• Ethereum +85.16
  $2,398.77 +3.68%
  $280429293940.18
 • Bitcoin +438.83
  $40,164.1 +1.10%
  $753943644186.68
 • DigitalCash -1.17
  $159.16 -0.73%
  $1633557995.5515
 • Cardano 0.00
  $1.29 -0.23%
  $41544820111.398
 • Ripple +0.03
  $0.7468 +4.26%
  $74672780827.786
 • Ethereum Classic +0.63
  $49.47 +1.29%
  $6363162075.2978
 • Litecoin +1.17
  $141.95 +0.83%
  $9680726786.8663
 • Trigger +0.01
  $0.7952 +1.10%
  $0
 • WarpCoin +0.00
  $0.03900 +0.00%
  $0

Phemex

⚡Phemex.

Det Àr mycket vanligt att nÀr man pratar om Phemex, kommer man genast att anvÀndarna definierar det som den snabbaste webbplatsen för att genomföra transaktioner i kryptovalutor, en egenskap som inte förknippas förgÀves, eftersom effektiviteten i svarstiderna Àr riktigt fantastisk. LÄt oss lÀra kÀnna det.

Phemex Àr en av de yngsta plattformarna för bitcoin trading och handel med kryptovalutor pÄ marknaden, men detta har inte varit ett hinder för den att uppnÄ betydande tillvÀxt inom marknaden för kryptotillgÄngar, idag tycker vi att den Àr en stark konkurrent frÄn andra plattformar med en större bana.

Denna plattform medger inom sin verksamhet de kryptovalutor som har störst cirkulation, sĂ„som: Bitcoin, Ethereum, Ripple och LINK som kan handlas med USDT – Tether.

Phemex erbjuder tre typer av handelsorder:

✅ Marknadsorder som utförs till bĂ€sta marknadspris.
✅ begrĂ€nsa order som utförs om priset nĂ„r det faststĂ€llda vĂ€rdet.
✅ Villkorliga bestĂ€llningar som ska utföras faststĂ€ller ett utlösande pris.

Bland vilka du kan vÀlja nÀr du gör en transaktion.

⚡Fördelar med Phemex

Men vi kan inte bara prata om transaktionsvolymerna som hanteras av plattformen, Phemex erbjuder andra attraktiva fördelar för sina anvÀndare, sÄsom:

✅ Derivat kan handlas med en skuldsĂ€ttning upp till 100 gĂ„nger
✅ Verksamheten kan slutföras utan att KYC behövs
✅ BerĂ€kningarna av Ă€r bland de mest konkurrenskraftiga pĂ„ marknaden. Exempelvis kan Premium-anvĂ€ndare delta i kontantverksamhet med nollavgifter. I fallet med standardanvĂ€ndare kan de betala en transaktionsavgift pĂ„ 0,1% som skapare eller försĂ€kringstagare och handlare med API-transaktion mĂ„ste betala en 0,1% transaktionsavgift.
✅ Phemex erbjuder tre nivĂ„er av medlemskap. IntrĂ€desnivĂ„n Ă€r gratis och ger anvĂ€ndarna tillgĂ„ng till marknaderna för eviga kontrakt.
✅ Transaktionshastigheten Ă€r en av de bĂ€sta (om inte de bĂ€sta) pĂ„ marknaden, den har kapacitet att hantera upp till 300 000 operationer per sekund.
✅ Börsen erbjuder ett kontrakt baserat pĂ„ priset pĂ„ guld.
✅ Stöder totalt 7 kryptovalutor för bĂ„de uttag och insĂ€ttningar, vilket markerar de mest anvĂ€nda.

⚡Nackdelar med Phemex.

Bland nackdelarna som vi fÄr frÄn denna plattform Àr:

❌ Den har ett begrĂ€nsat urval av börsnoterade kryptotillgĂ„ngar, som trots de mest populĂ€ra alternativen kan vara besvĂ€rliga för vissa investerare.
❌ Full utbytesfunktionalitet Ă€r bara ett alternativ som premiummedlemmar kan komma Ă„t.

⚡Guide för att öppna ett Phemex-konto.

Du kan skapa ett nytt konto genom att följa dessa enkla steg, som du kan slutföra pÄ nÄgra minuter.

