• Ethereum +39.42
  $2,351.00 +1.71%
  $274843051525.34
 • Bitcoin -578.97
  $39,111.0 -1.46%
  $734172613582.72
 • DigitalCash -2.30
  $158.17 -1.43%
  $1623383876.0233
 • Cardano -0.01
  $1.27 -0.78%
  $41028704001.104
 • Ripple +0.02
  $0.7378 +3.35%
  $73772867829.058
 • Ethereum Classic -0.10
  $48.76 -0.20%
  $6271387268.3985
 • Litecoin -0.66
  $140.02 -0.47%
  $9549062359.6007
 • Trigger -0.01
  $0.7744 -1.46%
  $0
 • WarpCoin +0.00
  $0.03900 +0.00%
  $0

Shrimpy

⚡ Shrimpy Recension 2021

Med introduktionen av teknik har handel med kryptovalutor aldrig varit enklare. Men det har blivit mycket svÄrt att dra tillbaka rÀtt vinst pÄ din investering, sÀrskilt pÄ grund av den höga volatiliteten pÄ marknaden och Àven de snabbt fallande priserna pÄ BTC och andra liknande kryptor. Kryptovaluta handlare introduceras nu till en myriad av tjÀnster att vÀlja mellan, som inte bara erbjuder lÀttanvÀnda plattformar utan ocksÄ förser dem med avancerad programvara som utnyttjar varje marknadsfluktuation.

Bland dessa programvarupaket har tradingbots revolutionerat kryptohandel helt. Dessa bots körs pÄ innovativa algoritmer och protokoll som gör det möjligt för dem att tjÀna pengar pÄ varje prisstegring och hjÀlper dess anvÀndare att hantera sina tillgÄngar nÀr det faller i priser. Handelsbots utför kontinuerliga transaktioner Ät dig pÄ grundval av dina investeringstekniker. Deras ÄtgÀrder beror pÄ handelsfrekvens, marknadsvolym, pris och andra parametrar.

Alla dessa faktorer hjÀlper dessa robotar att fatta beslut pÄ nÄgra sekunder utan behov av mÀnskligt ingripande. I den hÀr artikeln ger vi en opartisk rÀkorgranskning. Denna bot Àr relativt ny men den har blivit en favorit bland handlare för sin effektivitet och anvÀndarvÀnlighet. Vi kommer att tÀcka varje liten detalj frÄn dess funktioner, grundare, arbete och sÄ vidare. Om du planerar att anvÀnda den hÀr botten för alla dina handelsanstrÀngningar, men undrar om det finns nÄgra Shrimpy bluff nyheter pÄ internet, Àr den hÀr recensionsartikeln det du behöver eftersom vi kommer att svara pÄ allt.

⚡ Om Shrimpy

Shrimpy appen Àr ett kraftfullt balanseringsverktyg för portföljer med ett intuitivt och anvÀndarvÀnligt grÀnssnitt, utmÀrkt Shrimpy support team och innovativa funktioner. Det erbjuder investerare och handlare möjlighet att vÀlja en effektiv strategi som algoritmiskt omorganiserar portföljen för att upprÀtthÄlla balans enligt de villkor de stÀller. SÄ vad Àr portföljens Äterbalansering? Det Àr en process dÀr tillgÄngarna i portföljen justeras om till mÄlallokeringarna. NÀr marknaden rör sig kommer tillgÄngarna att avvika frÄn deras fördelade procentuella fördelning. Dessutom mÄste tillgÄngarna köpas och sÀljas för att justera tillgÄngarna tillbaka till mÄlallokeringen. Och den hÀr processen kallas ombalansering.

Bortsett frÄn att balansera portföljer, hjÀlper Shrimpy-appen ocksÄ handlare att enkelt köpa och sÀlja digitala valutor. Det gör detta genom att automatisera funktionerna med förinstÀllda signaler. det lÄter dig ocksÄ hantera ditt index, analysera marknaden, backtest och genomföra dina strategier. Lanserades 2018 fungerar Shrimpy-appen via en onlineplattform som kan nÄs frÄn den officiella Shrimpy webbplatsen. Inloggningsprocessen för shrimpy Àr ocksÄ enkel. Om nÄgon vill anvÀnda appen kan de göra det genom att helt enkelt skapa ett konto genom att besöka den officiella webbplatsen.

