• Ethereum +109.50
  $2,830.09 +4.02%
  $331079198478.41
 • Bitcoin +1,221.20
  $41,058.2 +3.07%
  $770963628449.5
 • DigitalCash +0.98
  $164.07 +0.60%
  $1685411044.0713
 • Cardano +0.00
  $1.39 +0.36%
  $44912555295.26
 • Ripple 0.00
  $0.7347 -0.08%
  $73462892827.386
 • Ethereum Classic +0.85
  $52.12 +1.66%
  $6711751963.5061
 • Litecoin +0.57
  $144.52 +0.40%
  $9862280834.9013
 • Trigger +0.02
  $0.8130 +3.07%
  $0
 • WarpCoin +0.00
  $0.04600 +0.00%
  $0

Cryptotrader

⚡Cryptotrader

CryptoTrader Àr en intelligent kryptovalutahandelsplattform genom vilken du kan analysera kryptovalutamarknadens signaler för att utvÀrdera de mest lönsamma operationerna.

Denna plattform lÄter dig göra investeringar i kryptovalutor pÄ ett automatiserat sÀtt genom bots, vilket gör att du kan öka din produktivitet, vilket gör detta till ett anvÀndbart verktyg. Handelsrobotar gör att du snabbt kan identifiera de bÀsta handelsmöjligheterna för investeringar.

CryptoTrader-plattformen Àr helt automatiserad sÄ att robotarna tar hand om att göra de investeringar som ligger inom den strategi du har valt nÀr du börjar handla.

Denna plattform Àr erkÀnd som en av de mest pÄlitliga och legitima pÄ kryptotillgÄngsmarknaden.

⚡Cryptotrader fördelar

Denna plattform Àr placerad bland de bÀsta automatiserade plattformarna pÄ marknaden, det finns mÄnga fördelar som vi kan lyfta fram frÄn cryptotrader.

NÄgra av de enastÄende fördelarna med denna plattform Àr:

✅ Cryptotrader arbetar genom en molnbaserad plattform, vilket gör handel till en mer smidig upplevelse, eftersom den kan hanteras nĂ€r och var du vill.
✅ Den har stöd för flera utbytesplattformar, sĂ„ att du kan lĂ€nka dem i utbyten som Ă€r kompatibla med din bot, bland de stödda plattformarna hittar vi Bitfinex, Kraken, Binance, Poloniex, BitStamp, Bittrex, Huboi och K Coin, vilket ger dig en utmĂ€rkt olika alternativ.
✅ Du kan köra teststrategier, perfekt för dem som vill testa om strategin Ă€r lönsam eller inte börja handla genom den.
✅ Backtesting-verktyget Ă€r mycket anvĂ€ndbart och lĂ„ter dig förstĂ„ resultatet av fluktuationer pĂ„ marknaden.
✅ Livehandel tack vare att denna plattform har snabbare servrar i kryptovalutahandelsdomĂ€nen, sĂ„ att prisfluktuationer kan ses omedelbart.
✅ Plattformens utformning Ă€r mycket vĂ€nlig och enkel att anvĂ€nda, perfekt för dem som Ă€r nya i vĂ€rlden av kryptotillgĂ„ngar, liksom en av de bĂ€sta handelsmiljöerna för nybörjare.
✅ MĂ„nga verktyg för att utforma den kommersiella strategin för din bot.
✅ Offline-support, som Ă€r perfekt att komma Ă„t nĂ€r du inte Ă€r ansluten, tack vare att cryptobuyer har en av de bĂ€sta SMS-supporttjĂ€nsterna som skickar varningar direkt som underlĂ€ttar offline kommersiell aktivitet, Ă€ven med möjligheten att starta eller stoppa operationer
✅ Cryptotrader har en solid grupp av handlare, genom vilka du kan vĂ„rda din kunskap och utöka din upplevelse inom plattformen.
✅ Du behöver inte övervaka din verksamhet, eftersom alla funktioner pĂ„ plattformen Ă€r helt automatiserade.
✅ Cryprtotrader har en Ă„terbetalningspolicy som garanterar 60-dagars pengarna tillbaka om du inte Ă€r nöjd med dina resultat.
✅ AnvĂ€nder sĂ€kerhetstjĂ€nster som McAfee, Bitgo och Norton, genom vilka de garanterar sĂ€kerhetsstöd för denna plattform.
✅ Enkelt och vĂ€nligt grĂ€nssnitt, perfekt för att komma igĂ„ng pĂ„ den kryptoaktiva marknaden sĂ€kert.

⚡Hur mycket kostar Cryptotrader?

