• Ethereum -103.70
  $2,522.55 -3.95%
  $295035982395.93
 • Bitcoin -991.67
  $38,433.4 -2.52%
  $721606387390.56
 • DigitalCash -3.07
  $159.12 -1.89%
  $1634100928.282
 • Cardano +0.06
  $1.38 +4.24%
  $44390721182.656
 • Ripple -0.03
  $0.7169 -3.68%
  $71683069865.345
 • Ethereum Classic -1.99
  $49.05 -3.90%
  $6314421445.126
 • Litecoin -2.30
  $139.92 -1.62%
  $9546338733.0273
 • Trigger -0.02
  $0.7610 -2.52%
  $0
 • WarpCoin +0.00
  $0.04600 +0.00%
  $0

Köpa Dogecoin

⚡Köpa Dogecoin

Är du intresserad av att köpa Dogecoin? Har du hört talas om Dogecoin nyligen? Vill du veta hur du köper den här kryptovalutan? Om du är intresserad av att veta lite mer om henne, har du kommit till rätt ställe.
Dogecoin är en kryptovaluta som föddes från den gaffel den hade med Litecoin 2013, för närvarande är den en stabil och ansedd kryptovaluta som rankas bland de tio bästa kryptovalutorna på marknaden enligt Coinmarketcap.
Denna valuta har blivit en av användarnas favoriter, även den berömda VD för Tesla Motor och SpaceX Elon Musk sa att det är hans favoritkryptovaluta. Den största tillväxten av denna kryptovaluta sker 2021, där dess takt för närvarande ökar månad för månad.

⚡Hur köper jag Dogecoin?

Om du är intresserad eller har för avsikt att förvärva din Dogecoin-kryptovaluta kommer vi att beskriva stegen som ska följas så att du kan köpa den här valutan. Informationen nedan kommer att fungera som en guide, så var uppmärksam på följande.

⚡Välj en bytes- och plånboksleverantör

För att göra denna typ av köp av kryptovalutor i allmänhet är det viktigt att du har en planerad plan eller en tidigare förberedd procedur, alltid med hjälp av specialister på området.
Det är viktigt att du först undersöker och vet vilken plånbok du ska använda och vilka medel du kommer att förvärva din Dogecoin på. De viktigaste tillgängliga medlen är följande:
✅ Direktköp via alternativen integrerade i din digitala plånbok.
✅ Byt hus.
✅ Mäklare.
✅ Oberoende yrkesverksamma.
Du bör veta att du inte kan köpa Dogecoin direkt med traditionella pengar, men du måste förvärva Bitcoin eller Ethereum för att senare köpa Dogecoin. Din digitala plånbok gör att du kan utföra dessa operationer.

⚡Öppna ett konto

Det första du bör göra är att öppna ett konto i en digital kryptoplånbok, så att du kan lagra och skydda dina pengar.
Dessutom låter det dig kontrollera ditt saldo, skicka och ta emot valutor, och viktigast av allt kommer det att ge dig tillgång till Exchange-tjänster där du kommer att köpa eller sälja dina kryptovalutor.
Då måste du också öppna ett konto genom att registrera dig som användare i den valfria Exchange-tjänsten, till exempel Binance, Huobi Global, OKEx, FTX och CoinTiger. Dessa är de mest kända Exchange-tjänsterna där du kan köpa eller sälja Dogecoin.

⚡Finansiera ditt konto

För att börja förvärva Dogecoin är det viktigt att du har pengar på ditt bankkonto, eftersom allt börjar därifrån. Det finns olika sätt att skaffa dem, även med ett kreditkort, eller genom att överföra dina pengar till PayPal-saldot.

⚡Beställa

När du har studerat metoderna och sätten att skaffa din Dogecoin och du känner dig redo att börja förvärva dem, är det viktigt att vara tydlig med hur mycket pengar du ska använda för detta, liksom det slutliga målet med köpet .
För närvarande kan du ännu inte köpa Dogecoin med traditionella pengar, för detta måste du köpa en vanligare valuta på marknaden, till exempel Bitcoin eller Ethereum. Det är genom dem att du kan köpa det Dogecoin du vill ha.
Redan med Bitcoin eller Ethereum fortsätter du att köpa din Dogecoin i det valutaväxlingshus. Dina transaktioner genomförs på 60 sekunder, vilket ger dig en viktig fördel, eftersom till exempel att förvärva Bitcoin tar cirka 10 minuter.
När transaktionen genomförs kommer du att meddelas via e-post och du kan gå för att kontrollera saldot i din digitala plånbok.

⚡Vilka är betalningsmetoderna för att köpa Dogecoin?

Det finns olika betalningsmetoder så att du kan skaffa din Dogecoin, som vi beskriver nedan.

⚡Att köpa Dogecoin med ett kreditkort

Att köpa Dogecoin med ett kreditkort är inte möjligt, i det här fallet måste du förvärva en mer kommersiell kryptovaluta, i ett växelhus som låter dig använda ett kreditkort.
En av de mest rekommenderade webbplatserna för att förvärva dessa kryptovalutor med kreditkort är Coinbase. När du väl har köpt Bitcoin eller Ethereum på den kan du fortsätta att byta dem mot Dogecoin.

⚡Varför är det svårt att köpa Dogecoin med TD?

Världen med kryptovalutor är relativt ny, det finns ingen skattekontroll från regeringar och banker har bara gjort ansträngningar under de senaste två åren för att anpassa sig till denna typ av kryptovaluta.
Dessutom finns det mer än 5 tusen typer av kryptovalutor över hela världen, de flesta av dem är väldigt nya på marknaden, så bankerna har anpassat sina kreditkort endast med de mest kraftfulla och prestigefyllda kryptovalutorna på marknaden.

⚡Köpa Dogecoin med PayPal

För mindre än ett år sedan, särskilt i oktober 2020, tillkännagav PayPal att ett alternativ som gör det möjligt för användare i USA att förvärva kryptovalutor via ditt PayPal-saldo.
Som med kreditkort kan du inte köpa Dogecoin direkt med ditt PayPal-saldo, men du måste först köpa en av de mest populära kryptovalutorna som applikationen tillåter, så att du kan köpa Dogecoin med den.

⚡Att köpa Dogecoin med ett bankkonto

Med ditt bankkonto är proceduren liknande, för det första måste du köpa fler kommersiella kryptovalutor som Bitcoin eller Ethereum och förvärva din Dogecoin från dem.

⚡Köpa Dogecoin med banköverföring

Att köpa kryptovalutor via banköverföringar är en mycket populär metod, de allra flesta av dessa Exchange-plattformar eller växelhus tillåter denna betalningsmetod. Dessutom tillämpar börshus mycket låga provisioner och i många fall är de gratis.
Nackdelen är att du förmodligen måste vänta en dag eller två för att överföringen ska verifieras och betalningen verifieras.
Några av plattformarna där du kan köpa Dogecoin via banköverföringar är:
✅ Coinbase.
✅ Cryotoder.
✅ BitINKA.
✅ Coinmama.

⚡Köpa Dogecoin snabbt

Det kan sägas att det mest direkta sättet för dig att förvärva din Dogecoin är genom banköverföringar på plattformar som Coinbase, resten måste du gå för att förvärva andra mer populära kryptovalutor, och genom dem förvärva din Dogecoin.
Kort sagt, det är ett bra alternativ eftersom, enligt analytiker, har denna kryptovaluta en bra prognos för de kommande 5 åren.