• Ethereum -104.36
  $2,521.90 -3.97%
  $294959958773.58
 • Bitcoin -990.58
  $38,434.5 -2.51%
  $721627040453.76
 • DigitalCash -3.11
  $159.09 -1.92%
  $1633792839.8717
 • Cardano +0.06
  $1.38 +4.24%
  $44390721182.656
 • Ripple -0.03
  $0.7170 -3.65%
  $71693068898.664
 • Ethereum Classic -2.02
  $49.02 -3.96%
  $6310559413.6611
 • Litecoin -2.30
  $139.92 -1.62%
  $9546338733.0273
 • Trigger -0.02
  $0.7610 -2.51%
  $0
 • WarpCoin +0.00
  $0.04600 +0.00%
  $0

Bitfinex

⚡BitFinex

Denna bitcoin mäklare är ett av de mest använda alternativen för de traders som vill testa på bitcoin trading, vilket gett den en av de högsta transaktionsvolymerna. Bitfinex, är en plattform som grundades 2012 och blev en av de första professionella kryptovalutaplattformarna. Genom Bitfinex kan du genomföra transaktioner med de viktigaste kryptovalutorna på den digitala marknaden och naturligtvis stöds den av betydande likviditet.

Det erbjuder en av de mest attraktiva transaktionsräntorna på marknaden, och du kan utföra operationer i guld- och bitcoin kontanter genom denna plattform, med procentsatser på cirka 0,2%. Denna plattform transaktioner med cirka 160 kryptovalutor, som inkluderar de mest populära och använda, såsom Ethereum, Dash, Monero och ett stort antal andra valutor.

⚡Hur fungerar Bitfinex?

Bitfinex fungerar genom en mobilapplikation tillgänglig för iOS och Android, som med en smidig och intuitiv design gör att transaktioner kan genomföras enkelt och snabbt. Plattformen innehåller diagram och formulär som du enkelt kan hantera dina transaktioner och få marknadsinformation. Med programmets funktioner kan du ha en panel som på ett enkelt sätt leder dig till den åtgärd du vill vidta.

För att kunna skriva in pengar på plattformen har du olika betalningsalternativ som egopay, bitcoin eller banköverföringar. Inom sina funktioner har bitfinex ett affiliate-program med en provisionstruktur som gör det möjligt att erhålla en procentandel av kommersiella priser i upp till tre grader inom sitt hänvisningsnätverk. 

Kryptovalutatransaktioner inom bitfinex hanteras genom tre plånböcker.

Byt plånbok: som används för utbyte av de valutor som stöds av plattformen.
Margin plånbok: Används för långa och korta transaktioner.
Finansierings plånbok: den här plånboken förenas för att ge finansiering och marginalfinansiering till andra handlare
För sin del innehåller plattformen ett sätt att generera inkomster på ett stabilt sätt, vilket är affiliate-programmet, som används genom en hänvisningskod, med vilken du kan integrera användare i ditt kommersiella nätverk och generera provision för dina hänvisningar, och en system som liknar andra plattformar, men med fördelen att du använder det på en av plattformarna med den högsta transaktionsvolymen, vilket innebär att crativa.uy förmodligen kan förvandla ditt remissprogram till ett mycket lukrativt alternativ

⚡Fördelar med Bitfinex?

Fördelarna med denna plattform gör den till en av de största på den digitala marknaden idag.

✅ Bitfinex har en av de största handelsvolymerna på marknaden, vilket gör den mycket stabil när man gör investeringar med högt värde.
✅ Plattformen finns på flera språk, inklusive ryska, vilket utökar din handelsmarginal.
Ger utmärkt säkerhet för användare när de gör transaktioner. Som till exempel skyddar det 99,5% av kundernas medel i kylrum; tillämpar tvåfaktorautentiseringsprocesser; använda e-postkryptering (OpenPGP); övervaka uttag via IP, blockerar uttag i 24 timmar när du använder en ny IP-adress.
Ger support för mobila applikationer.
Det har inga uttagsgränser, vilket gör det möjligt att hantera en stor mängd transaktioner, och det hanterar inte heller minsta insättningsgränser.
Bitfinex låter dig byta Fiat-valutor och göra uttag via banköverföringar.
Plattformen stöder alla grundläggande mynt och token.
Provisioner på plattformen ger incitament till handlare med en stor handelsvolym.
Teknisk support tillgänglig 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan
Det är en smidig och lättanvänd plattform, vilket gör den idealisk för både nybörjare och professionella handlare.
Plattformens design och funktionalitet är trevlig och intuitiv.
Det finns en stor interaktiv gemenskap (vilket är förståeligt om vi analyserar den enorma volymen transaktioner som genereras av denna plattform) som gör det möjligt att dela sina erfarenheter, information och data med vilka det är möjligt att vårda plattformens inlärningsprocesser

⚡Nackdelar med Bitfinex?

Vi vet att ingenting är helt perfekt, därför förstår vi att det enda sättet att göra en objektiv recension är att prata om svagheterna på denna plattform.

? För att vara en plattform med så mycket kommersiell rörelse inkluderar den inte hela katalogen med tillgängliga kryptovalutor, vilket för vissa daytraders det kan vara lite begränsat. 

? En annan av nackdelarna som plattformen har haft genom sin historia har varit attackerna på plattformen, till exempel Bitfinex.com Hack 2016, där det fanns en stöld på cirka 70 miljoner dollar i olika kryptotillgångar, liksom Liksom andra incidenter som flyttade grunden för plattformen och även om utvecklarna har gjort stora ansträngningar för att skydda var och en av dessa punkter på plattformen, utan tvekan var det händelser som lyckades skapa mycket osäkerhet i plattformens kommersiella processer. 

⚡Guide för att öppna ett konto hos Bitfinex

☑️ För att börja använda bitfinex måste du först gå in på den officiella plattformen och välja alternativet Registrera.

☑️ Fyll i den begärda informationen och i slutet kommer ett verifierings-e-postmeddelande där du bara behöver godkänna att vara inom plattformen.

☑️ I dina kontoinställningar måste du välja en säkerhetsnivå för din plattform, inkludera säkerhetsfrågor i ditt register så att du kan aktivera 2FA.

☑️ Efter att ha genomfört alla steg för att registrera kontot och konfigurera säkerheten kommer plattformen att begära att du laddar upp din plånbokssaldo, i det här fallet väljer du valutan och överför pengarna med den metod som bäst passar dina behov.

☑️ Det finns en ganska betydande volym utbildningsmaterial och handledning, som du kan hjälpa dig själv att lära dig hur du använder plattformen, men den goda nyheten är att de flesta processerna är självhanterande mycket enkelt genom funktionerna intuitiva.