• Ethereum -109.36
  $2,500.59 -4.19%
  $292469755324.2
 • Bitcoin -1,245.62
  $38,101.7 -3.17%
  $715380803564.46
 • DigitalCash -7.13
  $155.38 -4.39%
  $1595710470.2566
 • Cardano +0.04
  $1.36 +3.35%
  $43778827563.411
 • Ripple -0.02
  $0.7134 -3.11%
  $71333103699.173
 • Ethereum Classic -2.34
  $48.70 -4.58%
  $6269444199.1795
 • Litecoin -4.14
  $138.03 -2.91%
  $9417467116.7161
 • Trigger -0.02
  $0.7544 -3.17%
  $0
 • WarpCoin +0.00
  $0.04600 +0.00%
  $0

MultiBank Exchange Group

⚡ Vad är MultiBank Exchange Group?

MultiBank grundades i Kalifornien 2005 och blev sedan dess en stor finansiell världsinstitution som erbjuder sina kunder direkt handelstillgång till banker och börser via avancerade handelsplattformar.

MultiBank Exchange Group-tjänsten levererades till över 280 000 privatkunder och institutionskunder genom över 90 länder, medan MultiBank har kontor i Sydney, Los Angeles, Wien, Frankfurt, Madrid, Cypern och Förenade Arabemiraten.

Gruppen betjänar också olika grenar där var och en behåller sin definierade uppgift och roll, liksom MEXFintech i Hong Kong, medan MEX Group Worldwide har kontor i Hong Kong, MEX Asset Management (Austria) GmbH, Peking, Tianjin, Hangzhou och Ho Chi Minh Stad.

‚ö° √Ąr MultiBank Exchange Group s√§kert eller bluff?

Först och främst, som vi redan nämnde, är MultiBank Exchange Group en av de erkända och betraktade finansinstitutionerna som följer bästa praxis och också helt reglerad och registrerad i varje jurisdiktion som den betjänar kunder.

√Ąr MultiBank Exchange Group legitimt?
Ja, MultiBank Exchange Group √§r legitimt och kraftigt reglerat √∂ver hela v√§rlden och inkluderar b√•de v√§rldsk√§nda och respekterade auktorisationer – Australian Securities and Investment Commission (“ASIC”), Federal Financial Supervisory Authority (“BaFin”) i Tyskland, tillsammans med europeisk cross ombordstigningstillst√•nd fr√•n CNMV, FMA.

Det finns ocks√• offshore-registrering hos Financial Services Commission (‚ÄúFSC‚ÄĚ) av Brittiska Jungfru√∂arna, Cayman Islands Monetary Authority (‚ÄúCIMA‚ÄĚ) som i sig inte ger n√∂dv√§ndig s√§kerhetsniv√•, vilket vi skulle rekommendera f√∂r att underteckna den . √Ąnd√•, tillsammans med andra m√•nga regler och juridiska skyldigheter, betraktade MultiBank Exchange Group sig som en s√§ker handelsm√§klare att investera eller handla med.

Hur skyddas handlare?
På MultiBank på grund av sina stora regleringsskyldigheter som arbetar i enlighet med de fastställda internationella reglerna som är nödvändiga för att upprätthålla och erbjuda den högsta skyddsnivån, så kan du vara säker på att erbjuda.

Den högsta säkerheten för medel genom de reglerade företagen i MultiBank Exchange Group gav också över hela världen upp till 10 miljoner dollar per konto med segregerade konton hos förstklassiga banker. Bortsett från det fungerade företaget med ett negativt balansskydd som skyddar dig från förluster även om inte alla regler föreskriver denna regel gentemot mäklaren.

‚ö° Inflytande

Beroende på den specifika enheten i MultiBank Exchange-gruppen och dess tillämpliga lagstadgade skyldighet kommer du att erbjudas att använda kraftfull verktygshantering med möjlighet att förstora ditt resultat från handeln.

Faktum är att regler i en jurisdiktion eller någon annan tillämpar olika regler för hävstång, så att

Europeiska enheter sänker tillåtet hävstång till maximalt 1:30 för större valutapar
Australiska kunder kan fortfarande använda höga skuldsättningsgrader på upp till 1: 500
Internationella handlare – 1: 500
Dubai-kunder enligt RAK UAE-regler kan använda 1: 200
Professionella kunder med rätt till 1: 500
Det rekommenderas dock alltid att lära sig djupt hur man använder hävstång smart för att inte falla under onödiga risker under handel.

