• Ethereum -101.17
  $2,507.39 -3.88%
  $293265085360.8
 • Bitcoin -970.60
  $38,182.7 -2.48%
  $716902752160.32
 • DigitalCash -5.40
  $156.29 -3.34%
  $1605053830.27
 • Cardano +0.06
  $1.37 +4.43%
  $44133685261.324
 • Ripple -0.03
  $0.7131 -3.50%
  $71303106599.215
 • Ethereum Classic -1.86
  $48.84 -3.67%
  $6287428691.0119
 • Litecoin -3.02
  $138.36 -2.14%
  $9439964957.1831
 • Trigger -0.02
  $0.7560 -2.48%
  $0
 • WarpCoin +0.00
  $0.04600 +0.00%
  $0

Nominex

⚡Nominex Wallet

Nominex är en bitcoin trading plattform som grundades i Estland 2019, den här plattformen kombinerar en enkel och solid stil där teknisk utveckling och säkerhet sticker ut. Fokus för denna plattform är att ge en bekväm handelsupplevelse för både proffs och nybörjare. Denna plattform fungerar med ett system inom distribuerad molnteknik, de har strukturerats som ett förslag som är modernt och pålitligt, på ett sätt som gör det flexibelt när nya funktioner integreras i plattformen, vilket gör det enkelt och snabbt.

⚡Hur fungerar Nominex?

Som vi antydde är Nominex en kryptovaluta handelsplattform som fungerar genom ett program främst genom dess affiliate program, utformat med en exklusiv inställning till plattformen, och genom vilken belöningar genereras från människor. I ditt binära träd har du också aktiva sponsorer som kan hjälpa dig att förbättra dina remisslag snabbare. Du kan börja genom ett demoläge som du kan testa, där du kan göra testtransaktioner på ett fiktivt sätt för att interagera med plattformen och göra en verifiering av dess system.

En av plattformens egenskaper är att du kan få tokens på ett mycket enkelt sätt genom ett remissprogram, det här referensprogrammet som designats av trading plattformen gör det möjligt för köpmän att bygga sin egen lönsamma storvolymverksamhet, främst för att det inte finns några gränser på medlemsnivåer och där du kan njuta av fyra olika typer av bonusar som erbjuds av plattformen: Snabbstartbonus, Teambonus, Leadership Bonus och Advanceement Bonus

⚡Nominex Fördelar?

Nominex kan låta som en plattform till, men här pratar vi om fördelarna det erbjuder sina användare.

✅ Nominex, ger en intuitiv, enkel och vänlig plattform där du kan göra transaktioner enkelt och snabbt

✅ Nominex arbetar med ganska konkurrenskraftiga transaktionsavgifter. Handelsavgiften är normalt en procentsats av värdet på handelsorder, till exempel är uttagsavgiften 0,0005 BTC per BTC, vilket är något lägre än marknadsräntan.

✅ Det har en uttagsgräns på upp till 3 BTC dagligen utan att behöva gå igenom KYC-proceduren, detta är enligt alla standarder en riktigt dynamisk funktion.

✅ Nominex har sina egna NMX-tokens.

✅ Nominex låter dig sätta in kryptovalutatillgångar på börsen, vilket är ganska standard. Men de låter dig också köpa och sälja kryptovalutor via betalkort och kreditkort.

✅ Nominex arbetar med militär säkerhet, så 94% av alla användartillgångar i multi-sig kalla plånböcker arbetar med Googles servrar har en upptid på 99,99%, vilket innebär att de har hög tillförlitlighet med en optimal säkerhetsdesign.

✅ Nominex design och gränssnitt är ganska enkelt, men väldigt lätt att förstå och hantera, så det har en ganska strömlinjeformad inlärningskurva.

✅ Nominex-plattformen erbjuder en multifunktionell panel

✅ Du kan testa plattformen i demo-läge med en balans på 10K USDT.

✅ Varje handelsplattform har utsikt över börsens webbplats där du kan se prisdiagrammet för en viss kryptovaluta

✅ Plattformen erbjuder insatsbonusar på upp till 900%. Till användare.

✅ Den har följande fiatvalutor tillgängliga på plattformen: RUB, USD, EUR, TRY, GBP, UAH.

✅ De har införlivats i Binance-mäklarprogrammet, vilket innebär att du kan använda “alla Binance-verktyg” när du surfar och använder Nominex-plattformen.

✅ Hastighet i kryptografiska transaktioner, som kan vara i upp till minst några sekunder och med en maximal period på upp till 60 minuter.

✅ De erbjuder ett kundtjänstsystem med support dygnet runt, med en genomsnittlig svarstid på cirka 3 minuter.

✅ De har en betydande gemenskap som prenumererar på sociala nätverk, som har blivit en näringsrik kommunikationskanal där de stöder varandra och ger svar på tvivel och problem på ett mycket dynamiskt sätt.

Plattformen finns på åtta språk, engelska, ryska, turkiska, spanska, japanska, koreanska, portugisiska och indonesiska. 

⚡Nominex Nackdelar?

? Det kanske inte är tillgängligt i alla länder, eller om du har vissa driftsbegränsningar, för denna typ av besvär kan du försöka använda en VPN.

? Det är en relativt ny plattform på marknaden, som vissa användare ibland tar som en svaghet, i sitt försvar måste vi säga att detta har gjort det möjligt för den att fokusera på ett originellt och modernt förslag. 

⚡Guide för att öppna ett Nominex Wallet Konto.

Att öppna ett konto på Nominex är väldigt enkelt och det kan ta bara några minuter.

 • Det första du bör göra är att gå till den officiella Nominex  Wallet webbplatsen, här kan du hitta den engelska versionen som standard eller välja språket i ikonen som är tillgänglig till höger om applikationen och välja startknappen.
 • Du måste fylla i registreringsdata, som inkluderar e-postadress och lösenord.
 • Vi rekommenderar att du väljer ett starkt lösenord med 8 eller fler tecken som måste innehålla stora och små bokstäver, siffror och symboler.
 • När uppgifterna är klara accepterar du policyerna och villkoren och väljer skapa ett konto.
 • När det nya kontot har skapats måste du komma åt länken som skickas till det registrerade e-postmeddelandet och välja acceptera, så att du på detta sätt kan bekräfta den nya registreringen.
 • Nya användare får 50 USDT-bonus på plattformen.
 • Efter start är det nödvändigt att fylla på $ 100 för att få den tilldelade bonusen.
 • Ett annat sätt att få bonusar är att prenumerera och publicera det officiella inlägget för utbytesgemenskapen på VKontakte, Facebook eller Twitter, på detta sätt kan du få ytterligare 50 USDT.

Både registrering och drift av plattformen är ganska smidig och vänlig så att användare enkelt kan navigera på plattformen och bli bekanta med dess funktion.