• Ethereum +123.44
  $2,809.81 +4.60%
  $328705687648.43
 • Bitcoin +1,455.09
  $40,991.7 +3.68%
  $769713622941.06
 • DigitalCash +4.44
  $163.79 +2.79%
  $1682527720.8728
 • Cardano +0.00
  $1.39 +0.29%
  $44880284744.587
 • Ripple +0.00
  $0.7316 +0.37%
  $73152922815.456
 • Ethereum Classic +1.00
  $52.05 +1.96%
  $6702694268.8928
 • Litecoin +1.52
  $144.51 +1.06%
  $9861567710.1939
 • Trigger +0.03
  $0.8116 +3.68%
  $0
 • WarpCoin +0.00
  $0.04600 +0.00%
  $0

Quadency

⚡Quadency

Quadency Àr en automatiserad plattform för digitala tillgÄngar genom vilka du kan hantera olika typer av kryptotillgÄngar, med hjÀlp av ett intressant utbud av funktioner som gör att du kan anvÀnda den genom kommersiella bots, dessa bots kan konfigureras efter vilken typ av investerare du Àr, och vilken typ av verksamhet du vill handla via denna plattform

Den har en intressant panel av funktioner som har integrerats ganska strategiskt i plattformen och som du kan fÄ en mycket enkel och smidig förhandlingsprocess med.

Quadency, lÄter dig handla med alternativ som Binance, Bittrex, Coinbase Pro, Kucoin, Liquid och OKEx, bland andra som fungerar inom kryptotillgÄngsmarknaden.

Funktionen Àr intuitiv, det gör det enkelt att installera och anvÀnda plattformen för alla typer av anvÀndare, frÄn nybörjare till experter.

⚡Hur fungerar Quadency?

Driften av Quadency Àr ganska enkel genom en intuitiv och enhetlig plattform som gör att du enkelt kan navigera mellan funktionerna frÄn det ögonblick du börjar tills du börjar spÄra portföljerna och de olika typerna av utbyten.

I With Quadency har du möjlighet att lÀnka olika utbyten av kryptovalutor och utföra automatiska operationer, vilket gör det ganska mÄngsidigt nÀr det gÀller att anvÀnda det.

Quadency Àr en plattform som fungerar mycket bra för nya anvÀndare och för erfarna anvÀndare, eftersom den har flera tekniska analysverktyg som Àr nödvÀndiga för högnivÄförhandlingar. och detta gör att den kan vara i en mycket bra position inom de alternativ i plattformar av denna stil som finns pÄ marknaden.

En annan funktion som vi kan lyfta fram i dess funktion Àr möjligheten att anpassa bots, sÄ att de kan göra allt arbete Ät dig, detta gör det inte bara mycket smidigt, utan lyfter ocksÄ fram det enkla att handla kryptotillgÄngar nÀr inte du Àr en expert.

En annan av egenskaperna i dess drift Àr att du inte behöver utföra komplexa konfigurationer och att du inte behöver teknisk erfarenhet för att köra plattformen och anvÀnda den ordentligt, eftersom designen gör att du kan göra det ganska enkelt. Men om du fortfarande tvivlar kan du hitta en bred kunskapsbas dÀr du hittar mÄnga av de klassiska svar som kan uppstÄ under din upplevelse och genom vilka du kan ta itu med de olika scenarier som uppstÄr.

En annan av funktionerna i dess verksamhet Àr att det Àr en plattform som Àr extremt tillgÀnglig, eftersom den inte krÀver nÄgon typ av programvaruspecifikationer för att fungera smidigt.

⚡Vad kostar Quadency?

Quadency, fungerar genom tre metoder som Àr:

✅ Supportpaket, som fungerar gratis.
✅ Pro-paket, har en prenumerationskostnad pĂ„ $ 49 per mĂ„nad
✅ Institutionellt paket, det anvĂ€nds genom anpassningsbara priser.

