• Ethereum +147.50
  $3,776.38 +4.06%
  $437316730040.29
 • Bitcoin -1,692.65
  $56,982.2 -2.88%
  $1065836201267.8
 • DigitalCash -31.11
  $381.24 -7.54%
  $3861001404.8043
 • Cardano +0.14
  $1.75 +8.83%
  $56156323060.539
 • Ripple -0.10
  $1.49 -6.17%
  $149085842952.02
 • Ethereum Classic -0.72
  $117.19 -0.61%
  $14910606547.095
 • Litecoin +7.73
  $348.94 +2.27%
  $23593825230.987
 • Trigger -0.03
  $1.13 -2.88%
  $0
 • WarpCoin +0.00
  $0.1299 +0.00%
  $0

Trality

⚡Trality

Trality är en plattform för utbyte av kryptotillgångar som fungerar på ett automatiserat sätt, trots att den är relativt ny, har dess tillväxt varit ganska snabb, så det har kunnat positionera sig inom de bästa plattformarna för att göra investeringar i kryptovalutor, tack vare verktygen banbrytande med vilka du kan skapa ganska kreativa algoritmer genom vilka du kan driva din elektroniska handel, även tillåta användare att utbyta med unika strategier, utformade speciellt för deras intressen.

Det är en enkel och vänlig plattform som använder verktyg som är lätta att använda och där du kan kombinera backtestfunktionen och de integrerade växlarna inom en enkel process.

Trality är en plattform utformad för alla typer av användare, från nybörjare, till enstaka användare och expertanvändare, så att det blir ett mångsidigt och funktionellt alternativ när det gäller handel med kryptotillgångar.

⚡Hur fungerar Trality?

Trality är en 100% molnbaserad plattform som ger ett extremt effektivt tidsfönster, förutom att du inte behöver hantera servern, vilket gör dess funktion helt enastående.
Trality har en ganska enkel, vänlig och intuitiv design, med vilken du kan börja investera snabbt.

För att börja arbeta med denna plattform måste du slutföra en registreringsprocess som består av att fylla i grundläggande information som e-post, lösenord och verifiering av ditt konto via e-post.

När du väl har registrerat att du har slutfört din registrering kan du välja en gratis plan för att känna till plattformen eller välja några av dess avancerade planer. På så sätt kan du börja anpassa din bot.

Ett av de enklaste sätten att anpassa din bot är att gå igenom Trality-självstudierna i Code Editor och Rule Builder, eller så kan du välja en av de fördesignade plattformarna för att komma igång.

En av de egenskaper som vi kan lyfta fram i dess verksamhet är att ju mer utvecklad din botstrategi är kan du uppnå större lönsamhet på plattformen, vilket är ganska motiverande när det gäller att utöka kunskapen och utforma mer kreativa strategier.

När du har konfigurerat din bot är du redo att börja göra transaktioner via plattformen.

⚡Hur mycket kostar det att använda den här plattformen?

Plattformen fungerar med fyra lägen:

✅ Gratis, den här modaliteten låter dig fungera gratis upp till 5 000 € med en virtuell bot. Det här alternativet är perfekt för att komma igång på plattformen eftersom verktygen fungerar perfekt och ger dig en vision om hur du kan börja investera med riktiga pengar.
✅ Herr, det kostar 9,99 euro per månad, och du kan handla upp till 25 000 euro med två virtuella bots, ett ganska tillgängligt alternativ, för att börja tjäna pengar på din verksamhet.
✅ Rök, kostar 39,99 euro per månad och du kan handla upp till 250 000 euro med 5 bots. Perfekt för dem som redan har utformat en mer avancerad strategi eftersom det gör det möjligt för dem att utöka sina investeringar och naturligtvis sina vinster
✅ Reina, med en kostnad på 59,99 € per månad, kan du utföra en obegränsad mängd operationer, upp till 10 virtuella bots. Utan tvekan den bästa bördiga marken för experter.
Dessutom kan du komma åt något av dessa paket med årsplaner och dra nytta av betydande rabatter.

⚡Varför ska du använda Trality?

Denna plattform är ett utmärkt alternativ för både expertinvesterare och nybörjare. Den har ett brett utbud av verktyg som gör kryptovalutahandel smidig och säker.

Användarvänligheten och de olika prenumerationsalternativen den erbjuder för användare gör också trality-affärsstil mycket mångsidig.

För nybörjare är regelgeneratorn och handledningarna bra alternativ för dig att få färdigheter och erfarenhet på plattformen.

Dokumentationen för plattformen är ganska komplett och utvecklarna har visat det stora arbete de har gjort för att få plattformens funktioner och verktyg att fungera utan några fel. Så om du vill ha en stabil, lönsam och pålitlig plattform är trality ett av alternativen som du kan använda för dina investeringar.

⚡Vilka är fördelarna med Trality?

Det finns många fördelar som vi hittar i den här plattformen och hur det gör att vi kan interagera med verksamheten.

Bland de fördelar som vi kan lyfta fram med det här verktyget hittar vi:

✅ Tralys plattform är 100% molnbaserad
✅ Trality tillåter algoritmisk handel på alla erfarenhetsnivåer
✅ Har världens första webbläsarbaserade Python-botkodredigerare, som levereras med ett avancerat Python API, så att du kan skapa avancerade strategier säkert.
✅ Du behöver inte ha teknisk kunskap om verktyget för att anpassa en bot, eftersom du kan välja en av botmallarna som passar dina handelsbehov.
✅ Verktyget har möjlighet att skapa regler för att skapa bots genom att dra och släppa
✅ För att säkerställa säkerheten på plattformen använder trality end-to-end-kryptering.
✅ Säkerhet backas upp av investerare med ett viktigt resultat och rykte på marknaden.
✅ För att anpassa dina bots har Trality en regelgenerator som är baserad på boolesk logik, vilket gör processen ganska enkel.
✅ Denna plattform stöder backtesting och utbytesintegration
✅ Du har möjlighet att testa dess funktioner gratis, så att du kan bekanta dig med funktionerna och verktygen innan du börjar investera med riktiga pengar.
✅ Denna plattform stöder fyra typer av börser, Binance, Bitpanda, Coinbase Pro, Cracking, vilket ger dig ett stort utbud av alternativ.
✅ Använder ett tillstånd för återkallelse av funktionshinder.
✅ Fullt dokumenterad och väl beskriven.
✅ Den har Live Operations i molnet 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, vilket innebär att det inte är nödvändigt att betala extra avgifter eller behöva hantera servern.
✅ Trality fungerar säkert med stöd från investerare med lång historia och rykte på kryptotillgångsmarknaden.