• Ethereum +68.25
  $2,381.86 +2.95%
  $278452166379.11
 • Bitcoin +91.74
  $39,817.1 +0.23%
  $747428353598.07
 • DigitalCash -2.49
  $157.84 -1.55%
  $1620007901.1824
 • Cardano -0.01
  $1.28 -0.70%
  $41351287339.448
 • Ripple +0.03
  $0.7414 +3.50%
  $74132833028.549
 • Ethereum Classic +0.27
  $49.11 +0.55%
  $6316856468.9281
 • Litecoin +0.31
  $141.09 +0.22%
  $9622069327.0355
 • Trigger +0.00
  $0.7884 +0.23%
  $0
 • WarpCoin +0.00
  $0.03900 +0.00%
  $0

CommSec

⚡ Vad är CommSec?

CommSec är ett australiensiskt mäklarföretag som verkar i över 20 år och bekräftar sin framgångsrika position inom branschen och alltid strävar efter professionalism i allt de gör. Ursprungligen är CommSec ett värdepappersföretag som erbjuder stora möjligheter att antingen investera genom 7 förenklade alternativ eller handla själv.

√Ąr CommSec bra?
Så småningom är CommSec en av de ledande leverantörerna av onlinehandel i Australien, som aktivt upprätthåller den ekonomiska tillväxten i branschen, utbildar handlare och till och med stöder regionala samhällen genom olika program.

√Ąr CommSec dyrt?
Nej, vi anser att CommSec är en bra värdemäklare, det finns också alternativ för börjanhandlare och krav på låg insättning i början.

‚ö° Inflytande

Handel går alltid parallellt med risken för kapitalförlust, trots den normala vinnande förlustprocessen av handel riskerar det att öka om du använder hävstång. Hävstångsverktyget är verkligen en kraftfull funktion som är utformad för att förstora dina potentiella vinster och handla en större storlek, men du bör lära dig noggrant hur du använder det smart.

Utnyttja beroende på flera faktorer, inklusive din kompetensnivå, samt definieras av varje instrument individuellt så att alla detaljer kan alltid kontrolleras via en handelsplattform.

Genom handel i hela CommSec-miljön kan du också få tillgång till flexibilitet genom hävstång från 1:20 och upp till 1: 500, vilket anses vara högt hävstångseffekt.

‚ö° Handelsinstrument

Bortsett från många handelsinstrument inklusive aktier, optioner, kontanter, räntebärande värdepapper, aktier, ETF: er och internationella fonder, tillåter CommSec också att förbättra din portfölj genom unika erbjudanden.

Nybörjare kan rekommenderas att gå med i olika investeringsprogram, medan aktiva handlare kan skriva under specifika villkor. Professionella som uppfyllde angivna kriterier under en tolvmånadersperiod erbjuds också av det givande aktiva handlarprogrammet som kallas CommSec One som ger många handelsfördelar och dedikerat stöd.

‚ö° Konton

CommSec erbjuder ett ganska unikt sätt att investera, medan det inte finns någon typisk kontoöppning utan en skräddarsydd lösning på din investering, så var noga med att lära dig den väl, samt med stöd av vår följda CommSec Review.

Investeringsalternativ
CommSec utvecklade sitt förslag genom valet mellan 7 investeringsalternativ så att du kan välja en lämplig portfölj att handla tillsammans med det konkurrensvillkor som CommSec erbjuder. Det är också viktigt att notera att CommSec har utvecklat sitt erbjudande med ett tråg av en klient så att alla konton är skräddarsydda lösningar som du kommer att diskutera med kundsupport.

√Ąr CommSec bra f√∂r nyb√∂rjare?
De allra nybörjare erbjuds också förenklar investeringsalternativ som kallas CommSec Pocket där du med bara 50 $ kan bygga din portfölj över tiden.

Vad är CommSec Share Packs
En av de största CommSec-möjligheterna är tillgång i realtid till aktier och marknadspriser, oavsett hur mycket du handlar så att du kan hitta en snabb och stadig process för att distribuera din strategi. Det betyder att du kan öppna ett CommSec International Securities Trading Account med exponering för över 25 ledande globala aktiemarknader, inklusive aktier i London och New York.

Hur öppnar jag ett konto?
När det gäller själva handelskontot tillåter CommSec att öppna konton baserat på ett befintligt bankkonto eller öppna ett kontantkonto med CommSec Share Trading-konto för en sömlös avveckling av affärer.

Så alternativen är:

G√• f√∂rst till CommSec-inloggningssidan – ‚ÄĚG√• med nu‚ÄĚ. Du kan ocks√• logga med ett befintligt konto p√• Facebook eller Google.
Ange dina personuppgifter (namn, e-post, telefonnummer osv.)
När det gäller själva handelskontot tillåter CommSec att öppna konto baserat på ett befintligt bankkonto eller öppna ett kontantkonto med CommSec Share Trading-konto
Komplett frågeställare om din handelsupplevelse och förväntningar
När ditt konto har aktiverats och godkänts med kundtjänst kan du börja handla

‚ö° Avgifter

CommSec Review viktig punkt är dess avgifter, så mäklaren utvecklade ganska omfattande villkor som kan passa handlare av alla storlekar, portföljer eller behov.

