• Ethereum +121.00
  $2,807.41 +4.50%
  $328423562876.55
 • Bitcoin +1,467.47
  $41,006.7 +3.71%
  $769994458288
 • DigitalCash +4.30
  $163.64 +2.70%
  $1680978960.4158
 • Cardano +0.00
  $1.39 +0.14%
  $44815691017.577
 • Ripple +0.00
  $0.7315 +0.36%
  $73142923782.814
 • Ethereum Classic +0.97
  $52.03 +1.90%
  $6700118785.9845
 • Litecoin +1.12
  $144.11 +0.78%
  $9834242319.9006
 • Trigger +0.03
  $0.8119 +3.71%
  $0
 • WarpCoin +0.00
  $0.04600 +0.00%
  $0

Hodlbot

⚡Hodlbot

HodlBot Àr en mycket tillgÀnglig handelsrobot som lÄter dig fÄ ett brett utbud av verktyg och funktioner genom dina planer. Denna plattform erbjuder icke-ackrediterade investerare ett smidigt, enkelt och billigt sÀtt att satsa pÄ kryptovalutamarknaden.

Hodbolt arbetar genom en algoritmisk handelsbot som ansvarar för att utföra operationer för att skapa och balansera anvÀndarportföljer utan att du behöver vara en aktiv del av denna process.

Det stöder ett stort antal börser, bland vilka vi hittar nÄgra av de största pÄ marknaden, bland vilka Àr Binance, Cracking, KuCoin, Bittrex.

Denna plattform erbjuder ett urval av förutbestÀmda handelsstrategier som du kan hantera dina portföljer med, vilket gör det enkelt att stÀlla in varje handelsstrategi.

⚡Fördelar med Hodlbot

Bland de fördelar som bör belysas av denna plattform hittar vi:

✅ Rent grĂ€nssnitt, lĂ€tt att anvĂ€nda.
✅ Den har ett driftsĂ€tt som Ă€r mycket tillgĂ€ngligt för alla typer av anvĂ€ndare.
✅ HodlBot stöder tvĂ„ börser för sin automatiserade handel, nĂ€mligen Binance och Kraken.
✅ Stöder nĂ„gra av de mest anvĂ€nda börserna som HodlBot, Binance, Cracking, KuCoin, Bittrex
✅ Möjlighet att behĂ„lla alla returer
✅ HodlBot, lĂ„ter dig skapa ditt eget index, vĂ€lja antal mynt i portföljen och procentsatsgrĂ€nserna för var och en, antingen minsta eller högsta.
✅ Möjlighet att etablera ombalansering av portföljen.
✅ Möjlighet att inkludera en svart lista med de valutor som du inte vill ha i ditt index, detta gör att du kan eliminera valutan frĂ„n din portfölj och ersĂ€tta den med nĂ€sta högsta valuta med börsvĂ€rde.
✅ Onlinesupport 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan.
✅ Du har ett gratis konto i 7 dagar
✅ Plattformen fungerar sĂ€kert med en sĂ€ker webbserverkonfiguration för din plattform i form av HTTPS, som ger plattformen backend-kryptering som gör det möjligt att skydda API-nycklarna sĂ„ att de inte kan komprometteras.
✅ AnvĂ€nder tvĂ„faktorautentisering (2FA) för att sĂ€kerstĂ€lla skyddet av data och medel i din portfölj.
✅ KundtjĂ€nst med utbildningssupport om plattformens verktyg och funktioner.
✅ Den har aktiva Twitter- eller Telegram-grupper, som fungerar som stöd i allt som rör plattformens handel.

⚡Hur mycket kostar det att handla pĂ„ Hodlbot?

Planmodellen som erbjuds av denna plattform Àr en av de mest tillgÀngliga, det första att notera Àr att den hÀr plattformen fungerar gratis för handel med kryptovalutor motsvarande 500 dollar eller mindre, vilket gör den ganska flexibel för smÄ handlare eftersom du inte har att betala alla kostnader för verksamheten.

Verksamheten som överstiger 500 USD har tillhörande kostnader som Àr strukturerade i följande prenumerationsform.

✅ Planera för en mĂ„nad, kostar $ 10
✅ Planera i 3 mĂ„nader, kostar 27 dollar vilket motsvarar 9 dollar per mĂ„nad
✅ Plan för 1 Ă„r, kostar 96 dollar, motsvarande 8 dollar per mĂ„nad

Plattformen tillÄter nya anvÀndare att testa alla funktionerna pÄ plattformen i 7 dagar i en gratis testperiod, som Àr tillgÀnglig för nya anvÀndare inom plattformen.

