• Ethereum +122.15
  $2,808.50 +4.55%
  $328551076023.38
 • Bitcoin +1,453.41
  $40,992.2 +3.68%
  $769722563346
 • DigitalCash +4.39
  $163.73 +2.76%
  $1681903478.2992
 • Cardano +0.00
  $1.39 +0.14%
  $44815691017.577
 • Ripple +0.00
  $0.7308 +0.26%
  $73072930554.313
 • Ethereum Classic +1.05
  $52.11 +2.06%
  $6710420717.6177
 • Litecoin +1.11
  $144.11 +0.78%
  $9834242319.9006
 • Trigger +0.03
  $0.8116 +3.68%
  $0
 • WarpCoin +0.00
  $0.04600 +0.00%
  $0

Kryll.io

⚡Kryll.io

Kryll.IO Ă€r en automatiserad handelsprogramvara genom vilken du kan göra transaktioner i kryptovalutor, den Ă€r designad med professionella handelsverktyg genom vilka du kan anvĂ€nda för att skapa handelsstrategier med alternativ som “dra och slĂ€pp”.

Kryll.ios förslag Àr nytt och gör det möjligt att göra en komplex marknad till en tillgÀnglig aktivitet för alla typer av anvÀndare, frÄn oerfarna till professionella.

Det Àr en plattform som har utformats för att underlÀtta dessa professionella verktyg och göra den tillgÀnglig för anvÀndare utan erfarenhet pÄ denna marknad, vilket gör det mycket enkelt att anvÀnda och mycket önskvÀrt bland anvÀndarna.

Genom Kryll.io kan du köpa vilken kryptovaluta som helst frÄn de olika börserna som Àr integrerade i handelsbotten och fÄ en bra avkastning pÄ dina tillgÄngar tack vare utformningen av produktivitetsorienterade strategier.

⚡Fördelar med Kryll.IO.

Att kÀnna till fördelarna med denna plattform gör det möjligt för oss att fÄ en allmÀn bild av de fördelar som vi kan uppnÄ genom att anvÀnda den.

✅ Det Ă€r en plattform, vĂ€nlig och enkel att anvĂ€nda, vilket gör det till ett utmĂ€rkt alternativ för nybörjare.
✅ Den Ă€r tillgĂ€nglig över hela vĂ€rlden (vissa villkor kan gĂ€lla enligt specifika regler i lĂ€nderna)
✅ Den har en mycket enkel strategidesign, baserad pĂ„ WYSIWYT-metoden (What-You-See-Is-What-You-Trade), som hjĂ€lper till att maximera vinsten.
✅ Programvaran har en redigerare som arbetar med dra och slĂ€pp-alternativet, vilket gör utformningen av strategier mycket enkel och snabb.
✅ Du har möjlighet att testa dina strategier virtuellt, innan du investerar riktiga pengar, Ă€r detta omfattande Backtesting-verktyg idealiskt för de handlare som Ă€r nya pĂ„ marknaden, eller helt enkelt att bekanta sig och utforska plattformen innan du börjar investera.
✅ Plattformen tillĂ„ter anvĂ€ndare att generera vinster genom token, som betalar i KRL.
✅ Den Ă€r kompatibel med de viktigaste utbytesplattformarna som Bittrex, Poloniex, GDAX, YoBit.net., Binance, HitBTC, BitStamp bland andra.
✅ Den har en stor grupp anvĂ€ndare som det Ă€r möjligt att dela förhandlingsstrategier och taktik med.
✅ Om du inte har kunskapen att utforma en personlig strategi kan du anvĂ€nda en av de förutbestĂ€mda strategierna som redan har visat sig vara effektiva.
✅ Kryll erbjuder remissprovisioner för de avgifter de betalar. Provisioner för remisser / medlemsförbund Ă€r 20%, 25%, 30%, 35%, 40% och 45%, beroende pĂ„ hur mycket deltagande anvĂ€ndaren har i Holding-programmet.
✅ Inga prenumerationsavgifter tillkommer, avgiftssystemet som Kryll.IO anvĂ€nder Ă€r nytt och lĂ„ter dig göra dina kostnader till en av de mest tillgĂ€ngliga pĂ„ marknaden.
✅ Kryll anvĂ€nder ett kylförvaringssystem sĂ„ att polletter lagras sĂ€kert.

⚡Hur mycket kostar Kryll.IO?

Kryll.IO fungerar gratis, men tillÀmpar vissa transaktionsavgifter, sÄ kostnadsstrukturen hanteras helt annorlunda Àn hur andra plattformar av denna typ fungerar, till exempel:

✅ Strategin för Live Trading kostar 0,033% av det nuvarande vĂ€rdet av plĂ„nboken som investeras i denna strategi dagligen.

Avgifter debiteras i KRL. och det rapporteras nÀr saldot Àr otillrÀckligt för att tÀcka avgiften för att förhindra att strategin stoppas.