Plattformen erbjuder ocksÄ en social funktion, dÀr anvÀndare kan ansluta till andra kryptovalutahandlare för att utbyta och föreslÄ handelsstrategier. Med detta sagt, eftersom det Àr en relativt ny applikation, kanske Shrimpy appen inte har stor betydelse i kryptovaluta arenan jÀmfört med andra krypto handelsrobots. PÄ grund av tjÀnsterna erbjuder den, och sÀrskilt prispunkten, Shrimpy-appen lÄngsamt fart bÄde hos nya och erfarna handlare. Handelsboten, Àven om den Àr relativt ny, stöder ett brett utbud av kryptovaluta börser tillsammans med varje kryptovaluta som handlas pÄ dessa börser. Under vÄr Shrimpy recension fick vi veta att plattformen för nÀrvarande stöder följande börser: HitBTC, Huobi Global, BitMart, Bibox, Gemini, Kraken, Poloniex, Coinbase Pro, Kucoin, Bittrex och Binance.

⚡ Shrimpy Grundare

Teamet bakom Shrimpy-appen bestÄr av erfarna programvaruutvecklare som gick pÄ samma universitet i Urbana-Champaign. Dess kÀrnmedlemmar Àr som följer: Michael McCarty- Michael Àr medgrundare och VD för Shrimpy. Han arbetade för Samsung och Boeing som mjukvaruutvecklare. Han började dock sin karriÀr som forskare för NASA. Michael Àr för nÀrvarande ansvarig för teknik och affÀrsutveckling pÄ Shrimpy. Mathew Wesley- Han Àr CTO och ocksÄ grundare av Shrimpy. Mathew gjorde sin kandidatexamen inom elektroteknik och biomedicin.

Han har ocksÄ lÄng erfarenhet av programvaruteknik. Nishant Nayudo- Han Àr senior mjukvaruutvecklare. Innan han började pÄ Shrimpy arbetade han för Amazon som mjukvaruutvecklare. Alireza Masrour- Masrour Àr företagets rÄdgivare. Han Àr ocksÄ medlem i Plug & Play och Àr Àven VP för engineering för ALPS. Medlemmarna i Shrimpy-appen Àr öppna för sina aktiviteter och Àr ganska aktiva pÄ olika sociala medieplattformar.

⚡ Shrimpy Sammanfattning

Sammanfattningen av Shrimpy-appen ett mycket tillförlitligt verktyg för att handla kryptos. Den mest intressanta aspekten av detta verktyg Àr möjligheten att balansera portföljer automatiskt. Ombalansering Àr en effektiv metod som traditionella handlare har anvÀnt i flera Är för att optimera vinsterna. Och eftersom Shrimpy erbjuder den hÀr funktionen gratis Àr det definitivt vÀrt ett försök. Vi har testat plattformen grundligt och kan sÀga att den Àr 100% legitim. Vi hittade inte heller nÄgra Shrimpy bluff nyheter, vilket bevisar dess legitimitet.

⚡ Shrimpy Hur Det Fungerar

Shrimpy-appen fungerar enligt de tilldelningar du har stÀllt in (som inkluderar mÀngden av varje mynt du föredrar att hÄlla) och utför de nödvÀndiga ÄtgÀrderna sÄ att delen av dina tilldelningar förblir jÀmnt fördelad i din portfölj. NÀrhelst det finns en ökning av en viss krypto tillgÄng tar botten vinster som förvÀrvats frÄn det myntet och anvÀnder vinsterna pÄ ett mynt som ligger efter. PÄ samma sÀtt, nÀr myntet kommer ikapp, tar det vinsten frÄn det och lÀgger det i en ny efterslÀpande krypto tillgÄng. Skölj och upprepa. Dessutom Àr hela processen automatiserad, vilket innebÀr att du helt enkelt kan lÄta kroppen göra det Ät dig.

NÀr det gÀller grÀnssnittet Àr det vÀldigt enkelt, rent och ganska enkelt att anvÀnda, vilket skiljer det frÄn andra komplicerade automatiserade handelsbots. Och detsamma gÀller dess funktioner. Under vÄr shrimpy recension sÄg vi att det Àr ganska enkelt. Vi uppskattar ocksÄ den enkla inloggningsprocessen för rÀkor. Du kan enkelt stÀlla in din handelsbot och anvÀnda funktioner som glidning och spridning Àr lika enkelt. För portföljhantering erbjuder plattformen ocksÄ möjligheten att lÀnka kylplÄnböcker och dÀrigenom höja appens funktionalitet.

