• Ethereum +124.91
  $2,811.33 +4.65%
  $328882781141.72
 • Bitcoin +1,475.44
  $41,013.7 +3.73%
  $770126173464
 • DigitalCash +4.67
  $164.01 +2.93%
  $1684781952.8046
 • Cardano +0.00
  $1.39 +0.29%
  $44880221744.947
 • Ripple +0.00
  $0.7324 +0.47%
  $73232915076.6
 • Ethereum Classic +1.11
  $52.17 +2.17%
  $6718147166.3427
 • Litecoin +1.38
  $144.38 +0.97%
  $9852678277.9986
 • Trigger +0.03
  $0.8121 +3.73%
  $0
 • WarpCoin +0.00
  $0.04600 +0.00%
  $0

Tradesanta

⚡TradeSanta

Tradesanta Àr en automatiserad molnbaserad handelsplattform. Denna plattform har ett intressant utbud av funktioner och tillÄter transaktioner med Binance, Bittrex, Bitfinex och HitBTC, med en tendens att fortsÀtta utöka alternativen.

Plattformen har tre huvudsakliga automatiserade alternativ:

✅ LĂ„ng botmall
✅ Kort botmall
✅ Anpassad mall
TradeSanta erbjuder avancerade handelsalternativ utöver kraft, den har en design som Àr enkel att anvÀnda, med bra support alternativ.

⚡Varför ska du anvĂ€nda Tradesanta?

Verktygen designade av TradeSanta gör handel genom denna plattform mycket enkel att anvÀnda, och extremt smidig inlÀrningskurva, dessutom erbjuder den en bra automatiserad handelsplattform för bitcoin traders och kan implementeras i valfritt par.Den har en plug-and-play-grÀnssnittsdesign, som du ocksÄ kan börja arbeta snabbt och en gemenskap pÄ Telegram, dÀr du kan fÄ snabb information tack vare livechattar.

PĂ„ en komplex och expanderande marknad Ă€r det nödvĂ€ndigt att hitta smidiga lösningar som gör det möjligt för nya investerare att komma in pĂ„ marknaden, och det Ă€r precis vad Tradesanta-plattformen erbjuder, ett pĂ„litligt och vĂ€nligt alternativ i molnet, vilket utgör ett alternativ att nĂ„ nya daytraders. 

⚡Hur fungerar Tradesanta?

Tradesanta konfigurations processen Àr ganska smidig och vÀnlig. För att starta mÄste du gÄ in pÄ plattformssidan dÀr du kan starta processen för att öppna ett nytt konto. Börja med att gÄ till kontos öppningssida. Denna process krÀver att du fyller i viss information som anvÀndarnamn, e-postadress och starkt lösenord för ditt konto.Efter att ha fyllt i uppgifterna mÄste du verifiera ditt konto genom att komma Ät bekrÀftelsemeddelandet som skickas av plattformen och följa instruktionerna i e-postmeddelandet. NÀr du har bekrÀftat ditt konto Àr du redo att börja handla via plattformen.

Tradesanta, fungerar genom ett helt molnbaserat system och du kan vÀlja olika typer av planer. Du kan vÀlja mellan tvÄ grundlÀggande botmallar (lÄnga och korta). Det finns ocksÄ ett tredje alternativ som lÄter dig anpassa din botten frÄn grunden.I den lÄnga strategin kan du köpa kryptovalutor med förvÀntan att priset kommer att stiga. Prisökningar möjliggör högre vinster. I den korta strategin kan du sÀlja med en förvÀntan att priset pÄ kryptovalutan kommer att falla, att kunna göra Äterköp, lyckas behÄlla lagret och öka vinsten. NÀr din bot gör en transaktion, kommer den att köpa den valuta som etablerades inom strategin, och den kommer automatiskt att berÀkna vinsten enligt de procentsatser du har faststÀllt och placera den i en kort eller lÄng order.

Med Tradesanta kan du ocksÄ handla Extra order, som utförs varje gÄng prisÄtgÀrden gÄr i motsatt ÄtgÀrd till den valda strategin. Enligt vad som Àr utformat kommer boten att ha ansvaret för att hantera verksamheten nÀr du har utformat strategin för den, och automatiskt justera nivÄn pÄ vinst med utgÄngspunkt frÄn dess procentandel av intrÀde.

⚡Fördelar med Tradesanta.

Tradesanta ger en mycket enkel design med en rad fördelar för bitcoin robot traders som arbetar pÄ denna plattform.

