• Ethereum -104.13
  $2,522.13 -3.96%
  $294986859439.95
 • Bitcoin -1,010.12
  $38,414.9 -2.56%
  $721260166949.28
 • DigitalCash -3.09
  $159.11 -1.91%
  $1633998232.1452
 • Cardano +0.06
  $1.38 +4.24%
  $44390721182.656
 • Ripple -0.03
  $0.7171 -3.64%
  $71703067931.983
 • Ethereum Classic -2.02
  $49.02 -3.96%
  $6310559413.6611
 • Litecoin -2.32
  $139.90 -1.63%
  $9544974190.6126
 • Trigger -0.02
  $0.7606 -2.56%
  $0
 • WarpCoin +0.00
  $0.04600 +0.00%
  $0

Scandinavian Capital Markets

⚡ Är Scandinavian Capital Markets säkert eller bluff?

Så småningom är det viktigaste mäklarens reglerande eller juridiska status som visar en tydlig rekord, samt bekräftar dess styrande miljö i omvänd ordning och ger dig säkra investeringsvillkor. Scandinavian Capital Markets som ett svenskt finansiellt investeringsbolag som verkar från Stockholm tillämpar också alla nödvändiga rättsliga förfaranden för sina säkra handelsvillkor.

Den myndighet som övervakar och reglerar handelsföretag i Sverige är Finansinspektionen eller Finansinspektionen. Så Scandinavian Capital Markets är också registrerade enligt nämnda villkor, också helt i enlighet med europeisk ESMA-reglering och MiFID-direktivet.

Därför gäller handel eller investering med Scandinavian Capital Markets där garantier för transaktionens transparens där inga intressekonflikter uppträder på grund av dess tekniska grund. Även tillsammans med dess auktoriserade status tillämpas många regler för hur kunden behandlas, hanterar och förvarar sina pengar, vilket aldrig är fallet med ett offshore-företag.

Förutom europeisk reglering tillhandahålls reglerad status över gränserna och delta mäklare i ett kompensationssystem vid dess insolvens.

⚡ Handelsplattformar

Scandinavian Capital Markets handelsteknik visar enastående och kraftfull prestanda tillsammans med ett stort urval av valutaplattformar. Teknikbasen tillhandahåller skräddarsydd likviditet för både institutionella, professionella eller detaljhandelsaffärer med möjlighet att skräddarsy en lösning och definiera dess flexibilitet.

När det gäller valet av själva handelsplattformarna kan du välja mellan beprövad programvara cTrader, Currenex och en branschstandard MT4.

Varje plattform använder intelligent handelsteknik och är en komplett programvara med riskhantering, handelsaktiviteter och fullständiga avvecklingspaket ingår.

Så det är enbart baserat på dina preferenser och personliga val vilken plattform du ska använda utan begränsningar och säkringsersättning. Det är också viktigt att notera Scandinavian Capital Markets ger tillgång till automatisk handel och API-anslutning med Myfxbook-verktyget genom sömlös replikering av positionerna.

En annan viktig del av det skandinaviska kapitalmarknadserbjudandet är en lösning för penningförvaltare genom MAM-konton och erbjudande som specificeras för institutionella handlare.

⚡ Konton

Scandinavian Capital Markets förser handlare med en rad prima kontopaket definierade av den opererade handelsstorleken, vilket så småningom erbjuder bättre villkor för handlare av högre klass. Därför finns det tre kontotyper som alla har ganska konkurrenskraftiga låga kostnader baserat på en rå spread och provisionskostnader. Ändå erbjuder Standard-konto villkor med alla kostnader inbyggda i en spread.

⚡ Kostar

Scandinavian Capital Markets spread varierar uppenbarligen beroende på vilken kontotyp du använder. Standardkonto-spreadar från 1,7 punkter, medan Premium-konto baseras på en rå interbank-spread med en provision på 10 $ per parti för MT4-plattformen och 100 $ per miljon som handlas via cTrader.

Slutligen kommer Anpassat konto för institutioner eller handlare med felstorlek att definiera 100% anpassade villkor för dem som håller 250 + $ som startbelopp. Du kan också jämföra avgifter till en annan populär mäklare RoboForex så att villkoren blir tydligare enligt ditt specifika behov.