‚ö° Konton

Det finns en rad kontotyper som är utformade för att möta de specifika handelsbehoven, var och en representerar huvudsakligen den typ av investerare du är. Demokonto med virtuella 100 000 $ erbjuds också till alla som vill prova mäklarens system, tillsammans med möjligheten att öppna ett Swap-free-konto för kunder som följer den islamiska tron.

Kontotyper
Handelskontospecifikationerna indelade i erbjudandet antingen till detaljistklienten eller till det institutionella, vilket innebär att kontot endast definieras typen av investerare, vilket också ger dig sociala handelsmöjligheter.

Vidare har du valet mellan erbjudna plattformar, antingen Maximus MT4, MultiBank Pro MY4 och ECN Pro MT4, där villkoren och specifikt handelskostnader kan skilja sig från varandra.

Hur öppnar jag konto
MultiBank Exchange Group-granskning visar också hur du öppnar ett digitalt konto vilket är en ganska enkel process. Du bör skicka in nödvändig information och dokumentation för din identitet och gå igenom nästa steg.

F√∂lj l√§nken √Ėppna konto
Ange personuppgifter och handelsupplevelse för att bekräfta ditt Live-konto
Verifiera kontot via länken i din e-post och få tillgång till ditt kontoområde och demohandel
Gör den första insättningen
Få tillgång till handel och marknader

‚ö° Avgifter

När det gäller handelskostnaderna stöder MultiBank Exchange Group de kostnader som är inbyggda i den enda spridningsstrategin som är tillgänglig för standardkontot.

Vårt resultat om Forex-avgifter
Uppenbarligen kommer handelsvillkoren att variera beroende på det handelskonto eller plattform du kommer att använda på MultiBank, så om du handlar via Maximus MT4 Рspridningsmedelvärden är cirka 1,4 punkter. MultiBank Pro MT4 Рsom huvudsakligen utformats för handlare med erfarenhet och större storlek, eftersom det kräver en första insättning på 1 000 $, det ger också lägre kostnader, vanligtvis 0,5 punkter.

Slutligen erbjuder ECN Pro MT4 Рsom ett professionellt konto med en upprätthållen saldo på 5000 $ spridning från 0,1 punkter och provision på 3 $ per parti med ett handlat belopp på 20 000 $, medan kommissionen ytterligare diskonteras till 2 $ per parti. Faktiskt ett ganska konkurrenskraftigt och bra handelsalternativ.

Sammantaget varierar MultiBank Exchange Group-kostnaderna som en låg kostnadshandel jämfört med branschkonkurrens. Du kan också se fler kostnadsexempel nedan och på ögonblicksbilden för att hitta skillnaderna mellan plattformarna. Eller jämför också med andra mäklare som Just2Trade.

‚ö° Handelsinstrument

MultiBank-handelskontot kommer att erbjuda dig primär likviditet inom de strikt reglerade ramarna så att dina medel är säkra, även med tillgänglighet för att handla en mängd olika instrument, inklusive utländsk valuta, metaller och CFD med stram prissättning.

Det betyder att växlingstekniken ger dig fullständig transparens med offertar från 20 toppnivåbanker, 12 börser och 6 ECN, medan MultiBank inkluderade denna tillgång i CFD-handelsutbudet med ökningen av blockchain-teknik och kryptovalutor.

‚ö° Vilka betalningsmetoder erbjuder MultiBank Exchange Group?

MultiBank erbjuder ett urval av omedelbara, enkla och säkra betalningsalternativ för insättningar och uttag som fortfarande står till ditt förfogande för att välja den bäst lämpade, men ändå, med förbehåll för regleringsbegränsningar från en annans jurisdiktion. Därför kan de handlare som utfärdas med olika enheter i koncernen möta vissa skillnader i betalningsmetod och dess avgifter om tillämpligt.

Insättningsalternativ
En av de bästa sakerna är att du kan välja din kontobasvaluta så att du undviker oväsentliga avgifter för konvertering. De stödda valutorna inklusive USD, GBP, EUR, JPY, CHF, AUD, NZD, CAD medan allmänna finansieringsalternativ inklusive följande, men återigen se till att metoden är tillgänglig i ditt ursprungsland.

Banköverföring,
Kreditkort,
Neteller, Skrill, fasapay och onlinebetalningar
Minsta insättning
Det allra minsta som låter dig få tillgång till livehandel är satt till endast 50 $, vilket är ett utmärkt tillfälle för handlare trots dess storlek eller strategi. Se dock till att kontrollera tillämpliga marginaler för det instrument du är villig att handla, så att du täcker särskilda villkor, såväl som olika teknikplattformar, kan kräva högre insättningar.

