• Ethereum +90.30
  $2,810.90 +3.32%
  $328833201323.57
 • Bitcoin +1,126.16
  $40,963.1 +2.83%
  $769177154965.8
 • DigitalCash +0.93
  $164.02 +0.57%
  $1684890388.7756
 • Cardano +0.00
  $1.39 +0.29%
  $44880285899.007
 • Ripple 0.00
  $0.7327 -0.35%
  $73262912174.528
 • Ethereum Classic +0.84
  $52.11 +1.64%
  $6710464213.7049
 • Litecoin +0.55
  $144.50 +0.38%
  $9860885295.9866
 • Trigger +0.02
  $0.8111 +2.83%
  $0
 • WarpCoin +0.00
  $0.04600 +0.00%
  $0

Crypto Trading

⚡Crypto Trading

Att investera i kryptovalutor skiljer sig från att investera i någon annan tillgång. Det är nytt, fräscht och spännande. Med rätt affärsstrategi får du en bättre förändring för att generera en avkastning på din investering. Många investerare gillar att handla kryptovalutor (crypto trading) eftersom det är en extremt volatil tillgång. Om du kan tidsmarkera marknaden korrekt kan kryptovaluta handel ge dig mycket högre avkastning än traditionella investeringar.

Kryptovaluta och Bitcoin traders har ofta ett av två mål: ackumulera Bitcoin eller tjäna vinst i USD.

På en tjurmarknad för kryptovalutor är det ganska enkelt för din portfölj att öka värdet i USD, men det är svårare när värdet av Bitcoin att öka. För att spåra värdet av Bitcoin i din plånbok kan du handla andra kryptovalutor mot Bitcoin på börser.

Genom att aktivt handla din kryptovaluta riskerar du att förlora din krypto på marknaden. Eftersom kryptovaluta priserna är så volatila är det inte ovanligt att traders tappar pengar snabbt när de handlar med kryptovalutor.

⚡Vad är Crypto Trading?

Som du kanske redan vet blev Bitcoin den första kryptovalutan Bitcoin när den lanserades 2009. Men med endast en valuta tillgänglig kunde den inte handlas med någon annan kryptovaluta.

Det var först några år senare, när fler och fler kryptovalutor skapades, att människor började handla med dem. Idén är väldigt enkel: du byter ut en kryptovaluta mot en annan och hoppas att valutan du köper kommer att öka i värde.

Detta koncept är detsamma som för den verkliga valutamarknaden.

⚡Hur fungerar Crypto Trading?

När människor handlar måste de använda en kryptovaluta exchange. Detta är så att köpare och säljare kan matcha. Till exempel, om du äger Bitcoin och vill sälja den för Ethereum, kommer en exchange att hjälpa dig att hitta en Ethereum säljare att handla med. Börsen tar ut en avgift för detta, vilket normalt kostar cirka 0,1% för varje handel. Handel med kryptovaluta är nu mycket populär, och miljarder dollar i mynt köps och säljs varje dag.

De “lyckliga” har tjänat mycket pengar på att göra detta, och det finns många människor som nu handlar kryptovalutor som ett heltidsjobb. Men erfarna daytraders använder många olika verktyg för att hjälpa dem att välja rätt mynt vid rätt tidpunkt. Detta kan inkludera programvara som hjälper investerare att analysera tidigare prisutveckling etc.

Men alla måste börja någonstans! Så länge du inte handlar mer än du har råd att förlora är det inget fel med att försöka.

⚡Crypto Trading VS Aktiehandel

Att köpa kryptovalutor anses ofta vara mer riskfylld än att handla med aktier, men det beror på vilka aktier eller kryptovalutor du handlar och hur du handlar med dem. Att handla öreaktier eller handelsoptioner kan vara precis som, om inte mer, riskabelt än att handla kryptovaluta.

Innan du handlar kryptovalutor måste du komma ihåg att du riskerar att förlora dina pengar på marknaden. Om du verkligen tror på framtiden för kryptovalutor kan det vara mer fördelaktigt att hålla dina kryptotillgångar på lång sikt än att försöka tida marknaderna.

⚡ Vilka är fördelarna med denna handelsstil?

Det här är fördelarna med att köpa kryptovalutor,bitcoin trading eller utföra crypto trading:

Få en bra procentandel av vinsten

Den största fördelen med att handla kryptovalutor är att den erbjuder ett mycket bra tillfälle att göra en hög andel vinster. Till skillnad från fiat valutamarknader, där priserna i allmänhet inte rör sig mer än 1% varje dag, kan kryptovaluta priserna nästan fördubblas över natten.

Det låter dig diversifiera din portfölj

Du kan fatta beslut om vilka valutor du ska investera i: det finns mer än 1500 kryptovalutor på marknaden. Men precis som med aktier är det lämpligt att ha några säkra satsningar vid sidan av de riskfyllda investeringarna du vill göra.

Tjäna med jämna mellanrum

Om du tittar noga på kryptovaluta marknaden ser du att värdena kan stiga och falla när som helst. Om du handlar kort och ser en stor värdestegring kanske du vill se om värdet kommer att öka ytterligare.

Men vad som går upp måste komma ner. Därför ökar du sannolikheten för att få konstant avkastning genom att skapa en strategi där du tjänar med jämna mellanrum.

Det är enkelt och kräver inte mycket tid

Det betyder att du inte behöver förstå komplexa handelstabeller eller diagram, eftersom du bara vill hålla din valuta på lång sikt.

En annan bra fördel med långvarig kryptovaluta handel är att du inte behöver mycket pengar för att komma igång. Du kan köpa små belopp så länge du har lite extra pengar och låta dem växa under en lång tid.

⚡ Vilka är dess nackdelar?

Låt oss se nu, några av de största nackdelarna med crypto trading:

Marknaden är mycket volatil: det är vanligt att se variationer på 20-30% i en valutas värde på några dagar. Det betyder att om du vill göra kortvarig krypto handel måste du spendera mycket tid på att analysera marknaderna.

Du måste lära dig att kontrollera dina känslor: en sak du lär dig när du utför crypto trading är att du inte alltid vinner. Det kan vara väldigt stressande när priserna går annorlunda än vad du förväntade dig. Så att lära sig att acceptera förluster är en stor del av kryptovaluta handeln. Ingen tjänar 100% av tiden!

⚡Sammanfattning

Utmaningen med att tillämpa marknadsanalys på kryptovalutor är att kryptovalutor inte är företag eller bankinstitut. De har inga offentliga finansiella rapporter. Dess livskraft beror på styrkan i samhället i nätverket.

Att utveckla en strategi för att investera i kryptovalutor garanterar inte framgång. Du måste hålla dig uppdaterad om den föränderliga marknaden och alla relevanta nyheter, implementera din strategi regelbundet och se till att du tar de bästa och mest informerade besluten.