• Ethereum -103.01
  $2,523.25 -3.92%
  $295117853989.23
 • Bitcoin -944.52
  $38,480.5 -2.40%
  $722491652781.36
 • DigitalCash -2.62
  $159.57 -1.62%
  $1638722254.4366
 • Cardano +0.06
  $1.38 +4.47%
  $44487285957.876
 • Ripple -0.03
  $0.7162 -3.76%
  $71613076632.11
 • Ethereum Classic -1.94
  $49.10 -3.80%
  $6320858164.2342
 • Litecoin -2.23
  $139.99 -1.57%
  $9551114631.4787
 • Trigger -0.02
  $0.7619 -2.40%
  $0
 • WarpCoin +0.00
  $0.04600 +0.00%
  $0

FXGM

⚡ Vad är FXGM?

FXGM är ett mäklarföretag online som betjänar flera enheter medan de har sitt huvudkontor på Cypern. Detta innebär att FXGM är en europeisk mäklare som naturligtvis regleras och övervakas av den nödvändiga myndigheten CySEC i omvänd ordning som ger sina kunder integrerade handelsvillkor och garanterad transparens.

FXGM verkar sedan 2011 medan det under tiden visar sin tillförlitlighet och var ganska ansedd av internationella handlare och industrisamhällen. Dessutom strävar FXGM alltid efter att förbättra sin handelsteknik och sitt erbjudande, därför gick det utöver etableringen av filialen i Sydafrika.

‚ö° Konton

FXGM definierade olika konton antingen för detaljhandlare eller proffs, medan professionella handlare bara fick skräddarsydda lösningar efter behov.

Kontotyper
Om du är detaljhandlare finns det sex kontotyper där de första 10 transaktionerna skyddas mot förlorade, som en belöning för att bekanta dig med programvaran, så även kontona definieras av storleken och dess erbjudna paket med högre rabatter på priser, se prov nedan.

På samma sätt kan yrkesverksamma få tillgång till specifika förhållanden tillsammans med högre skuldsättningsgrader och skräddarsydda lösningar efter specifika behov.

‚ö° Instrument

I erbjudandet hittar du ett brett utbud av handelsverktyg och tjänster, med ett stort utbud av tjänster som passar antingen för nybörjare eller proffs. Instrumentutbudet innehåller de mest populära Forex- och CFD-produkterna på aktier, råvaror och index.

Avgifter
FXGM som STP-mäklare tillhandahåller snäva variabla spreadar enligt marknadsförhållandena, medan den faktiska kostnaden definieras av den kontotyp du använder.

Varje kontotyp har, som nämnts, prisrabatt på upp till 25% för både spread- och rollover-avgifter, så du kan dra nytta av bättre kostnader så länge din handelsstorlek ökar.

Du kanske ser några av FXGM-spreadarna nedan, liksom vissa standardöverföringshastigheter ovan, kan också jämföra FXCC-spread med en annan populär mäklare FXCC.

‚ö° Vilka betalningsmetoder erbjuder FXGM?

Många metoder för att sätta in eller ta ut pengar inklusive de mest använda alternativen, så du hittar alltid ett sätt att överföra pengar bekvämt.

Insättningsalternativ
Detta inkluderar kredit- / bankkort, banköverföringar, e-plånböcker och till och med PayPal. Se dock till att alltid kontrollera med en viss enhet om betalningsleverantörernas tillämpliga avgifter och villkor, eftersom de kan variera.

FXGM minsta insättning
Den minsta insättning som ställs av FXGM är 200 $ för första klassens detaljhandelskontotyp, medan nästa betygskonto kräver större belopp.

Det anses vara en bra summa för nybörjare, medan du med lite större belopp får lite extra rabatt på handelskostnader vilket också är något vi gillar på FXGM-erbjudandet.

Uttag
FXGM tar inte ut några avgifter för att göra insättningen, liksom uttag som naturligtvis är bra. Beroende på ditt hemland och internationella policyer kan dock vissa avgifter tillkomma och kommer endast att vara ditt ansvar, så du bör kontrollera dem med en leverantör eller med kundtjänst för FXGM.

‚ö° Handelsplattformar

FXGM ger dig möjlighet att komma åt handelsmiljön via en lättanvänd handelsplattform WebPROfit, som är en onlinebaserad plattform som inte kräver installation. Det finns också en utvecklad Mobile PROfit som gör det möjligt att hålla kontakten och uppdateras när du är på språng, bara via din mobil.

Internethandel
WebPROfit erbjuder stora handelsverktyg tillsammans med de senaste nyheterna, realtidsdiagram och ytterligare analysverktyg lämpliga för nybörjare och avancerade handlare.

Sammantaget avslutar FXGM-granskningen av en plattform sin programvara som ett harmoniserat system som du kan använda för din handelsstrategi, antingen om du är en nybörjare eller professionell näringsidkare.

Du hittar allt som är nödvändigt för bra prestanda utan komplikationer, även om det här är det enda alternativet på plattformen som finns på FXGM. Om du behöver branschkänd MetaTrader4 kan du bättre kolla andra mäklare via länken.

Analys
Det som faktiskt är bra på FXGM, mäklaren stöder dig med omfattande analys, tillgång till Trading Insider som ger dig sentimentdata samt Trading Central med sitt certifierade finansiella forskningsmaterial.

Så allt som allt ger FXGM-verktygsfältet och programvaran dig allt som behövs för en bra implementering av strategin, oavsett stil.

