• Ethereum +68.75
  $2,382.36 +2.97%
  $278510619051.9
 • Bitcoin +91.71
  $39,817.1 +0.23%
  $747427790451.96
 • DigitalCash -2.25
  $158.08 -1.40%
  $1622471167.1243
 • Cardano -0.01
  $1.28 -0.70%
  $41351287339.448
 • Ripple +0.02
  $0.7412 +3.48%
  $74112834961.91
 • Ethereum Classic +0.32
  $49.16 +0.66%
  $6323287803.1461
 • Litecoin +0.30
  $141.08 +0.21%
  $9621387346.0781
 • Trigger +0.00
  $0.7884 +0.23%
  $0
 • WarpCoin +0.00
  $0.03900 +0.00%
  $0

Ledger Nano

⚡Ledger Nano Wallet

När vi väljer var våra kryptovalutor ska lagras är sårbarheten hos online plånböcker vanligtvis en återkommande rädsla, och tack vare detta har smidiga och funktionella alternativ dykt upp som är utformade för att hantera denna oro. Ledger Nano är en hårdvaruplånbok för kryptovalutor, som har en kall operation, vilket innebär att den hålls offline och skyddas i en fysisk enhet. Ledger Nano Wallet, lanserade sin första enhet på marknaden 2014, och sedan dess har den fortsatt att vara ledande inom plånboksegmentet och erbjuder lösningar för de användare som söker höga säkerhetslösningar för sina medel.

Ledger Nano Wallet, fick en utmärkelse med CES 2019 Innovation Honoree Award i kategorin cybersäkerhet och personlig integritet, vilket utan tvekan ger ett viktigt plus för denna produkt, där vi just försöker hålla våra pengar säkra. Ledger Nano är utformad för att interagera med din mobila enhet eller datorsystem via en USB-anslutning, så att du kan se offline-funktionen under de perioder då den inte används.

⚡Hur fungerar Ledger Nano Wallet?

Så som Ledger Nano fungerar är det ganska användarvänligt och i allmänhet fokuserar det på samma teknik för alla hårdvaruplånböcker, vilket håller pengar offline genom att inte vara ansluten till en enhet. Fördelen med att hålla pengarna offline är oförmågan att spåras eller bli hackad av datahackare, på det sättet blir det väldigt komplicerat att komma åt dem. När du ansluter din enhet till datorn eller kopplar den till applikationerna kommer den att begära PIN-koden som tilldelades den i sin registrering, så att ingen som inte har denna PIN-kod kan få tillgång till enhetens innehåll, mycket mindre utnyttja detta, eftersom stiftet är viktigt för att komma in i enheten.

Väl inne i enheten kan du komma åt samma funktioner som du skulle ha med en vnlig plånbok, som i grunden består av att skicka och ta emot kryptovalutor. Ledger Nano wallet enheten stöder mer än mer än 1000 mynt och token, som naturligtvis inkluderar de som har den högsta cirkulationen på kryptovalutamarknaden, så att du kan skicka och ta emot transaktioner via Ledger Live-mjukvarugränssnittet., I något av dessa.

En av fördelarna med dessa kalla plånböcker är att när du väl känner till din Bitcoin-adress behöver du inte vara online eller ansluta enheten för att ta emot kryptotillgångar när du utföra exempelvis bitcoin trading, eftersom du kan styra allt via enhetens skärm. I händelse av förlust eller stöld av enheten kan du återställa dess innehåll, antingen på en backupenhet eller i en programvaruplånbok som MyEtherWallet, genom vilken du kan återställa enhetens medel och adresser. För att endast göra återställningsprocessen är nyckeln på 24 ord och lösenfrasen nödvändiga, viktiga krav för att kunna ladda ner innehållet från enheten.

⚡Fördelar med Ledger Nano Wallet

Ledger Nano Wallet, är en av de mest effektiva och säkra kylplånböckerna på marknaden, vi kommer att få veta fördelarna som denna plånbok har att erbjuda

Det är ett säkert tillbehör där du kan hålla dina kryptotillgångar offline (100% kylförvaring), vilket gör det mycket bekvämt.
✅ Denna plånbok kan ställas in på en dator, Android eller en iOS-enhet med den med följande kabeln eller krypterad Bluetooth.
✅ Plattformen uppdateras ständigt för att införliva nya kryptovalutor, vilket gör den mycket mångsidig när man väljer eller experimenterar med nya kryptoaktiva alternativ.
✅ Det är ett väldigt enkelt att använda där du enkelt kan läsa informationen, det har ett mycket lättanvänt gränssnitt så det kräver ingen teknisk kunskap
✅ Det fungerar med Bluetooth-anslutningar.
✅ Fungerar med CC EAL5-certifierad chipteknik som liknar den som används med pass och kreditkort
✅ Det låter dig få ett större antal kryptovalutor än någon annan hårdvaruplånbok.
✅ I händelse av stöld eller förlust kan du få tillbaka pengarna från din enhet med hjälp av det återhämtningsfrö som konfigurerades i början
✅ Den har kapacitet att lagra upp till 100 applikationer samtidigt.
✅ Det är möjligt att länka din enhet till plånböcker som MEW och NEON, och på detta sätt kan du lagra alla Ethereum- och NEO-token på enheten.

⚡Nackdelar med Ledger Nano Wallet

Bland nackdelarna med den här enheten har vi:

⚠️ Som visar sig vara en av de dyraste på marknaden, även bland liknande lösningar, bör det i sitt försvar erkännas att den senaste versionen av denna enhet är effektivare än sina konkurrenter. 

⚠️ För att denna enhet ska fungera är det nödvändigt att para ihop med applikationerna, vilket kan vara lite tråkigt. 

⚡ Guide för att öppna ett konto i Ledger Nano

Att öppna konto hos Ledger Nano är väldigt enkelt och det tar några steg att utföra:

✔️ För att komma igång måste du ansluta USB-kabeln till enheten och till datorn. 

✔️ Se till att du använder din personliga dator, ansluten till ett privat nätverk. 

✔️ När enheten känns igen på din dator slås skärmen på för att starta konfigurationsprocessen. 

✔️ Välj en PIN-kod på fyra till åtta siffror som ska hållas konfidentiell, precis som du gör med ett bankkonto. 

✔️ Enheten kommer att begära en återställningsfras (frö) på 24 ord, det är viktigt att skriva ner varje ord och förvara det säkert på en plats där det är skyddat. 

✔️ Du måste installera Ledger Wallet för den valuta du ska lagra, eller så kan du också ansluta den till den programvara du väljer så att du kan använda den efter dina behov och marknadens efterfrågan. 

När du har slutfört dessa steg kan du säkert börja skicka och ta emot betalningar. Du behöver inte ansluta enheten för att ta emot pengar, eftersom du kan hantera den från den fysiska enhetens skärm.