• Ethereum +148.25
  $3,778.59 +4.08%
  $437571742726.28
 • Bitcoin -1,891.67
  $56,794.6 -3.22%
  $1062325029243.3
 • DigitalCash -32.11
  $380.24 -7.79%
  $3850857469.0484
 • Cardano +0.13
  $1.74 +8.27%
  $55867673763.594
 • Ripple -0.11
  $1.48 -6.92%
  $147885956892.04
 • Ethereum Classic -1.16
  $116.75 -0.98%
  $14854623384.02
 • Litecoin +7.26
  $348.65 +2.13%
  $23574181810.6
 • Trigger -0.04
  $1.12 -3.22%
  $0
 • WarpCoin +0.00
  $0.1299 +0.00%
  $0

Hodlbot

⚡Hodlbot

HodlBot är en mycket tillgänglig handelsrobot som låter dig få ett brett utbud av verktyg och funktioner genom dina planer. Denna plattform erbjuder icke-ackrediterade investerare ett smidigt, enkelt och billigt sätt att satsa på kryptovalutamarknaden.

Hodbolt arbetar genom en algoritmisk handelsbot som ansvarar för att utföra operationer för att skapa och balansera användarportföljer utan att du behöver vara en aktiv del av denna process.

Det stöder ett stort antal börser, bland vilka vi hittar några av de största på marknaden, bland vilka är Binance, Cracking, KuCoin, Bittrex.

Denna plattform erbjuder ett urval av förutbestämda handelsstrategier som du kan hantera dina portföljer med, vilket gör det enkelt att ställa in varje handelsstrategi.

⚡Fördelar med Hodlbot

Bland de fördelar som bör belysas av denna plattform hittar vi:

✅ Rent gränssnitt, lätt att använda.
✅ Den har ett driftsätt som är mycket tillgängligt för alla typer av användare.
✅ HodlBot stöder två börser för sin automatiserade handel, nämligen Binance och Kraken.
✅ Stöder några av de mest använda börserna som HodlBot, Binance, Cracking, KuCoin, Bittrex
✅ Möjlighet att behålla alla returer
✅ HodlBot, låter dig skapa ditt eget index, välja antal mynt i portföljen och procentsatsgränserna för var och en, antingen minsta eller högsta.
✅ Möjlighet att etablera ombalansering av portföljen.
✅ Möjlighet att inkludera en svart lista med de valutor som du inte vill ha i ditt index, detta gör att du kan eliminera valutan från din portfölj och ersätta den med nästa högsta valuta med börsvärde.
✅ Onlinesupport 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan.
✅ Du har ett gratis konto i 7 dagar
✅ Plattformen fungerar säkert med en säker webbserverkonfiguration för din plattform i form av HTTPS, som ger plattformen backend-kryptering som gör det möjligt att skydda API-nycklarna så att de inte kan komprometteras.
✅ Använder tvåfaktorautentisering (2FA) för att säkerställa skyddet av data och medel i din portfölj.
✅ Kundtjänst med utbildningssupport om plattformens verktyg och funktioner.
✅ Den har aktiva Twitter- eller Telegram-grupper, som fungerar som stöd i allt som rör plattformens handel.

⚡Hur mycket kostar det att handla på Hodlbot?

Planmodellen som erbjuds av denna plattform är en av de mest tillgängliga, det första att notera är att den här plattformen fungerar gratis för handel med kryptovalutor motsvarande 500 dollar eller mindre, vilket gör den ganska flexibel för små handlare eftersom du inte har att betala alla kostnader för verksamheten.

Verksamheten som överstiger 500 USD har tillhörande kostnader som är strukturerade i följande prenumerationsform.

✅ Planera för en månad, kostar $ 10
✅ Planera i 3 månader, kostar 27 dollar vilket motsvarar 9 dollar per månad
✅ Plan för 1 år, kostar 96 dollar, motsvarande 8 dollar per månad

Plattformen tillåter nya användare att testa alla funktionerna på plattformen i 7 dagar i en gratis testperiod, som är tillgänglig för nya användare inom plattformen.

⚡Varför är hodlbot ett bra val?

I allmänhet är HodlBot ett mycket bra sätt att hantera din portfölj med flera verktyg och strategier som stimulerar lönsamhet.

Det är perfekt för handlare som är nya på kryptomarknaden, eftersom det är smidigt och mycket enkelt att använda, även om det kan vara lite begränsat för avancerade användare.

Kostnaderna för denna plattform är utan tvekan bland de mest tillgängliga på marknaden för automatiserade plattformar, vilket ger den en bra position inom de tillgängliga alternativen.

HodlBot har ett stöd som gör det möjligt att erbjuda användare utbildning på hur plattformen kan användas, för detta har den detaljerad dokumentation som hjälper nya användare att ha en ganska smidig inlärningskurva.

Dokumentationen som tillhandahålls av plattformen ger tillgång till de flesta vanliga frågor som uppstår från nya användare utan att behöva vänta på personlig uppmärksamhet genom en representant, vilket också är ett utmärkt alternativ för nya användare.

Utan tvekan är detta en plattform som för den kryptoaktiva marknaden närmare de användare som inte har lyckats uppleva och känna den här marknaden.

Är bra för dig? Beroende på vilken typ av handlare du är kan den anpassas perfekt till ditt företags behov.

⚡Hur fungerar Holdbot?

Som vi förväntade oss har HodlBot en ganska enkel operation, den här plattformen använder ett rent och enkelt användargränssnitt (UI), vilket gör det möjligt att etablera handel snabbt och enkelt

För att börja handla måste du länka Hodlbot-kontot till de börser som stöds i relaterade API: er, på detta sätt kommer du att kunna fastställa din automatiska strategi.
Holdbot är utformat kring portföljhantering och dess gränssnitt återspeglar denna funktion på ett förenklat sätt.

Bland de anmärkningsvärda funktionerna på denna plattform är startskärmen, som fungerar som en kontrollpanel, vilket gör att du enkelt kan komma åt översikten över ditt företag och din portfölj i förgrunden.

Användare har möjlighet att använda funktionerna som också är lätta att konfigurera och utföra.

Denna plattform rekommenderas för oerfarna handlare eftersom de kan fokusera på portföljhantering, även om detta kan vara något begränsat för mer erfarna användare.

Plattformen använder en delmängd av strategier som möjliggör balans och erbjuder högre prestanda. Dessa strategier är kända som: HODL10, HODL20, HODL30, Cracking 10. Var och en av dessa strategier indikerar ett visst antal av de viktigaste kryptovalutorna.