Mobil plattform
MobilePROfit erbjuder också ett stort utbud av realtidsdiagram och analyser, alla tillgängliga via en mobil enhet som är väldigt viktigt och användbart nuförtiden. Vi tyckte om mobilappens utseende och design, så du skulle nog vilja ha det också.

‚ö° Kundsupport

Dessutom utvecklade FXGM kundtjänst på hög nivå, så du kan alltid räkna med dess support. Supportteam kan nås antingen via livechatt eller e-post, telefonlinjer också via kontaktformuläret tillgängligt under arbetstiden måndag till fredag 07:00 Р19:00 GMT.

‚ö° Utbildning

√Ąven om det inte finns n√•gra omfattande utbildningskurser eller webinarier organiserade av FXGM, finns det forskning och analyser tillg√§ngliga f√∂r alla branscher. Dessa inkluderar ekonomisk kalender, marknads√∂versikt och nyheter, tillsammans med SMS-tj√§nst.

‚ö° Slutsats

FXGM Review visar oss ett företag som verkar från sin europeiska enhet med säte i Cypern, samt ett utökat erbjudande genom Sydafrika. Vad som är viktigt mäklare regleras i varje region som det driver, vilket gör dess villkor transparenta och pålitliga för dig som investerare.

När det gäller FXGM-handelsförhållanden anser vi dem snarare konkurrenskraftiga och trevliga antingen för nybörjare eller proffs. Dess riktigt varierande utbud av kontotyper ger dig extra fördelar med större rabatter så länge ditt handelskonto växer, vilket ger dig fruktbart samarbete.

√Ąnd√• skulle vi g√§rna veta din personliga √•sikt om FXGM, du kan dela din erfarenhet i kommentarf√§ltet nedan eller be oss om ytterligare information om det beh√∂vs.

‚ö° √Ąr FXGM s√§kert eller bluff?

√Ąr FXGM legit?
FXGM är ett handelsnamn som används av ett företag Depaho Ltd registrerat på Cypern och reglerat av det lokala CySEC. Cypern som en del av EU följer därför sin förordning med Europeiska MiFID som inrättar harmoniserade finansiella investeringstjänster för allmänheten.

FXGM betjänar också en filial i Spanien som också är registrerad hos en lokal CNMV så att handel och mäklartjänst uppfyller de nödvändiga lagarna, vilket skyddar kunderna och ger dig en pålitlig miljö.

Dessutom tog FXGM en utökad strategi och etablerade enheten Depaho Ltd eller FXGM auktoriserad av Sydafrika FSCA så att mäklaren får effektiv exponering och närvaro på ytterligare marknader tillsammans med en strikt uppföljning av kundskydd på grund av regler.

Hur skyddas du?
Sammantaget regleras mäklaren av flera myndigheter över hela världen, vilket innebär att mäklaren arbetar nära de bästa koncepten för handelsdrift och säkerställer sina kunder med säkerhetsrutiner. Som sådan täcker många regleringsregler alla aspekter på hur handelsmiljön upprättas, penningdrivs, kundbehandlas, samt täcks av kompensationerna vid insolvens.

Vilket är i omvänd ordning för dig som näringsidkare förtroende för mäklare som erbjuder en möjlighet att handla med ett pålitligt företag, vilket aldrig är fallet med offshore-enheter förutom dess super attraktiva möjligheter där du aldrig vet vad du kan förvänta dig.

‚ö° Inflytande

Det första du ska kontrollera medan du behöver veta den maximala skuldsättningsgraden är under vilken enhet du ska handla. Som vi nämner i FXGM Review, fungerar mäklaren genom olika jurisdiktioner och följer dess särskilda regleringsbegränsningar.

Därför kan europeiska kunder få tillgång till den maximala hävstångseffekten på 1:30 för valutainstrument, tillgängliga för detaljhandlare.
Medan handel med sydafrikanska filialhandlare kommer att få högre kvoter, eftersom jurisdiktioner tillåter större hävstångsnivåer upp till 1: 200
√Ąnd√• g√•r den maximala h√§vst√•ngen f√∂r proffs till 1: 200 respektive n√§r statusen har bekr√§ftats.

√Ąr FXGM en bluff?

FXGM Global och ZA verkar inte vara falska, bluff eller bluff. Denna mäklare regleras av Cyperns Securities and Exchange Commission (CySEC) och Sydafrika Financial Sector Conduct Authority (FSCA), som noggrant övervakar verksamheten hos dess auktoriserade företag.

Vilka plattformar finns tillgängliga med FXGM?

Mäklaren erbjuder sin egen PROfit-plattform som både en webbaserad och mobilappslösning. Andra plattformar som MT4 är inte tillgängliga.

Erbjuder FXGM ett demo-konto?

FXGM har inget demo-konto utan ins√§ttning. Det annonserar en “live demo-milj√∂” d√§r nya kunder kommer att krediteras eventuella f√∂rluster som gjorts i deras f√∂rsta fem (ZA-filial) eller tio (globala filial) aff√§rer.

Vad är minsta insättning på FXGM?

Minsta investering är $ 200, vilket ger användarna tillgång till alla handelsverktyg tillsammans med en personlig kontoansvarig och gratis utbildning.

Vilka kontotyper erbjuds av FXGM?

Den globala filialen erbjuder sex kontotyper med minsta insättning från $ 200 till $ 30.000. FXGM ZA-enheten erbjuder fem typer med lägsta investeringar från $ 200 till $ 100.000. Högre insättningsbelopp ger större rabatter och tillgång till index som BITA20.