• Ethereum -27.16
  $2,520.83 -1.07%
  $294838397760.82
 • Bitcoin -369.49
  $38,461.1 -0.95%
  $722130439662.5
 • DigitalCash -2.85
  $156.35 -1.79%
  $1605680064.6513
 • Cardano +0.07
  $1.36 +5.18%
  $43875648763.08
 • Ripple -0.01
  $0.7197 -0.96%
  $71963042798.282
 • Ethereum Classic -0.65
  $49.42 -1.30%
  $6362134133.9517
 • Litecoin -0.27
  $139.02 -0.19%
  $9485029900.6172
 • Trigger -0.01
  $0.7615 -0.95%
  $0
 • WarpCoin +0.00
  $0.04600 +0.00%
  $0

Trezor

‚ö°Trezor Wallet

När vi använder kryptovalutor eller utför bitcoin trading exemeplvis, så är det otroligt viktigt att vi använder oss utav säkra förvaringsmetoder för att inte tappa bort våra valutor, det är därför viktigt att hitta effektiva lösningar som gör att vi kan tillhandahålla säkerhet. Trezor är en hårdvaruwallet som är utformad för att lagra kryptovalutor i den, med den här plånboken behöver du inte behålla dina kryptovalutor online förrän du behöver göra en transaktion.

Detta verktyg lanserades på marknaden 2014 och erkändes som den första hårdvaru bitcoin wallet på marknaden, genom vilken användare kunde lagra resten av sina transaktioner. Denna typ av plånböcker är helt klart en av de mest effektiva lösningarna när det gäller att uppnå större säkerhet, förutom att de håller dina kryptovalutor offline fungerar de genom en kryptering som hindrar tredje parter från att komma åt dem.

‚ö°Hur fungerar Trezor?

Driften av Trezor wallet är enkel process, det här är en liten enhet som är utformad för att skydda dina privata nycklar och skydda dem från eventuella risker som de utsätts för online och offline. Med den här Bitcoin Wallet så kan du hålla privata nycklar borta från Internet, den använder också ett bekräftelsessystem för transaktioner för att godkänna alla rörelser i din plånbok som kan visas på skärmen. Trezor Bridge är ett program som körs i bakgrunden för att låta Trezor Wallet kommunicera med webbläsare som stöds. För att börja använda det måste du bara ansluta enheten till en dator eller enhet med operativsystem Windows 10, macOS 10.11 och senare, Linux och Android OS.

Processen för utbyte av kryptovaluta fungerar också på ett mycket enkelt sätt, du behöver bara välja den kryptovaluta du vill arbeta med genom att klicka på kryptovaluta väljaren i det övre vänstra hörnet på skärmen, var och en av de tillgängliga kryptovalutorna har sin egen plånbok med sina egna konton och adresser som inte är kompatibla med varandra för att genomföra utbytesprocessen för kryptotillgångar.

⚡Fördelar med Trezor Wallet.

För att analysera denna enhet på djupet kommer vi att utvärdera var och en av fördelarna den erbjuder.

✅ Trezor är en säker plånbok, eftersom den lagrar dina privata nycklar helt offline, vilket innebär att den inte kan infekteras av ett virus eller hackas via en internetanslutning, undviker den 100% av fjärranfall, och med ett starkt lösenord kan den också undvika fysiska attacker på din enhet.

✅ Du får en säkerhetskopia och återställning, som består av ett 12-ords utsänt med vilket du kan säkerhetskopiera din bitcoin wallet, det här är kompatibelt med HD-plånboksstandarderna: BIP32 / 39/44, så att de ger en användbar säkerhetskopia för dina tillgångar vid stöld eller förlust av din enhet.

✅ Trezor Wallet har ett intuitivt användargränssnitt som har förbättrats, där element som en pekskärm och en RGB LCD-skärm har införlivats, vilket ger den en användbar och funktionell design. 

‚úÖ Trezor anv√§nder ett “l√•ngt tryck f√∂r att bekr√§fta” -systemet, s√• att transaktioner kan “signeras digitalt” och skickas, vilket undviker transaktioner av misstag eller n√•gon operation som riskerar dina tillg√•ngar.¬†

✅ Trezor använder firmware med öppen källkod, känd under namnet Trezor Core, fördelen med firmware med öppen källkod är att den möjliggör expansion för framtida tillväxt och införlivande av nya kryptovalutor. 

✅ Trezor, erbjuder kundsupport, med tillgång till en effektiv felsökare ovanför support teamet, har också en 24-timmars konsultationstjänst. 

‚ö°Nackdelar med Trezor Wallet.

Trots fördelarna kan det för vissa vara ett dyrt element, jämfört med gratis plånböcker, hur mycket är du nu villig att riskera dina kryptovalutor? Detta är en ganska subjektiv nackdel, eftersom det beror på synvinkeln där du närmar dig det, kan vi generellt betrakta det som en långsiktig investering som representerar skyddet för dina tillgångar.

⚡Hur du öppnar ett konto med Trezor Wallet.

‚úÖ Ladda ner Vault Bridge, tillg√§nglig p√• den officiella webbplatsen f√∂r trezor wallet, s√• att du kan b√∂rja ha kommunikation mellan trezor och din pl√•nbok, f√∂r att ladda ner den v√§ljer du alternativet “installera Trezor bridge”. Detta tar dig direkt att v√§lja datorns operativsystem och “Ladda ner den senaste Bridge”.

‚úÖ Installera en uppdaterad firmware, eftersom trezor inte har n√•gon firmware installerad, s√• n√§r du installerar enheten p√• datorn m√•ste du g√• till Trezor Wallet, d√§r det ger dig alternativet “Install firmware”. N√§r du har installerat den kopplar du ur enheten och ansluter den igen f√∂r att forts√§tta installationen i Trezor Wallet.

✅ Du måste skapa en säkerhetskopia, detta är en del av inkorporeringsprocessen i Trezor Wallet, för detta kommer du att kunna välja en enda säkerhetskopia eller Shamir-säkerhetskopia.

✅ Säkra din plånbok, för detta kan du välja flera alternativ och säkerhetsnivåer, grundnivån använder ett lås med en blockerande PIN-kod, ju mer säkerhetsresurser du använder, desto bättre skyddas dina kryptotillgångar.

✅ Använd din plånbok, börja med att välja fliken som du vill börja med och du kan följa steg för steg med plattformens intuitiva system. Du bör inte kopiera och klistra in mottagningsadressen eftersom den är komplett, du behöver bara bekräfta adress på skärmen litar på din enhet och du är redo att gå.

✅ Inköpsprocessen är också mycket enkel och fungerar intuitivt, så inlärningskurvan är ganska snabb, för detta måste du Välj den kryptovaluta du vill använda. Välj transaktion (skicka eller ta emot) Signera och verifiera transaktionen.

✅ Trezor wallet innehåller en användarmanual som kan hjälpa dig att lösa alla tvivel eller osäkerheter som kan uppstå under konfigurationen och användningen av denna enhet.

✅ Trezor-installationen visar sig vara en ganska enkel och intuitiv process, så det är en ganska strömlinjeformad lösning även för nybörjare.