Uttag
Generellt tar MultiBank Exchange Group inte ut någon provision för insättningar eller uttag från sin sida, men olika jurisdiktioner, dess juridiska villkor för betalningsleverantörer tillsammans med internationella regler, kan lägga till vissa avgifter. Så du bör alltid verifiera vid betalning med betalningsleverantören själv samt mäklarens kundtjänst.

Hur tar jag ut pengar från MultiBank Exchange Group?
För att ta ut pengarna från kontot bör du skicka in begäran online medan pengarna kommer att överföras med den valda metoden.

Hur lång tid tar det att ta ut pengar från MultiBank Exchange Group?
Vanligtvis bekräftar mäklaren din uttagsbegäran inom 1-2 arbetsdagar, men kan ändå variera beroende på enhetens villkor.

‚ö° Handelsplattformar

MultiBank-plattformen erbjuder dig teknik baserad på MetaTrader-beprövade kraftfulla funktioner, installerade på MT4- och MT5-plattformar som möjliggör delvis fyllning med bryggteknik, utan några avvisningar eller glidning. Med hjälp av MT4-motorn kör dessa plattformar ECN-anslutning med anpassade funktioner för handelsmöjligheter som möjliggör sofistikerad, men ändå kundvänlig kostym för alla strategier.

Webbplattform
Särskilt MultiBank-plattformar inklusive ett brett utbud av plattformar genom Maximus Platform, ECN PRO Platfrom och MultiBank Pro Platfrom, medan var och en av dem passar det nödvändiga behovet hos de kunder de tjänar och har ett idealiskt val när som helst typ av näringsidkare du kan vara.

Så när du är skalare, algoritmisk eller automatisk näringsidkare och använder det avancerade erbjudandet för penninghanterare via PAMM- och MAM-konton är allt tillgängligt och möjligt med MultiBank Exchange Group-plattformar.

Stationär handelsplattform
Alla plattformar finns också i stationära versioner, där du hittar nödvändiga verktyg för att hantera positioner och avancerade analysfunktioner. Det finns också olika ordertyper som maximerar din strategi och hanterar dina pengar i riskzonen.

Generellt sett √§r plattformarna alla byggda p√• MT4-programvara och olika efter kontotyp, som inkluderar och erbjuder skr√§ddarsydda efter kontopriser och l√∂sningar. √Ąnd√• erbjuder MT5-plattformen alla de olika funktionerna som tillhandah√•lls av MT4 med ytterligare utg√•vor, b√•de f√∂rb√§ttrade handelsfunktioner och f√∂rb√§ttrade skriptverktyg f√∂r anpassade indikatorer och expertr√•dgivare.

Mobil plattform
Definitivt mobilapp ingår också i paketet, medan varje plattform har sin egen app med enkel att använda och packad med ett brett utbud av verktyg samtidigt.

Slutligen och förutom alla, tillsammans med de prisbelönta plattformsfunktionerna, som MultiBank är känd för, inkluderar den diversifierade portföljen gratis användning av VPS och API, samt utan begränsningar för EA. Dessutom finns det en möjlighet att delta i Demotävlingen och vinna värdefulla priser utan någon monetär risk, vilket definitivt är en fantastisk möjlighet.

‚ö° Kundsupport

Dessutom ger företagens mångfald stöd åt sina kunder i alla fall och ifrågasätter. 24-timmars kundtjänst tillgänglig på 10+ språk med servicedesk, ombordstigning, konfiguration och kontanthantering.

Kundtjänst kan också nås enkelt och ge kvalitetssvar när de är tillgängliga via Live Chat, e-post, via kontaktformuläret och stödjer ett imponerande antal internationella telefonlinjer, som verkligen täcker hela världen.

‚ö° Forskning

Nybörjare kan räkna med utbildningsstöd genom inlärningsmaterial, videor, handledning och seminarier tillsammans med organiserade uppdaterade finansiella nyheter på nätet tillgängliga på flera språk för att stödja dig bättre beslut och kunskap.

Så småningom erkändes MultiBank Education också i rätt tid, så du hittar ett välorganiserat inlärningscenter också en rad forskningsverktyg och material. Där hittar du tillgänglighet till expertrådgivare, signalleverantörer, sociala handelsmöjligheter där du kan lära dig att handla och replikera affärer och många fler.

