• Ethereum +149.86
  $3,779.92 +4.13%
  $437725760605.39
 • Bitcoin -1,738.77
  $56,943.6 -2.96%
  $1065112027606.3
 • DigitalCash -32.16
  $380.19 -7.80%
  $3850351097.09
 • Cardano +0.15
  $1.76 +9.51%
  $56509093669.032
 • Ripple -0.10
  $1.49 -6.42%
  $148685880932.03
 • Ethereum Classic -1.00
  $116.91 -0.85%
  $14874980897.866
 • Litecoin +9.06
  $350.40 +2.65%
  $23692509125.008
 • Trigger -0.03
  $1.13 -2.96%
  $0
 • WarpCoin +0.00
  $0.1299 +0.00%
  $0

Kryll.io

⚡Kryll.io

Kryll.IO är en automatiserad handelsprogramvara genom vilken du kan göra transaktioner i kryptovalutor, den är designad med professionella handelsverktyg genom vilka du kan använda för att skapa handelsstrategier med alternativ som “dra och släpp”.

Kryll.ios förslag är nytt och gör det möjligt att göra en komplex marknad till en tillgänglig aktivitet för alla typer av användare, från oerfarna till professionella.

Det är en plattform som har utformats för att underlätta dessa professionella verktyg och göra den tillgänglig för användare utan erfarenhet på denna marknad, vilket gör det mycket enkelt att använda och mycket önskvärt bland användarna.

Genom Kryll.io kan du köpa vilken kryptovaluta som helst från de olika börserna som är integrerade i handelsbotten och få en bra avkastning på dina tillgångar tack vare utformningen av produktivitetsorienterade strategier.

⚡Fördelar med Kryll.IO.

Att känna till fördelarna med denna plattform gör det möjligt för oss att få en allmän bild av de fördelar som vi kan uppnå genom att använda den.

✅ Det är en plattform, vänlig och enkel att använda, vilket gör det till ett utmärkt alternativ för nybörjare.
✅ Den är tillgänglig över hela världen (vissa villkor kan gälla enligt specifika regler i länderna)
✅ Den har en mycket enkel strategidesign, baserad på WYSIWYT-metoden (What-You-See-Is-What-You-Trade), som hjälper till att maximera vinsten.
✅ Programvaran har en redigerare som arbetar med dra och släpp-alternativet, vilket gör utformningen av strategier mycket enkel och snabb.
✅ Du har möjlighet att testa dina strategier virtuellt, innan du investerar riktiga pengar, är detta omfattande Backtesting-verktyg idealiskt för de handlare som är nya på marknaden, eller helt enkelt att bekanta sig och utforska plattformen innan du börjar investera.
✅ Plattformen tillåter användare att generera vinster genom token, som betalar i KRL.
✅ Den är kompatibel med de viktigaste utbytesplattformarna som Bittrex, Poloniex, GDAX, YoBit.net., Binance, HitBTC, BitStamp bland andra.
✅ Den har en stor grupp användare som det är möjligt att dela förhandlingsstrategier och taktik med.
✅ Om du inte har kunskapen att utforma en personlig strategi kan du använda en av de förutbestämda strategierna som redan har visat sig vara effektiva.
✅ Kryll erbjuder remissprovisioner för de avgifter de betalar. Provisioner för remisser / medlemsförbund är 20%, 25%, 30%, 35%, 40% och 45%, beroende på hur mycket deltagande användaren har i Holding-programmet.
✅ Inga prenumerationsavgifter tillkommer, avgiftssystemet som Kryll.IO använder är nytt och låter dig göra dina kostnader till en av de mest tillgängliga på marknaden.
✅ Kryll använder ett kylförvaringssystem så att polletter lagras säkert.

⚡Hur mycket kostar Kryll.IO?

Kryll.IO fungerar gratis, men tillämpar vissa transaktionsavgifter, så kostnadsstrukturen hanteras helt annorlunda än hur andra plattformar av denna typ fungerar, till exempel:

✅ Strategin för Live Trading kostar 0,033% av det nuvarande värdet av plånboken som investeras i denna strategi dagligen.

Avgifter debiteras i KRL. och det rapporteras när saldot är otillräckligt för att täcka avgiften för att förhindra att strategin stoppas.

✅ Livestester kostar 0,06 USD per dag, oavsett simulerat belopp.

Kryll.IO-avgifter beräknas från strategikapitalet i dollar, så om priset på KRL-token ökar bibehålls avgiften (1%).
Du hittar mer information om kostnaderna på den officiella Kryll.IO-plattformen

⚡Varför ska du använda Kryll?

Kryll är en riktigt bra plattform där du kan hitta fantastiska verktyg för nybörjare som börjar i en värld av kryptovalutahandel.

Dess verksamhet är ganska innovativ med många alternativ och verktyg som du kan använda för att öka dina investeringar.

Kryll är också en lösningsmedelsplattform som har stöd från stora företag med en lång historia på den digitala marknaden och detta är ett värde som gör det möjligt att öka förtroendet för plattformen.

För sin del är användargruppen ganska aktiv, i den kan du dela erfarenheter, tvivel och till och med taktik för utformningen av din strategi, vilket gör dem mer effektiva, vilket verkligen är mycket värdefullt i plattformar av denna typ, eftersom du delar erfarenheter med användare inom samma system som du använder för dina investeringar.

Kryll.IO låter dig skapa en superproduktiv portfölj på ett mycket enkelt sätt och tillämpa mycket låga förseningar.
Kort sagt, Kryll.IO låter dig skapa en smidig affärsstil som är tillgänglig för alla.

⚡Hur fungerar Kryll.IO?

Som förväntat är driften av denna plattform väldigt enkel, det visar en stor insats från utvecklarna för att skapa ett användbart och mycket funktionellt verktyg där du kan uppleva en mycket snabb inlärningskurva.

För att börja arbeta inom denna plattform måste du slutföra en registreringsprocess, det vill säga det är lika enkelt, registreringen är tillgänglig för människor från hela världen, över 18 år, men det är tillrådligt att granska reglerna i de olika länderna eftersom vissa begränsningar kan gälla.

När du har slutfört registreringen på Kryll.IO-plattformen kommer du att kunna komma åt dess applikationer där du kan börja hantera inköps- och försäljningsmeddelanden, förutom att skapa strategier var som helst och när som helst du behöver det.

Du behöver inte ha kunskap i utformningen av strategier, eftersom du kan börja med att testa de förutbestämda strategierna, som har verktygen för att få avkastning på dina investeringar.

Kryll.IO använder på plattformen, en smart köpfunktion som aktiverar inköp när inträdemålet nås, så att du till och med kan koppla ur och låta verktyget göra jobbet åt dig.
Utan tvekan har Kryll funktioner som visar sig vara väldigt enkla att designa och använda, så att din bot kan ta hand om transaktioner utan risk.