Bland de fördelar som vi kan lyfta fram Àr:

✅ Denna plattform stöder utbyten med erkĂ€nda operatörer, som Binance, Bittrex, Bitfinex, HitBTC, Upbit, Huobi, med stora förvĂ€ntningar att fortsĂ€tta utöka antalet operatörer som stöds.
✅ Plattformen Ă€r vĂ€nlig och mycket enkel att anvĂ€nda, vilket gör den funktionell för alla typer av anvĂ€ndare.
✅ Du kan utforma strategi till 5 bots upp till ett obegrĂ€nsat antal bots
✅ Du kan anvĂ€nda en gratis testperiod som varar 5 dagar dĂ€r du kan utforska verktygen innan du investerar riktiga pengar.
✅ Du kan vĂ€lja mellan volymfilter, dagligt filter och Bollinger-signal eller anvĂ€nda dessa 3 filter samtidigt, vilket gör att du samtidigt kan tĂ€cka bĂ„de den lĂ„nga och den korta strategin.
✅ Den har en intressant mĂ€ngd programmerbara parametrar, sĂ„vĂ€l som lĂ€ttförstĂ„eliga strategier och mallar.
✅ Den har en mobilapp för Android-enheter.
✅ TvĂ„faktorsautentisering för att skydda kunddata och medel.
✅ TradeSanta har endast tillgĂ„ng till dina handelsrĂ€ttigheter pĂ„ de börser som valts inom strategin, sĂ„ det Ă€r inte möjligt att ta ut dina mynt utan ditt tillstĂ„nd. Detta Ă€r det sĂ€tt pĂ„ vilket plattformen garanterar dina fonders integritet inom plattformen.
✅ Det har en aktiv grupp pĂ„ Telegram dĂ€r du kan fĂ„ support och dĂ€r du kan hitta nĂ„got svar snabbt och enkelt.
✅ Bothandeln dygnet runt

⚡Hur mycket kostar Tradesanta?

Som med andra plattformar av denna stil har Tradesanta utvecklat olika planer som du kan vÀlja mellan nÀr du börjar investera i den:

✅ Gratis plan, genererar ingen kostnad, den hĂ€r planen tillĂ„ter Ă„tkomst till 5 bots, men detta paket inkluderar inte enskilda supporttjĂ€nster, du har möjlighet att anvĂ€nda nĂ„got kryptografipar som finns pĂ„ utbytet och obegrĂ€nsade Ă„tkomstpunkter.
✅ Grundplan, med en kostnad pĂ„ 15 USD per mĂ„nad med denna plan kan du fĂ„ tillgĂ„ng till upp till 49 robotar, förutom att inkludera alla fördelarna med den kostnadsfria planen.
✅ Maximal plan, med en kostnad pĂ„ 100 USD per mĂ„nad, med den hĂ€r planen fĂ„r du tillgĂ„ng till obegrĂ€nsade robotar plus att du har individuellt stöd direkt frĂ„n TradeSanta.
Om du Àr ny pÄ den hÀr marknaden Àr det perfekt att börja med den kostnadsfria planen, pÄ det hÀr sÀttet kan du dra nytta av denna fördel för att lÀra dig genom utforskning och försök och fel. Men om du redan har lite erfarenhet Àr det bÀst att vÀlja en av de mÄnatliga prenumerations planerna, de Àr mer flexibla nÀr det gÀller att utforma dina strategier och förse dig med verktyg som möjliggör lönsamheten för dina investeringar.

Vad Àr TradeSanta?

TradeSanta handlar om automatiseringsprogramvara för kryptovalutabörser, som Ă€r vĂ€rd för och körs i molnet – vilket innebĂ€r att den aktivt kommer att övervaka marknaderna och utföra affĂ€rer oavsett om du Ă€r online eller har din dator pĂ„.
TradeSanta-robotar kan distribueras över mÄnga stora kryptovalutabörser, och det finns en intuitiv och lÀttanvÀndbar instrumentpanel tillsammans med Android- och iOS-appar.

Hur registrerar jag mig pÄ TradeSanta?

Steg ett: Du mÄste klicka pÄ lÀnken. https://tradesanta.com/en/signup
Ange ditt anvÀndarnamn, e-postadress och lösenord.
Steg tvÄ: Verifiera ditt e-postmeddelande.
Verifiera ditt konto genom att följa instruktionerna som skickas till din e-postadress.
Om du inte fick det hÀr e-postmeddelandet, kontrollera din skrÀppost / skrÀppostmapp. Om du har angett en felaktig e-postadress mÄste du registrera dig med rÀtt e-postadress eller kontakta supporten.

Är TradeSanta ett kryptovalutautbyte?

Nej, vÄr produkt Àr en programvara som Àr utformad för att automatisera din kryptovalutahandel.
Vi lagrar inte nÄgon kryptovaluta sjÀlva och har inte tillgÄng till anvÀndarnas medel, vilket ocksÄ Àr en av vÄra sÀkerhetspunkter.

Vad Àr TradeSanta remissprogram?

Varje anvÀndare har en stor chans att fÄ en belöning för att bjuda in mÀnniskor till TradeSanta.
Du fÄr 20% av varje planköp som görs av den inbjudna.
För att fÄ en belöning, kopiera en hÀnvisningslÀnk i kontots instÀllningar och dela den med dina vÀnner. NÀr de gör sin första betalning för nÄgon av TradeSantas plan fÄr du 20% av sin betalning pÄ ditt remissaldo. Du kan spendera det pÄ TradeSantas tjÀnster eller dra tillbaka till din BTC-plÄnbok.