• Ethereum +119.47
  $2,805.84 +4.45%
  $328240876564.83
 • Bitcoin +1,302.25
  $40,839.3 +3.29%
  $766851975663
 • DigitalCash +4.37
  $163.71 +2.74%
  $1681704169.239
 • Cardano +0.00
  $1.39 +0.14%
  $44815709142.679
 • Ripple +0.00
  $0.7312 +0.32%
  $73112926684.885
 • Ethereum Classic +0.90
  $51.96 +1.76%
  $6691104595.8054
 • Litecoin +1.37
  $144.36 +0.96%
  $9851326083.5839
 • Trigger +0.03
  $0.8086 +3.29%
  $0
 • WarpCoin +0.00
  $0.04600 +0.00%
  $0

Trality

⚡Trality

Trality Àr en plattform för utbyte av kryptotillgÄngar som fungerar pÄ ett automatiserat sÀtt, trots att den Àr relativt ny, har dess tillvÀxt varit ganska snabb, sÄ det har kunnat positionera sig inom de bÀsta plattformarna för att göra investeringar i kryptovalutor, tack vare verktygen banbrytande med vilka du kan skapa ganska kreativa algoritmer genom vilka du kan driva din elektroniska handel, Àven tillÄta anvÀndare att utbyta med unika strategier, utformade speciellt för deras intressen.

Det Àr en enkel och vÀnlig plattform som anvÀnder verktyg som Àr lÀtta att anvÀnda och dÀr du kan kombinera backtestfunktionen och de integrerade vÀxlarna inom en enkel process.

Trality Àr en plattform utformad för alla typer av anvÀndare, frÄn nybörjare, till enstaka anvÀndare och expertanvÀndare, sÄ att det blir ett mÄngsidigt och funktionellt alternativ nÀr det gÀller handel med kryptotillgÄngar.

⚡Hur fungerar Trality?

Trality Àr en 100% molnbaserad plattform som ger ett extremt effektivt tidsfönster, förutom att du inte behöver hantera servern, vilket gör dess funktion helt enastÄende.
Trality har en ganska enkel, vÀnlig och intuitiv design, med vilken du kan börja investera snabbt.

För att börja arbeta med denna plattform mÄste du slutföra en registreringsprocess som bestÄr av att fylla i grundlÀggande information som e-post, lösenord och verifiering av ditt konto via e-post.

NÀr du vÀl har registrerat att du har slutfört din registrering kan du vÀlja en gratis plan för att kÀnna till plattformen eller vÀlja nÄgra av dess avancerade planer. PÄ sÄ sÀtt kan du börja anpassa din bot.

Ett av de enklaste sÀtten att anpassa din bot Àr att gÄ igenom Trality-sjÀlvstudierna i Code Editor och Rule Builder, eller sÄ kan du vÀlja en av de fördesignade plattformarna för att komma igÄng.

En av de egenskaper som vi kan lyfta fram i dess verksamhet Àr att ju mer utvecklad din botstrategi Àr kan du uppnÄ större lönsamhet pÄ plattformen, vilket Àr ganska motiverande nÀr det gÀller att utöka kunskapen och utforma mer kreativa strategier.

NÀr du har konfigurerat din bot Àr du redo att börja göra transaktioner via plattformen.

⚡Hur mycket kostar det att anvĂ€nda den hĂ€r plattformen?

Plattformen fungerar med fyra lÀgen:

✅ Gratis, den hĂ€r modaliteten lĂ„ter dig fungera gratis upp till 5 000 € med en virtuell bot. Det hĂ€r alternativet Ă€r perfekt för att komma igĂ„ng pĂ„ plattformen eftersom verktygen fungerar perfekt och ger dig en vision om hur du kan börja investera med riktiga pengar.
✅ Herr, det kostar 9,99 euro per mĂ„nad, och du kan handla upp till 25 000 euro med tvĂ„ virtuella bots, ett ganska tillgĂ€ngligt alternativ, för att börja tjĂ€na pengar pĂ„ din verksamhet.
✅ Rök, kostar 39,99 euro per mĂ„nad och du kan handla upp till 250 000 euro med 5 bots. Perfekt för dem som redan har utformat en mer avancerad strategi eftersom det gör det möjligt för dem att utöka sina investeringar och naturligtvis sina vinster
✅ Reina, med en kostnad pĂ„ 59,99 € per mĂ„nad, kan du utföra en obegrĂ€nsad mĂ€ngd operationer, upp till 10 virtuella bots. Utan tvekan den bĂ€sta bördiga marken för experter.
Dessutom kan du komma Ät nÄgot av dessa paket med Ärsplaner och dra nytta av betydande rabatter.