Det är ett faktum i början att antingen sofistikerad professionell kommer att hitta rätt villkor att ansöka om med Scandinavian Markets, tillsammans med islamiska handlare som kan öppna ett swapfritt konto, mer känt som islamiskt konto.

⚡ Inflytande

Som en europeisk mäklare är de skandinaviska kapitalmarknaderna därför skyldiga att tillämpa sina regleringsbegränsningar, vilket också nyligen sänkte möjliga hävstångsnivåer på grund av risker. Medan detaljhandlare får åtkomst till högst 1:30 för större valutapar och ännu lägre för andra instrument, medan professionella, när statusen är bekräftad, kan använda hävstången på 1: 100.

⚡ Insättningar och uttag

Den sista punkten i vår Scandinavian Capital Markets Review är finansieringsmetoder eller hur man skickar pengar till eller från ditt handelskonto. Så småningom använder Scandinavian Capital Markets endast insättning via banköverföring som kan verka som en begränsning, men ändå är det mest rimliga och säkraste att skicka pengar.

minsta insättning
Det minsta som gör att du kan öppna ett konto hos Scandinavian Capital Markets är 10 000 $, medan konto av högre klass kräver större belopp. Egentligen kan detta belopp vara överkomligt för nybörjare, men med tanke på Scandinavian Capital Markets handelserbjudande och professionell karaktär är mäklaren fortfarande ett bra alternativ för aktiva handlare.

uttagsavgift
När det gäller avgifterna för penningöverföringar vinkar Scandinavian Capital Markets-begäranden snabbt och professionellt hela inte heller vanligtvis några ytterligare provisioner för både insättningar eller uttag. Ändå kan din bank eller särskilda jurisdiktionsvillkor lämna in några avgifter till din sida som naturligtvis enbart är din.

⚡ Slutsats

Sammantaget avslutar Scandinavian Capital Markets Review för oss en mäklare som inte bara strävar efter att tillhandahålla handelstjänster av hög kvalitet utan också helt överensstämmer med nödvändiga lagar och regler. Med enkla ord betyder det att mäklaren är en säker på grund av dess obligatoriska villkor och ständiga tillsyn över sin verksamhet.

När det gäller handelsvillkoren och erbjudandet kan Scandinavian Capital Markets vara ett bra alternativ för antingen erfarna handlare eller aktiva på grund av en ganska hög minsta insättning. Dessutom definierar mäklarnas handelslösning sofistikerade plattformar och verktyg, också mer nödvändiga och lämpliga för professionell eller hög nivåhandel som krävs för fondförvaltare eller institutioner.

Men tillsammans med sina läromedel från Scandinavian Capital Markets kan du logga in för vidare utveckling av den handelsstrategi du använder.

Och naturligtvis skulle vi gärna veta din personliga åsikt om Scandinavian Capital Markets, dela din erfarenhet eller hänvisa till oss för ytterligare information.

Var ligger de skandinaviska kapital markets?

Scandinavian Capital Markets har sitt huvudkontor på Kistagången 16, Stockholm, Sverige.

Var är Skandinaviska kapital markets registrerade?

Scandinavian Capital Markets är registrerat hos Finansinspektionen (Finansinspektionen) under nr 80438. Företagsregistreringsnummer 556863-5972.

Vem grundade Scandinavian Capital Markets?

Scandinavian Capital Markets grundades av en grupp seniorhandlare från Sverige med lång erfarenhet av valutamarknaden. Ledningen har haft många ledande roller i institutionella finansiella företag och har kunnat utnyttja den kunskapen i Skandinaviska kapitalmarknader.

Är skandinavisk kapitalförvaltning en del av de skandinaviska kapital markets?

Korrekt, skandinavisk kapitalförvaltning driver sina handelsstrategier genom skandinaviska kapital markets och företagen är verkligen länkade till varandra.

Accepterar du kunder från USA?

Observera att vi bara kan överväga att acceptera amerikanska kunder om de uppfyller kriterierna för en berättigad kontraktsdeltagare (ECP). För individer är kriteriet $ 10 miljoner + aggregerade diskretionära investeringar i eget namn eller $ 5 miljoner om säkring.

Rapporterar du skatt?

Det är ditt ansvar att rapportera och betala din skatt enligt lagarna i din lokala jurisdiktion.