• Ethereum +86.54
  $2,400.14 +3.74%
  $280589765079.17
 • Bitcoin +473.83
  $40,199.1 +1.19%
  $754600461141.06
 • DigitalCash -0.80
  $159.53 -0.50%
  $1637356817.4871
 • Cardano 0.00
  $1.29 -0.31%
  $41512566681.351
 • Ripple +0.03
  $0.7478 +4.40%
  $74772771160.978
 • Ethereum Classic +0.67
  $49.51 +1.37%
  $6368307142.6722
 • Litecoin +1.23
  $142.01 +0.87%
  $9684827551.2353
 • Trigger +0.01
  $0.7959 +1.19%
  $0
 • WarpCoin +0.00
  $0.03900 +0.00%
  $0

⚡Bybit

Bybit, en krypto derivatbörs, som huvudsakligen fokuserar på två handelsbörser, som är BTC / USD och ETH / USD. Bybit, har en plattform med en miljon registrerade användare. Det är en plattform utformad för erfarna handlare, den grundades på Jungfruöarna 2018 Denna plattform har en vänlig och lättanvänd plattform där du kan hantera cirka 100 000 transaktioner per sekund och som erbjuder futures med en hävstång på upp till 100 gånger, och även om hävstångseffekten för många kan vara något riskabel, är sanningen att plattformen har expert daytraders som kan göra denna hävstång till en bra vinst.

Hur fungerar Bybit?

Bybits verksamhet liknar andra plattformar, registrerade användare kan komma in på plattformens funktionspanel för att hantera var och en av sina operationer. Transaktioner kan hanteras på ett enkelt och intuitivt sätt, men det är en plattform där en stor mängd experthantering hanteras, så det är tillrådligt att ha kunskap om marknadsdriften.För att placera en marknadsorder på Bybit behöver du bara välja alternativet “market” och klicka på “limit” för att göra en limitorder.

Innan du gör det är det nödvändigt att ladda om pengar till din portfölj. I ByBit kan du sätta in BTC, ETH, EOS eller XRP för att börja handla. Det är viktigt att notera att fiat-pengar som USD, EUR, GBP inte kan användas för uppladdningar Värdet på din order representerar värdet på din initiala marginal plus den hävstång som används för att öppna positionen.

Den faktiska kostnaden för att öppna positionen kan ses längre ner i bilden under knapparna “Lång” och “Kort”. “Tillgänglig marginal” visar helt enkelt vad du för närvarande har på ditt konto att handla. Denna plattform erbjuder sina användare en hävstång på upp till 100 gånger i Bybit. Plattformen erbjuder en testplattform där nya användare kan bekanta sig med att handla och fungera säkert innan de handlar riktiga pengar. Denna plattform är känd som Testnet och finns tillgänglig i dess kommersiella gränssnitt.

Detta är en butik som är utformad för proffs, så det är tillrådligt att lita på testnettplattformen när man lär sig hur denna plattform fungerar. Användargrupper och sociala nätverk är ett mycket värdefullt stöd för Bybit-användare som kan få support, information och råd för att använda plattformen. En av fördelarna (kanske för att vara en relativt ny plattform) är att det är väldigt enkelt att få råd från VD för bybit via sociala nätverk, vilket är en riktigt smutsig funktion.

Fördelar med Bybit⭐

Bybit och Bybit wallet erbjuder många fördelar för expert handlare:

✅ Stöder CFD trading med kryptovalutan Bitcoin

✅ Du kan hantera operationer som Limit Orders, Market Orders, Stop Limit, Stop Market, Post-Only, Close on Trigger, Good Till Cancelled, Immediate Or Cancel, Fill Or Kill

✅ Erbjuder nya och befintliga användare en välkomstbonus.

✅ Bybit tillämpar säkerhetspolicyer för att skydda användarens kapital, inklusive användning av kylförvaring (multi-signature cold wallet), tvåfaktorsautentisering.

✅ Fungerar med applikationer för mobila enheter för Android, iOS.

✅ Den har teknisk support, 24/7 livechatt, e-post, Twitter, Telegram, plus i händelse av personliga besvär kan du kontakta support direkt via Zendesk Live Chat längst ner till höger.

✅ Bybits affiliate-program erbjuder 40% provisioner som delas in i två nivåer, i direktnivån får du 30% av de kommersiella priserna och i nivå 2 får du 10%.

✅ Nya användare får också en välkomstbonus på 60 USD för att stödja nya användare och uppmärksamma plattformen.

UI-designen är ren, med en fin design i djärva färger, vilket gör det enkelt att få bekväma navigeringsfunktioner, plus de viktiga knapparna och skjutreglagen är väl markerade. 

Nackdelar med Bybit?

Bland de svaga punkterna på denna plattform hittar vi:

✅ Denna tjänst är begränsad till handlare från USA, Quebec (Kanada), Kuba, Singapore, Krim, Sevastopol, Syrien, Iran, Sudan, Kina och Nordkorea

Endast 4 CFD-produkter kan handlas i bybit 

Guide för att öppna ett Bybit-konto

Registreringsprocessen är enkel, du behöver bara följa några steg för att slutföra registreringen, vilket kan ta några minuter. Det första steget du måste ta är att komma åt den officiella bybit sidan, där måste du välja registreringsalternativet, som kommer att omdirigera dig till följande alternativ:

☑️ Registrering via e-post.

☑️ Mobil registrering.

Naturligtvis måste du välja den som är enklare för dig, för någon av dessa utan tvekan väldigt enkel och snabbt

Om du väljer registreringen via e-post måste du fylla i uppgifterna för:

☑️ E-post

☑️ Lösenord

☑️ Referenskod (valfritt)

Med mobilregistreringen måste du fylla i följande:

☑️ Land / region

☑️ Mobil

☑️ Lösenord

☑️ Referenskod (valfritt) 

Båda registreringsalternativen genererar ett bekräftelsemeddelande som du måste acceptera för att certifiera genereringen av det nya kontot. När du har slutfört registreringsprocessen kan du komma åt plattformen för att slutföra säkerhetsdata, (vilket är viktigt), så att du kan hålla dina pengar och transaktioner skyddade. Innan du börjar måste du ladda upp pengar till din bybit wallet, för det måste du välja alternativet “Tillgångar” där du kan utföra kapital förvaltning inom plattformen.

För att sätta in måste du välja insättningsalternativet med BTC- eller ETH / EOS / XRP-alternativen i ditt Bybit-konto. Liksom många andra plattformar erbjuder Bybit smidiga och intressanta funktioner som du kan använda i dina affärstransaktioner. Fördelarna med plattformen är ganska intressanta, du kan också hantera operationer med mycket av världen.