• Ethereum +122.33
  $2,808.67 +4.55%
  $328571601665.16
 • Bitcoin +1,420.47
  $40,958.7 +3.59%
  $769093234191
 • DigitalCash +4.55
  $163.89 +2.86%
  $1683549260.6862
 • Cardano +0.00
  $1.39 +0.29%
  $44880221744.947
 • Ripple +0.00
  $0.7320 +0.41%
  $73192918946.028
 • Ethereum Classic +1.06
  $52.12 +2.08%
  $6711708459.0719
 • Litecoin +1.21
  $144.21 +0.85%
  $9841077257.7239
 • Trigger +0.03
  $0.8110 +3.59%
  $0
 • WarpCoin +0.00
  $0.04600 +0.00%
  $0

Napbots

⚡NapBots

NapBots Àr en algoritmisk handelsplattform som Àr baserad pÄ molnet dÀr du kan hantera investeringar i köp och försÀljning av kryptotillgÄngar pÄ ett automatiserat sÀtt
För att etablera sin verksamhet Àr denna plattform kompatibel med sju av de viktigaste börserna pÄ marknaden som Binance, Bitmex, Bitfinex, Okex, Kraken, Bitpanda och Bitstamp. Tack vare detta kan du se till att din bots verksamhet har tillrÀckliga likviditetsnivÄer för att uppnÄ och utföra dina algoritmiska strategier.

Även pĂ„ Napbot kan du anvĂ€nda flera handelsstrategier som fungerar för alla typer av handlare, frĂ„n nybörjare till experthandlare.

Ett av mÄlen med plattformen Àr att göra den tillgÀnglig och enkel att anvÀnda, för detta har superfunktionella verktyg utvecklats som gör att detta mÄl kan tÀckas helt.
NapBots har support via e-post, chatbot, som fungerar effektivt för att möta anvÀndarnas behov. Dessutom har den en viktig gemenskap i Telegram dÀr vi kan dra nytta av interaktionen mellan VD för denna plattform.

⚡Hur mycket kostar Napbots?

Napbots anvÀnder tre prenumerationsmetoder:

✅Silver har en kostnad pĂ„ 19 euro per mĂ„nad, vilket inkluderar anvĂ€ndning av bots för veckovisa handelsstrategier upp till 1000 euro. Denna plan inkluderar inte anpassad tilldelning eller dagliga och veckovisa bots.

✅Guld, har en kostnad pĂ„ 49 euro per mĂ„nad, med denna plan fĂ„r du veckovisa och dagliga strategier med funktioner som hĂ€vstĂ„ng, personlig tilldelning. GrĂ€nsen för operationer med denna plan Ă€r 3000 euro.

✅Platina, kostar 99 euro per mĂ„nad, med denna plan har du tillgĂ„ng till alla tillgĂ€ngliga handelsbots och alla funktioner och strategier. Dessutom innehĂ„ller den en freemiumplan som tillĂ„ter simuleringar med kommersiella bots utan att investera riktiga pengar.
Var och en av dessa prenumerationsalternativ Àr anpassade till en viss affÀrsstil, dÀr du ökar fördelarna

⚡Varför Ă€r Napbots ett bra val?

Det Àr inte en hemlighet att kommersiella bots för kryptotillgÄngar ökar, det gör att det kan finnas mÄnga alternativ som du kan bestÀmma.

NÀr det gÀller NapBots Àr det en plattform som tar stor omsorg i sina former, för att göra sig tillgÀnglig och samtidigt funktionell.

Priserna pÄ deras planer ligger inom det mest tillgÀngliga och med bÀsta pris-vÀrde-förhÄllandet.

En annan av de egenskaper som gör denna plattform sÀrskilt speciell Àr att du kan fÄ flera strategier, vilket gör det ganska flexibelt att experimentera med att kombinera flera av dem för att fÄ en skrÀddarsydd handelsstrategi.

Det faktum att denna plattform har utformats av experthandlare öppnar ett fönster mot smidigheten i deras verksamhet och gör dem tillgÀngliga för alla typer av anvÀndare.

NapBots ger möjlighet att anvÀnda sin plattform för simulering, sÄ att du kan utforska verktyget, funktionerna och strategierna innan du investerar riktiga pengar, och nÀr du Àr redo kan du uppdatera planen genom att vÀlja den som passar dina behov.

Du behöver inte lÀngre spendera timmar pÄ att övervaka marknaden för att kunna göra investeringsprognoser, Napbot-robotar gör det hÀr arbetet 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, du kan ocksÄ aktivera eller inaktivera dem mycket enkelt.

Den automatiserade marknaden fortsÀtter att vÀxa och det Àr mycket troligt att vi kommer att fortsÀtta se justeringar i denna plattform som redan har en utmÀrkt vision om verksamheten.

Gemenskapen av aktiva anvÀndare av denna plattform fungerar som stöd för att stÀrka strategier och kunskap.