Vilka är investeringsavgifterna
Egentligen utvecklade CommSec en intressant prissättningsstrategi som betraktades som låga mäklarräntor som börjar från 10 $ per handel för affärer under 1 000 $ vilket ger dig bättre valuta för pengarna.

CommSec-handelsavgifter baseras faktiskt på provision, som beror på vilket instrument du handlar, samt blir lägre så länge din handelsstorlek ökar. Ytterligare fördelar och bättre villkor som gäller antingen genom CommSec One-programmet eller andra skräddarsydda villkor enligt eget investerares behov.

Dela paket
Därför kommer avgifterna att variera beroende på aktien eller tillgången du handlar där också handeln delas antingen om du handlar dem via telefon eller debiteras av paket, till exempel $ 66 per paket med 6 australiska aktier, se mer exempel på ögonblicksbilden nedan.

På grund av sin professionella handelsmiljö finns det ytterligare avgifter som kan inträffa, beroende på vilka tjänster du kan använda, så du bör bättre kontrollera Avgifter via den officiella webbplatsen via länken.

Se några av CommSec-avgiftsexemplen nedan, du kan också jämföra avgifter med en annan populär mäklare USGFX.

⚡ Vilken insättning och uttag finns på CommSec?

Insättningsalternativ
Eftersom CommSec erbjuder professionell handel med aktier kopplas ditt konto automatiskt till ditt nominerade avvecklingskonto, så alla transaktioner är direkt kopplade till det. I praktiken betyder det att när du har gjort en beställning kommer beloppet som du köpte Aktier automatiskt att debiteras från bankkontot, och detsamma gäller även vid försäljning av Aktier.

Vad är minsta handel med CommSec?
Eftersom CommSec-aktiekontot √§r anslutet till det ursprungliga bankkontot finns det ingen specifikation om hur mycket pengar som ska finnas d√§r. Det ursprungliga k√∂pet av ett visst aktieinnehav m√•ste dock vara minst 500 USD i aktier, s√• kallade ‚ÄĚminsta aktier som kan s√§ljas‚ÄĚ.

Men om du registrerar dig för nybörjare CommSec Pocket kan du börja med 50 $ paket.

Uttag
CommSec-penningtransaktioner

‚ö° Kundsupport

En av de andra bra punkterna vi bör erkänna är Customer Support CommSec tillhandahålla, eftersom du verkligen är en stödjande partner för sina investerare kan du hitta svar eller förståelse för dina problem.

CommSec-support tillg√§ngligt med service som n√§ringsidkaren kr√§ver dagligen, √§ven med delad handel via telefoner, vilket ocks√• √§r p√• en mycket h√•llbar och professionell niv√•. √Ąven om du kan komma √•t dem via livechatt, ringa eller maila dem inom arbetstiden 24/5.

‚ö° Utbildning

Gratis utbildningsresurser tillgängliga var du än befinner dig, CommSec står också här vid den starka foten, eftersom mäklare utvecklade inte bara bra läromedel som gör aktiehandel förståelig process. Men stöd också med insikter, webbseminarier och allt du behöver för att komma igång eller följa framgångshandeln.

Förutom sin kraftfulla och diversifierade handelsmöjlighet erbjuder CommSec också forskningsmaterial som du kan lita på, inklusive Goldman Sachs-aktier och Morningstar-betyg tillsammans med de senaste verktygen som CommSecIRESS.

‚ö° Slutsats

Sammantaget avslutar CommSec Review oss ett företag med en stark bakgrund baserat på Commonwealth Banks effektivitet och tillförlitlighet. Handelsmiljön är också en omfattande funktion som huvudsakligen är lämplig för aktiva och professionella handlare på grund av sin sofistikerade teknik och tillgång till professionella instrument, som främst erbjuder handel med aktier.

Nybörjare är dock välkomna, eftersom mäklaren tillhandahåller ledande utbildningsmaterial samt erbjuder investeringsprogram som är lämpliga för investerare av alla storlekar eller behov. Därför får CommSec vårt goda ord som en pålitlig partner, liksom den som skulle ge dig vad du kanske letade efter när det gäller aktiehandel som mäklare gick långt utöver det är säkert.

Och naturligtvis skulle vi gärna veta din personliga åsikt om CommSec, dela din erfarenhet i kommentarfältet nedan eller be oss om ytterligare information.

‚ö° √Ąr CommSec s√§kert eller bluff?

CommSec är ett handelsnamn som används av Commonwealth Securities Limited, ett helägt dotterbolag till Commonwealth Bank of Australia, en marknadsaktör i ASX och Chi-X Australia. Som ett resultat av att vara ett dotterbolag till ett starkt etablerat finansiellt företag och en bank är dess handelstjänst och alla uppgörelser auktoriserade av Australian Securities and Investment Commission (ASIC) och tvingar de nödvändiga lagarna.

