• Ethereum +174.86
  $3,803.27 +4.82%
  $440431026148.29
 • Bitcoin -1,604.71
  $57,067.4 -2.74%
  $1067429991774.8
 • DigitalCash -29.57
  $382.78 -7.17%
  $3876599936.1894
 • Cardano +0.15
  $1.76 +9.26%
  $56380829707.607
 • Ripple -0.10
  $1.49 -6.04%
  $149285823962.01
 • Ethereum Classic -1.41
  $116.50 -1.20%
  $14822920867.718
 • Litecoin +9.61
  $350.79 +2.82%
  $23718931830.719
 • Trigger -0.03
  $1.13 -2.74%
  $0
 • WarpCoin +0.00
  $0.1299 +0.00%
  $0

Quadency

⚡Kvadens

Quadency är en automatiserad plattform för digitala tillgångar genom vilka du kan hantera olika typer av kryptotillgångar, med hjälp av ett intressant utbud av funktioner som gör att du kan använda den genom kommersiella bots, dessa bots kan konfigureras efter vilken typ av investerare du är, och vilken typ av verksamhet du vill handla via denna plattform

Den har en intressant panel av funktioner som har integrerats ganska strategiskt i plattformen och som du kan få en mycket enkel och smidig förhandlingsprocess med.

Quadency, låter dig handla med alternativ som Binance, Bittrex, Coinbase Pro, Kucoin, Liquid och OKEx, bland andra som fungerar inom kryptotillgångsmarknaden.

Funktionen är intuitiv, det gör det enkelt att installera och använda plattformen för alla typer av användare, från nybörjare till experter.

⚡Hur fungerar Quadency?

Driften av Quadency är ganska enkel genom en intuitiv och enhetlig plattform som gör att du enkelt kan navigera mellan funktionerna från det ögonblick du börjar tills du börjar spåra portföljerna och de olika typerna av utbyten.

I With Quadency har du möjlighet att länka olika utbyten av kryptovalutor och utföra automatiska operationer, vilket gör det ganska mångsidigt när det gäller att använda det.

Quadency är en plattform som fungerar mycket bra för nya användare och för erfarna användare, eftersom den har flera tekniska analysverktyg som är nödvändiga för högnivåförhandlingar. och detta gör att den kan vara i en mycket bra position inom de alternativ i plattformar av denna stil som finns på marknaden.

En annan funktion som vi kan lyfta fram i dess funktion är möjligheten att anpassa bots, så att de kan göra allt arbete åt dig, detta gör det inte bara mycket smidigt, utan lyfter också fram det enkla att handla kryptotillgångar när inte du är en expert.

En annan av egenskaperna i dess drift är att du inte behöver utföra komplexa konfigurationer och att du inte behöver teknisk erfarenhet för att köra plattformen och använda den ordentligt, eftersom designen gör att du kan göra det ganska enkelt. Men om du fortfarande tvivlar kan du hitta en bred kunskapsbas där du hittar många av de klassiska svar som kan uppstå under din upplevelse och genom vilka du kan ta itu med de olika scenarier som uppstår.

En annan av funktionerna i dess verksamhet är att det är en plattform som är extremt tillgänglig, eftersom den inte kräver någon typ av programvaruspecifikationer för att fungera smidigt.

⚡Vad kostar Quadency?

Quadency, fungerar genom tre metoder som är:

✅ Supportpaket, som fungerar gratis.
✅ Pro-paket, har en prenumerationskostnad på $ 49 per månad
✅ Institutionellt paket, det används genom anpassningsbara priser.

Så de ger ett bra utbud av alternativ att välja när man startar verksamhet på denna plattform.

⚡Är det en säker plattform att investera i?

Definitivt ja, trots att det är en plattform som du kan använda på ett automatiserat sätt, betyder det inte att de har glömt att utveckla en säker plattform för användare.

Quadency garanterar att du kan behålla full kontroll över ditt växlingskonto, så att robotar har en typ av begränsad åtkomst i detta avseende, utan att påverka deras funktion.

Å andra sidan fungerar plattformen med ett utökat krypteringssystem, där dina data och konton alltid skyddas.

⚡Varför ska du använda Quadency?

Quadency är en plattform, vänlig, enkel att använda, säker och mycket mångsidig, som kan anpassas till den handelsstil du vill vara.

Dess smidiga sätt att arbeta och dess nollbegränsningar på programvarunivå gör det också ganska tillgängligt för alla typer av användare.

Det är en plattform där du kan få en bra transaktionsupplevelse och god hantering av kryptotillgångar, så att du kan tjäna pengar på dina investeringar på ett super agilt sätt.

⚡Vilka fördelar hittar du i den här plattformen?

Med Quadency kan du njuta av en rad fördelar som gör dem särskilt intressanta, till exempel:

✅ Vad är en plattform som fungerar på ett automatiserat sätt, med anpassningsbara bots med Python-språk
✅ Den har flexibla handelsstrategier som automatiskt uppdateras som en av plattformens strategier för att bibehålla större effektivitet och prestanda.
✅ Det är en enhetlig plattform som tillåter användare att ha möjlighet att genomföra transaktioner på alla kända börser från en enda plattform.
✅ Det är flexibelt när det gäller hantering, eftersom du har friheten att välja att arbeta automatiskt eller manuellt, och i båda fallen tillhandahålla verktygen för att fungera på ett supereffektivt sätt.
✅ För oerfarna Quadency-användare innehåller det ett smart förslagsverktyg där du har möjlighet att spåra lönsamma parametrar, så att du kan uppleva en mer lönsam handel.
✅ Du har möjlighet att välja mellan olika handelsbots, till exempel; Market Maker, Bollinger Bands, Inclouds Grid Trader, Accumulator Bot, bland andra.
✅ Du har till ditt förfogande ett supportteam, högt utbildad i att koda en strategi om du tvivlar på hur du gör det.
✅ Plattformen innehåller också en portföljanalysfunktion som möjliggör övervakning av kryptotillgångar, transaktioner, saldon, order, vilket möjliggör en omfattande analys på ett enkelt sätt.
✅ Quadency, använder integrerad grafik, marknadsanalysatorer och djupgående strömmande data, genom vilka du kan få detaljerad information om din portfölj.
✅ Det erbjuder ett supportalternativ via livechatt, där du kan ta hand om alla situationer som kan uppstå med din portfölj i realtid, och de interagerar också via sociala nätverk eller e-post.
✅ På säkerhetsnivå arbetar den här plattformen med verktyg för att skydda dina investeringar, med omfattande kryptering, förutom att använda skyddet av växlingskontot.