SÄ om du vill investera snabbt och enkelt Àr NApbots ett bra alternativ för dig att börja.

⚡Hur fungerar NApbots?

För att komma igÄng med denna plattform mÄste du skapa ett konto pÄ NapBots frÄn dess hemsida, dÀr mÄste du fylla i information som namn, e-postadress och ett lösenord med en bra sÀkerhetsnivÄ.

NÀr registreringsprocessen Àr klar Àr det nödvÀndigt
verifiera kontot genom att vÀlja postlÄdan.

NÀr du har slutfört registreringen pÄ plattformen mÄste du konfigurera din handelsrobot för att hantera de strategier du har valt för din typ av handel.

En av kÀnnetecknen för denna plattform Àr att du inte behöver spendera tid pÄ att övervaka marknaden, eftersom robotar Àr utformade för att utföra denna process 24 timmar om dygnet, vilket gör att du kan garantera att du utför teknisk verksamhet nÀr som helst

Napbots, lÄter dig komma Ät dina strategier i nÄgra enkla steg, dessa strategier ger information och KPI om marknadsbeteende tekniker under de senaste 12 mÄnaderna, pÄ detta sÀtt kan du utvÀrdera vilken strategi som bÀst passar din affÀrsstil

NÀr du har definierat vilken typ av strategi du kan lÀnka till ditt Napbots-konto för att börja investera, mÄste du ocksÄ ansluta den till din kryptobörs via API

Ett av alternativen som erbjuds av Napbot Àr att du förutom att vÀlja fördesignade strategier kan vÀlja att designa din egen strategi och fÄ investeringarna att gÄ i den riktning du förvÀntar dig.

⚡Napbots Fördelar

Denna plattform har designats av en grupp experthandlare, tack vare detta har de tagit hand om de viktigaste detaljerna för att göra investeringar till en ganska smidig process.

NÄgra av fördelarna som vi kan lyfta fram med denna plattform Àr:

✅ Enkelt och vĂ€nligt grĂ€nssnitt, lĂ€tt att konfigurera.
✅ Den har en 100% responsiv webbplats som kan verifieras i mobilwebblĂ€sare.
✅ Ger en utmĂ€rkt mĂ€ngd signaler.
✅ Kompatibilitet med huvudvĂ€xlarna, som Binance, Bitmex, Bitfinex, Okex, Kraken, Bitpanda och Bitstamp
✅ AnvĂ€nd en API-nyckel för att leverera handelsorder och begĂ€ra uppdateringar om ditt kontos handel, sĂ„ att pengar inte lĂ€mnar din plĂ„nbok
✅ Hanterar automatiskt investeringar
✅ KundtjĂ€nst, 24 timmar 7 dagar i veckan via post.
✅ Telegram-community, dĂ€r du kan stĂ€lla frĂ„gor eller problem, med stöd av expertanvĂ€ndare och till och med det professionella bidraget frĂ„n plattformens VD
✅ Molnbaserad funktion.
✅ Den har en stor grupp av aktiva anvĂ€ndare.
✅ Ger möjlighet att blanda alla strategier och skapa ditt eget uppdrag

Är Napbots sĂ€kra?

Är Napbots legitimt eller sĂ€kert? För att fungera krĂ€ver Napbots bara en API-nyckel som kommer att anvĂ€ndas för att leverera handelsorder enligt den föredragna kombinationen av strategier och för att begĂ€ra uppdateringar om handelns utförande frĂ„n ditt konto. Dina pengar lĂ€mnar aldrig din plĂ„nbok. DĂ€rför kan det inte vara sĂ€krare Ă€n sĂ„.

Vad Àr NapBots?

NapBots Àr ett online molnbaserat system som lÄter dig utnyttja en automatiserad handelsbot till fullo. Detta antyder att affÀrer kommer att utföras för dina rÀkning, baserat pÄ de underliggande kryptostrategierna du har valt. NapBots lanserade just sin helt nya plattform med nya funktioner, strategier och funktioner.

Hur stÀller jag in NapBots med Binance?

NapBots Àr ett program som anvÀnder ditt kryptobörs för att handla för dina rÀkning automatiskt, den hÀr automatiska tjÀnsten krÀver din API-nyckel för att fungera. Vilket faktiskt Àr ett lösenord som hjÀlper till att lÀnka ditt NapBots-konto med ditt utbyte och utföra order. Det Àr vÀldigt sÀkert eftersom API: n bara har rÀtt att utföra order, inte Äterkalla.

Hur stÀller jag in napbots med Bitmex?

NapBots Àr ett program som anvÀnder ditt kryptobörs för att handla för dina rÀkning automatiskt, den hÀr automatiska tjÀnsten krÀver din API-nyckel för att fungera. Vilket faktiskt Àr ett lösenord som hjÀlper till att lÀnka ditt NapBots-konto med ditt utbyte och utföra order. Det Àr vÀldigt sÀkert eftersom API: n bara har rÀtt att utföra order, inte Äterkalla.