• Ethereum -117.03
  $2,492.93 -4.48%
  $291574182986.96
 • Bitcoin -1,303.66
  $38,044.0 -3.31%
  $714298244072.13
 • DigitalCash -7.74
  $154.77 -4.76%
  $1589445935.652
 • Cardano +0.03
  $1.35 +2.44%
  $43391689810.455
 • Ripple -0.02
  $0.7159 -2.77%
  $71583079532.153
 • Ethereum Classic -2.39
  $48.64 -4.68%
  $6261720037.9485
 • Litecoin -4.35
  $137.81 -3.06%
  $9402457026.4047
 • Trigger -0.03
  $0.7533 -3.31%
  $0
 • WarpCoin +0.00
  $0.04600 +0.00%
  $0

PointPay Banking Wallet

⚡PointPay Banking Wallet

PointPay Banking Wallet, är ett företag etablerat i Storbritannien, som erbjuder ett brett utbud av finansiella tjänster i kryptovalutor genom 10 olika produkter. PointPay Banking Wallet är listad som världens första blockchain-bank med bitcoin, en dollar-stablecoin och tokeniserat guld, tack vare sitt fokus på ett innovativt system som syftar till den massiva antagandet av kryptovalutor.

⚡Hur fungerar PointPay Banking Wallet?

För att använda Pointpay behöver du bara ladda ner applikationen som är tillgänglig för Android eller iOS gratis och få tillgång till registreringsalternativet, där du kan välja några av de produkter som plattformen gör tillgängliga (sparkonto eller kryptografiska kontroller) Du måste logga in och välja plånboksalternativet högst upp, där visas en meny med alternativ för de transaktioner som du kan genomföra. Plattformen har ett enkelt och intuitivt system som låter dig utföra enkla transaktioner bara med ett e-postkonto. Du kan skicka och ta emot pengar på ett enkelt sätt och med de mest konkurrenskraftiga provisionerna på marknaden.

Du har möjlighet att köpa PointPay (PXP) -token så att du kan få en högre ränta på dina insättningar, du kan också köpa och sälja Bitcoin och andra kryptovalutor på ett enkelt sätt med kredit- och betalkort, SEPA, banköverföring eller Apple Pay. Du har möjlighet att bjuda in nya användare till PointPay Crypto Exchange genom att använda deras affiliatelänk som du kan få vinst på upp till 50% av systemavgiften för kommersiell verksamhet som utförs av deras hänvisningar i PointPay Crypto Exchange.

Provisionerna som genereras genom inmatning av remisser betalas till saldot på ditt konto var 24: e timme och för att ta emot dem måste du välja “Ta ut alla”. Så att på detta sätt kan saldot på ditt referenskonto sättas in direkt på ditt huvudkonto i PointPay Crypto Exchange.

⚡Fördelar med PointPay Banking Wallet?

Att känna till fördelarna som en plattform kan erbjuda dig är den bästa vägen så att du kan välja det alternativ som bäst passar den typ av investeringar du vill göra.

☑️ Pointpay erbjuder en mängd olika fördelar, till exempel:

☑️ PointPay Banking Wallet erbjuder ett innovativt tillvägagångssätt för kryptovalutasegmentet, med ett ekosystemmetod med allt-i-ett-kryptovalutor.

☑️ Denna plattform låter dig öppna kryptografiska kontrollkonton, liksom kryptografiska sparande konton.

☑️ Den använder ett intuitivt plattformsformat som gör att du snabbt kan bekanta dig med dess funktion.

☑️ Låg nybörjarnivå att investera vilket gör det mycket tillgängligt för olika typer av användare.

☑️ Det fungerar med de mest använda kryptovalutorna som Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, andra valutor som USDT, USDC, DAI kan också användas tack vare dess plånbok med flera valutor.

☑️ Möjlighet att göra omedelbara insättningar eller uttag i EUR, USD, GBP, JPY, CHF

☑️ PointPay har kommersiella relationer med mer än 50 banker och underlättar 25 betalningssystem, vilket gör det mycket flexibelt och mångsidigt.

☑️ Det har ett dagligt sammansatt ränteintäktssystem på sina innehav, till exempel i Bitcoin (6,1% april), USDT dollar stablecoin (8% april), Ethereum (4,6% april), tokeniserat guld (5% april) och PointPay, PXP token (15% APR)

☑️ PointPay har sin egen ERC-20-kompatibla verktygetoken: PXP. Vilket är det centrala elementet i PointPay-ekosystemet, PointPay (PXP) tokeninnehavare kan tjäna upp till 30% årligen med PXP-tokens och kan också få rabatter för handel, alla interna överföringar i alla valutor, ta kryptolån och få tillgång till premiumvideohandledning från PointPay Crypto School.

☑️ Det fungerar med låga transaktionsavgifter. 

☑️ Via PointPay Banking Wallet kan fakturor utfärdas, liksom möjligheten att skicka pengar via e-post.

☑️ Du kan få kryptografiska lån, med garantier i viss kryptografi, från en webbplats eller mobilapplikation.

☑️ Det är möjligt att göra köptransaktioner av Bitcoin och Ethereum med betalkort och kreditkort, SEPA, Samsung Pay och Apple Pay med PointPay-betalningssystemet som har mer än 40 fiatvalutor med global täckning.

☑️ PointPay använder kryptering av militär kvalitet, så att lagra pengar är helt säkert med PointPay Crypto Wallet.

☑️ PointPay-kunder kan begära ett VISA-kryptobetalkort och omedelbart konvertera sin krypto till fiat och spendera den på mer än 25 miljoner försäljningsställen runt om i världen.

☑️ PointPay Crypto Exchange har en anpassad designlayout för handlare, ett förenklat valutakonverteringsalternativ och videohandledning för nybörjare.

☑️ Alla kan tjäna en remissbonus på 50% av systemavgiften för varje handelsavtal.

☑️ Det erbjuder snabba överföringar till var som helst i världen.

☑️ Erbjuder säkerhet och anonymitet för transaktioner.

☑️ Ger support och kundservice 24 timmar 7 dagar i veckan.

⚡Nackdelar med PointPay Banking Wallet?

När det gäller dess nackdelar är det nödvändigt att säga att:

Pointpay är en relativt ny leverantör, så det kan finnas vissa tvivel angående dess drift och potentialen som kan erhållas från denna plattform.

Det kan vara lite förvirrande för oerfarna användare.

⚡Hur öppnar jag ett PointPay Banking Wallet?

✅ För att öppna ett konto hos Pointpay måste du komma åt plattformens officiella webbplats.

✅ Du kan använda en direktlänk eller om du föredrar att komma åt den från en remiss.

✅ Vid åtkomst hittar du länken för att skapa ett konto, där du måste fylla i den begärda informationen, såsom e-post, namn och lösenord.

✅ Du bör se till att du väljer en nyckel som är tillräckligt stark så att du kan säkerställa att den har rätt säkerhetsnivå.

✅ Du måste acceptera säkerhetspolicyn och villkoren innan du fortsätter med att skapa kontot.

✅ När du har valt alternativet Skapa konto måste du verifiera länken som mottas i det registrerade e-postmeddelandet. Med den här länken kan du verifiera skapandet av ditt nya konto.

✅ När du har aktiverat kommer du att vara aktiv inom plattformen, där du kan börja använda de funktioner som finns tillgängliga på plattformen