SÄ de ger ett bra utbud av alternativ att vÀlja nÀr man startar verksamhet pÄ denna plattform.

⚡Är det en sĂ€ker plattform att investera i?

Definitivt ja, trots att det Àr en plattform som du kan anvÀnda pÄ ett automatiserat sÀtt, betyder det inte att de har glömt att utveckla en sÀker plattform för anvÀndare.

Quadency garanterar att du kan behÄlla full kontroll över ditt vÀxlingskonto, sÄ att robotar har en typ av begrÀnsad Ätkomst i detta avseende, utan att pÄverka deras funktion.

Å andra sidan fungerar plattformen med ett utökat krypteringssystem, dĂ€r dina data och konton alltid skyddas.

⚡Varför ska du anvĂ€nda Quadency?

Quadency Àr en plattform, vÀnlig, enkel att anvÀnda, sÀker och mycket mÄngsidig, som kan anpassas till den handelsstil du vill vara.

Dess smidiga sÀtt att arbeta och dess nollbegrÀnsningar pÄ programvarunivÄ gör det ocksÄ ganska tillgÀngligt för alla typer av anvÀndare.

Det Àr en plattform dÀr du kan fÄ en bra transaktionsupplevelse och god hantering av kryptotillgÄngar, sÄ att du kan tjÀna pengar pÄ dina investeringar pÄ ett super agilt sÀtt.

⚡Vilka fördelar hittar du i den hĂ€r plattformen?

Med Quadency kan du njuta av en rad fördelar som gör dem sÀrskilt intressanta, till exempel:

✅ Vad Ă€r en plattform som fungerar pĂ„ ett automatiserat sĂ€tt, med anpassningsbara bots med Python-sprĂ„k
✅ Den har flexibla handelsstrategier som automatiskt uppdateras som en av plattformens strategier för att bibehĂ„lla större effektivitet och prestanda.
✅ Det Ă€r en enhetlig plattform som tillĂ„ter anvĂ€ndare att ha möjlighet att genomföra transaktioner pĂ„ alla kĂ€nda börser frĂ„n en enda plattform.
✅ Det Ă€r flexibelt nĂ€r det gĂ€ller hantering, eftersom du har friheten att vĂ€lja att arbeta automatiskt eller manuellt, och i bĂ„da fallen tillhandahĂ„lla verktygen för att fungera pĂ„ ett supereffektivt sĂ€tt.
✅ För oerfarna Quadency-anvĂ€ndare innehĂ„ller det ett smart förslagsverktyg dĂ€r du har möjlighet att spĂ„ra lönsamma parametrar, sĂ„ att du kan uppleva en mer lönsam handel.
✅ Du har möjlighet att vĂ€lja mellan olika handelsbots, till exempel; Market Maker, Bollinger Bands, Inclouds Grid Trader, Accumulator Bot, bland andra.
✅ Du har till ditt förfogande ett supportteam, högt utbildad i att koda en strategi om du tvivlar pĂ„ hur du gör det.
✅ Plattformen innehĂ„ller ocksĂ„ en portföljanalysfunktion som möjliggör övervakning av kryptotillgĂ„ngar, transaktioner, saldon, order, vilket möjliggör en omfattande analys pĂ„ ett enkelt sĂ€tt.
✅ Quadency, anvĂ€nder integrerad grafik, marknadsanalysatorer och djupgĂ„ende strömmande data, genom vilka du kan fĂ„ detaljerad information om din portfölj.
✅ Det erbjuder ett supportalternativ via livechatt, dĂ€r du kan ta hand om alla situationer som kan uppstĂ„ med din portfölj i realtid, och de interagerar ocksĂ„ via sociala nĂ€tverk eller e-post.
✅ PĂ„ sĂ€kerhetsnivĂ„ arbetar den hĂ€r plattformen med verktyg för att skydda dina investeringar, med omfattande kryptering, förutom att anvĂ€nda skyddet av vĂ€xlingskontot.