtt mycket positiv feedback. Det finns inte heller nÄgra bakomliggande problem med sjÀlva tekniken. AllmÀnheten lyckades verkligen verifiera att den gör exakt vad den riktar sig till. De klagomÄl som vi hittade handlade mest om de marknadsstrategier som vissa anvÀndare köpte. En sak att notera hÀr Àr att det inte finns nÄgon garanti för att en förprogrammerad strategi som fungerade för en nÀringsidkare kommer att ge samma resultat för dig ocksÄ. Det Àr dÀrför sÄdana negativa Cryptohopper recensioner inte bör tas pÄ allvar.

✅ Uttag

Med Cryptohopper finns det ingen grÀns för uttag. Plattformen lÄter dig ta ut dina pengar nÀr du vill. Vi tyckte ocksÄ att uttagsprocessen var ganska enkel. Du mÄste bara skicka ett begÀranformulÀr sÄ behandlas det inom 24 timmar.

Hur mycket kan du tjÀna med Cryptohopper?

Enligt Cryptohopper beror dina vinster med den hÀr roboten pÄ ditt investerade kapital. Denna robot hÀvdar att den genererar en daglig vinst pÄ upp till 10%. Minsta insÀttning med Cryptohopper Àr $ 250. Vi föreslÄr att du bara börjar med detta belopp och höjer ditt konto genom att plocka tillbaka dina vinster.

Kan du anvÀnda Cryptohopper gratis?

Gratis att anvĂ€nda – inget kreditkort krĂ€vs.

Hur drar jag mig ur Cryptohopper?

Cryptohopper har inget alternativ att ta ut dina pengar. Dina medel hÄlls sÀkert pÄ ditt börs för att mildra sÀkerhetsrisker. Detta i kombination med 2FA- och AWS-hosting gör Cryptohopper till en mycket sÀker plattform att anvÀnda.

Hur mycket kostar Cryptohopper?

Slutligen Àr det viktigt att notera att Cryptohopper Àr en betald tjÀnst. Det finns tre olika prissÀttningsplaner tillgÀngliga, och beroende pÄ dina individuella behov kommer det att kosta dig mellan $ 19 och $ 99 per mÄnad.

Är crypto Hopper bra?

Med sin omfattande lista över funktioner, allmÀn anvÀndarvÀnlighet och stöd för 75 olika kryptovalutor och nio ledande börser, har Cryptohopper mycket att göra och gör det bra att utmÀrka sig pÄ en marknad full av konkurrerande handelsbots och kryptovalutahanteringsplattformar.

Var ligger Cryptohopper?

Cryptohopper kopierar handlare, anvÀnder market making och exchange / market arbitrage och simulerar eller backtestar handel. Cryptohopper Àr snabb automatiserad handel och portföljhantering för Bitcoin, Ethereum, Litecoin och 100+ andra kryptovalutor. Företaget Àr belÀget i Amsterdam, NederlÀnderna.