• Ethereum +124.66
  $2,798.53 +4.66%
  $327383973903.29
 • Bitcoin +1,329.95
  $40,882.2 +3.36%
  $767654455667.25
 • DigitalCash +4.40
  $163.67 +2.76%
  $1681281872.0223
 • Cardano +0.01
  $1.39 +0.80%
  $44815685431.306
 • Ripple +0.00
  $0.7301 +0.54%
  $73002937325.813
 • Ethereum Classic +0.96
  $51.97 +1.88%
  $6692343386.9051
 • Litecoin +0.17
  $143.34 +0.12%
  $9781646410.9358
 • Trigger +0.03
  $0.8095 +3.36%
  $0
 • WarpCoin +0.00
  $0.04600 +0.00%
  $0

Mudrex

⚡Mudrex

Mudrex är en plattform som automatiserar kryptovalutahandeln, vilket hjälper kryptohandlare att utföra operationer automatiskt.

Denna plattform presenteras som den första i sitt slag i det kryptografiska ekosystemet som är etablerat i Indien, och som nyligen bröt sina siffror genom att bearbeta 500 000 USD i volymvolym som har bibehållit en ihållande tillväxt.

Mudrex är en plattform en plattform och det är möjligt att fastställa dina handelsstrategier utan att skriva kod, vilket är bra för oerfarna användare eftersom det helt eliminerar behovet av kodningskunskap.

⚡Fördelar med Mudrex

Detta är en mycket mångsidig och flexibel plattform med ett originellt synsätt. Några av fördelarna som vi kan lyfta fram med denna plattform är:

✅ Den har en enkel och intuitiv gränssnittsdesign som är väldigt lätt att använda.
✅ Mudrex, stöder de flesta av de erkända börserna som Binance, Bitmex, Bybit, Deribit, Okex och Coinbase Pro.
✅ Det är en plattform som är tillgänglig för alla typer av användare med eller utan erfarenhet av denna marknad.
✅ Den har en egen statistik som kallas ‘Performance Score’ som används för att hjälpa investerare att välja klokt och få en utvärderad poäng på 0 till 10.
✅ Du betalar bara när du gör vinst, om inte, gör du vinst så får du tillbaka dina avgifter, dessa återbetalningar genereras automatiskt. Funktionen Mudrex Protect återvinner dina pengar om din investering inte lönar sig
✅ Prissättningsmodellen baseras på det belopp du investerar och inte på en fast avgift
✅ I Mudrex är investeringen baserad på API-nycklar, så att du kan investera och ta ut när som helst. Inga utgångsavgifter!
✅ Det är en säker plattform som stöds av en Y-kombinerare med ett erfaret team från Twitter och andra kända företag.
✅ Den har en stor grupp av aktiva användare.

⚡Hur mycket kostar Mudrex?

Mudrexs kostnadsmodell har varit riktigt innovativ, till skillnad från de priser som tillämpas av de flesta kryptoaktiva plattformar, där du måste betala fasta avgifter för att komma åt plattformen och dess verktyg, har Mudrex utformat en anpassad modell där tillämpningen av priser fungerar på ett helt annat sätt .

Målet med att utforma räntor på Mudrex är att göra en modell anpassad till varje typ av investerare, vilket gör dem mer rättvisa.

I Mudrex är skaparen av bot den som väljer den procentandel av avgiften som han kommer att betala för användningen av plattformen, som baseras på hur mycket han har bestämt att investera.

Till exempel kan vi välja en bot som kostar 2% per månad, så om denna handlare investerar 200 USD under den månaden är avgiften som han skulle behöva avbryta 4 USD, om en användare investerade 2000 USD, motsvarande avgift för den botten skulle vara $ 40.

Priset är baserat på “Belopp d”, det vill säga en procentsats betalas varje månad för investeringen, och inte på grundval av volymen av verksamheten eller antalet gånger den fungerar.
Är det ett mer rättvist sätt att beräkna priset? Utan tvekan ja, eftersom inte alla handlare hanterar samma investeringsvolymer är effekten därför helt annorlunda.

En av egenskaperna hos den kostnadsmodell som Mudrex har fastställt är att skattesatserna gäller uteslutande när din verksamhet genererar vinster, eller annars ersätter plattformen automatiskt alla avgifter som tillämpas på investeringen.

Vad betyder det här? Tja, väldigt enkelt, att om din ränta inte fungerar kommer mudrex inte att använda den använda procenten.

⚡Varför ska du använda Mudrex?

Hanteringen av denna plattform, struktureringen och utformningen av dess strategier, förutom naturligtvis dess kostnader, är de skäl som sticker ut mest om Mudrex och som gör det möjligt för den att ge en positiv bedömning.

Mudrex-utvecklarna har lyckats etablera helt demokratiska metoder på plattformen, där du bestämmer hur mycket du vill investera och hur mycket du ska spendera. Dessutom garanterar denna plattform avkastningen av dina medel när du inte får utdelning.

Oavsett om du är en nybörjare eller en experthandlare är det här en plattform som är värt att utforska, och även om den är relativt ny, tillåter detta villkor att det fortfarande finns många verktyg att utforska och utnyttja.

⚡Hur fungerar Mudrex?

Att registrera sig i Mudrex är väldigt enkelt och hela processen tar bara några minuter, för detta behöver du bara fylla i e-postinformationen, där du får ett verifieringsmeddelande.

När du väl måste återvända till plattformen och fylla i data (användarnamn och lösenord) och det är det, kommer du att vara inne i plattformen för att starta konfigurationsprocessen.

Funktionerna i Mudrex kan delas in i tre delar, vilka är: Management, Negotiation och Automation.

Innan du börjar måste handlare utforma sin strategi med hjälp av den visuella redigeraren med dra-och-släpp-verktyget, den här funktionen låter dig enkelt lägga till de verktyg du vill integrera i din bot.

När du väl har utformat strategin har du möjlighet att testa dess funktion med historiska data, vilket är perfekt, för på detta sätt att utvärdera om det är nödvändigt att optimera den, innan du investerar genom att starta investeringsprocessen med riktiga pengar.

Testmodellen som finns på plattformen gör att du kan handla med riktiga markörer, använda spelpengar, och därmed utvärdera prestanda, vilket ger en upplevelse helt anpassad till verkligheten, men utan att exponera dina pengar.

För att börja investera är det nödvändigt att länka kontot till API-nycklarna för börsen där de har sina medel med Mudrex. På detta sätt kan du ge Mudrex tillstånd att utföra de operationer som fastställts i din botts strategi för köp och försäljning av kryptotillgångar.

De kommersiella strategierna inom Mudrex kan ha en varierande kostnad, som kan gå från $ 10 till $ 800, i dessa strategier får operatörerna 70 procent av deltagandet, medan Mudrex får 30 procent för varje stängd operation.