• Ethereum -35.26
  $2,512.73 -1.38%
  $293891230569.33
 • Bitcoin -422.97
  $38,407.6 -1.09%
  $721125943725
 • DigitalCash -3.00
  $156.20 -1.88%
  $1604140434.5056
 • Cardano +0.06
  $1.36 +4.80%
  $43714348273.415
 • Ripple -0.01
  $0.7179 -1.21%
  $71783060198.537
 • Ethereum Classic -0.78
  $49.28 -1.56%
  $6344149778.7426
 • Litecoin -0.40
  $138.89 -0.29%
  $9476163757.7968
 • Trigger -0.01
  $0.7605 -1.09%
  $0
 • WarpCoin +0.00
  $0.04600 +0.00%
  $0

Coingate

⚡CoinGate Wallet

CoinGate är en Bitcoin betalningsplattform (BPP) som fungerar som en digital valuta plattform som underlättar kommersiella tjänster för företag eftersom det tillåter hantering av betalningar i mer än 50 kryptovalutor med olika betalningsmetoder. CoinGate tillåter sina kunder att betala med Bitcoin, Litecoin, Ether bland några av sina virtuella valutalternativ, du kan få avveckling på ditt bankkonto utan risk för valuta kursvolatilitet, förutom att göra uttag för en fast avgift på 1% Dessutom tillhandahåller det integrationsverktyg (API, tillägg i kundvagn, betalningsknappar eller webb-POS) som ansvarar för att möta företagens kommersiella behov. Coingate ger en innovativ lösning med mycket attraktiva funktioner inom den kommersiella sektorn.

⚡Hur fungerar Coingate?

Coingate har ett brett utbudet av alternativ när det gäller att utföra affärer i kryptovalutor. Butiker kan ta emot kryptovaluta betalningar med WHMCS med hjälp av CoinGate plattformen, det här helt automatiserade fakturerings- och betalningssystemet gör det enkelt, bekvämt och säkert. För detta är det nödvändigt att installera en CoinGate WHMCS-förlängning i butikskassan så att kunderna kan betala varor och tjänster med kryptovalutor som Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Bitcoin Cash och XRP eller någon av de kryptovalutor som stöds av plattformen. Bitcoin trading traders kan också få avveckling av kryptovalutor i realtid i euro; görs direkt och snabbt på ditt bankkonto, utan att innebära risken för prisvolatilitet.

I denna plattform är gatewayen helt automatisk, så att det bara är nödvändigt att konfigurera den för att börja fungera. Coingate, låter dig få automatiska betalningsbekräftelser och beställningsstatusuppdateringar, det är också möjligt att ställa in priser i valfri lokal fiatvaluta genom att beräkna kryptovalutor i realtid Du kan ha möjlighet att anpassa fakturan, aktivera eller inaktivera kryptovalut alternativet, vilket ger ett mycket flexibelt och lättanvänt format för alla behov. Coingate erbjuder sina nya användare en Testnet Bitcoin-funktion för att göra kontant tester. Coingate erbjuder ett enkelt alternativ med vilket varje detaljhandel eller online-verksamhet kan acceptera Bitcoin och andra digitala valutor som betalningsmedel, som syftar till att överbrygga klyftan mellan kryptovaluta ägare och handlare.

⚡Fördelar med Coingate?

Coingate har tagit ett steg mot massering av betalningar i kryptotillgångar, vilket är ett riktigt värdefullt verktyg när det gäller att förstå tillväxten på marknaden för digital valuta, men låt oss lära oss om fördelarna som denna plattform har utvecklat för att erbjuda kunderna.

✅ Den använder mer än 50 kryptovalutor, inklusive de som har högst cirkulation.
✅ Den innehåller en Sandbox-miljö för testning med Testnet Bitcoin.
✅ Återbetalningar för misslyckade betalningar utfärdas direkt från fakturan.
✅ Priset anges i valfri lokal valuta och beräknas med växelkurser i realtid.
✅ Låga handelsavgifter på 1,3% för bearbetade order.
✅ Bitcoin Point of Sale – Denna funktion gör det möjligt för ett företag att acceptera Bitcoin-betalningar på valfri internetkompatibel enhet.
✅ Betalningar i Bitcoin, Litecoin, Ether har ingen tilläggsavgift
✅ CoinGate erbjuder plugins / moduler för följande online-handelssystem: PrestaShop, Magento 1 och 2, OpenCart, WooCommerce, OsCommerce, ZenCart, WHMCS och VirtueMart.
✅ Kunder kan begära återbetalning direkt från sin faktura.
✅ Det har inga installationskostnader.
✅ Dokumentkryptering
✅ API för Bitcoin-betalning
✅ Omedelbar omvandling till EUR / USD
✅ 2FA säkerhet
✅ CoinGate erbjuder Bitcoin-försäljningsapplikationer för iOS- och Android-enheter, vilket ger ett brett utbud av alternativ i betalningsportaler, vilket gör det till ett bekvämt, enkelt och snabbt alternativ.
✅ Kundtjänst 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan

⚡Nackdelar med Coingate?

❌ Coingates Bitcoin-betalningsprocessor har en transaktionsavgift på 3%

❌ Det är en relativt ny plattform som kan skapa viss osäkerhet för nya kunder

Installationsprocessen kan vara lite förvirrande för oerfarna användare

⚡Öppna konto hos Coingate

För att öppna ett konto i coingate måste du:

 1. Ladda ner Coingate Plugin till din WordPress-instrumentpanel gratis.
 2. Du måste ladda ner Coingate API.

När du har utfört dessa steg måste du ange profilen och välja Plugin – Lägg till nya alternativ. Sätt alternativet “coingate”. Och klicka på “Installera nu. Efter installationen måste du välja alternativet “Aktivera”. En gång i WooCommerce måste du välja alternativen Inställningar – Betalningar – CoinGate och markera den sista kryssrutan, på detta sätt kan du aktivera betalningar via CoinGate. Sedan måste du välja alternativet “Hantera” för att komma åt konfigurationsområdet, där du måste ange CoinGate API-referenser (API Auth Token). Efter att ha gjort dessa nedladdningar måste du gå in på Coingates webbplats och registrera dig. Du kan gå in i länken coingate.com för att gå direkt till produktion eller välja adressen sandbox.coingate.com för att komma åt sandlådan. Det är viktigt att du tänker på att “Test” -läget måste generera oberoende API-referenser i sandbox.coingate.com Eftersom API-referenser som genereras i coingate.com inte är giltiga för att aktivera läget ” Bevis”. Du måste fylla i registreringsdata som plattformen begär, där du måste fylla i uppgifterna för ditt företag och webbadressen. Slutligen måste du konfigurera de säkerhetsalternativ, betalningar och tokens som är tillgängliga på plattformen. Du måste ta hänsyn till för att ta emot valuta måste du konfigurera modulen och definiera vad valutan för dina CoinGate-avvecklingar kommer att vara. Du kan välja alternativen i BTC, USDT, EUR eller USD, beroende på vilken typ av betalning du förväntar dig. Det finns några handledning som kan stödja dig i installationsprocessen, men alla riktlinjer som du måste följa för installationen distribueras på ett vänligt sätt så att du kan gå vidare i plattformens funktioner