Som sÄdan kan daghandlare enkelt spÄra sin totala kryptovaluta som de Àger snarare Àn att vÀlja manuella berÀkningar. Plattformen har ocksÄ en rebalanseringsfunktion som gör att du kan se till att du har en betydande andel specifika kryptotillgÄngar i din portfölj varje gÄng. Följaktligen uppfylls dina angivna kriterier hela tiden Àven om du handlar kryptovalutor aktivt. Vi observerade ocksÄ att det lÄter dig backtesta dina handelsalgoritmer för eventuella grÀnser som du har satt för att utföra en handel. Denna backtestfunktion ger dig en uppfattning om vad du kan förvÀnta dig av dina verkliga metoder, sÄ att du kan justera dina strategier om det behövs. Det finns ocksÄ en social aspekt pÄ denna plattform dÀr du kan interagera med andra handlare och dela rÄd och strategier för hur du genererar mer vinst.

Alla funktioner som finns tillgÀngliga i Shrimpy appen, sÀrskilt den sociala funktionen, Àr ganska fördelaktiga för nybörjare. Detta beror pÄ att sÄdana funktioner erbjuder nya handlare möjlighet att utöka sin kunskap och hjÀlpa dem att bli avancerade daytraders. Sammantaget Àr Shrimpy appen en anvÀndarvÀnlig handelsapplikation, vilket gör den till ett idealiskt alternativ för nya handlare. Dessutom skulle avancerade handlare hitta plattformen ganska unik jÀmfört med konventionella. Plattformens anvÀndargrÀnssnitt gör det dock lÀttare för alla att anvÀnda det.

⚡ Varför anvĂ€nda Shrimpy?

HÀr Àr nÄgra av anledningarna till att vi tycker att appen Shrimpy Àr vÀrt att prova:

✅ Kundservice

Shrimpy support teamet Àr ganska imponerande. Under vÄr Shrimpy-recension fann vi ocksÄ att den erbjuder en omfattande kunskapsbas dÀr du kan hitta lösningar pÄ de vanligaste frÄgorna. Plattformen erbjuder ocksÄ flera supportalternativ, som inkluderar en detaljerad FAQ, livechatt. Du kan ocksÄ kontakta Shrimpy support team via Twitter, Facebook, LinkedIn och Reddit.

✅ SĂ€kerhet

Vi observerade att Shrimpy appen har vanliga sĂ€kerhetsprotokoll, inklusive anvĂ€ndning av sĂ€kra servrar för att driva dess plattform. Detta skyddar plattformen och hĂ„ller cyberbrottslingar borta. Du fĂ„r ocksĂ„ fördelen med att ha tvĂ„faktorautentisering, vilket höjer det övergripande skyddet. 

⚡ Shrimpy Funktioner

I det hÀr avsnittet lyfter vi fram de bÀsta funktionerna som erbjuds av denna handelsbot.

✅ Auto-balansering

Shrimpy-appen har en automatisk Äterbalanseringsfunktion som anvÀnder en effektiv handelsalgoritm för att utföra affÀrer Ät dig. Innan du anvÀnder den hÀr funktionen mÄste du ansluta till önskat utbyte och stÀlla in en API-nyckel.

✅ Backtesting

Med den hÀr funktionen kan du göra en jÀmförelse av en standardfetstrategi med en handelsstrategi som anvÀnder Shrimpys autobalanseringsfunktion. Plattformens grÀnssnitt fyller sitt backtestdiagram med data, vilket ger en inblick i hur det fungerar. För att kunna anvÀnda backtesting för din egen portfölj krÀvs en uppgradering.

✅ Handel med kryptovaluta

Den hÀr funktionen hjÀlper dig att identifiera och vÀlja mycket lönsamma kryptotillgÄngar och nÀr du vÀl gjort det lÀgger din bot dem till i din portfölj och utför automatiska transaktioner baserat pÄ dina instÀllda algoritmer.

✅ Social

Det Àr hÀr du kan följa framgÄngsrika daytraders och se hur effektivt deras portföljer fungerar över tiden. Genom att uppgradera till ett betalt medlemskap som kostar $ 8,00 kan du kopiera deras portföljer och ocksÄ kommunicera med dem direkt.

✅ Marknadsindex

Implementering av index marknadstekniken Àr bara en del av spÄrningen. Med Shrimpy anvÀnds smarta verktyg för att bestÀmma och hjÀlpa handlare att skapa sin egen indexstrategi. Dessutom Àr detta avgörande eftersom handelsbotten tittar pÄ nÀringsidkarens index och anvÀnder de förvÀrvade resultaten för att avgöra vilka specifika tillgÄngar som ska handlas pÄ.

✅ Historia

Den hĂ€r fliken i Shrimpys grĂ€nssnitt visar hur mĂ„nga gĂ„nger din portfölj har balanserats om och vilka mynt den köpte och sĂ„lde medan du gjorde det. 