✅ GĂ„ till Phemex-webbplatsen, se till att gĂ„ in pĂ„ den officiella webbplatsen och kontrollera certifikatet för denna webbplats.
✅ NĂ€r du vĂ€l Ă€r pĂ„ Phemex-webbplatsen vĂ€ljer du alternativet ‘Registrera’ i det övre högra hörnet
✅ Fyll i registreringsdata som plattformen begĂ€r, e-postadress och ett starkt lösenord som kan ge en hög sĂ€kerhetsnivĂ„.
✅ Om du anvĂ€nder koden en inbjudningskod kan du fĂ„ rabatter pĂ„ priserna.
✅ Ange verifieringskoden för att kunna certifiera den registrerade e-postadressen
✅ AnvĂ€nd dina nya referenser för att logga in pĂ„ Phemex

NÀr du har registrerat ditt konto Àr det nödvÀndigt att du matar in pengar i din plÄnbok för att starta en operation.
För att finansiera din plÄnbok mÄste du.

✅ Logga in pĂ„ ditt nya Phemex-konto

✅ Klicka pĂ„ alternativet ‘TillgĂ„ngar’ som finns lĂ€ngst upp till höger pĂ„ skĂ€rmen.
✅ VĂ€lj alternativet “InsĂ€ttningar” dĂ€r du mĂ„ste vĂ€lja den kryptovaluta du vill sĂ€tta in
✅ VĂ€lj och kopiera den unika plĂ„nbokadressen för den valda valutan.
✅ AnvĂ€nd din personliga kryptoplĂ„nbok för att skanna QR-koden eller sĂ„ kan du ocksĂ„ kopiera och klistra in adressen för att starta transaktionen.
✅ VĂ€lj önskat belopp och skicka det till din Phemex-plĂ„nbok

Registreringsprocessen Àr enkel och transaktioner kan utföras enkelt och plattformen Àr anvÀndarvÀnlig och intuitiv, sÄ anpassningsprocessen och inlÀrningskurvan inom plattformen Àr relativt snabb.

⚡Hur fungerar Phemex?

Phemex Àr en handelsplattform som erbjuder derivat för kryptovalutor med hÀvstÄng, detta innebÀr att anvÀndare kan göra investeringar pÄ upp till 100x hÀvstÄng. ett ganska intressant alternativ nÀr det gÀller erfarna investerare.
Phemex-plattformen har ett enkelt och vÀnligt grÀnssnitt, lÀtt att hantera och trevligt, dÀr transaktioner utförs med lÀtthet, genom dess smidiga funktioner.
Denna plattform accepterar upp till 300 000 transaktioner per sekund (TPS), vilket placerar den till en mycket bra transaktionshastighet. Och det Àr av den anledningen att det Àr kÀnt som en av de snabbaste plattformarna pÄ marknaden, vilket gör det möjligt att hantera en stor volym verksamhet.
Lagringen av kryptotillgĂ„ngar pĂ„ den hĂ€r plattformen fungerar genom ett “hierarkiskt deterministiskt kallt plĂ„nbokssystem” (HDCWS), som tilldelar en oberoende insĂ€ttningsadress för var och en av plattformens anvĂ€ndare, dĂ€r du kan skydda pengarna. Av dina investeringar utom rĂ€ckhĂ„ll. av hackare.
Denna plattform erbjuder sina anvĂ€ndare “eviga terminkontrakt”, som bestĂ„r av en överenskommelse som uppnĂ„s av en villig köpare och sĂ€ljare och dĂ€r de förutsĂ€ger det framtida vĂ€rdet av en kryptotillgĂ„ng, Ă€ven om detta utan att investeraren har skyldighet att köpa eller sĂ€lja den verkliga tillgĂ„ng direkt.
En annan funktion som vi kan lyfta fram om Phemex Àr att den erbjuder nya anvÀndare en vÀlkomstbonus pÄ upp till $ 72 i medel som kan anvÀndas för olika affÀrsaktiviteter, vilket Àr ett bra sÀtt att starta en affÀrsrelation.
Generellt sett kan vi sÀga att den hÀr plattformen fungerar pÄ liknande sÀtt som andra plattformar, men en av de egenskaper som mest uppskattas av handelssamhÀllen Àr utan tvekan transaktionshastigheten, vilket gör att de kan hantera stora volymer av operationer och gör det ett av de viktigaste fÀstelementen för plattformen