• Ethereum -107.31
  $2,501.25 -4.11%
  $292546949121.87
 • Bitcoin -1,031.04
  $38,122.3 -2.63%
  $715767956044.68
 • DigitalCash -5.62
  $156.07 -3.48%
  $1602794492.8673
 • Cardano +0.05
  $1.36 +4.12%
  $44004639397.987
 • Ripple -0.03
  $0.7127 -3.56%
  $71263110465.938
 • Ethereum Classic -1.94
  $48.76 -3.83%
  $6277129872.5172
 • Litecoin -3.21
  $138.17 -2.27%
  $9427001721.1187
 • Trigger -0.02
  $0.7548 -2.63%
  $0
 • WarpCoin +0.00
  $0.04600 +0.00%
  $0

Köpa Terra

⚡Vad är Terra (LUNA)?

Terra (LUNA) är ett decentraliserat ekonomiskt betalningsekosystem som använder en korg med stablecoins som stabiliseras med hjälp av plattformens inhemska krypto-erbjudande, “LUNA”.
Ekosystemet är inriktat på användning av stallmynt för betalning. Från och med december 2020 har den använts för att underlätta transaktioner värda cirka 300 miljarder dollar för mer än 2 miljoner användare.
LUNA kan vinnas genom att satsa. Det är tillgången som driver Terras DPoS-blockchain (Delegated Proof of Stake).
Det har tre huvudfunktioner: det gör det möjligt för användare att ropa till deltagande genom delegering, ger stabilitet för Terras stallmynt och tillhandahåller plattformsvalideringsnoder med olika incitament för sin tid och ansträngning.
Terra (LUNA) är den 32: a största kryptovalutan i världen efter marknadsvärde, värderad till 5 913 996 318 dollar.
Terra-ekosystemet skapades av Terra Alliance, ett konglomerat bestående av 15 e-handelsföretag baserade i Korea och andra delar av Sydostasien.
Dessutom används Terra blockchain av en av Sydkoreas mest populära betalningsappar, CHAI, som från och med mars 2021 underlättar cirka 100 000 dagliga övergångar (värt cirka 1 miljon dollar) och har en användarbas på mer än 2,3 miljoner användare .

⚡Köpa Terra

Funderar du på att investera traditionella pengar i Terra (LUNA) eller byta ut dina kryptovalutor mot den andra? Terra är ett blockchain-protokoll som använder stablecoins som är knutna till fiatvaluta för att driva globala betalningssystem till stabila priser.
Terra strävar efter att differentiera sig genom användning av stablecoins som är knutna till fiatvaluta och säger att det kombinerar de gränslösa fördelarna med kryptovalutor med den dagliga prisstabiliteten för fiatvalutor.
För många potentiella användare gör volatilitet Bitcoin, Ether och andra tokens olämpliga för vardagligt bruk, såsom onlinebetalningar.
Därefter kommer vi att svara på några frågor relaterade till att köpa Terra online.

⚡Hur köper jag Terra (LUNA)?

Leta efter en utbytesplattform som stöder både Terra och kryptovalutor för att förenkla köpet av Terra. Öppna sedan ett konto med ett utbyte som stöder Terra.
De flesta utbyten kräver en e-postadress, telefonnummer och legitimationsbevis för att kunna registrera sig. Nästa steg är att finansiera ditt konto.
Du kan finansiera ditt konto med en banköverföring, med ett kredit- eller betalkort eller genom att sätta in kryptovalutor från en kryptoplånbok för att köpa Terra.
Slutligen, be om köp av Terra på webbplatsen. Slutför köpet av Terra och hitta sedan den bästa plånboken för att lagra LUNA. Hela processen kan ta så lite som 15 minuter.

⚡Traditionella betalningsmetoder för att köpa Terra

Eftersom LUNA är ett altcoin måste vi överföra våra mynt till en börs där LUNA kan handlas, du kan använda Binance som en börs. Binance är ett populärt börs för handel med altcoins och har ett stort antal omsättbara altcoin-par.

⚡Var kan du köpa Terra (LUNA)?

Terras ursprungliga token, LUNA, är noterat på olika kryptovalutabörser, inklusive Huobi, Bitfinex och Upbit, där den är tillgänglig för handel med fiatvalutor, stablecoins och andra kryptovalutor.
LUNA har noterats på ett antal kryptobörser, till skillnad från andra stora kryptovalutor, kan det inte köpas direkt med Fiat-pengar.
Du kan dock fortfarande enkelt köpa den här valutan genom att först köpa Bitcoin på vilken stor börs som helst och sedan överföra den till börsen som erbjuder att byta ut den här valutan. I den här artikeln guidar vi dig i detalj om de betalningsmetoder som finns att köpa LUNA.

⚡Köpa Terra med kreditkort

Att köpa Terra med denna typ av betalningsmetod är mycket fördelaktigt, men det har också vissa nackdelar. Du kommer att debiteras högre avgifter när du använder kredit- eller bankkort, men du kommer också att göra ett omedelbart köp.
Det betyder att du kan få dina pengar att köpa Terra eller någon annan kryptovaluta som du väljer.
Avgifterna blir dock lite branta. Detta betyder rekommenderas för de människor som vill köpa kryptovalutor med betydande belopp och inte särskilt ofta.

⚡Köpa Terra med PayPal

Idag är det inte tillåtet att köpa LUNA direkt med PayPal som betalningsmetod. Plattformen har dock rapporterat att det snart kommer att vara möjligt att göra betalningar och kryptovalutautbyten på ett optimerat sätt.
På samma sätt kan användaren betala LUNA-token med PayPal om det görs indirekt. Med andra ord, om du öppnar en handelsplattform som eToro, Coinbase eller Binance och följer kontokatalogförfrågan och verifiering av densamma, kommer du att fortsätta med transaktionen.
Här fastställer du det belopp som ska deponeras och du väljer PayPal som betalningsmedel. Sidan dirigerar dig sedan till den officiella PayPal-webbplatsen för att slutföra transaktionen.
När betalningen är klar kommer du ofta att ha den vanligaste valutan som BTC, som du kanske tidigare har valt och sedan kan byta ut den mot LUNA. Det är en process där du först måste köpa valfri kryptovaluta för att äntligen byta ut den mot Terra (LUNA).

⚡Köpa Terra med ett bankkonto

Ett av de mest bekväma betalningsalternativen att köpa LUNA är via ett bankkonto. Allt du behöver göra är att länka ditt konto till utbytesplattformen när du sätter in traditionella penningfonder som USD eller euro.
Dess avgifter är ganska låga, vilket gör det till en av favoritmetoderna för köpare som vill förvärva kryptovalutor i stor skala och vars inköp görs ständigt.

⚡Köpa Terra med banköverföring

Medan banköverföring kommer att bli billigare men långsammare beroende på ditt land där du bor, kommer vissa länder att erbjuda direkt kontantdeposition med låga avgifter, som iDeal i vissa europeiska länder.