√Ąr CommSec en reglerad m√§klare?
Som vi i rätt tid säger säger regelövervakningen och anseendet inom finansvärlden alltid till din fördel som ett reglerat företag innebär att mäklaren ständigt granskas och upprätthåller transparenta villkor.

√Ąnda sedan CommSec √§r reglerad m√§klare, ocks√• en del av en mycket ansedd Bank i Australien som ger dig b√§ttre f√∂rst√•else och en p√•litlig exponering mot marknaden tillsammans med konkurrenskraftiga handelsf√∂rh√•llanden.

Investerarskydd
Bortsett från den tillhandahållna säkerheten enligt reglerna, skyddar CommSec också klientmedel, även genom sin bankreglerade tjänst, och harmoniserar erfarenheter inom och utanför marknaden. Dessutom kan du alltid räkna med stödet om du trampar med en reglerad mäklare om det uppstår missförstånd eller frågor som uppstår under ditt samarbete, vilket aldrig är fallet med oreglerade företag.

‚ö° Handelsplattform

CommSec stöder på sin egen kraftfulla handelsprogramvara med samma namn, som samlas av front-end-tekniken och den kraftfulla funktionen, allt packat med högsta säkerhetsnivå. Alla aktier handlas direkt från programvaran medan avgifter för transaktioner tas direkt från ditt bankkonto och anslutna kort.

Dessutom, f√∂r live-stream offert och data CommSecIRESS tj√§nar ditt behov som svar direkt p√• marknadsr√∂relser. √Ąven om CommSecIRESS √§r en betaltj√§nst f√•r du gratis tillg√•ng till den om du utf√∂r 8 eller fler aff√§rer. IRESS √§r i allm√§nhet en ganska omfattande plattform, en ganska k√§nd programvara som √§r k√§nd f√∂r sina kraftfulla och sofistikerade kart- och analysfunktioner.

Hur gör jag en beställning?
Så för att starta handel med CommSec, som en kraftfull aktiehandel, måste du först skapa ett handelskonto som antingen ansluter CommSec till ditt befintliga bankkonto eller ställer in ett nytt.

Då kan du göra beställningar via ditt CommSec-konto online genom att navigera genom ett onlinekonto till Trading-> Shares Place Order.

Mobilhandel
Du kan också använda CommSec mobilapp som också ger dig full kapacitet att kontrollera dina beställningar eller ett konto. Dessutom erbjuder CommSec dig placering via åtkomst via telefon eller internet så att mäklaren gör beställningen för dina räkning, vilket också kan medföra extra avgifter.

Säljer aktier
Försäljningsprocessen går på ett liknande förenklat sätt, även om det ibland är komplicerat eller omöjligt för andra mäklare.

Försäljning bestäms också om du schack sponsrad med CommSec eller innehar aktieregistret, eftersom på annat sätt kan mäklaren behöva ditt aktieägare referensnummer SRN för att fortsätta med beställningar. Men alla processer kan slutföras med fullt stöd av CommSec så att procedurerna är sömlösa och viktiga i taget du behöver det.

Kan jag köpa och sälja aktier samma dag CommSec?

När du gör ett köp via CommSec läggs de värdepapper du har köpt till din portfölj på handelsdagen. … Om du placerar både köp- och säljorder inom samma dag (eller nästa dag) debiterar eller sätter vi in skillnaden mellan de utförda transaktionerna. Denna process kallas kontraavveckling.

√Ąr CommSec bra f√∂r nyb√∂rjare?

Ja, Commsec är ett mycket bra ställe att börja på. Dess handelsplattform är bra för nybörjare.

Vad är minsta handel med CommSec?

Vad √§r det minsta antalet aktier jag kan k√∂pa? Ditt f√∂rsta k√∂p av ett visst aktieinnehav m√•ste best√• av minst 500 dollar i aktier, k√§nd som ett ” minsta marknadsm√§ssigt antal aktier ”. CommSec kan d√• till√•ta dig att k√∂pa mindre m√§ngder aktier f√∂r att fylla p√• befintliga aktieinnehav.

Kan jag handla dagligen på CommSec?

Commsec-transaktioner tar tre dagar f√∂r avveckling: “Avr√§kning f√∂r dina aff√§rer sker tre handelsdagar efter handeln (T + 3). N√§r du k√∂per aktier m√•ste avr√§knade medel vara tillg√§ngliga p√• ditt nominerade konto senast 8:00 den tredje handelsdagen (avveckling dag).

√Ąr CommSec-avgifterna h√∂ga?

Medan dess mäklaravgifter inte är de lägsta på markets för transaktioner på mer än $ 1 000, finns det inget minimikrav på ditt vanliga australiska aktiekonto. … CommSec erbjuder aktier, ETF, teckningsoptioner och optioner

√Ąr CommSec v√§rt att anv√§nda?

Ja, Commsec eller Commonwealth Securities är säkert och är Australiens största fullservice för online-mäklarplattform. De stöds av Commonwealth Bank, som är ett av Australiens största börsnoterade företag (på ASX), och litar på av över 55% av australiensiska investerare.