• Ethereum +33.23
  $1,961.84 +1.72%
  $228420001546.41
 • Bitcoin +1,300.42
  $34,316.4 +3.94%
  $643167915285.92
 • DigitalCash +0.28
  $126.69 +0.22%
  $1292456811.8651
 • Cardano +0.01
  $1.36 +1.04%
  $43798536701.241
 • Ripple +0.02
  $0.6647 +3.25%
  $66463595752.428
 • Ethereum Classic +2.09
  $43.41 +5.06%
  $5561761363.4976
 • Litecoin +3.15
  $133.69 +2.41%
  $9083192147.6078
 • Trigger +0.03
  $0.6795 +3.94%
  $0
 • WarpCoin +0.00
  $0.1299 +0.00%
  $0

Profit Trailer

‚ö°Profittrailer

Profittrailer är en automatiserad kryptovalutabot som körs som installerbar programvara med öppen källkod.

Denna plattform tillåter handel genom olika kryptovalutor, Poloniex, Bittrex, Binance, BinanceUS, Binance Futures, Binance Jersey, Binance DEX, Kucoin, Huobi, BitMEX, Bybit. Som också används i stor utsträckning på den kryptoaktiva marknaden.

Utformningen av denna plattform gör det nödvändigt att innan du börjar investera måste du skapa ett verifierat konto i ett av dessa börser för att kunna gå vidare.

Den tekniska utvecklingen av plattformen gör att den kan vara kompatibel med operativsystem som Windows, Mac, Linux, Raspberry Pi och sina egna VPS-system (virtual private server), vilket ger stor flexibilitet inom marknadsalternativen.

⚡Fördelar med Profittrailer

Några av fördelarna som vi kan lyfta fram med denna plattform är:

✅ Plattformen fungerar på ett automatiserat sätt och med ett rent och intuitivt användargränssnitt
✅ Den har ett brett utbud av strategier som du kan integrera i din handel.
✅ De utbyten som finns tillgängliga på plattformen är Binance, BitMEX, Huobi, Kucoin, Bittrex, Poloniex
✅ Inkluderar slutstopp.
✅ Du kan bedriva pappershandel,
✅ Den har verkliga kommersiella signaler,
✅ Plattformen använder mycket användbara plugins.
✅ Det erkänns som betalningsmetoder, PayPal, kreditkort, Bitcoin
✅ Den har en stark användargrupp.
✅ Användarsupport har snabb och effektiv uppmärksamhet, med en genomsnittlig tid på cirka 30 minuter och genom Discord.
✅ Uppdateringar och inställningar tillämpas automatiskt
✅ På säkerhetsnivå är ProfitTrailer installerad på din dator eller VPS, för att tillhandahålla en mycket säker kommersiell bot, använder också avancerade säkerhetsmekanismer, innehåller API för kommersiell åtkomst, vilket gör det möjligt att upprätthålla en ganska tillförlitlig struktur
✅ Den har en YouTube-kanal där du kan hitta ett intressant utbud av användbara resurser för att börja handla
✅ Deras närvaro på sociala nätverk som Facebook och Twitter är avsedd att ge en tydlig vision av den kommersiella botten.

‚ö°Hur mycket kostar Profittrailer?

Planerna designade av Profittrailer gör det möjligt att betjäna olika typer av handlare, var och en av dessa planer inkluderar stöd för var och en av de börser som stöds av plattformen, live support på Discord, samt avancerad prenumeration på signaler och pappershandel.

Planerna tillgängliga i Profittrailer är:

✅ Gratis / papperslicens, den här planen fungerar gratis och med den kan du få teståtkomst till alla börser som stöds, du har 2 bots, kapacitet att lagra 3 konfigurationer och mer än 40 köp- och försäljningsstrategier.

‚úÖ¬†Utg√•va av signaler, den h√§r planen kostar 30 ‚ā¨ per m√•nad, med vilken du kan f√• 2 bots, 3 lagringsbara konfigurationer, st√∂d f√∂r 40 k√∂p- och f√∂rs√§ljningsstrategier, det erbjuder ocks√• ett gratis TV-till√§gg f√∂r en period av 2 m√•nader tillsammans och 2 m√•naders gratis signal.

‚úÖ¬†Grundplan, den h√§r planen kostar 49 ‚ā¨ per m√•nad, eller s√• kan du v√§lja en livstidsprenumeration som kostar 799 ‚ā¨, den h√§r planen erbjuder mer √§n 40 k√∂p- och f√∂rs√§ljningsstrategier, alla f√∂rdelarna med planredigeringen av signaler, f√∂rutom gratis TV-plug-in och fria signaler.

‚úÖ¬†Avancerad plan, den h√§r planen kostar 69 ‚ā¨ per m√•nad, eller s√• kan du v√§lja en livstidslicens till en kostnad p√• 999 ‚ā¨, den h√§r planen erbjuder alla funktioner i grundplanen och inneh√•ller ocks√• statistik och avancerade meddelanden, dessutom att ha 10 lagrade konfigurationer.

Tanken med dessa planer är att ge möjlighet att använda den som bäst passar varje handlares behov för att få högsta avkastning på sina investeringar.

⚡Varför är Profittrailer ett bra val?

Profit Trailer är en plattform som har lyckats utveckla en positiv upplevelse sedan lanseringen 2017.

Designen av Profittrailer ger tillgång till ett brett utbud av verktyg som du kan utveckla din handel med och utöka din kunskap om kryptovalutor.

Den har flera konfigurationer som kan skapa strategier för högre eller lägre lönsamhet.

Verkligheten är att i spridningen av automatiserade plattformar är det viktigt att få en plattform, med stöd och meriter som kan ge oss förtroendet att investera i en solid och lösbar plats, och det är just där plattformen kommer för att täcka många, men alla de kvaliteter som vi kan leta efter i en plattform

‚ö°Hur fungerar Profittrailer?

För att börja använda Profittrailer måste du vara registrerad medlem i Profittrailer bot-plattformen, förutom att du installerar Profit Trailer-programvaran.

En av de anmärkningsvärda egenskaperna hos denna plattform är det sätt på vilket dess design har strukturerats, vilket har utformats för att tillåta alla användare utan teknisk kunskap att kunna konfigurera sin kommersiella Bot.

Profittrailers installationsverktyg gör kontoinställningsprocessen vänlig, intuitiv och väldigt enkel.

Investeringar som görs på plattformen kan göras i kryptovalutor, som Bitcoin, Ethereum, USDT och en grupp andra altcoins i vart och ett av följande börser: Binance, Bittrex, Huobi, BitMex, ByBit KuCoin och Poloniex, vilket lämnar möjligheten att göra transaktioner med de mest mobila kryptovalutorna på marknaden.

I Profittrailer har de gjort tillgängliga för användare, ett supportområde som fungerar genom Discord, för att kunna erbjuda snabba svar på användarnas önskemål, som kan hanteras under en genomsnittlig tid på cirka 30 minuter.

Plattformen erbjuder månads- eller årsplaner som du kan prenumerera på att använda, för vilka du måste konfigurera den som ligger närmast dina behov.

För konfigurationsprocessen kan du få olika kommersiella strategier som är fördefinierade som du kan integrera i dina bots.

För installationsprocessen kan du begära support från supportteamet, men du kan också utforska de olika guiderna som är tillgängliga för att hjälpa dig göra det enkelt.