‚ö° Slutsats

Sammantaget presenterar MultiBank Exchange Group-granskningen ett företag med ett brett utbud av etablerade kontor och utvidgade handelsportföljer genom många länder, regler och erbjudanden.

Att vara kraftigt reglerad MultiBank Exchange Group levererar en säker handelsmiljö vid sidan av de prisbelönta plattformarna att använda, valet mellan konton som är lämpliga för nybörjare eller erfarna investerare, samt de konkurrensutsatta handelsförhållandena genom STP-bearbetning av order.

I allmänhet är en MultiBank Exchange Group-mäklare ett pålitligt alternativ för nästan alla näringsidkare, mestadels var som helst på grund av deras omfattande globala täckningsförslag och stora support de erbjuder.

√Ąnd√• kommer det att vara fantastiskt att veta din personliga √•sikt om MultiBank Exchange Group som du kan dela i kommentaromr√•det nedan.

⚡ Utmärkelser

Företaget anser att växlingsteknologi är den säkraste direktören på den finansiella marknaden, och MultiBank Exchange Group levererar därför prisbelönt handelsteknik, likviditet och mäklartjänster. Så småningom är mäklare och dess finansiella institution som fungerar som en grupp ett mångfaldigt erkänt och belönat företag som ständigt förbättrar sina förslag och får stora belöningar för det.

√Ąr MultiBank Exchange Group s√§ker?

När du väljer en mäklare som MultiBank Exchange Group är mäklarens administrativa organ och regleringsstatus mycket viktigt. Mäklare som bedriver handel utan tillsyn av ett reglerande organ gör det efter eget gottfinnande. Allt kapital du investerar är i fara.
Grundades 2005 och har varit i drift i 16 år. MultiBank Exchange Group har sitt huvudkontor i Tyskland.
MultiBank Exchange Group är reglerad. Detta innebär att MultiBank Exchange Group övervakas av och kontrolleras för uppförande av Financial Conduct Authority (FCA), Australian Securities and Investments Commission (ASIC) tillsynsorgan.
Reglerade mäklare manipulerar inte marknadspriser. När du skickar in en uttagsbegäran till MultiBank Exchange Group kommer detta att respekteras. Om MultiBank Exchange Group bryter mot några regler kan deras reglerade status tas bort.
Förluster kan överstiga insättningar

√Ąr mina pengar s√§kra med MultiBank Exchange Group?

Alla betalningar som finansieras till MultiBank Exchange Group-konton av handlare hålls på ett segregerat bankkonto.
För ökad säkerhet använder MultiBank Exchange Group tier-1-banker för detta. Nivå 1 är det officiella måttet på bankernas finansiella hälsa och styrka.

Vad är Tier 1-banker och varför ska MultiBank Exchange Group använda dem?

En Tier 1-bank anses vara den säkraste och säkraste när det gäller kundkapital. Nivå 1 är faktiskt en term som beskriver en banks finansiella styrka. En Tier 1-bank har starka kärnkapitalreserver och finansiella tillsynsmyndigheter använder nivå 1-banker eftersom de klarar av oväntade ekonomiska förluster.

√Ąr MultiBank Exchange Group global?

Ja, MultiBank Exchange Group är global eftersom MultiBank Exchange Group finns i över 194 länder.
MultiBank Exchange Group är en global handelsplattform i den meningen att den verkar i 194 länder inklusive länder i Europa, Asien, Oceanien och Afrika. Större länder MultiBank Exchange Group omfattar Storbritannien, Tyskland, Australien, Sydafrika, Thailand och Kina. MultiBank Exchange Group har totalt mer än 10 000 användare.

√Ąr MultiBank Exchange Group handelsplattform s√§ker?

MultiBank Exchange Group skyddar sina kunders personliga information genom SSL-kryptering i sina PC- och mobilplattformar. MultiBank Exchange Group uppmanar också sina kunder genom sin webbplattform att alltid leta efter SSL-säkerhetstecknet (ett låsskylt) o webbläsaren när man använder MultiBank Exchange Group.

Kan jag prova MultiBank Exchange Group innan jag köper?

MultiBank Exchange Group erbjuder ett demo-konto s√• att du kan f√∂rs√∂ka innan du s√§tter ner finansieringsbetalningar. √Ėppna ett tr√§ningskonto och l√§r dig att handla
Förluster kan överstiga insättningar
MultiBank Exchange Group uttags- och finansieringsmetoder
Observera att listan över Mult