⚡Varför ska du anvĂ€nda Trality?

Denna plattform Àr ett utmÀrkt alternativ för bÄde expertinvesterare och nybörjare. Den har ett brett utbud av verktyg som gör kryptovalutahandel smidig och sÀker.

AnvÀndarvÀnligheten och de olika prenumerationsalternativen den erbjuder för anvÀndare gör ocksÄ trality-affÀrsstil mycket mÄngsidig.

För nybörjare Àr regelgeneratorn och handledningarna bra alternativ för dig att fÄ fÀrdigheter och erfarenhet pÄ plattformen.

Dokumentationen för plattformen Àr ganska komplett och utvecklarna har visat det stora arbete de har gjort för att fÄ plattformens funktioner och verktyg att fungera utan nÄgra fel. SÄ om du vill ha en stabil, lönsam och pÄlitlig plattform Àr trality ett av alternativen som du kan anvÀnda för dina investeringar.

⚡Vilka Ă€r fördelarna med Trality?

Det finns mÄnga fördelar som vi hittar i den hÀr plattformen och hur det gör att vi kan interagera med verksamheten.

Bland de fördelar som vi kan lyfta fram med det hÀr verktyget hittar vi:

✅ Tralys plattform Ă€r 100% molnbaserad
✅ Trality tillĂ„ter algoritmisk handel pĂ„ alla erfarenhetsnivĂ„er
✅ Har vĂ€rldens första webblĂ€sarbaserade Python-botkodredigerare, som levereras med ett avancerat Python API, sĂ„ att du kan skapa avancerade strategier sĂ€kert.
✅ Du behöver inte ha teknisk kunskap om verktyget för att anpassa en bot, eftersom du kan vĂ€lja en av botmallarna som passar dina handelsbehov.
✅ Verktyget har möjlighet att skapa regler för att skapa bots genom att dra och slĂ€ppa
✅ För att sĂ€kerstĂ€lla sĂ€kerheten pĂ„ plattformen anvĂ€nder trality end-to-end-kryptering.
✅ SĂ€kerhet backas upp av investerare med ett viktigt resultat och rykte pĂ„ marknaden.
✅ För att anpassa dina bots har Trality en regelgenerator som Ă€r baserad pĂ„ boolesk logik, vilket gör processen ganska enkel.
✅ Denna plattform stöder backtesting och utbytesintegration
✅ Du har möjlighet att testa dess funktioner gratis, sĂ„ att du kan bekanta dig med funktionerna och verktygen innan du börjar investera med riktiga pengar.
✅ Denna plattform stöder fyra typer av börser, Binance, Bitpanda, Coinbase Pro, Cracking, vilket ger dig ett stort utbud av alternativ.
✅ AnvĂ€nder ett tillstĂ„nd för Ă„terkallelse av funktionshinder.
✅ Fullt dokumenterad och vĂ€l beskriven.
✅ Den har Live Operations i molnet 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, vilket innebĂ€r att det inte Ă€r nödvĂ€ndigt att betala extra avgifter eller behöva hantera servern.
✅ Trality fungerar sĂ€kert med stöd frĂ„n investerare med lĂ„ng historia och rykte pĂ„ kryptotillgĂ„ngsmarknaden.

Är Trality legitimt?

Det övergripande betyget för Trality Àr bra och om det hade en mobilapp och nÄgra fler utbyten kunde vi förmodligen ge det 5 stjÀrnor.

Hur mycket kostar Trality?

Trality bot recension – Skapa din egen bot utan kodning!
Prisfri plan | 9,99 | 39.99 | 59,99 / per mÄnad

Vilka utbyten stöder du?

Vi stöder för nÀrvarande Binance och fler utbyten kommer att följa.

Vilket kodningssprÄk stöder du?

Vi stöder för nÀrvarande Python och arbetar för att stödja Ànnu fler sprÄk i framtiden.