⚡ Shrimpy Hur Öppnar Du Konto

Som tidigare nÀmnts Àr Shrimpy inloggningsprocessen mycket enkel. Du behöver bara besöka den officiella Shrimpy webbplatsen först. VÀl dÀr kommer du att mÀrka ett registreringsformulÀr dÀr du mÄste ange ditt namn och e-postadress. Du mÄste ocksÄ ange ett lösenord. NÀr alla dessa Àr klara fÄr du en bekrÀftelselÀnk i din e-post och genom att klicka pÄ den aktiveras ditt konto.

✅ StĂ€ll in dina tilldelningar

NÀr du Àr klar med att registrera dig mÄste du ange API-nyckeln för önskat utbyte. Till vÀnster om instrumentpanelen kan du kontrollera hur din portfölj har utförts över tiden. Med portföljfliken kan du ocksÄ vÀlja de mynt du föredrar och vill lÀgga till i din portfölj och samtidigt stÀlla in önskad procentsats. Du kan lÀgga till sÄ mÄnga tillgÄngar som du vill tillsammans med dina önskade tilldelningar.

✅ Ombalanseringsperiod

PÄ höger sida av portföljfliken finns ett alternativ som lÄter dig stÀlla in din Äterbalanseringsperiod, dÀr du stÀller in den varje vecka, dagligen eller per timme. Kom ihÄg att du kan balansera din portfölj manuellt nÀr som helst.

✅ Shrimpy PrissĂ€ttning

Medan plattformen Àr en gratis version med de flesta funktionerna, Àr Shrimply-appen ocksÄ ett premiumpaket som har nÄgra avancerade funktioner.

✅ Gratis konto

Med Shrimpys gratis konto har du tillgÄng till en mÀngd olika funktioner som finns tillgÀngliga i systemet. Detta inkluderar anpassade portföljer, lÀnkning av flera börser och ombalansering (utom tröskelombalansering). Det gratis kontot exkluderar dock backtestfunktioner och erbjuder endast begrÀnsad tillgÄng till sociala funktioner som finns tillgÀngliga i appen.

✅ Betalt konto

Med bara 8,99 USD per mÄnad tillÄter det betalda kontot i Shrimpy-appen att du har tillgÄng till alla funktioner som gratisplanen erbjuder. Denna prenumeration ger dig ocksÄ möjlighet att anvÀnda tröskelbalanseringen. Det Àr inte allt, du har ocksÄ full tillgÄng till plattformens community / sociala funktion och alla backtestfunktioner den erbjuder. Med den betalda planen har du möjlighet att anpassa spridningen sÄvÀl som safeties, som alla inte Àr tillgÀngliga pÄ det gratis kontot. Förutom att erbjuda de flesta funktionerna i den gratis prenumerationen, har Shrimpy-appen ocksÄ en demo pÄ den officiella Shrimpy-webbplatsen. Det lÄter dig fÄ en uppfattning om vad du fÄr nÀr du gÄr till den fullstÀndiga versionen.

Är rĂ€kor legit?

Shrimpy Ă€r en av de sĂ€kraste kryptobotplattformarna pĂ„ marknaden. 
 RĂ€kor krĂ€ver bara förmĂ„gan att lĂ€sa data och göra affĂ€rer, sĂ„ dina pengar kan inte tas bort frĂ„n börsen. De uppmuntrar ocksĂ„ alla anvĂ€ndare att anvĂ€nda sin tjĂ€nst med tvĂ„ faktorer (2FA) som sĂ€kerstĂ€ller Ă„tkomst till ditt konto.

Vad Àr damm i rÀkor?

I stÀllet för att lÄta din portfölj samla damm i en hÄrdvaruplÄnbok, balanserar Shrimpy systematiskt din portfölj. NÀr du sÀtter in nya medel pÄ ditt vÀxlingskonto kan dessa medel automatiskt injiceras i din portfölj med vÄra avancerade medelvÀrdesfunktioner för dollar.

Vad betyder rÀkor?

Definitioner av rÀkor. adjektiv. (anvÀnds sÀrskilt av personer) av sÀmre storlek. synonymer: poy, liten liten, liten. begrÀnsat eller under genomsnittet i antal eller kvantitet eller storlek eller omfattning.

Är rĂ€kor gratis?

Är rĂ€kor gratis? Shrimpy erbjuder en gratis version av plattformen som gör att individer kan ansluta obegrĂ€nsat antal kryptovalutabörser och övervaka deras totala portfölj.