Cryptotrader har utformat fyra planer för sina anvÀndare

Den obegrÀnsade planen kostar 299 $ per mÄnad, och med den fÄr du:

✅ ObegrĂ€nsad drift
✅ Prioriterat stöd
✅ ObegrĂ€nsad rapportgranskning
✅ FIFO, LIFO och specifik identifiering
✅ IRS-formulĂ€r 8949
✅ TurboTax-integration
✅ TaxAct-integration
✅ Insamling av skatteförluster

Handelsplanen med hög volym kostar 199 USD per mÄnad, för vilken du fÄr:

✅ BegrĂ€nsning av upp till 5 000 operationer
✅ Prioriterat stöd
✅ ObegrĂ€nsad rapportgranskning
✅ FIFO, LIFO och specifik identifiering
✅ IRS-formulĂ€r 8949
✅ TurboTax-integration
✅ TaxAct-integration
✅ Insamling av skatteförluster

Dagens handelsplan, kostar 99 dollar per mÄnad och du fÄr:

✅ BegrĂ€nsning av upp till 1 500 operationer
✅ Livechattstöd
✅ ObegrĂ€nsad rapportgranskning
✅ FIFO, LIFO och specifik identifiering
✅ IRS-formulĂ€r 8949
✅ TurboTax-integration
✅ TaxAct-integration
✅ Insamling av skatteförluster

Hobbyistplan, kostar $ 49 per mÄnad, för vilken du fÄr:

✅ BegrĂ€nsning av upp till 100 operationer
✅ Livechattstöd
✅ ObegrĂ€nsad rapportgranskning
✅ FIFO, LIFO och specifik identifiering
✅ IRS-formulĂ€r 8949
✅ TurboTax-integration
✅ TaxAct-integration
✅ Insamling av skatteförluster

Med dessa planer kan du tillhandahÄlla en flexibel katalog med alternativ för att anpassa din handel baserat pÄ volymen av verksamheten och de egenskaper som du vill integrera i plattformen.

Det Àr viktigt att notera att Cryptotrader inte tillÀmpar andra typer av avgifter eller provisioner inom sin plattform, sÄ genom att vÀlja nÄgot av dessa paket kommer du att kunna aktivera de funktioner som Àr tillgÀngliga för nÀmnda plan utan extra kostnad.

⚡Varför Ă€r Cryptotrader ett bra alternativ?

Cryptotrader Àr en av de ledande automatiserade handlarna för handel med kryptovalutor. Hans erfarenhet och meriter har gjort det möjligt för honom att utforma en högpresterande, pÄlitlig, stabil och lösningsmedelsmodell dÀr du kan investera med tillförsikt, Àven om du inte har nÄgon erfarenhet av denna marknad.

Dessa funktioner, som lÀggs till dess enkla och intuitiva design, gör det möjligt för anvÀndare att snabbt lÀra sig att anvÀnda vart och ett av dess verktyg och plattformsfunktioner för att generera inkomst.

Cryptotrader arbetar genom en sofistikerad algoritm dÀr den analyserar marknadssignalerna som identifierar möjligheterna till större lönsamhet för att fÄ större vinster.

Det Àr ett tillgÀngligt och högpresterande alternativ dÀr du kan utveckla en stabil handel.

⚡Hur fungerar Cryptotrader?

Denna plattform fungerar pÄ ett automatiserat sÀtt, hanteras av intelligenta bots som anvÀnder algoritmer som gör det möjligt att analysera marknaden och bestÀmma lönsamhetsmöjligheter.

En av anledningarna till att marknaden för bots upplever en fortsatt tillvÀxt Àr att de Àr mycket effektiva för att bestÀmma potentiella erbjudanden, naturligtvis över vad du kan bestÀmma manuellt, eftersom de agerar pÄ nÄgra sekunder.

CryptoTrader genom detta system kan garantera att fÄ de bÀsta erbjudandena för investeraren.

Bots Àr ansvariga för att hantera transaktionerna pÄ dina vÀgnar som samlas in frÄn kryptovalutamarknaden, för dessa transaktioner vÀljs endast potentiella operationer, med en tendens att generera större lönsamhet
Efter att ha hanterat vinsten tar denna plattform en procentandel av vinsten medan saldot som lÀggs till kapitalet krediteras ditt konto inom plattformen.

Är CryptoTrader com legit?

Vi vet att alla investerare Àr intresserade av kryptomarknaden eftersom de vill göra sÄ mycket vinst. Det Àr dÀrför mitt team gick lÀngre för att göra de nödvÀndiga testerna för att bekrÀfta att Crypto Trader Àr ett legitimt autohandelssystem för kryptovalutor.

Är CryptoTrader skattefritt?

ja! CryptoTrader. Skatt lÄter dig importera din handelshistorik och kryptoinkomst gratis. Du behöver bara betala nÀr du vill visa och ladda ner hela rapporten.

Hur anvÀnder jag CryptoTrader-skatt?

CryptoTrader. Skatt genererar automatiskt dina kryptoskattformulÀr baserat pÄ denna information. Du kan sedan ladda upp dina rapporter direkt till TurboTax eller TaxAct för att inkludera med resten av din sjÀlvdeklaration. Alternativt kan du helt enkelt skicka dina genererade formulÀr till din skattepersonal för att inkludera din skattedeklaration.

Hur berÀknas kryptoskatt?

För att hitta din totala vinst, multiplicera försÀljningspriset för din krypto med hur mycket av det mynt du sÄlde: Om du har 2 bitcoin och försÀljningspriset Àr 10 000 dollar, Àr det totala försÀljningsbeloppet 10 000 dollar x 2 = 20 000 dollar. DÀrefter subtraherar du hur mycket du har betalat för krypton plus eventuella avgifter du betalat för att sÀlja den.