✅ Livestester kostar 0,06 USD per dag, oavsett simulerat belopp.

Kryll.IO-avgifter berÀknas frÄn strategikapitalet i dollar, sÄ om priset pÄ KRL-token ökar bibehÄlls avgiften (1%).
Du hittar mer information om kostnaderna pÄ den officiella Kryll.IO-plattformen

⚡Varför ska du anvĂ€nda Kryll?

Kryll Àr en riktigt bra plattform dÀr du kan hitta fantastiska verktyg för nybörjare som börjar i en vÀrld av kryptovalutahandel.

Dess verksamhet Àr ganska innovativ med mÄnga alternativ och verktyg som du kan anvÀnda för att öka dina investeringar.

Kryll Àr ocksÄ en lösningsmedelsplattform som har stöd frÄn stora företag med en lÄng historia pÄ den digitala marknaden och detta Àr ett vÀrde som gör det möjligt att öka förtroendet för plattformen.

För sin del Àr anvÀndargruppen ganska aktiv, i den kan du dela erfarenheter, tvivel och till och med taktik för utformningen av din strategi, vilket gör dem mer effektiva, vilket verkligen Àr mycket vÀrdefullt i plattformar av denna typ, eftersom du delar erfarenheter med anvÀndare inom samma system som du anvÀnder för dina investeringar.

Kryll.IO lÄter dig skapa en superproduktiv portfölj pÄ ett mycket enkelt sÀtt och tillÀmpa mycket lÄga förseningar.
Kort sagt, Kryll.IO lÄter dig skapa en smidig affÀrsstil som Àr tillgÀnglig för alla.

⚡Hur fungerar Kryll.IO?

Som förvÀntat Àr driften av denna plattform vÀldigt enkel, det visar en stor insats frÄn utvecklarna för att skapa ett anvÀndbart och mycket funktionellt verktyg dÀr du kan uppleva en mycket snabb inlÀrningskurva.

För att börja arbeta inom denna plattform mÄste du slutföra en registreringsprocess, det vill sÀga det Àr lika enkelt, registreringen Àr tillgÀnglig för mÀnniskor frÄn hela vÀrlden, över 18 Är, men det Àr tillrÄdligt att granska reglerna i de olika lÀnderna eftersom vissa begrÀnsningar kan gÀlla.

NÀr du har slutfört registreringen pÄ Kryll.IO-plattformen kommer du att kunna komma Ät dess applikationer dÀr du kan börja hantera inköps- och försÀljningsmeddelanden, förutom att skapa strategier var som helst och nÀr som helst du behöver det.

Du behöver inte ha kunskap i utformningen av strategier, eftersom du kan börja med att testa de förutbestÀmda strategierna, som har verktygen för att fÄ avkastning pÄ dina investeringar.

Kryll.IO anvÀnder pÄ plattformen, en smart köpfunktion som aktiverar inköp nÀr intrÀdemÄlet nÄs, sÄ att du till och med kan koppla ur och lÄta verktyget göra jobbet Ät dig.
Utan tvekan har Kryll funktioner som visar sig vara vÀldigt enkla att designa och anvÀnda, sÄ att din bot kan ta hand om transaktioner utan risk.

Finns Pro-lÀge tillgÀngligt pÄ kryll io?

Kryll.io lanserade ocksĂ„ Pro-lĂ€ge, som integrerar Trading View ℱ för att erbjuda detaljerade diagram och kraftfulla handelsverktyg för att hjĂ€lpa handlare att fatta vĂ€linformerade, lönsamma beslut. 
 Mer information om de innovativa handelslösningarna finns pĂ„ Krylls webbplats, Facebook, Twitter och Telegram.

Vilken av följande Crypto kan handlas pÄ kryll?

KÀra KuCoin-anvÀndare,
KuCoin Àr extremt stolt över att kunna meddela Ànnu ett fantastiskt projekt som kommer till vÄr handelsplattform. Kryll (KRL) Àr nu tillgÀngligt pÄ KuCoin. Handelspar som stöds Àr KRL / USDT och KRL / BTC

Hur fÄr jag kryll?

Hur man köper KRL-tokens
KRL-token krĂ€vs för att anvĂ€nda handelsplattformen Kryll.io. 

Med hjÀlp av en börs kan du handla KRL-token direkt och sedan skicka den till ditt Kryll-konto genom att göra en insÀttning.
KUCOIN: Billigaste sÀttet att köpa KRL.
Klistra in din USDT Kucoin-adress för att skicka USDT frÄn Binance (eller annan vÀxling)

What is kryll coin?

Launched on 07/02/2018 by a team based in France, Kryll.io describes itself as a ‘zero dev skill’ automated strategies building platform. Users can create and run crypto trading strategies on the cloud, 24/7, through a drag and drop editor. … It allows users to run strategies.