⚡Varför Ă€r hodlbot ett bra val?

I allmÀnhet Àr HodlBot ett mycket bra sÀtt att hantera din portfölj med flera verktyg och strategier som stimulerar lönsamhet.

Det Àr perfekt för handlare som Àr nya pÄ kryptomarknaden, eftersom det Àr smidigt och mycket enkelt att anvÀnda, Àven om det kan vara lite begrÀnsat för avancerade anvÀndare.

Kostnaderna för denna plattform Àr utan tvekan bland de mest tillgÀngliga pÄ marknaden för automatiserade plattformar, vilket ger den en bra position inom de tillgÀngliga alternativen.

HodlBot har ett stöd som gör det möjligt att erbjuda anvÀndare utbildning pÄ hur plattformen kan anvÀndas, för detta har den detaljerad dokumentation som hjÀlper nya anvÀndare att ha en ganska smidig inlÀrningskurva.

Dokumentationen som tillhandahÄlls av plattformen ger tillgÄng till de flesta vanliga frÄgor som uppstÄr frÄn nya anvÀndare utan att behöva vÀnta pÄ personlig uppmÀrksamhet genom en representant, vilket ocksÄ Àr ett utmÀrkt alternativ för nya anvÀndare.

Utan tvekan Àr detta en plattform som för den kryptoaktiva marknaden nÀrmare de anvÀndare som inte har lyckats uppleva och kÀnna den hÀr marknaden.

Är bra för dig? Beroende pĂ„ vilken typ av handlare du Ă€r kan den anpassas perfekt till ditt företags behov.

⚡Hur fungerar Holdbot?

Som vi förvÀntade oss har HodlBot en ganska enkel operation, den hÀr plattformen anvÀnder ett rent och enkelt anvÀndargrÀnssnitt (UI), vilket gör det möjligt att etablera handel snabbt och enkelt

För att börja handla mÄste du lÀnka Hodlbot-kontot till de börser som stöds i relaterade API: er, pÄ detta sÀtt kommer du att kunna faststÀlla din automatiska strategi.
Holdbot Àr utformat kring portföljhantering och dess grÀnssnitt Äterspeglar denna funktion pÄ ett förenklat sÀtt.

Bland de anmÀrkningsvÀrda funktionerna pÄ denna plattform Àr startskÀrmen, som fungerar som en kontrollpanel, vilket gör att du enkelt kan komma Ät översikten över ditt företag och din portfölj i förgrunden.

AnvÀndare har möjlighet att anvÀnda funktionerna som ocksÄ Àr lÀtta att konfigurera och utföra.

Denna plattform rekommenderas för oerfarna handlare eftersom de kan fokusera pÄ portföljhantering, Àven om detta kan vara nÄgot begrÀnsat för mer erfarna anvÀndare.

Plattformen anvÀnder en delmÀngd av strategier som möjliggör balans och erbjuder högre prestanda. Dessa strategier Àr kÀnda som: HODL10, HODL20, HODL30, Cracking 10. Var och en av dessa strategier indikerar ett visst antal av de viktigaste kryptovalutorna.

Är HodlBot sĂ€kert?

HodlBot krÀver endast API-nycklar som tillÄter handelstillstÄnd, uttagsÄtkomst Àr inaktiverad vilket innebÀr att dina pengar Àr sÀkra frÄn att bli stulna om nÄgon fÄr dina API-nycklar. HodlBot krypterar ocksÄ dina API: er kryptografiskt i slutet.

Hur fungerar HODL-bot?

HodlBot Àr en anpassningsbar kryptovalutahandel-bot som gör det möjligt för anvÀndare att indexera marknaden, skapa anpassade portföljer och automatiskt balansera om sina kryptovalutaportföljer. HodlBot förenklar handelsupplevelsen genom att göra det möjligt att hantera din portfölj utan grÀnssnitt direkt med börser.

Vad Àr HODL bot?

HodlBot Àr en anpassningsbar kryptovalutahandel-bot som gör det möjligt för anvÀndare att indexera marknaden, skapa anpassade portföljer och automatiskt balansera om sina kryptovalutaportföljer. Komma igÄng.

Vad Àr HODL i forex?

Vad Ă€r HODL? HODL Ă€r en term som hĂ€rrör frĂ„n felstavning av “hĂ„ll” som hĂ€nvisar till köp-och-hĂ„ll-strategier i samband med bitcoin och andra kryptovalutor.